Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece forma değil bayraklar da olmalı!

Giyebilen herkes formayı giymeli.Ama gittiğim maçlarda doğru dürüst bayrak da göremiyoruz.Diğer takımlar bu konuda çok iyi işler yapıyor.Bizim neyimiz eksik. Cumartesi Gerede kampına gittim.Çoğunluk forma giymiş ama devasa iki bayrak vardı.Ortamı bir anda değiştiriyor.Ben Düzce'deyim.Trabzon'da ya da İstanbul'da olsam bu işi görev edinirim.

Yorum

• Maclara sadece CUBUKLU (nike) forma ile gelelim!!!

bence bu konu cok önemli, özellikle avni akerde güzel bir görüntü cizmek icin sadece cubuklu forma ile gelmek lazim....
      tezahürati hep birlikde yapmalim...
      küfür kullanmiyali, bize hic yakismiyor...
      bos oturacagimiza takimi destekliyelim...

ama bence en önemli noktalardan birisi yeni ürün ile gelmek..... herkez ayni formayi giydimi ne görüntü olusur !!
      hem kulübe maddi destek olarakda bence büyük bir yardim olur
      En büyük TS

Yorum

• Bu sene herkes forma alsında.Bordo veya mavi farketmez.
        En son Mert67 tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 22:50.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• gidinde çıplak gidin arkadaşlar.. yeterki uyum olsun..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• çubuklu forma oley

Yorum

• kusura bakmayin, farkind degildim, ben onu tribün boyasi olarask algilamisidim....
              ama gercekden üzerinde durulmasi gereken bir konu
              En büyük TS

Yorum

• onu yapamayiz, milet mavi yada bordo forma aliyor cagzaman.. en iyisi beyaz forma... icabinda millet fornmasini unuttugunda atletle girer.

Yorum

• Gol sonrası tribünleri gösteren kamerada (20-25 kişilik bir görüntü idi) formalı sayısı yanılmıyorsam 2 kişiydi. Ve ikisi de sahte forma giymişti. Nasıl oluyorda o şeyleri sırtlarına geçirip hiç utanmadan tribüne maç izlemeye gidebiliyorlar anlamak mümkün değil.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Çok mantıklı. ama daha organize olup maçta hep bir ağızdan bağırılmıyor bile.

Yorum

• insanlar maça gömlekleriyle gelirken bir de formalarının rengini mi seçeceğiz!

çok zor, çok çok zor!
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Tribünler ister turuncu ister mavi olsun benim tek istediğim bize ait yeni besteler yapmak tüm stadı coşturmak kale arkaları ve maratonda tık yok Allah aşkına Tribünlerimiz canlı olsun herkes başka ağızdan bağırmasın yetenekli arkadaşlar Tezahürat konu başlıklı yere gelsin beste yapalım eleştiri yapalım tartışalım hep aynı tezahüratlar sıktı artık Ünlü marşları bize uyarlıyalım ..
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• herkesin maddi durumu iyi değil herkesten formayla gelmesini bekleyemeyiz belki ama en azından herkesin giyecek mavi bişeyi vardır diye düşünüyorum
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• yeni başlık açmıyalım dedim malum ambiyanstan tek ses yek vücuttan bahsediyoruz...
                            ama doğru dürüst bi bestemiz yok...
                            tezahüratımız yok...
                            çatlak çatlak sesler, trabzonum benim...falan filan..70 li yaılardan kalanlar..
                            bu işin bir güncellemsi yokmu yahu..
                            trübün tek renk, tezahüratlar marşlar kulak patlatırcasına..
                            yokmu şöyle can alıcı bişeyler...
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• dun ku macta yol tarafındakı kale arkasındaydım..ağ işi bence kotu oldu doğrü dürüst ızlenmıyo bıse atmay ısteyn zaten onun ustunden rahatca atar ağa hıc gerek yok kanımca ayrıyetten taraftarlarımızn ufacık bıseyden dolayı kavga cıkarmallarına anllam vermek guc. tezahurat bayrak bırlıkte hareket davul hıcbırı yok bunlar buyuk eksılklıkler umarız besıktas macına kadar hepsı hallolur..
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Sırf tribünler mavi olsun diye yönetim mavi formaları daha ucuz çıkartt,ı farkında mısınız..

Normalde Nike koleksiyonundaki formaların çoğunun yakası beyaz formadaki gibiyken, mavi formanın yakaları düz seçildi. Bu durum mavi formanın maliyetini ve satış fiyatını düşürdü. Yönetim de tribünlerin mavi olmasını istiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X