Kombinede Büyük Indirim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • admin
    • 03.02.2004
    • 7894
    • Trabzon

Kombinede Büyük Indirim

Trabzon'daki taraftarimiza duyurulur bu firsat kaçmaz ve hiç bir bahane kabul edilmez.

Yönetim Kurulu Toplantisi'nda alinan karara göre ligin ikinci yarisinda daha fazla taraftarin tribünlere çekilmesi amaciyla kombine bilet fiyatlarinda indirime gitti. Buna göre indirimli bilet fiyatlari su sekilde olustu:
    "Açik tribün için üyeler için 20 YTL, üye olmayanlar için 25 YTL, maraton tribün üyeler için 40 YTL, üye olmayanlar için 50 YTL, kapali tribün üyeler için 80 YTL, üye olmayanlar için 100 YTL, VIP üyeler için 160 YTL, üye olmayanlar için 200 YTL, VIP 1 üyeler için 300 YTL, üye olmayanlar için ise 320 YTL."
  • #10 Fietra
    • 31.05.2004
    • 5506
    • Mühendis
    • İstanbul

Bu kombine mi yoksa maç bileti mi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    keyif adamı ..

Yorum

• admin
      • 03.02.2004
      • 7894
      • Trabzon

ikinci yari kombine fiyatladir...

Yorum

• Kaya
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 16.07.1999
        • 28568
        • Müfettiş
        • İzmir

Fiyatlar gayet uygun hemde çok uygun.
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Nytre
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 31.05.2004
          • 10231
          • Trabzon

evet... gerçekten uygun 20maç için kapalida 100,000,000tl verecegiz mesela.. maç basina 5,000,000tl düsüor

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Duman
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 30.07.2004
            • 273

Herhalde Türkiye'nin en ucuz kombine maç biletleri Trabzon'da artik,yönetimi kutluyorum bir ilke daha imza attik,taraftari da kutlamak için ilk maçi ve diger maçlari bekliyorum...
            Cok guzel nutuklar attik,anlamli sunumlar yaptik,inanilmaz gosteriler yaptik amaaa Roma\'yi yikilmaktan kurtaramadik.
            Cicero

Yorum

• Guner_Ahmet
              • 07.06.2004
              • 134
              • Egitim
              • Avrupa Diğer

Uzun zamandir acmak istedigim bi konuyu hazir acilmis iken gundeme getireyim. Bilmem ne kadar katilim olur ama bi fikrim var. Benim gibi yurt disinda olan ve imkanlari el veren arkadaslar. Trabzondaki taraftardan sikayet edecegimize , birer kombine bilet alalim guvendigimiz bi Trabzonlu arkadasa bu bileti emenet edelim (imkanimiz olursa biz kullaniriz) bizim yerimize maclarda takima o destek versin. Hem takimi yanliz birakmis olmayiz hem de ekonomik destek veririz.

Ne dersiniz?

Yorum

• Emorfo
                • 31.05.2004
                • 7394
                • Gazeteci
                • İstanbul

Geçen sene böyle bir sey yapilmisti..

Bence de mantikli BMN Kombine Sponsoru olsun Trabzon'daki taraftara..
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• l-m
                  • 01.06.2004
                  • 2035
                  • İstanbul

Tek kelimeyle üzülüyorum,Istanbulda kale arkasi biletinden daha ucuza kombine verilmesi onurumu kiriyor ve beni esas üzen sey oradaki maddi imkansizliklari bilen yönetimin yaptigi jestlere taraftarin cevap verememesi.20 milyona kombine,el insaf yahu...El insaf...

Yorum

• kadirsa_2000
                    • 31.05.2004
                    • 421

Ya bu durumda bileimkani oluptamaça gitmeyene ben ne diyeyim. Aaah ah memleketimizde olup, kombine biletlerimizi alip maçlara gitmek vardi. Orada olanlar kiymetini bilin [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    Yer BORDO Gök MAVI

Irtibati koparmayalim...

Yorum

• Duman
                      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                      • 30.07.2004
                      • 273

İlk olarak Greek_TS tarafından gönderildi

Uzun zamandir acmak istedigim bi konuyu hazir acilmis iken gundeme getireyim. Bilmem ne kadar katilim olur ama bi fikrim var. Benim gibi yurt disinda olan ve imkanlari el veren arkadaslar. Trabzondaki taraftardan sikayet edecegimize , birer kombine bilet alalim guvendigimiz bi Trabzonlu arkadasa bu bileti emenet edelim (imkanimiz olursa biz kullaniriz) bizim yerimize maclarda takima o destek versin. Hem takimi yanliz birakmis olmayiz hem de ekonomik destek veririz.

Ne dersiniz?

Çok iyi olur derim. BMN bu konuda bir yönlendirme veya kampanya baslatmayi uygun görürse, üzerime düseni yaparim.

Madem gidemiyoruz,gitmek isteyene destek olalim.
                      Cok guzel nutuklar attik,anlamli sunumlar yaptik,inanilmaz gosteriler yaptik amaaa Roma\'yi yikilmaktan kurtaramadik.
                      Cicero

Yorum

• Barış
                        • 21.10.2004
                        • 4881
                        • Trabzon

Maraton ikinci yari tüm maçlar 50 ytl mi simdi?Inanmam.

Yorum

• TheRapZoNe
                          • 12.09.2004
                          • 2473
                          • Trabzon

Yönetimden gerçekten akillica bir davranis.Sampiyonluga oynayan takimimiz için handikap olan iç saha olayini avantaja çevirmek için güzel bir uygulama.

Bundan sonra da tribünler bos olursa ve millet yine maçi kavhehane köselerinde izleyeme devam ederse o zaman Trabzonda yasayan ve imkani oldugu halde maça gitmeyenlere sunu diyebiliriz ki '' Ben gerçek TRrabzonsporluyum'' demek gibi sahte bir davranis da bulunamazsiniz..

Yorum

• Berk Akçay
                            • 31.05.2004
                            • 3771
                            • Trabzon

indirmek zorunda kaldilar bence güzel olmus ama daha güzel bir yerede kombine bilet bulabilieceklermi onu bilmiyorum ?
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• of-lee
                              • 11.11.2004
                              • 338
                              • Avrupa Diğer

fiyatlar uygun ama ben gidemiyorum trabzonda olsaydim alirdim

Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...