Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi kli izlemedim maçı
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• Ne bekLİodukta üzüLüceez boswerın beyLer bı takımın kaptanı hüso beynı adnan forvetıde umutssa o takım anca 6. oLr ıste
      #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• İlk olarak keyfekeder61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne bekLİodukta üzüLüceez boswerın beyLer bı takımın kaptanı hüso beynı adnan forvetıde umutssa o takım anca 6. oLr ıste
        eğer bu dediklerine rağmen bu takım 6 ncı oluyorsa başarıdır derim başka birşey demem
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• hasbel kader 6. sıradayız..

inşallah dijitürk bundan sonraki maçlarımızı yayınlamaz izlerken yerin dibine giriyor insan..

3. lig takımı seviyesindeyiz...

kısaca: bu kadrodan ne köy olur ne de kasaba...

başkan da nedense transfer yapmak yerine anca konuşuyor...

tamam "iyi" olabilir ama bir "iyi" liğini göremedik şu ana kadar...!
          En son ozturk tarafından düzenlendi; 22.04.2008, 10:25.

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arka sayfada sivas sampiyon olsun diye birkac mesaj okudum.
            bu mesajlara katilmadigimi belirtmek istiyorum..sivasspor'un sampiyon olmasi bizim acimizdan son derece kotu bir olaydir.eger bu takim sampiyon olursa bizim hicbir yerde esamemiz okunmaz.ayrica sivas bir anadolu takimi da degildir.fenerbahceden aldigi maddi manevi destegi gozardi etmeyin.biz sampiyon oldugumuz senelerde kim vardi arkamizda.ben o yillarda dogmamistim ama bilen birkac buyugumuz vardir burada.lutfen aciklasinlar,kimin kasasindan ne kadar para almisiz kimden hangi futbolculari almisiz?bu kadar istanbul destegiyle anadolu takimi olunmaz kanaatimce.

eger varsa sadece bileginin hakkiyla,kimsenin destegine ihtiyac duymadan ve kendi yagiyla kavrularak sampiyon olacak bir anadolu takimi varsin sampiyon olsun biz de alkislayalim.
            Bu şaklabanların şampiyon olma gibi dertleri yok onların bu seneki misyonları galatasarayı yenip feneri şampiyon yapmak öyle olursa oğlan azize onlara altyapıdan birkaç futbolcu verirde seneye küme düşmezler sivas zaten böyle tesadüfü başarıyı rüyasında göremeyecek...
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Artık bizim de sevinip mutlu olmaya sokaklarda sevinç naraları atmaya hakkımız var yeter artık Trabzonum bize su kahrolası lig bitmeden güzel bir zafer yaşat.
              Mesela son maçı fener maçını al da ligin gidişini değiştir.Hem lig bitmeden de su fenerin havasını söndür.
              Haydi Trabzonum sen Karadeniz Fırtınası
              Es gürle boğaza karşı...
              Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X