Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Buğra Erdoğan ve İsmail Özeren Trabzonspor'da

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetime teşekkürler,böyle akıllı transfer sezonu görmeyeli bayağı olmuştu
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

hayirli ugurlu olsun

Yorum

İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfere Doymuyoruz yaa

Günlük transfer ortalamamiz 1.25

Arkadaslar Bugra hangi pozisyonda oynuyor?
        Buğra sağ kanatta oynuyor,Ama bizde büyük ihtimal bek oynayacak...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Genç futbolcular, performanslarıyla hem kendilerine hemde Trabzonsporumuza yararı olur inşallah...

Yorum

hoşgeldiniz gençler inşallah 11 de oynarsınız hep hayırlı olsun camiamıza
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

yönetim çok iyi işler yapıyor.bir taraftan direk takımda oynayacak isimleri alıyor diğer taraftan da gelecek vadeden isimleri alarak iyi bir harman çıkarmaya çalışıyor.inşallah her şey düşündükleri gibi olur
              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

Hayırlı olur inşallah
                İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

2.lig B. ktg. yükselme gurubunda mucadele eden çanakale spor un . sağ ve sol acık oyuncularıdır..
                  en yakın arkadaşım Adana spor da oynuyor.. ondan aldığım bilgilerle yazıyorum... asıl almak istediğimiz sol kanat için iyi bir alternatif olacak olan ismail ama bu sezon adından cok söz eden buğra ilede anlaşıldı
                  arkadaşla konuşmamızda - dardenelden kimleri tanıyosun veya duydun diye sordum bana koray-buğra-ismail uclusunun ismini verdi bende buğra ve ismaile imza atyırdık dedim bu oyunculara ben kefil olabilirim rahat ol dedi bu cocuklar kadroyu zorlar ..
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2.lig B. ktg. yükselme gurubunda mucadele eden çanakale spor un . sağ ve sol acık oyuncularıdır..
                    en yakın arkadaşım Adana spor da oynuyor.. ondan aldığım bilgilerle yazıyorum... asıl almak istediğimiz sol kanat için iyi bir alternatif olacak olan ismail ama bu sezon adından cok söz eden buğra ilede anlaşıldı
                    arkadaşla konuşmamızda - dardenelden kimleri tanıyosun veya duydun diye sordum bana koray-buğra-ismail uclusunun ismini verdi bende buğra ve ismaile imza atyırdık dedim bu oyunculara ben kefil olabilirim rahat ol dedi bu cocuklar kadroyu zorlar ..
                    PEKİ rahat olalım mı? ajaip heycan var bu sene için nedense artık AH SADRİ baba naptın sen ya birden bu kadar heycan yaratılır mı be kardeşim

Yorum

Ersun Hoca topluyor yine genç yetenekli oyuncuları
                      7 tane genç alsın 4 tanesi kesin oluyor,örneklerini çok gördük...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ve özellikle sizle bu konuyu fikir alışverişi yapmak istiyorum. bir ara mansare diye yattaranın milli takımdan arkadaşı olan ve youtube tan izleyenlerin bileceği gib en az yattara kadar izlenilince keyif veren bir futbolcunun peşine düşmüştük zamanında ama nedeni bilinmez olmamıştı. yönetime sesimizi duyursak da bu futbolcuyu renklerimize katsak bir takımda iki yattara oldğunu düşünelim arkadaşlar sağdan yattara soldan mansare siz bu takımın karşısına hangi türk takımını koyarsanız koyun mutlaka iki-üç gol yiyeceklerdir bizden. diğer takımlar bir yattarayla başedemiyorlarken her iki kanattan da birer yattarayla nasıl başedecekler?

Yorum

biri yattaranın yedeği olacak diğeride gelecek yabancı sol kanat oyuncusunun yedeği olacak
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

@mercanlı
                            1. lig deki tüm iyi topçuların listesini tutarsın artık. arkadaşınla paslaşıp
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

fırtına yagmur topluyo mune. yenı sezonda kopcak gıbı..
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X