Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tek renk olalımda bosver kale arkası mavıyı kapaılıyı bordoyubu tek renkte mavı dıkkat cekıcı bır renk o olmalı ama cok zor bızım tarafta bu tur seylerı beceremıyor

Yorum

• bence hollandılalarda olduğu gibi tek renk olarak mavi seçersek güzel olur diye düşünüyorum
      celeron--->celaleddinozlu

Yorum

• herkez formasını giysin yeter ki süper bir görüntü çıkar ortayaa
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          herkez formasını giysin yeter ki süper bir görüntü çıkar ortayaa

tamamda binbir çeşit formamız var
          bir gün mutlaka

Yorum

• Bakin son Avrupa Sampiyonasinda Avrupadaki (milli takim formasi olmayan) Türkler kirmizi-beyaz ya daturkuaz-beyaz renklerin agirlikta oldugu kiyafetlerle maclari izlediler ve ortaya hos bir görüntü cikti.

Bildigim kadariyla kulübümüzün TS Club ürünleri arasinda mavi renkli bir forma ya da t-shirt yok. Ama herhalde herkesin evinde mavi renkli bir kazagi, ceketi vs. vardir. Maca giderken bu konuda hassasiyet ve özen gösterilip tek renk giyinilirse tribünlerimizde daha hos bir görüntü olur.

Daha belirgin ve hemen herkesin elbise dolabinda bulunan bir renk oldugu icin "mavi" diyorum. TS Club da artik lüzumsuz aksesuarlar yerine bu konuyla ilgilensin.
            Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• sade mavi mantıklı aslında
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• tribünler dolsun yeterli ayrıca formalı olduğu zaman daha etkileyici olur........
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• mavi de sole bi dezavantajimiz olacak
                  soguk havalarda malum bereli mac izlenicek ve taraftarlarimizin cogunda bordo agirlikli bereler mevcutki hollanda taraftarlarinin bulundugu resimde adamlarin sadece sapkalarlar bile baskin orange rengiyle nasil bi goruntu olusturduklari ortada

Yorum

• herkes maca formayla gitsin, atkısını sallasın açsın yeter.Ayrıca bu sene tribünlerde değişik güncel güzel tezahüratlar bulunmalı.Trabzonum sen çok yaşa.......hep aynı.Bjk taraftarı gibi değişik tezahüratlar herkesde forma çok güzel olur.İyi bir amigo şart

Yorum

• arkadaşlar maraton komple bordoya boyandı koltuklar mavi olcak... kapalıda büyük bi revizyon var..kafeler falan açılcak...protokol üst kata çıkıyo...bütün koltuklar deişio.. yeni kale arkalarından yol tarafındaki bitti sayılır çıktım tribüne ve sahayı görüşü mükemmel.. maratondan dahada küsel bi görüş açısı var..stad dolduğunda müthiş bi görüntü çıkcak ortaya...

Yorum

• düşünce ne kadar güzel olsada ben uygulanabilirliğinden şüpheliyim..ama şöylede bi umudum var bu sezon taraftar profilinin büyük ölçüde değişeceği kanaatindeyim umarım olumlu yönde etklier bu fikirimizi..

Yorum

• Rekor kirmaya kirilacakda kimler bu rekoru kiracaklar !!! kombine biletleri kimler aldi? kimlere verildi !!! valinin (8 bin) ve belediyenin aldigi (5 bin) toplamda 13 bin kombine biletleri ile ne bicim rekor oluyor bu ise anlam veremedim stada kac kisi gelecek ve kombine alamiyanlar ne olacaklar ? mavi degil bence kap Kara Olmali ,babalarimizin dedikleri bazi seylerden koptukkk ama tam koptukkk babamin anlatdiklarini dinledikce gururlaniyordum ama birde simdi bakiyorumda Allah yardimcimiz olsun dogru yola saptirsin bizi diyorum...

Yorum

• millet forma giysinde rengi önemli değil

Yorum

• evet bencede çok iyi olur

Yorum

• forma giyinsinler yeter.. renk cümbüşüolmasın yeter.. bizim renkler belli bordo-mavi forma almaya gücün yoksa mavi tişört-gömlek giy bordo kazak giy giy giy giy giy bordo yada mavi bişey giy !
                                ''Trabzonspor''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X