Febeden Hesap Soracagim!Yönetim Yalanladi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Guests

bu haberi yönetimde yalanlamistir ve tamamiyle sisirme ve kurmaca bir yazi oldugunu belirtmistir. saygilar.

Yorum

• Ozzy
      • 30.12.2004
      • 64
      • Elektronik Teknisyeni

budur!
      İstanbul Saltanatını 6 Kez Yıktık , Gene Yıkacağız !!!
      The Storm Of The Black Sea !!!

Yorum

• Salih61
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 12.07.2004
        • 3076
        • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Haber yalan ama Senol GÜNESIN su fotografi sanki meydan okur gibi olmus...Ama hos olmus...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saygilarimla...
        Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Barış
          • 21.10.2004
          • 4881
          • Trabzon

Korktuklari için.Dogrudur.

Yorum

• Bordomavi08
            • 31.05.2004
            • 172

Senol Günes hiçbir zaman bu tür açiklamalar yapan bir insan degildir. Hiçbir zaman böyle sansasyonel açiklamalarla gündemi belirleyen açiklamalar yapmaz. Bu tür haberler maksatlidir ve ortaligi karistirmaya yöneliktir.Fotomaç gazetesinin hangi haberi dogru çikti ki bu haberi dogru çiksin!

Yorum

• Guests

BesinciMevsim

aslinda beni haberin dogrulugu pek alakadar etmiyor ama senol günesin ve tüm trabzonlularin içinden geçeni belirtmisler[img]smileys/smiley2.gif[/img]

zaten yönetiminde yalanlama açiklamasinida yazdim buraya.

Yorum

• Erhan|TS
                • 31.05.2004
                • 813

Fotomac Yaziyosa Yalandir..
                Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

• Deliormanli1
                  • 13.10.2004
                  • 78
                  • ekonomist
                  • Bursa

Bu haber yalan ve düzmece ve dahasi da maksatli.Resimdeki poz ise anlik bir enstantene ve söyledigi ileri süreülen sey ile ilgisi yok. Ama görüyorum ki fenerliler bu habere hemen inandi ve angut.com da Senol Hocaya küfürler ve hakaretler yagiyor.Birileri öküz altinda buzaga ariyor. Dogrusu orada yazanlarin bazilari bu habere inanmiyorlar ama yine de Senol Günes'e verip veristirmisler. Her halde firsat bu firsat diya düsündüler. Ama yeri geldiginde Senol Hoca onlara cevabini onlardan çok daha medeni sekilde verecektir.

(BesinciMevsim Kardesim, senin komplo teorin de hepten havada kalan bir teori.Daha dogrusu senin arzu ve hislerine göre.Mahmut Uslu futboldan sonra baskette de ortaligi kartistiriyor,her halde o da senin söyledigin amaca hizmet ediyor....[img]smileys/smiley7.gif[/img])
                  Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

• Emorfo
                    • 31.05.2004
                    • 7394
                    • Gazeteci
                    • İstanbul

fenerliler mal zaten ne okusalar ne duysalar inanirlar.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Muhalif
                      • 07.06.2004
                      • 3403
                      • Hatay

iyi tamam komplo teorim havada kalsin simdilik.. neydi teorim: bu tür haberler senol günes le yeni bir hava yakalamizi da firsat bilerek fb ile kapisma ortamina girmemizi isteyen gs liler tarafindan yapilmistir ki ts-fb çekismesi körüklenip aradan gs nin siyrilmasini saglamak için..

bu teorim bir kösede kalsin.. ayrica deliormanli nin bu teorime karsi neden kizginlik belirten bir isaret yaptigini da anlamis degilim.. yoksa içimizdeki gs sempatizanlarindan midir kendisi? benim yazdigimda kizmasini gerektirecek baska bir ihtimal göremiyorum!!

ben sorumu yineliyorum.. gs geçen sene biz olamazsak ts sampiyon olsun diyordu bagira bagira.. ben de diyorum ki biz bu sene sampiyon olamazsak kim olsun? cevabimiz çogunlukla gs olacaksa da bari biz de onlari yenelim öyle sampiyon olsunlar!
                      #7 King of Kings

Yorum

• Duman
                        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                        • 30.07.2004
                        • 273

Cenk teorini hakli çikartacak çok fazla done mevcut. Ve ne yazik ki aramizda hala hiç istemesekde bir çok gs sempatizani arkadasimiz var.

Soruna da sahsim adina cevap veriyorum. Biz olamazsak sampiyon Trabzon'lu Giray Bulak'in Denizlisporu olsun, ya da komsumuz Rizespor olsun. Illaki 2 antipatik takimdan hangisi olsun diye soruyorsan da, her defasinda bize dost görünüp arkadan vuran gs olmasin,digeri olsun dersem de, beni diger takimin sempatizanisin diye topa tutacak kadar yazilanlari anlamayanlar oldugu için, gs olmasin diyorum sadece...
                        Cok guzel nutuklar attik,anlamli sunumlar yaptik,inanilmaz gosteriler yaptik amaaa Roma\'yi yikilmaktan kurtaramadik.
                        Cicero

Yorum

• CeSS
                          • 29.05.2004
                          • 2524
                          • Ankara

Memlekette basini bu kadar özgür birakirsaniz olacagi budur.

bumudur basin özgürlügü denen sey ? bunlara neden bir düzenleme yapilmaz ? yalan , uydurma, asparagas haber yapmaya ceza koyabilecek , caydiriyi yaptirimlari uygulabiletek bir delikanli yokmudur ? buna ne zaman sira gelecek. hic bir hükümetin dokunamadigi basini hala böyle izleyecekmiyiz ?

al gülüm ver gülüm , sen ona dokunma o da sana dokunmasin. yeter artik. bir delikanli ciksin su boyali basina dur desin...
                          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• corleone
                            • 25.06.2004
                            • 1542
                            • denetçi
                            • İstanbul

sallama haberdir senol hoca öyle laf söylemez ama duygularimizi yansittigi kesin...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• OmeR.
                              • 18.08.2004
                              • 181

Senol Hoca bu açiklamayi yapacak bunu sadece Fotomaç denilen gazete müsvettesimi yazacak?. Böyle bir açiklamaya tüm basin baliklama atlar. Pehh. Habermis!![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

• TS-Karadeniz
                                • 01.06.2004
                                • 192

BU FOTOMACI .... Yeter biktik artik bu tur haberlerden!! TRABZONSPOR'la oynamasinlar sabrimiz tasiyo... [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...