Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 ye hazirdim ama g.saray macinda alinan yenilgi ve alinis sekli bu inancima zarar vermistir.
    25 senedir neden sampiyon olamiyorduk?Bence iddiali oldugumuz sezonlarda dahi final maclarini kazanamamaktan.
    Yine böyle bir final maclarindan birini kaybettik.
    Derbiler elbette sampiyonu tayin etmez ama büyük ölcüde belirler.
    Biz resmen 6 puanlik maci kaybettik.
    Bu sekilde cok önemli maclari kaybedersek sampiyonluk cok zor gözüküyor.
    Gercekci olmak gerekirse 2.lik bile bizim icin bir basaridir.
    Biz rakiplerimizin durumuna hemen aldanip sampiyonluk naralari attik ama sanirim biraz erken oldu.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kalede güven veren bi isim olmalı tolga ile bu iiş nereye kadar kaleye gelen top gol oluyor bu eskidedn bizim kafamızda vardı artık futbolcularında kafasında da bu var sylva nın göstereceği performansı çok merak ediyorum ve 7 ye olacak inancmda buna göre şekillenecek
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Gerçekçi olmak lazım,bu takımda pek çok oyuncu ilk defa biraraya geliyor.Ayrıca bazı topçularda istanbul takımlarına karşı bilhassa gs'ye karşı bir eziklik mevcut(Bakınız Tolga,Arda'dan o saçma golü yedikten sonra gs otobüsünü bekleyip adamı birde tebrik ediyor)Buna ilave olarakta Ersun Hoca'nın anlaşılamayan üç istanbul takımına karşı maç kazanamama fobisi.Tüm bunların yanına tff-mhk-hakem şeytan üçgenini de eklerseniz ne kadar zor bir iş olduğunu anlarsınız.
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• 102 puanla şimdiye kadar kimse şampiyon olmadığına göre bu puan kayıplarına fazla kafayı takıp moralimizi bozmadan 7 ye odaklanalım....

Trabzonspor taraftarı takım üzerinde çok etkili.Takımımızın puan kaybettiği bir maç sonrası onlara güvendiğimizi göstermek performanslarını ikiye katlayacaktır.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• kesinlikle inanıyoruz.hedeften sapmadık sapmayacağız ve bu yıl şampiyon olacağız.hayden uşaklar takıma destek verelim.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk 7 maçta ben 15 puana razıyım ve çok iyi olur demiştim ..Şimdi 16 puan yapmış olduk ki kuşkusuz oldukça iyi .....

Eger önümüzdeki iki maçı 6 puanla kaparsak ki olma ihtimali yüksek o zaman 22 puan yaparız .. 9 maç 22 puan ve 2 istanbul takımını geçmiş oluyorsunuz ....

İlk devre bu sezon 16 maç ....33 puan bizi ya lider yapar ya da 2 3 puan kadar arkada kalırız ki hiç sorun değil ...33 puanın üzeri alınacak her puan bizi daha çok hedefe ulaştırır...

Ama devre arası direk oynayacak oyuncular alınması şartı ile ...

7 hedefi sezon başına göre çok daha yakın
              33 puani 16 mac bazinda az görüyorum.
              Bence 37-39puan toplamaliyiz.
              Sadece kayseri ve bursa deplasmanlarinda puan kaybetme lüksümüzün oldugunu düsünüyorum.
              Diger maclari kazanacak gücteyiz ve kazanmaliyiz.
              Geriye kalan 7 maci kazanirsak bursa ve kayseriye kaybetsek bile 37 puan yapiyoruz.
              Hadi araya kaza da verelim minimum 35 puanla devreyi kapatmaliyiz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• "Vuslat Başka Bahara"

Bu sezonki ilk maçımız olan Ankaraspor maçı sonrasında ilgili başlığa "bu takımın bu sezon ne yapacağı 7.haftadaki gs maçından sonra belli olur" demiştim. Maalesef belli oldu: Sezonu 3.veya 4.sırada bitiririz, Şampiyonlar Ligi katılımımız ise fenerbahçenin toparlanmasına bağlı. Eğer yukarıyı zorlarlarsa süpriz de olsa aradan çıkıp 2.olmamız mümkün.

Gs maçına psikolojik "EZİKLİK"le çıktığımız için daha iyi oynamamıza rağmen bu farklı skoru yememize dayanarak bunları söylüyorum.

