İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Aynen celallenmeyen ben bile çok fena celallenirim. Herkes haddini bilicek. Bu takım milyonlarca gönül vereni var egerki sonuc o dedikleri gibi olursa butun herkesin ayağı kaydirilir...İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte o zaman görürler kaosu.DRAGO GABRIC
Yorum
-
Düşürmek için ellerinde hiç bir delil yok!İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmidinizi kirmak istemiyorum ama bugun milletvekili ile soylettiler Feneri dusururseler bi yolunu bulup Trabzonumuzu dusurmeye calisicaklar ki guya kaos cikmasin..Insallah oyunlari bozulur ama daha once de yazmistim disarida azizden cok daha tehlikeli adamlar var onlar hic ama hic bos durmuyor...
Buna güçleri yetmez!
Kimsenin keyfi için kural ihlali yapılamaz.
Yorum
-
-
takimin 7.sampiyonlugu beklemsini anlayamiyorum...bu surecte suskun kalip sadece verilecek sampiyonlugu kabul etmek ne anlama geliyor?....adi sikeye karisan bir ligde trabzonspor hibe edilecek sampiyonlugu beklemektewn baska daha fasrkli daha onurlu daha buyuk isler yapmak zorundadir....ıslak imza....
Yorum
-
Neye göre bu kadar eminsizniz anlamıyorum bu o. çocukları bize şampiyonluğu vermeyecekler. Bunu sizde benim kadar biliyorsuzda neden insanlara boş hayaller aşılıyorsunuz.Fener küme düşerse bizide bjkyide eksi puanla başlatacaklar, adım gibi eminim. Sevgli büyük başkan bir kelime söylüyormu bu konu hakkında ;çünkü olcağı en başından beri biliyorda ondan susuyor. Eğer yeni sezona TRABZONSPOR eksi 1 puanla dahi başlasın bu yönetim adan zzzzzzzzzzye kadar hepsi aynı gün istifa etmelidir.İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 Gün sonra 7 Geliyor İNS
KOYDUK MU VOLKAN ?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
aynı görüşteyim. şu ortamda nasıl seslerini çıkarmıyorlar, demek ki onların da yarası var. sadri başkana hep destek verdim ama 1 puan eksik başlarız benim için tarihe kötü bir anı olarak gömülür, direkt silerim. ben yerimde duramıyorum, herkese tepki gösteriyorum bizden kimse sesini çıkarmıyor dahası çıkaramıyor. aklıma 3 ihtimal geliyor;İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye göre bu kadar eminsizniz anlamıyorum bu o. çocukları bize şampiyonluğu vermeyecekler. Bunu sizde benim kadar biliyorsuzda neden insanlara boş hayaller aşılıyorsunuz.Fener küme düşerse bizide bjkyide eksi puanla başlatacaklar, adım gibi eminim. Sevgli büyük başkan bir kelime söylüyormu bu konu hakkında ;çünkü olcağı en başından beri biliyorda ondan susuyor. Eğer yeni sezona TRABZONSPOR eksi 1 puanla dahi başlasın bu yönetim adan zzzzzzzzzzye kadar hepsi aynı gün istifa etmelidir.
1- bu hükumet ve bu federasyondan çekiniyorlar, isterlerse suçumuz olmadığı halde bizi de içlerine alırlar,
2- yargı sürecini etkilemeyip efendice verilecek kararı beklemek, karar istemediğimiz gibi çıkınca tepki göstermek
3- bu pisliğin içinde biz de varız, herkes suçlu, kimseye bir şey olmasın...
eğer ikincisini düşünüyorlarsa yanlış yapıyorlar, ş.liginin ve ciddi paraların elimizden gittiğinin farkındalar mı?OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum