Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008 - 2009 Sezonunda Tribünler Mavi Olsun!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çok güzel fikir, ve kesinlikle mavi olmalı.

Yaz kış mavi forma veya ürün giyemesek bile aradaki farkı mavi bayraklarla kapatabiliriz.
    Mavi bayraklar görsel şölen için alternatif olabilir.

Herkes şimdiden mavi forma ve kıyafetlerini hazırlasın yeni sezon için.

Kombine alanlara özel mavi taraftar tişörtü de olabilir.

En son a f s tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 10:23.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

bende ısterim bole bir sey olmasını ama ne yazıkkı taraftar sankı gezmeye gidiyomus gibi maça gidiyor be kardesim ne olur maça giderken kazak weya tisort yerine formanı giysen??

Yorum

mavi rengin agirlikta olmasi tribunlerin daha birlik beraberlik ve uyum icinde olmasi acisindan mantiklidir.
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bizim tribünlerde bordo-mavi dışında her rengi görmek mümkün genelde simsiyah bir örtü oluyor stadyumda umarım bu sene bişeyler değişir ben formayla gidiyorum maçlara ama heralde kendi başıma görsel şölen yapamam
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

çok güzel bir fikir.destekliyorum.Eğer maçlara gitme imkanım olursa kesinlikle mavi giyerek gideceğim..
            ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

Şu bir gerçek ki mavinin görselliği maçlarımızın çoğunu akşam oynayacağımızı varsayarsak bordo gibi değil.

Aslında Nike taraftara özel mavi forma yapmalı. Avrupanın önemli kulüplerinde olduğu gibi taraftar illaki sahada giyilen formayı giymek mecburiyetinde değil. Tribunlerde görsellik açısından son derece katkısı olur diye düşünüyorum.

Ve mavi fikrini destekliyorum.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

Evet arkadaşlar bu konu tribün görselligimiz açısından çok önemli... bordo renk metinin dedigi gibi gece maçlarından dolayı mantıklı degil...O yüzden Tribünlerin mavi olmasını hep beraber destekleyelim....
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

"nike bize mavi forma yapsana..." diye gazetelere internet sitelere manşet verelim
                  DRAGO GABRIC

Yorum

Mavi önerisi bence çok mantıklı. Etkinliği ve görselliği arttırmak adına tribünlerin mavi görünüme bürünmesi önemli. Bunun için de hem üretici firmanın buna yönelik çalışma yapması hem de taraftarların resmi ürünlere ilgi göstermesi gerekiyor.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

arkadaşlar,
                      nike dan talep edip duruyoruz da
                      formalarımız nike mı olacak,bu kesinleştimi?

Yorum

kesin tabi. formalar tasarım aşamasında
                        BiZe HeRyER TrAbZoN !!!

Yorum

Maviye bende evet diyorum.Ama Nike ın çağımızın hastalığı olan şimanları düşünmesini istiyorum. xxxl forma istiyoruz. Değil mi Fatih ?

Düşünsenize bütün tribünler masmavi lisanslı ürünler giyiyor.Görünüm olarak süper olur.Birlikteliği simgeler.
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

benim herzaman görmek istediğim birşey di bu.
                            en önemlisi insanların tribüne forma ile gelmeleri.
                            alakasız şekilde kazaklarla montlarla ne bileyim takım elbise ile gelenler var. maça geliyosunuz tiyatroya değil (işten çıkıp koştura koştura maça gelen takım elbiseliler konu dışında)

mesela 1461 Meydan kapalıda tek tip polar giyiyor. bazı maçlar 10 - 15 kişi bile olsalar kapalıda çok güzel görüntüler oluşturuyorlar. hepsinde mavi polar var. bu gibi görselliklerin dahada genişlemesi gerek. tribünlere bi hava katıyor görsellikler.
                            ben kendi adıma söyleyece olursam, bi maça gidip maçı izle çık hiçbi zevki yok.
                            maç karnaval havasında geçerse zevkli oluyor. büyük maçlarda az çok bu hava yakalanabiliyor. ama bunu her maça yayabilmeliyiz. maça nadiren gelşen kişiler bu güzelliklerden etkilenmeli tekrar gelmek için sabırsızlanmalı.
                            avrupa tribünlerini izliyoruz. negüzelikler var.
                            bunları yapacak olanlarda derneklerdir. onların öncü olması gerek.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

bende mavi önerisine katılıyorum

Yorum

Hele bir formalarımız çıksın da..

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz