Real madrid ilerde oynamak istediği kulüpmüş.inşallah bizde madride gidecek kadar güzel performans sergiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Cale Trabzonspor'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz gerçekçi olmak lazım..artık real madrid gibi takımlar gelecek vaad eden futbolcuları 15-16 yaşından itibaren milyon dolarlara transfer ediyorlar...cale nin hedefinin olması güzel ama real madrid burnunun dibinden görülmedide, cale taaaa bizim ligdenmi dikkatlerini çekecek...
Yorum
-
bu arada vugrinec`e de tesekkur etmek lazim.
futbolcularla kulubun iyi iliskiler kurmasi ve onlarla olan sozlesmelerimiz bittikten sonra onlarin iyi duygularla ayrilmasinin ne kadar onemli oldugunu bir kez daha gorduk.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
öncelikle hayırlı olsun camiamıza....
kendisini tanımıyorum çünkü hırvatistan ligi izlediğim ligler arasında değil....ama bu transferde menejer olmaması ,,, ersun hoca lemi hoca serdar hocaların izleyip aldığına göre bence bir sıkıntı olacağına inanmıyorum....
tekrardan hayırlı uğurlu olsun bekleyip göreceğiz...
Yorum
-
yeni celaleddin mi demis lemi.. lemi oyle bir sey demez.
ama celaleddini seven arkadaslarimiz da yok degildi yani''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum