“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
yok ya bizim yapimizda var stres olmak.. isler yolunda giderken bile stres oluoz
1. on numara kim gelio
2. sol acik kim gelecek
3.nike formalarimiz nasil olacak
4.masmavi bi ambians yakalayabilecekmiyiz stadimizda
Bordo koyu bir renk olduğu için gece maçlarında pek farkedilmeyebilir görsel açıdan..
Ama açık mavi tonları güzel olur..
Tribünlerde periyodik renk görseli için taraftarın örgütlenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Ama ortada birleştiğimiz bir nokta varsa oda herkesin forma ile maça gitmesi.
Bu iş için başkan ve yönetimden destek bekliyoruz, ayrıca yerel basınında buna ön ayak olup taraftarı bilinçlendirmesi gerekir..
Çubuklu formamızdanda satın alalım ama maç formamız mavi formalar olsun(maça giderkenki formalarımız)
Duy sesimizi Sadri başkan..
benim bahsetmek istediğim görüntü aslen buna benziyor.
Kombinelerin satıldığı Avni Akerin projesini elinize alıp belli kesimleri bordo ve maviye boyayarak en can alıcı görüntüyü kağıt üzerinde elde edebilirsiniz. Sonrada o koltuklara bordo ve mavi tişörtleri dağıtırsınız. Yada oraların bordo veya mavi tirubün olduğunu ilanlarla her yere asarsınız. Nike kardeşimde daha ucuz sadece bordo birde sadece mavi forma yapar, maça gidenlerde yavaş yavaş o renkleri alarak en sonunda renk ahengini yakalar.
imkansızz onunmuzdekı 100 sene içerisinde..... (belki)
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Az önce Ergun Ata'ya mail attım,bu olayı bi şekilde ulusal boyutta dillendirmesi için.
Umarım ilgilenir de,bu hareketlenme daha da yaygınlaşır.
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
BMN'ye üye olmadan önce resmi site forumunda böyle bir çalışma olması için çok uğraşmıştım,yıllar sonra İnşallah hayalim gerçek olacak.
Öncelikle projenin nasıl olması gerektiğine karar verelim,tamamen mavi mi,yoksa bordo-mavi mi olacak diye.Sonra,daha önceki gazete ilanı çalışmamız gibi bir ilanla taraftarları bilgilendirelim.Hatta ilanı yerel gazetelerde vermek bile yeterli olabilir.Zaten taraftarın %70'i bunu uygularsa geri kalanı otomatik olarak kurala uymaya başlarlar...
Değişik renk kombinasyonları için 100 yıl sonra belki filan demiş bir arkadaş.Böyle mantık olmaz,çalışmadan denemeden pes edilmez.Her maç olmasa bile mesela çok önemli maçlarda bilet fiyatları biraz daha pahalı yapılıp her koltuğa gerekli renkte çok ucuz kumaştan bir tişört veya benzeri
bir giysi bırakılabilir,hatta kafadan geçirilen bir bez parçası bile olabilir,hiç de zor değil.
En son TheCrow tarafından düzenlendi; 11.06.2008, 15:15.
[QUOTE=TheCrow;1409852]BMN'ye üye olmadan önce resmi site forumunda böyle bir çalışma olması için çok uğraşmıştım,yıllar sonra İnşallah hayalim gerçek olacak.
Öncelikle projenin nasıl olması gerektiğine karar verelim,tamamen mavi mi,yoksa bordo-mavi mi olacak diye.
bence bordo renk bizi maviden daha iyi ifade eder,süper lig de bizden başka bordolu takım yok,birine bordo dedinmi mavi der yada trabzonspor der,ama mavi çok takımın kullandıgı bir renk..bütün tribünler bordo olsun...
Yorum