Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..
Daraltma
X
-
bizim stattan son görüntüler var mı? ne alemde gidiyor inşaat, kaleye yakın tribünlere oturacakların ateşi rakip takım kalecisini duman etmeli : )İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestatın açini tamamen bordoya boyayacaklarmış. herkes stada mavi formayla giderse kendiliğinden bordo mavi li bir görüntü olur.
Yorum
ewt benimde istediğim bu trübünler tek renk olsun.ya mavi olsun yada bordo.gerçekten süper olur.türkiyede bu yok .avrupa genelde böle.hadi arkadaşlar trübünlere tek renk gidelim bi anlaşmaya varalım.gerçkten süper olur çok istiyorum ben bunu.forma değil tşört.mesala bu tşörtleri bordomavi.net yapıp ucuz fiyattan satabilir
Kahrolsun endüstiryel futbol.YAŞASIN HOLİNANİZM!
Yorum
Bence çok önemli bir başlık bu. İnanın bu tür şeyler çok konuşuluyor. Formanızın güzel olması, stadınızın güzel olması. Çocuklar bu tür şeylerle klüp tutuyor insanlar bu tür şeylere ilgi gösteriyor ve en önemlisi sahada buna benzer bir aktivitenin içinde bulunan taraftar kadar eğleneni görmedim. Ben nice Avni Akerler zaferleri izlemiş biri olarak son senelerde 61. dakikada konfeti atımı kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Tüm stadın aynı renkten (mavi bordo farketmez) taraftarlarca boyandığını görmek, bir şeyleri aştığımız göstergesi olurdu. İsveç'i turnuvada nasıl hatırlıyor millet? Hollanda iyi oynadığı için onu örnek veremeyecem
. Aslında yönetim maçlardan önce takımın sahaya hangi formayla çıkacağını belirtmeli. Böylece her hafta başka renkle de gelebiliriz. Saygılar...
Yorum
ben gecenlerde bı msj yazmıstım bu konuyla ılgılı maclara gıderken gıyecegımız forma duz mavı olsun demıstım...duz forma olunca daha guzel gorunuyor cubuklu formada yada bordo formada aynı goruntuyu alamayız kesınlıkle duz mavı olmalı....harıka br goruntu olur ama bızım taraftar cubuklu formayı sevdıgı ıcın bu dusundugumuz olay bence ımkansız bunu yapamayız...
Yorum
bu da koltuklar mavi olacak demektir.İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış görmediysem bordoya boyamışlar maratonu
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
vBulletin® tarafından desteklenmektedir
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.

Yorum