25 senedir herşeye hazırızda bizim takım bir sefer bile şampiyonluğa hazırlanamadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Hiçbir farkları yok. Hatta Ziya Doğan'ın bir fazlası var. Takımı maçlara daha iyi motive ediyordu. Dolayısıyla futbolcular daha fazla mücadele ediyordu. Şimdi bakın futbolcularımıza. İkili mücadeleye girmeye bile korkuyorlar. Rakip biraz sert olunca birçoğu oyundan düşüyor.İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZD ve Ersun Yanal'ı aynı kefeye koymak..
Vay be..
Bu yumuşaklık Ersun Yanal ın eseridir.
Yorum
-
Ersun Yanal eksik yönleri olsa da bir teknik direktördür. Ötekinin adını bile duymaya tahammülüm yok! Nokta!İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir farkları yok. Hatta Ziya Doğan'ın bir fazlası var. Takımı maçlara daha iyi motive ediyordu. Dolayısıyla futbolcular daha fazla mücadele ediyordu. Şimdi bakın futbolcularımıza. İkili mücadeleye girmeye bile korkuyorlar. Rakip biraz sert olunca birçoğu oyundan düşüyor.
Bu yumuşaklık Ersun Yanal ın eseridir.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Size göre böyledir. Görüşünüze saygı duyarım. Bana göre Ersun hoca koca bir fos tur.İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal eksik yönleri olsa da bir teknik direktördür. Ötekinin adını bile duymaya tahammülüm yok! Nokta!
Yorum
-
Ağbi eleştirmediğin bir kaç konu kaldı.Ha gayret onlara da el at.Bak bizim bir basketbol takımımız var.Sana göre eminim gereksizdir.İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize göre böyledir. Görüşünüze saygı duyarım. Bana göre Ersun hoca koca bir fos tur.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Benim bütün eleştirilerim Ersun Yanal ve bazı futbolculara yöneliktir. Bu iki hususun dışına taştığımı göremezsin.İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğbi eleştirmediğin bir kaç konu kaldı.Ha gayret onlara da el at.Bak bizim bir basketbol takımımız var.Sana göre eminim gereksizdir.
Eğer bu eleştirilerimden rahatsız oluyorsanız şunu söylim. Birçokları gibi sen de yavaş yavaş hazmedeceksin.
Yorum
-
Dostum bu çok iyi keşke taraftar stadda yapsaİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biraz Bordo Biraz Mavi
Şampiyonluğun Asil Rengi
Geç Olmadan Gelsen Bari
7 Dedim Duymadın mı ?Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum