Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Başkan ve Yönetim..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben cok umutluyum acikcasi, bu sene takimin iskeleti netlesip oturunca seneye 1-2 iyi transferle bence cok buyuk bi ihtimalle sampiyon olabiliriz. Bunu saglayanda tek kelimeyle yonetim.
    Tebrikler ve tesekkurler
    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

Sayın Başkan bu işi burada bırakmayınız ...Derede bogulmayalım yoksa gerçekten bir çuval incir berbat olacak ...Bu kadar getirdiniz bu işi şu takıma 2 oyuncu daha alınız ...

Futboldan anladıgınız muhakkak o zaman lütfen bir sagbek ve sol ayaklı top yapan bir oyuncu NE OLURSA OLSUN artık alınız ...

Sizin ve yönetim kurulunuzun iş bitiriciliği düşünülürse 31 Agustosa kadar bu oyuncuları çok rahat alırsınız ...

Yıllardan sonra taraftarı bu kadar heyecandıran yönetiminiz bunu da mutlaka yapacaktır ..En azından kagıt üstünde tüm taraftarlar tamam artık takımın eksiği yok diyebilsin ...

Yorum

Katılıyorum lazım lazım!

Yorum

bence 10 numara yönetim...
          OSCAR CARDOZO

Yorum

Başkanım sonuna kadar arkanızdayız.Bize albayrak hüsranını unutturdunuz.Ne mutlu size.Herşey Trabzonspor için.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

Allah sizden razı olsun ama bide şu ts club işlerine el atın aradığımızı bulalım çeşit koy allah aşkına...
              HAMSİ
              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

nuri albayrak dönemini hatırladım şimdi

allah sizden bin kere razı olsun sadri şener artık başımız dik geziyoruz
                Bordo Mavi...

Yorum

hep destek, tam destek, sonuna kadar destek.
                  coolanak arkadasimizin bu yazisini Trabzonspor kulubune veya baskana mail yoluyla iletilmesini teklif ediyorum, forumdaki yonetici arkadaslar, bizler BMN ailesi olarak baskanimiza ve yonetim kuruluna verdigimiz destegin bilinmesini ve uc bes kendini bilmezin biz Trabzonspor taraftarlarin bu yonetime olan guvenini kiramayacaklarini yonetim kuruluna bildirmeliyiz.
                  Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                  HABER61.NET

Yorum

h a r i k a
                    varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

Yönetim çok iyi durumda ama bazen gereksiz açıklamalar yapılıyorr bunlarda zaman la bitecektir
                      TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X