Bu sezon olması harbiden mucize ötesi gibi çünkü ortada başkan yok.İnşaAllah önümüzdeki sezon iyi ve güçlü bir başkan ile, iyi bir yapılanma, iyi bir planlama ile 9. Şampiyonluğa ulaşacağız...
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bu sene de olabilir. Tamam ilk 3 maçı biraz şansa kazandık ama sonraki 3 maçı da bariz net hakem hataları ile kaybettik
Samsun maçında net golumz verilse 2-0 olacaktı skor
Fb maçı zaten gol verilmemesi ile katledildi. Maçın akışında olanlara bakmayınız
Belki Antep maçında puan kaybedebilirdik. Onda da net kontra atağımızı katletti hainler.
Yani bu takım 8 de 8 bile yapabilirdi. Rize ve Eyüp maçlarını alıp Gs yi de yenebilirsek farklı planlar neden olmasın.
Ha tabiki ideal olan seneye etkili bir takım ve şampiyonluk13 Vitor HugoYorum
-
Tribün bestemizin stüdyosu yapılmış.
Şahane olmuş vallahi...
"ŞAMPİYONLUK SENİNDİR GERİSİ HİKAYEDİR"
Tam da bu başlığın altına yakıştı.
Yorum
-
Bu sezon ligi üçüncü bitirirsek fazla eleştiri olmaz beklenmeyen durumlar olursa ikincilik hayel olmaz bu arada kötü oynadigimiz ilk 3 maçtaki 9 puanda ugurcan faktörü var gider ayak hem para hemde lig başlangicinda morel kazandırdı onananin gelmesiylede gündemden düştüYorum
-
Şaka maka bi yana gerçekten Trabzonspor bu sezon 9. şampiyonluğu kazanabilirdi.Son haftalarda Ertuğrul Doğan'ın beceriksizliği yüzünden kaçtı.Yani burada Ertuğrul Doğan değilde, Ahmet Ağaoğlu olsaydı.Trabzonspor şuan 9. şampiyonluğu kutluyor olurdu.Bu önümüzdeki sezonda 2. yıldız mücadelesi verecektik.Bu sezon gerçekten yazık oldu...Yorum
-
-
Bu transfer döneminden daha planlı daha güçlü bir sezona giriş hatırlamıyorum.
Takımımız mevki mevki gerçekten çok iyi.
Hem 6 numaraya hem 10 numaraya alternatif için ilave takviyeler de gelecektir.
Ve bu başlık haftalar geçtikçe daha çok ziyaret edilecektir
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
gidişata bakılırsa bu sezon imkansız gibi gözüküyor. istanbul takımlarının kötü olması lazım.Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum