Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Sadık Bıyık
    • 20.12.2005
    • 679
    • İstanbul

İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi
    Trabzonsporumuzun sayın genel sekteri Hasan Yener efendinin yapmış olduğu açıklamaları bir Trabzonsporlu olarak kınıyorum.İş işten geçti Hasan bey,zora düştüğümüz zaman değil,gerektiği zaman bu açıklamaları yapacaktınız.Eğer zamanında sizde bazıları gibi hakemleri tehdit edip federasyona sallasaydınız şuan şampiyonluk naraları atıyorduk.Her zaman diyorum,gerekirse Trabzonspor için süründürecek yöneticiler lazım,pısırık yönetici değil.
    hasan yener fener maçından bir kaç gün önce bir radyoya demeç veriyordu. ben bi zatihi bu kulaklarımla dinledim. adam ısrarla hakemin bünyamin gezer olduğunu her hangi bir çekince olup olmadığını soruyordu hasan yenere. o ise böyle soru sorulmasına rağmen ısrarla hakemden yana hiçbir çekinceleri olmadığını içlerinin rahat olduğunu söylüyorlardı. şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. demekki yönetici değil izleyiciymiş arkadaş, o da biz gibi zamanında izlemekle yetindi ama iş işten geçtikten sonra jeton düştü. dün hiç bir hakem hakkında çekincemiz yok diyenler bu gün feryat etmeleri hiçte mantıklı değil.
    bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Mertcan
      • 06.02.2008
      • 1102
      • öğrenci
      • İstanbul

Cesaretsiz bir yönetimimiz var açıkçası. Gerektiği zaman gereken tepkiyi koyamayan bir yönetimimiz var. Ne zaman aleyhimize bariz bir olay olsa yönetim açıklamayı çok geç yapıyor ve yetersiz kalıyor. Sıcağı sıcağına tepkini koyacaksın! Vuracaksın elini masaya! Türkiye'de bu işler böyle. Böyle yapan kazanıyor. Neden pısırık bi politika izliyosunuz ya? Korkuyor musunuz? Gelecekle ilgili daha önemli planlarınız mı var siyasetle ilgili de bu tepkiyi veremiyosunuz? Bu takımın şampiyonluktan uzak oynadığı maçlarda bile göz göre göre nelere maruz kaldığını hepimiz biliyorken, şampiyonluk yolundaki oyunları tahmin edemediniz mi?

Ben bıktım her masa başındaki muhabbetten sonra yüzümün asılmasını ve kimseye asıl sorunu anlatamamamdan. Yeter ya bir kerede Trabzonspor atkımla istanbul' da dolaşırken ''Ulan sizin başkanda iyi laf koydu, adam haklı ya'' diyen birisi çıksın.

Bu sene güldürün yüzümüzü! Bu hepimizin ortak mücadelesiyle kazanılcak bir zaferdir... Futbolcu, yönetim, taraftar, halk, top toplayıcısı, malzemecisi herkesiyle!
      En son Mertcan tarafından düzenlendi; 30.04.2011, 15:10.
      ''Trabzonspor''

Yorum

• 2011sampiyonuz
        • 06.02.2010
        • 228
        • Almanya

2011 Yilinda Fenerbahcenin hakem yardimlariyla kazandigi maclar :

Fenerbahce-Trabzonspor

Manisaspor-Fenerbahce

Besiktas-Fenerbahce

Genclerbirligi-Fenerbahce

Bucaspor-Fenerbahce

Maclar bütün olarak incelenmeli. Sadece pozisyonlar degil!

2011 Yilinda Trabzonspor un ise 6 tane maci, hakem hatalari aleyhineydi. 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 maglubiyet.

9 puan farki nasil kapandi, anlayin artik!!!

Yorum

• Muhalif
          • 07.06.2004
          • 3403
          • Hatay

Bana göre yukarıda Fenerbahçe'nin sayılan maçlarından hakem dahli ile kazandığı Gençlerbirliği ve son Buca maçı var. Bizim de içerdeki Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin verilmeyen bir penaltısı, Kayseri maçında Kayseri'nin verilmeyen bir penaltısı, Beşiktaş maçında Mustafa'nın kafa golünden önce cezaalanında yanılmıyorsam Ceyhun'un Ernst'e yaptığı faul var.

Şurası bir gerçek ki tartsanız, biçseniz üç aşağı beş yukarı hakem hataları Fenerbahçe ve bizim lehimize veya aleyhimize eşit dağılım gösterir bence.
          #7 King of Kings

Yorum

• robinhood61
            • 04.06.2008
            • 1824
            • ÖĞRETMEN
            • İstanbul

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
            Bana göre yukarıda Fenerbahçe'nin sayılan maçlarından hakem dahli ile kazandığı Gençlerbirliği ve son Buca maçı var. Bizim de içerdeki Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin verilmeyen bir penaltısı, Kayseri maçında Kayseri'nin verilmeyen bir penaltısı, Beşiktaş maçında Mustafa'nın kafa golünden önce cezaalanında yanılmıyorsam Ceyhun'un Ernst'e yaptığı faul var.

