Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..
Daraltma
X
-
-
100m kombineye hediye olarak 50m luk formayı vermek..??İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sezon galatasaray, kombine bilet alanlara özel kırmızı bir forma hediye ediyordu bu renk birliğini sağlayabilmek adına. böyle bir şeyi gerçekleştirebilmek için "mavi giyin" demekten öte bazı çalışmalar yapmak gerekiyor.
bize pek uygun olduğunu düşünmüyorum..
Yorum
-
Gönülden destekliyorum..
Zaten taraftarımız bir ses,tek yürek olamıyor,bu sayede bir adım atılmış olur.
Yorum
-
Arkadaşlar ben tribünlerde tek renk oturan insanların fotograflarını istiyorum...sizler genelde karaografileri koyuyorsunuz..şhalke tribünü....masmavi oturanlar gibi...mavi tribünlerden örnekler lütfen...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
ben konu ile ilgili fikrimi çok öncelerde forma ile ilgili bölümlerde belirtmiştim ama kimse pek sallamamıştı. Her neyse tartışılması güzel hatta süper. Bence kale arkalarının yarısı bordo yarısı mavi olmalı. Çok ucuza satın alınacak, yağmurluk gibi bile olabilir, ilk maçta kombine sahiplerine dağıtılacak tişört bile olabilir. ilk maça kesinlikle süper bir organizasyon yaparak çıkılması taraftarıyım. Bu işler sadece ist. yapılabilir zanneden geri kafalılara da ve de basınada süper bir ders olur. Lige süper bir TRABZONun geldiğinin habercisi olur. Hatta insanlar gelmeden oturacakları koltuklara bile giymeleri gereken tişörtler konabilir. Valla stadı şööle bir hayal ettimde gözümden yaş geldi beeSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Adaşım....İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben konu ile ilgili fikrimi çok öncelerde forma ile ilgili bölümlerde belirtmiştim ama kimse pek sallamamıştı. Her neyse tartışılması güzel hatta süper. Bence kale arkalarının yarısı bordo yarısı mavi olmalı. Çok ucuza satın alınacak, yağmurluk gibi bile olabilir, ilk maçta kombine sahiplerine dağıtılacak tişört bile olabilir. ilk maça kesinlikle süper bir organizasyon yaparak çıkılması taraftarıyım. Bu işler sadece ist. yapılabilir zanneden geri kafalılara da ve de basınada süper bir ders olur. Lige süper bir TRABZONun geldiğinin habercisi olur. Hatta insanlar gelmeden oturacakları koltuklara bile giymeleri gereken tişörtler konabilir. Valla stadı şööle bir hayal ettimde gözümden yaş geldi bee
Uyumululuk açısından reklerimiz birbirine çok uyumlu..dediğine katılıyorum.
İlk maçtan işi sıkı tutmamız lazım.Sonradan toparlanması güç olur..
Yorum
-
Kesinlikle en güzel taraftar görüntüsü tribünlerin o takımın renkleriyle bezenmiş olması. Aslında bu konu daha çok bahsedilen ve resimleri yukarıda gösterilen takımların standart klasik formalarından vazgeçmemiş olmalarıyla alakalı.
Formalarımızın hangi marka olması gerektiğini tartıştığımız topic'de bu konuyla alakalı olarak yazdığım şeyler vardı. Her yıl 3 farklı forma çıkarmak yerine Milan, Juventus, Barcelona, Liverpool, İnter, Chelsea, Celtic, R.Madrid vb. bir çok takım gibi standart ve bizimle özdeşleşecek bir tasarım üzerinde çalışılıp bütün taraftarların aynı formayla tribünlere gelmesini sağlamak. Fenerbahçe bunu bir şekilde başardı Türkiye'de. Her maçta sarı-lacivert formalarla geldikleri için tribünleri baya etkileyici bir atmosfere bürünüyor. Fakat bizim tribünlerimizde 10 belkide daha fazla farklı formayla gelindiğinden dolayı etkileyici bir görüntü kesinlikle yaratamıyoruz. Ben artık Trabzonspor'un standart ve klasikleşecek bir formayla maçlarına çıkmasını istiyorum. Çünkü forma bile rakip takım futbolcuları üzerinde psikolojik bir etki yaratabilir.
Çubuklu formalar İstanbul takımlarınında tercihi olduğu için farklı bir tasarıma ihtiyacımız var bence. Roma'nın bordo forması ve hatta İtalya milli takımının gök mavisi formaları tarzında tasarımlar bence çok hoş görünüyor. Artık her yıl farklı farklı formalardan sıkılıyor insan. Tribünde aynı ahengi gösterebilmenin tek ve en önemli yolu bu bence. Aksi halde yanyana duran 20 Trabzonspor'lunun neredeyse 20 farklı formayla görünmesi çokta etkileyici ve hoş bir görüntü olmuyor.Get up, stand up: dont give up the fight!
Yorum
-
Farklı formaların nedeni her konuda olduğu gibi sponsor konusunda da istikrarı yakalamadığımızdan kaynaklanıyor.
Çok şükür ki artık uzun yıllar değiştirme ihtiyacı duymayacağımız dünya markası bir sponsorumuz oldu. Nike ile hem renk birlikteliği hem de klasikleşecek formalarımız olacak. Trabzonspor için vazgeçilmez model çubuklu formamızdır.
Bütün takımlar ve sponsorlar her sene ana çizgilerini koruyarak yeni formalar çıkarıyor. Çıkarmak zorundaki her sene forma satışı yapabilsin, bundan kaçış yok. Yenilenen kumaş teknolojileri moda, ekonomik nedenler bunu gerekli kılıyor. Veya şöyle düşünün dolabınızda mutlaka beyaz gömlek vardır fakat yıllarca ayın beyaz gömleği giymezsiniz.
Tribüne gelirken forma giyme geleneği, hele hele aynı renklerde giyme alışkanlığı oluşturulabilir. Bu biraz organize öncü olmak, biraz da saha başarıları ile gelecek şehrin yakalayacağı atmosferle olacaktır.
Bakın yeni sponsorumuz ile birlikte taraftarda yeni bir heyecan oluştu bile. İnsanlar sabırsızlıkla yeni sezon formalarını bekliyor eski ürünler tarihi indirimlerle satışta.
Bu konudaki gündemi sıcak tutup insanları yönlendirmekte fayda var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum