Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu deprem fenerli futbolculara korku salmıştır... şampiyonluğun habercisi....

Yorum

• Ben hissetttim.

Geçmiş olsun.
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• TRAB7ON kaç harf = 7

Trabzon bu hafta kimle oynuyor KARABÜK len kaç harf 7

Fb nin bulundugu şehrin plakası kaç 34 topla rakamları=7

Trabzonun plakası kaç 61 topla rakamları =7

liğin kaçıncı senesi 52 topla rakamları =7

liğin kaçıncı haftası oynanacak 34 topla rakamları=7

bu sezon hangi sezon 2010-2011 topla rakamları =7

Trabzon bu sene kaçınçı kez şampiyon olacak =7
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Her Bordo içinde bir Mavi saklar
          Her Mavi mutlaka bir bordo arar
          Adının önüne şampiyon yazar
          Şampiyonlar Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRAB7ON kaç harf = 7

Trabzon bu hafta kimle oynuyor KARABÜK len kaç harf 7

Fb nin bulundugu şehrin plakası kaç 34 topla rakamları=7

Trabzonun plakası kaç 61 topla rakamları =7

liğin kaçıncı senesi 52 topla rakamları =7

liğin kaçıncı haftası oynanacak 34 topla rakamları=7

bu sezon hangi sezon 2010-2011 topla rakamları =7

Trabzon bu sene kaçınçı kez şampiyon olacak =7
            7. sampiyonlugumuzu alirsak sana yemin almanyadan bir koli cikolata yollicam.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizede yolla hocam
              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• şampiyon olursak bmn bir parti verir galiba.... şampiyonluk partisi...

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizede yolla hocam
                  Zaten eger sampiyon olursak ben battim, kimlere neler neler yollicam. ama Trabzonsporumun sampiyonluguna deger,...
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben inanıyorum olacak
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yüce rabbim sen büyüksün kanser arifesinde olan şu taraftarlarımızı güldür.

Yorum

• Çok az kaldı,çok heyecanlıyım...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayat o kadar boş ki anlatamam , doldurmak için kendimi yırtıyorum ders felan çalışmaya başladım , konserlere felan gidiyorum böyle bir duyguya lanet olsun ben hayatımda bu kadar hiç birşeye üzülmedim.
                          Usta neredeyse beni de ağlatacaksın, üzülme o kadar yaw, değmez gerçekten değmez. Sen kendi hayatının tadını çıkar.

Yorum

• Hani bir sevdiğiniz ölür, önce üzülür ağlarsınız, sonra lanet edersiniz.
                            Ardından onsuz geçen günlere alışmaya başlarsınız, hayatınızda bir boşluk olur.

Fener'in Buca maçından beri böyleyin. Bu ülkeye, bu düzene, bu hakemlere, bu tff ye, Aziz Yıldırım'a, Şansal adisine, Ligtv ye, medyaya lanetler okuyorum.

Yorum

• Hayal gücünüze hayranım,ama bu sene o tren kaçtı yine..bakalım kaç sene sonra bir daha Trabzon'a uğrayacak yine..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayat o kadar boş ki anlatamam , doldurmak için kendimi yırtıyorum ders felan çalışmaya başladım , konserlere felan gidiyorum böyle bir duyguya lanet olsun ben hayatımda bu kadar hiç birşeye üzülmedim.
                                durum baya bir vahim desene , saka bir yana, olan biteni gorup, bu halde sampiyonlugu kacirmak cok zoruma gidiyor. Varmi boyle bir sey , adam gelip 2nci yarida tek 1 mac berabere oynayacak... ve esit puanla sampiyon olacak. O kazandigi maclari da nasil kazandigi belliya..
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim