Son 540 dk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
fotoğraf daha çok geri dönüşü simgeliyor gibi olmuş ama neyseİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
Ben son maça İstanbul dan gitme planları yapıyorum.. Ama şimdiye kadar stadda izlediğim hiç bir maçı kazanamadık maalesef.. O yüzden son maçta garantilemiş olsak da ben de rahat rahat maça geleyim be yaw..İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabah kalkıyorum hayal ediyorum işteyken kafama takılıyor hayal ediyorum öğle yemeğime gidiyorum hayal ediyorum akşam gece bir an dalıyorum uzaklara hayal ediyorum,müzik dinliyorum hayal ediyorum. trabzonun mahşeri kalabalığını , konvoyları , eğlenceleri , tv programlarını hayal ediyorum. kalbimde öyle bir heyecan ve mutluluk oluyor ki bazen gözlerim doluyor ağlıyorum. hayali bile böyleyse gerçeği nasıl acaba ?
20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
İstanbul'u pek bilmiyoruz galiba.İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotoğraf daha çok geri dönüşü simgeliyor gibi olmuş ama neyse
Dikkat edersen tekneler Karadeniz'e doğru gidiyor...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Şun an herşey yolunda gidiyor, inşallah sezon sonu gelmeden sonunu getireceğiz.
Sahada hakimler tarafından fahiş bir hata da her iki takım için yapılmıyor, herşey dengede, ancak geçen hafta fb antepe puan kaybetseydi çıngar çıkmıştı ve bu durumu bizim için hiç de iyi olmayacaktı, ondan sonra görebilirdik aleni aleyhimize olan şartları.... Medya baskısı, sahada etki altında olan hakemler....vs ister istemez herşey bizim aleyhimize gelişecekti. Biz sahada hakkımız ile kazanalım , fb de bunun stresi ile hakkı ile kaybedeceği gün yakındır.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Biraz daha bekleyelim..
Yorum