Şampiyon olamasak da sonuna kadar desteğe devam etmemiz gereği de işin bir başka boyutudur.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ......

Gs maçına psikolojik "EZİKLİK"le çıktığımız için daha iyi oynamamıza rağmen bu farklı skoru yememize dayanarak bunları söylüyorum.

....
                  Bu tespitine aynen katılıyorum Hasan; ama ben gene de belirleyici olanınnTrabzon'da oynayacağımız Beşiktaş Kupa Maçı olduğunu düşünüyorum. O özgüven eşiğini o maçta hala atlama şansımız olduğunu düşünüyorum.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Babalarımız,abilerimiz anlatırken o muhteşem yılları, o muhteşem şampiyonlukları hep bahsederler o efsane ŞENOL dan, o ALİ KEMAL dan, o TURGAY dan, Serdar dan. biz kimden bahsedicez şöyle bir 20 yıl ileriye gidin.bugün şampiyon olabilirmiyiz anlatıcak efsane futbolcumuz yok......Hüseyin mi? Tolga mı? Tayfun mu?
                    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                    K.ATATÜRK

Yorum

• İlk önce şampiyonluk için şu iç saha maçlarını kazanmamız gerek.
                      Kendi sahamızda 4 maçta 4 puan çok sakıncalı. Kendi sahamızı tam bir "KALE" ye çevirmemiz lazım. Şampiyon olacak takım kendi sahasında sezon boyunca bence 8 yada 9 puan kaybetme lüksü vardır.
                      Tabloyu değiştirelim 7'ye inancımız artarak devam etsin.

Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Ne demiştik?

Maraton uzun ve zaman zaman motivasyonumuz kaybettiğimiz, spin attığımız yerler olacak.

Tam da bunları yaşıyoruz şimdi.

Sahamızda iki maçta puan kaybetmiş olmak üzüntü verici olsa da, ligin gidişine baktığımızda henüz hiç bir taşın yerine oturmadığını görüyoruz.

Lige iyi başlayan takımlar tökezlemeye, kötü başlayanlar ise düzelmeye başladı ve ligin altı, üstü oldukça karışık bir hale geldi. Fener toparlandı, tesadüfi bir Trabzonspor galibiyeti alan ve göklere çıkarılan GS alaşağı oldu. Sivas kendini göstermeye başladı. Ankaraspor için bizimle oynadıkları maçtan sonra "bu takım ligde çok can yakar" demiştim, benim sözümü boşa çıkarmadı, geldi girdi dibimize.

Bu çok olağan bir lig süreci. Şampiyonluklar ve ona yakın başarılar böyle anlarda yıkılmadan ayakta durmayı gerektiriyor.

Biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Ona en yakın başarı da Türkiye Kupası ve şampiyonlar ligi vizesidir. Her üçü için de hedefin şampiyonluk olması zarurettir.

Üç hafta önce taraftarı tarafından yerden yere vurulan Es-Es önce flaş takım Bursa'yı Bursa'da, ardından GS'yi Eskiişehir'de yendi. Üç hafta önce göklere çıkarılan Bursa için bugün tribünler "kümeye" diye bağırmaya başladı.

Bu sene lig çok kırıcı geçecek, belli. Çok puan kayıpları olacak. Bunları baştan öngörmek önemli. Zaten bize de tam da bu anlarda görev düşüyor.

Sokrates'in meşhur bir sözü vardır. "Ben toplumun at sineğiyim" der. At sineği atın kaba eti etrafında dolaşıp onu rahatsız ederek onun uyumasını engeller. Böylece at uyanık kalır. O da toplumunu uyanık tutmak için kendine at sineği yakıştırmasını yapar.

Biz de camiamızın at sineği olmak zorundayız. Görüyoruz ki camiamız içinde bile at sineği olmaktan çok o ata yük bindirip, uyutmaya çalışanlar var.

Dikkat! Dikkat!
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Tunga abi gerçekten bu taraftarla şampiyonluk zor , Antep'e 2 puan kaybettik hemen saldırılar başladı ...yazık.

Yorum

• Desteğimiz Gerekirse Son HAFTAYa Kadar Sürücek...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ahmet Çakar'ın dediği gibi geri dönüşü olmayan bir yola girdik bu yolun sonunda ya güleceğiz yada üzüleceğiz.İnşallah bu sefer gülen taraf biz oluruz.

Yorum

• hazurum dedum yaa.arabayıda almuşum.ben hazuuuruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim