Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi uşaklar Allah'ın izniyle 2008-09 sezonunda mutlu son bizi bekliyor.Aynı ciddiyetle devam.İllede 7. ...
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• şampiyonluk bir gün gelene kadar ben herzaman hazır olacagım.. degıl 21 41 sende gecse varsın ömrüm boyunca şampiyonda göremesem hep hazır olacagım mezarda bile ....
      u will need justice at the end..

Yorum

• ben hep hazırım hazır olmayanlar hazırlansın

Yorum

• Hazırız ! İlk kez böyle oluyorum ilk diyorum cünkü ilk kez bukadar inanıyorum şampiyonluga 2 sene üstüste 2. oldugumuz zamandan daha büyük cosku var içimde

6+1 Geliyor

Yorum

• şampiyon olamasak bile en azında 2. olmalıyız çünkü ancak bu sayede bu kadronun iskeleti korunur ve takviyeler gelir eğer 1. veya 2. olamazsak işte ozaman gene işler eskiye döner
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• "Şampiyon olamazsak"....

Canımız gibi sevdiğimiz kulübümüze nasıl sahip çıkılır, onu da göstereceğiz!

Şimdi ise olumlu düşünme zamanı. Olumsuz olmak için mevcut sıkıntılarımız yeterli değil. Olumlu olmak için ise çok fazla sebebimiz var. Ruhumuzda var
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Hiç hazır olmadığım kadar hazırım ...
                Bu Sene Şampiyon Olacağız! O Kadar !

Yorum

• İlk olarak Selçuk Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu 7 ile ilgili daha önceden nostradamus teorileri yazmıştım şimdi bu son gelişmeden sonra yine bu tür belirtiler görünce yazmadan edemedim

şimdi son transferimiz

25. transfer oldu
                  bu adam 25 yaşında ve 25 numaralı formayı giyiyor

1983 doğumlu ve 19 gol atmış 83 maçta

adam şubat doğumlu yani Fatih Sultan Mehmetin Osmanlının 7. padişahı olarak tahta çıktığı ay
                  ayrıca Trabzonun düşman işgalinden kurtulduğu ay Ne kadara teasdüf var değilmi bunlar hayra alamet değilde nedir?
                  İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler aşırı fazla tesadüf var ...

Hani matematik falı derler ya...

Kuruluş yılımız 1967...Ersun hocanın doğum tarihi 1961--6+1=7

Plaka numaramız:61(6+1=7)

İlk Şampiyonluğumuzu 75-76 yılında kutladık 43(4+3=7) puanla şampiyon olduk...

2. şampiyonluğumuzu 76-77 yılında gene 43(4+3=7) puanla şampiyon olduk...

Biz 2009 yılındayız 9-2=7

Not:Bazı bilgileride Selçuk Çetin arkadaşımızdan aldım..
                  bunları yazalı bayağa olmuştu şimdi hatırladım şimdi ilk şampiyon olduğumuz yılın yani 75 - 76 sezonundaki sayıların yana yana toplamı 25 yapıyomuş
                  Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Hazır mıyız?

Sorulur mu be abii, Sorulur mu,...

Kendimi bildim bilesi ben Ömersem Şampiyonda Trabzonspordur!

Yorum

• bende kendimi bildim bileli hazırım ve hatta nuri albayrak ziya döneminde de hazırdım ama onlar hazır değillerdi şimdi ise ersun da hazır sadri başkanda benim hazır olmamam ayıp olur zannedersem 2-3 haftaya kadar futbolcularda hazır olacaktır
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hazır olmasına hazırızda o TRABZONSPOR ŞAMPİYON yazısını görünce ne yapacağım onu bilemiyorum.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Olacak bu 7
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• KONU dısına taştığım için öncelikle özür dilerim Trabzonspor-ankara maÇi İÇİn cumartesi saat 15:00 da kadikÖy boĞa da maÇa gİdemeyen İstanbuldakİ trabzonsporlular buluŞuyor konu ile ilgili baŞlik organizasyonlar bolumunde aÇilmiŞtir lİsteye katilmak İsteyenler baŞliĞimizda bize msj cekebİlİr... Hayde maÇa da kadikoy taraftar gorsun...
                            Hastikoz

Yorum

• Bordomavi.net mail adresine gelen bir mesajı paylaşmak istiyorum.

