bu deprem fenerli futbolculara korku salmıştır... şampiyonluğun habercisi....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
TRAB7ON kaç harf = 7
Trabzon bu hafta kimle oynuyor KARABÜK len kaç harf 7
Fb nin bulundugu şehrin plakası kaç 34 topla rakamları=7
Trabzonun plakası kaç 61 topla rakamları =7
liğin kaçıncı senesi 52 topla rakamları =7
liğin kaçıncı haftası oynanacak 34 topla rakamları=7
bu sezon hangi sezon 2010-2011 topla rakamları =7
Trabzon bu sene kaçınçı kez şampiyon olacak =7BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
7. sampiyonlugumuzu alirsak sana yemin almanyadan bir koli cikolata yollicam.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRAB7ON kaç harf = 7
Trabzon bu hafta kimle oynuyor KARABÜK len kaç harf 7
Fb nin bulundugu şehrin plakası kaç 34 topla rakamları=7
Trabzonun plakası kaç 61 topla rakamları =7
liğin kaçıncı senesi 52 topla rakamları =7
liğin kaçıncı haftası oynanacak 34 topla rakamları=7
bu sezon hangi sezon 2010-2011 topla rakamları =7
Trabzon bu sene kaçınçı kez şampiyon olacak =7Trabzonspor
Yorum
-
bizede yolla hocamİlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7. sampiyonlugumuzu alirsak sana yemin almanyadan bir koli cikolata yollicam.

Yorum
-
Zaten eger sampiyon olursak ben battim, kimlere neler neler yollicam. ama Trabzonsporumun sampiyonluguna deger,...İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizede yolla hocam

Trabzonspor
Yorum
-
Ben inanıyorum olacakİlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7. sampiyonlugumuzu alirsak sana yemin almanyadan bir koli cikolata yollicam.
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Usta neredeyse beni de ağlatacaksın, üzülme o kadar yaw, değmez gerçekten değmez. Sen kendi hayatının tadını çıkar.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat o kadar boş ki anlatamam , doldurmak için kendimi yırtıyorum ders felan çalışmaya başladım , konserlere felan gidiyorum böyle bir duyguya lanet olsun ben hayatımda bu kadar hiç birşeye üzülmedim.
Yorum
-
Hani bir sevdiğiniz ölür, önce üzülür ağlarsınız, sonra lanet edersiniz.
Ardından onsuz geçen günlere alışmaya başlarsınız, hayatınızda bir boşluk olur.
Fener'in Buca maçından beri böyleyin. Bu ülkeye, bu düzene, bu hakemlere, bu tff ye, Aziz Yıldırım'a, Şansal adisine, Ligtv ye, medyaya lanetler okuyorum.
Yorum
-
durum baya bir vahim deseneİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat o kadar boş ki anlatamam , doldurmak için kendimi yırtıyorum ders felan çalışmaya başladım , konserlere felan gidiyorum böyle bir duyguya lanet olsun ben hayatımda bu kadar hiç birşeye üzülmedim.
, saka bir yana, olan biteni gorup, bu halde sampiyonlugu kacirmak cok zoruma gidiyor. Varmi boyle bir sey , adam gelip 2nci yarida tek 1 mac berabere oynayacak... ve esit puanla sampiyon olacak. O kazandigi maclari da nasil kazandigi belliya..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum