Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünya Kupası Arasına Kadar bir galibiyet serisi yakalarsak çok şahane olur

Ogle olmazsa geriden nal toplariz ikincilik lux olur!

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 hafta sonra ikinci, dünya kupası arası sonrası ilk maçta liderliği alacağız ve sonuna kadar lider götüreceğiz!

Bu mesaj burada dursun, isteyenle iddiaya da girelim !

Kardeş çok inanAmasamda, çok çok inanamak istiyorum.

Yazdığın burda durur mu bilmem, ama adını hafızama yazdım.. dediğin olursa Mayıs ta görüşelim, dile benden ne dilersen

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeş çok inanAmasamda, çok çok inanamak istiyorum.

Yazdığın burda durur mu bilmem, ama adını hafızama yazdım.. dediğin olursa Mayıs ta görüşelim, dile benden ne dilersen
        Canının sağlığını dilerim abi ki Mayıs’ta şampiyonluğu görebilesin.

Allah’ın izniyle şampiyonluk bizim bu sene de.
        McLas was Here

Yorum

• Bence HAKSIZLIĞI HAK GÖREN büyütülmüş taraftar profilini bırakalım, Mayıs’ta şampiyon olmasak ne fark eder?

Bu takım 4 senede büyük işler başardı, ritim buldu, büyük takım taraftarı gibi, diğer büyütülmüş gündemleri yapmadan destek olalım, her zaman hedef şampiyonluk, ama bu şampiyon olmazsak gömelime dönüyor ülkemizde, dönmesin!

Hep yarışta olalım, dikleşmeden dik oynayalım, diğerleri gibi değiliz zaten olmayalım da!

Soruyorum misal, son 4 uefa grup aşamasının 3 ünde gruptan çıkmışız, bu sene de gruptan çıksak-yarışta kalsak, derbilerde hoplatsak büyütülmüşleri mutsuz mu olacaksınız?
          En son Tekke tarafından düzenlendi; 31.10.2022, 22:31.
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Canının sağlığını dilerim abi ki Mayıs’ta şampiyonluğu görebilesin.

Allah’ın izniyle şampiyonluk bizim bu sene de.

Ağzın bal yesin güzel kardeşim.

Dilerim mayısta trabzonda sarılıp şampiyonluğu beraber kurtlarız

Yorum

• Artık Devir Trabzonspor'umuzun Yeni Yıldız Kazanma Devri Ve Artık 10. Şampiyonluk İle Trabzonspor'a 2 Yıldız Çok Yakışır.Artık Trabzonspor Yeni Yıldız Kazanmayı Hak Ediyor...

Yorum

• şu bir gerçek ki pozitif bir taraftar olsa neden hemen bu yıl 9. kuşatm aolmasın dünkü maçtan önceki maalesef negatif atmosferi hoca ve takım pozitife çevirdi hayde fırtına
                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Evet , 9 a giden yola geç de olsa bu hafta itibarıyla çıktık.

İnadıyla şampiyon , inadına şampiyon TRABZONSPOR!
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• bu lig bu saatten sonra oynanmaz. cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi yaşanıyor. o bölge takımlarının hiç biri futbol falan oynayamaz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu lig bu saatten sonra oynanmaz. cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi yaşanıyor. o bölge takımlarının hiç biri futbol falan oynayamaz.
                        Savas bile ciksa oynanir renkdas…malesef
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu lig bu saatten sonra oynanmaz. cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi yaşanıyor. o bölge takımlarının hiç biri futbol falan oynayamaz.
                          Çok mantıklı

Moraller sıfır

Bu büyük travmayı atlatmak uzun sürecek.

Volkan Demirel ve Gökhan Zan'ın ağlamaklı çığlıkları aklıma düştükçe gözlerim yaşarıyor.

Tüm spor müsabakaları bu sezon için askıya alınmalı hatta bu sezon yok sayılmalı
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok mantıklı

Moraller sıfır

Bu büyük travmayı atlatmak uzun sürecek.

Volkan Demirel ve Gökhan Zan'ın ağlamaklı çığlıkları aklıma düştükçe gözlerim yaşarıyor.

Tüm spor müsabakaları bu sezon için askıya alınmalı hatta bu sezon yok sayılmalı
                            Biz lider olsak kesin lig yok sayılırdı ama gs liderken ve bu kadar para harcamışken bu ligi oynatırlar.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz lider olsak kesin lig yok sayılırdı ama gs liderken ve bu kadar para harcamışken bu ligi oynatırlar.
                              Aynısını düşündüm. 2019-2020'de biz şampiyon olmayalım diye ligi 8 maç kala oynattılar ancak düşmeyi kaldırdılar.

Bu Haçlı zihniyeti GS şampiyon olsun diye ligi oynatır. Dursun ve Erden Bey'ler üzülmesin yeter ki.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Malesef Bu Sezon Olmadı.Önümüzdeki Sezon Trabzonspor'umuzun 9. Şampiyonluğu İçin Olmayacak Diye Bir Şey Yok ve hiç belli olmaz Hamsik gibi 2 kaliteli transfere bakar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X