Şurası bir gerçek ki tartsanız, biçseniz üç aşağı beş yukarı hakem hataları Fenerbahçe ve bizim lehimize veya aleyhimize eşit dağılım gösterir bence.
            sana katılmıyorum
            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Onur
              • 24.09.2004
              • 4063
              • Uzak Doğu

Abi sana katılmamakla beraber bir sorum olacak.

Her 2 maçda 1 kırmızı kart görmesi gereken Emre B. ve Lugano'yu atmamak hakem hatası sayılmıyor mu?
              FxY

Yorum

• Travelair
                • 09.01.2005
                • 36195
                • İstanbul

Hakemler gördüğünü çalmadığı müddetçe ne Türk hakemliği ne de Türk futbolu ileri gitmez
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Emir Faruk
                  • 27.07.2006
                  • 5222
                  • İstanbul

Ligin ilk yarısındaki İBB - Fener maçı. Alex'in İbrahim Akın'a gaddarca tabanı basması ve sadece sarı kartla cezalandırılması. Ardından iki dakika sonra Alex'in gol atması ve Fener'in maçı o golle 1-0 kazanması. İğrençti, mide bulandırıcıydı.

Yorum

• barisb
                    • 11.12.2010
                    • 2059
                    • Transmisyon Planlama
                    • Bursa

bunları hatırlamak bile oldukça sinir bozucu. o yüzden sadece bekliyorum. şampiyon olduktan sonra " ... rağmen" diyebilmeyi o kadar çok istiyorum ki..

ama olmadı, biz bekleriz...
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Emre GÜRDAL
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 03.02.2006
                      • 4605
                      • Tekniker....
                      • Kocaeli

niçk muhalif sizede bu yakışırdı muhalif olmak sen burda kendini şimdi bize ben at gözlügünle bakmıyorum siz at gözlügünle bakıosunuz demeye getirdin...

kusura bakmada ben sana sayayımmı?

beşiktaş-TRABZONSPOR::::verilmeyen penaltımız ve rüştünün bilerk yaptıgınız düşünüyorum kırmızı kart...
                      TRABZONSPOR-ankaragücü::::umut'a yapılan hareket verilmeyen penaltı kaybedilen puan 2....
                      TRABZONSPOR-kayserispor::::burak'ın pozizyonu ilk yarıda pennaltı verilmedi macın sonundaki pozisyonda ise kırmızı kart verilmedi 2 puan kaybettik...
                      eskişehirspro-TRABZONSPOR::::bana göre 2 side gol o kadar dokunmaya futbolcu düsmez mustafa çıktı vurdu adam alta kaldı buz gibi gol aynısını manisasporda yabancı defans oyuncusu bize attı luganoda atmıştı kaybedilen puan 2....
                      TRABZONSPOR-fb macı::::golden önce verilmeyen foul poziyonu avantajı yanlış kullandırıdı hakem belki bu poziyon maçın bitmesini sagladı 3 puan gitti....

daha ne diyym yanı kaybedilen puanlara bir bak istersen..
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Ilelioglu
                        • 14.06.2008
                        • 29106
                        • Avrupa Diğer

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                        Hakemler gördüğünü çalmadığı müddetçe ne Türk hakemliği ne de Türk futbolu ileri gitmez

Türk Futbolu bu sistem oldugu sürece zaten ileri gidemez, cünkü sistem üc eziklerin üzerine kurulmus.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Muhalif
                          • 07.06.2004
                          • 3403
                          • Hatay

Başbakanla randevu ayarlayan işi götürüyor o hafta. Oyunun kuralı bu demek ki... Şu yukarıdaki Fb-Ts lehine aleyhine yapılan hatalar tablosuna bizim bu maçı da ekleyin bir zahmet. Boş işler şu hakemlerle uğraşmak... Hakemlere Ergenekon savcısı yetkisi verilmedikten ve dokunulmazlık sağlanmadıktan sonra gerçekten boş iş...
                          #7 King of Kings

Yorum

• DeAgLeMaNyAq
                            • 31.05.2004
                            • 38188
                            • İstanbul

Şu penaltı ve kırmızı yüzünden bütün programlarda günlerce üstümüze gelinecek ve hatta gelinmeye başladı. Maç üstüne 3-0 bitti. Bir de 1-0 bitseydi ortalığı yıkarlardı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• erolizmts

Şahsen, şampiyonluk kaçarsa hakem bahanelerine sığınmayacağım. Bildiğin kendi elimizle hatta teknik direktör eliyle avantajımızı kaybettik.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İslam Sezer
                                • 31.05.2004
                                • 2607
                                • BANKACILIK
                                • İstanbul

burda bile antep maçını sanki hakemle kazanmışız gibi yazanlar var şaşırıyorum bu saflığa.
                                hakemlerle farkı kapatan hatta öndeyken bile korunan şu aralar üsküdarı geçmek üzere
                                biz hala boş boş konuşalım.evet 27 senedir aynı senaryo önce geri atarlar sonra birazcık bal sürerler biz de o bala bakıp takımımız kollanmasın diye delikanlıca yazar konuşuruz birileri de güler bize aferin bize...
                                Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                                Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...