Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Tribünde güzel ve bilincli taraftar görünümü verebilmek icin Mavi renkli giysiler ile gidilsin maclara.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Nike firmasının bize düz mavi forma yapacağı kesin gibi. Bu formalardan tribün için ekonomik modeller üretilse, herkes bir tane de bunlardan alıp maça gelse çok güzel olur gerçekten. Ayrıca taraftarlar yüzlerini de maviye boyasa, stat masmavi görünse hiç fena olmaz değil mi...

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          statın açini tamamen bordoya boyayacaklarmış. herkes stada mavi formayla giderse kendiliğinden bordo mavi li bir görüntü olur.
          bizim stattan son görüntüler var mı? ne alemde gidiyor inşaat, kaleye yakın tribünlere oturacakların ateşi rakip takım kalecisini duman etmeli : )

Yorum

• ewt benimde istediğim bu trübünler tek renk olsun.ya mavi olsun yada bordo.gerçekten süper olur.türkiyede bu yok .avrupa genelde böle.hadi arkadaşlar trübünlere tek renk gidelim bi anlaşmaya varalım.gerçkten süper olur çok istiyorum ben bunu.forma değil tşört.mesala bu tşörtleri bordomavi.net yapıp ucuz fiyattan satabilir

Kahrolsun endüstiryel futbol.
            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• en güzel mavi bizde
              devam
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Bence çok önemli bir başlık bu. İnanın bu tür şeyler çok konuşuluyor. Formanızın güzel olması, stadınızın güzel olması. Çocuklar bu tür şeylerle klüp tutuyor insanlar bu tür şeylere ilgi gösteriyor ve en önemlisi sahada buna benzer bir aktivitenin içinde bulunan taraftar kadar eğleneni görmedim. Ben nice Avni Akerler zaferleri izlemiş biri olarak son senelerde 61. dakikada konfeti atımı kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Tüm stadın aynı renkten (mavi bordo farketmez) taraftarlarca boyandığını görmek, bir şeyleri aştığımız göstergesi olurdu. İsveç'i turnuvada nasıl hatırlıyor millet? Hollanda iyi oynadığı için onu örnek veremeyecem . Aslında yönetim maçlardan önce takımın sahaya hangi formayla çıkacağını belirtmeli. Böylece her hafta başka renkle de gelebiliriz. Saygılar...

Yorum

• Ben maviden yanayım.
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• ben gecenlerde bı msj yazmıstım bu konuyla ılgılı maclara gıderken gıyecegımız forma duz mavı olsun demıstım...duz forma olunca daha guzel gorunuyor cubuklu formada yada bordo formada aynı goruntuyu alamayız kesınlıkle duz mavı olmalı....harıka br goruntu olur ama bızım taraftar cubuklu formayı sevdıgı ıcın bu dusundugumuz olay bence ımkansız bunu yapamayız...

Yorum

• yanlış görmediysem bordoya boyamışlar maratonu
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• mavi ve su yeşili formalar sandıktan çıksın.

Yorum

• herkes mavi forma alsın trübün tek renk olsun süper olur bak görürsünüz.Bende mavi alcam

Yorum

• Herkesin üstünde orijinal forma olsun yeter bence. Rengi o kadar önemli degil.
                            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yanlış görmediysem bordoya boyamışlar maratonu
                              bu da koltuklar mavi olacak demektir.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Hollandalı elemanlar gibi olabiliriz Mavi ya da Bordo ? ya da Kale arkası mavi , maraton bordo gibi bir şey olabilirmi ?
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X