Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umidinizi kirmak istemiyorum ama bugun milletvekili ile soylettiler Feneri dusururseler bi yolunu bulup Trabzonumuzu dusurmeye calisicaklar ki guya kaos cikmasin..Insallah oyunlari bozulur ama daha once de yazmistim disarida azizden cok daha tehlikeli adamlar var onlar hic ama hic bos durmuyor...
    İşte o zaman görürler kaosu.
    İSTANBULU EZE EZE ,
    EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte o zaman görürler kaosu.
      Aynen celallenmeyen ben bile çok fena celallenirim. Herkes haddini bilicek. Bu takım milyonlarca gönül vereni var egerki sonuc o dedikleri gibi olursa butun herkesin ayağı kaydirilir...
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umidinizi kirmak istemiyorum ama bugun milletvekili ile soylettiler Feneri dusururseler bi yolunu bulup Trabzonumuzu dusurmeye calisicaklar ki guya kaos cikmasin..Insallah oyunlari bozulur ama daha once de yazmistim disarida azizden cok daha tehlikeli adamlar var onlar hic ama hic bos durmuyor...
        Düşürmek için ellerinde hiç bir delil yok!
        Buna güçleri yetmez!
        Kimsenin keyfi için kural ihlali yapılamaz.

Yorum

• İmzamı Tra"8"zonspor yapmalıyım artık

Yorum

• bakalım 8..8..8..8.. 'i kim açacak
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• seneye 8 cepte,bekle bizi selcuk geliyoruz daha senle karpuz kesecegiz

Yorum

• 7. şampiyonluk geldi zaten sırada 8 var.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ne zaman gelecek ...

Yorum

• 7 bitti! Artık 8,9,10 . şampiyonluklar var sırada,2. yıldızı almamız gerek...
                    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• başlığın adı değişsin, 7 cepte artık 8 istiyoruz

Yorum

• ula 7 de cenabet oldu be....=)=)

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• şampiyonluk tescili konusunda bende tff ye güvenmeyenlerdenim.

bu yaşanan süreç sonucunda alınacak karar lar

Türkiye'nin ne kadar değiştiği ile ilgilidir
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• takimin 7.sampiyonlugu beklemsini anlayamiyorum...bu surecte suskun kalip sadece verilecek sampiyonlugu kabul etmek ne anlama geliyor?....adi sikeye karisan bir ligde trabzonspor hibe edilecek sampiyonlugu beklemektewn baska daha fasrkli daha onurlu daha buyuk isler yapmak zorundadir....
                            ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              15 Gün sonra 7 Geliyor İNS

KOYDUK MU VOLKAN ?
                              Neye göre bu kadar eminsizniz anlamıyorum bu o. çocukları bize şampiyonluğu vermeyecekler. Bunu sizde benim kadar biliyorsuzda neden insanlara boş hayaller aşılıyorsunuz.Fener küme düşerse bizide bjkyide eksi puanla başlatacaklar, adım gibi eminim. Sevgli büyük başkan bir kelime söylüyormu bu konu hakkında ;çünkü olcağı en başından beri biliyorda ondan susuyor. Eğer yeni sezona TRABZONSPOR eksi 1 puanla dahi başlasın bu yönetim adan zzzzzzzzzzye kadar hepsi aynı gün istifa etmelidir.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neye göre bu kadar eminsizniz anlamıyorum bu o. çocukları bize şampiyonluğu vermeyecekler. Bunu sizde benim kadar biliyorsuzda neden insanlara boş hayaller aşılıyorsunuz.Fener küme düşerse bizide bjkyide eksi puanla başlatacaklar, adım gibi eminim. Sevgli büyük başkan bir kelime söylüyormu bu konu hakkında ;çünkü olcağı en başından beri biliyorda ondan susuyor. Eğer yeni sezona TRABZONSPOR eksi 1 puanla dahi başlasın bu yönetim adan zzzzzzzzzzye kadar hepsi aynı gün istifa etmelidir.
                                aynı görüşteyim. şu ortamda nasıl seslerini çıkarmıyorlar, demek ki onların da yarası var. sadri başkana hep destek verdim ama 1 puan eksik başlarız benim için tarihe kötü bir anı olarak gömülür, direkt silerim. ben yerimde duramıyorum, herkese tepki gösteriyorum bizden kimse sesini çıkarmıyor dahası çıkaramıyor. aklıma 3 ihtimal geliyor;

1- bu hükumet ve bu federasyondan çekiniyorlar, isterlerse suçumuz olmadığı halde bizi de içlerine alırlar,
                                2- yargı sürecini etkilemeyip efendice verilecek kararı beklemek, karar istemediğimiz gibi çıkınca tepki göstermek
                                3- bu pisliğin içinde biz de varız, herkes suçlu, kimseye bir şey olmasın...

eğer ikincisini düşünüyorlarsa yanlış yapıyorlar, ş.liginin ve ciddi paraların elimizden gittiğinin farkındalar mı?
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim