Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cale Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real madrid ilerde oynamak istediği kulüpmüş.inşallah bizde madride gidecek kadar güzel performans sergiler.

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz gerçekçi olmak lazım..artık real madrid gibi takımlar gelecek vaad eden futbolcuları 15-16 yaşından itibaren milyon dolarlara transfer ediyorlar...cale nin hedefinin olması güzel ama real madrid burnunun dibinden görülmedide, cale taaaa bizim ligdenmi dikkatlerini çekecek...
      ümit davala nın milan da oynadığını düşünürsek ilerde hani ersun hoca real in başına geçerse cale niye orda oynayamasın...

Yorum

• hayırlı olur inşallah...
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• bu arada vugrinec`e de tesekkur etmek lazim.

futbolcularla kulubun iyi iliskiler kurmasi ve onlarla olan sozlesmelerimiz bittikten sonra onlarin iyi duygularla ayrilmasinin ne kadar onemli oldugunu bir kez daha gorduk.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ben solbek izlemedim Trabzonsporda. İnşallah izlememe sebeb olur bu eleman. Tabii oyunuyla..

Yorum

• öncelikle hayırlı olsun camiamıza....
              kendisini tanımıyorum çünkü hırvatistan ligi izlediğim ligler arasında değil....ama bu transferde menejer olmaması ,,, ersun hoca lemi hoca serdar hocaların izleyip aldığına göre bence bir sıkıntı olacağına inanmıyorum....
              tekrardan hayırlı uğurlu olsun bekleyip göreceğiz...

Yorum

• yeni celaleddin mi demis lemi.. lemi oyle bir sey demez.

ama celaleddini seven arkadaslarimiz da yok degildi yani
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• formayı da üstünde gördük tamamdır tekrardan hayırlı olsun..

ismail, sami ve cale çok kapışacağa benzer

sol bek sorunu çözülmüştür bence.. formayı kapmak için çok çalışacaklardır eminim.. bu da işimize gelir..
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Cale 3 yıl oynasın onu hedefine uğurlayalım...
                    Sonra Sami...
                    Neden bilmiyorum ama bu Samiyi hiç tanımadığım halde bi umut var içimde ona karşı...
                    He bu arada Kadir ne oldu acaba...
                    Işık mı göremediler...

Yorum

• yeni lemi olmasında celaleddin olsun razıyız

Yorum

• Hayirli olsun bakalim.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• abdullah ercan'dan sonra sol kanatta bir türlü dikis tutturamadik bence. celaleddin bir ara iyi oynadi ama sonradan o da bozuldu. insallah aradigimiz adamdir bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X