TRABZONSPOR 7. ŞAMPİYONLUĞUNU YAKALAYACAK

Son 25 yılda çok ciddi bir başarısı olmayan bir takım nasıl efsane olabilir” diye soran kalemşörler ve yıpratıcı medyamız Türk futbol tarihine bir göz atsalar ; o tozlu sayfalarda, Trabzonspor’un çizdiği vizyon çok açık bir şekilde görülecektir ve bugün bazı takımların üzerinde yürüdüğü taşların renklerinin bordo-mavi olduğu farkedilecektir.
                              Örneğin günümüzde çok moda olan güçlü bir alt yapıyı baz alalım, Avrupa’da başarı, uzun süreli çalışma programı, teknik adamları yurtdışına göndererek eğitime önem verme ve iyi tesis yapma zorunluluğu gibi terimlerin 1980’li yılların başlarında telaffuz edilmeye başlandığı çok açık bir şekilde görülecektir. Ya da ‘futbol sadece para için oynanmaz, bir inanç için oynanır, inanç, hırs, mücadele azmi, arkadaşlık bağı olmadan olmaz’ sloganının özümsendiği anlaşılacaktır.Bugün futbol bir endüstri oldu ama ….
                              Peki hala biraz nostalji edelim ‘’O’’ günlerden bu günlere nasıl bir aşama kaydedildi? Şampiyonluklar sırasında yaşanan deneyimler nasıl oldu da sonraki yıllarda yardımcı olamadı bordo-mavili Karadeniz Elnino’suna?Nasıl oldu da zamanının böylesine ilerisindeyken, futbolun değiştiğini farkedemedi Trabzonspor ve büyüklüğünün bile tartışılır olduğu bu günlere geldi? Medya neden dördüncü büyüklüğümüzü Gaziantepspor’a Genclerbirliği’ne,Sivasspor’a vermeye kalktı… Böylesine büyük bir deneyim, şampiyonluk, Avrupa başarısı yakalayamayan hatta ve hatta arkalarında büyük bir taraftar camiası olmayan kendi şehirlerinde üç büyüklere hayranlık duyan ,üç büyük takımı destekleyen bu takımlar nasıl dördüncü büyüklüğe aday gösterilir.Trabzonspor bir defa değil tam altı kez şampiyon olmuş sayısız kupaları müzesine taşımız Türkiye dışında da taraftar toplamış bir camia….
                              Aslında Trabzonspor’un o eski günlerine dönmesi bana çok da uzak bir ihtimal gibi gelmiyor. Yapılması gereken tek şey, Trabzonspor’un, Türkiye Ligleri’ni sarsarken yaptıklarını iyi anlamak... Öncelikle neyi doğru yaptığını bulmak zorunda bordo-mavili takımımız; aynı başarıyı tekrar yakalayabilmek için neyi doğru yaptığını iyi çözümlemek, analize vakit ayırmak zorunda; yaptığı yanlışları görmek, onlara duygusal olarak değil, mantıksal açıdan yaklaşmak zorunda. Doğrularını ararken, hatalarını da fark edecektir.
                              Trabzonspor gercekten cok güzel bir hava yakaladı.Medya ilgi göstermiyor hatta Trabzonspor medyanın bu tutumuna alışkın oldugu için bırakın ilgi göstermeyi hiç olmazsa olaylara karsı medyanın tutumununun tarafsızlık ilkesine aykırı olmamasını istiyor.Bir Trabzonspor’luya sorsak sen Başkan olsan neler yapardın sorusuna ; nitekim Sadri Başkan faaliyetleriyle çok güzel bir cevap vermiştir.Stadyum kapasitesinin arttırılması nokta transferler ülke genelinde Trabzonsporumuza yeniden vizyon katması kombine satısları ve dahası…Böylesine güzel bir ruh savascı bir takım evet artık toparlamak gerekirse Trabzonspor son şampiyonluk yakaladıgı 19983-1984 sezonundan sonra en güzel havayı yakaladı…
                              Artık birlik beraberlik zamanı dönem TRABZONSPOR’un şampiyonluk yolunda kat ettiği önemli yolda bordo-mavililerle olma zamanı…Ne dersiniz yedincisi gelecek olan şampiyonluğumuz için şehrimizi bayraklarla,balonlarla, süsleme zamanı gelmedi mi..?

Trabzonspor Taraftarı :::… Ali ÖZKAN TRABZON - OF

Yorum

• Harika dökmüş. Tebrik ederim. Paylaştığın için teşekkürler sanada Gamze.
                                Bende bir iki şey söylemek istiyorum.

Trabzonspor en büyük yatarımlarını geleceğe yapıyor. Tekrar o eski döneme efsanevi yıllara dönmek için. ÇOK güzel hareketler var.

- Hollandada pilot takım anlaşması.
                                - Alt yapıya olan eğilimin üst seviyeye çıkması.
                                - Profesyonel Transfer komitesi.
                                - Çok iyi kaliteli bir yönetim anlayışı
                                - Karadenizspor
                                - HES projesi...
                                - Yeni sponsporluk anlaşmaları.

Yönetimizi hayranlıkla izliyor, En içten duygularımla selamlıyorum.

Biz taraftar olarak takımımız adına sonuna kadar kenetlenmeliyiz. Şuurlu hareket etmeyi bilmeli, Takımımızın sürekli yanında olmalı, Olumsuz olaylar karşısında tepkimizi anında göstermesini bilmeliyiz. ALLah'a şükür traftar profilimizde yavaştan değişiyor. Çok mutlu oluyorum. Heyecanım hat safada.
                                VE unutmadan DERGİmize abonelik klübümüze abonelik ve Lisanslı ürünlere eğilim istiyorum. Herşey Trabzonsporumuz için. Kurban olurum o renklere. Gelsin eski günler....

HEP DESTEK TAM DESTEK... 7' GELİYOR... Fırtına...

Güzel şehrimi süslemeye gelince. Hazırlıklar başlasın tabi herşey hazır olsun... Ama biraz daha vakti var...
                                Şafak olmuş comolokko

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim