gerçekten güzel fikir inşallah yönetim duyar da bu işin üstünde durur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kimsesiz Çocuklara Kombine
Daraltma
X
-
aynısını yazacaktım iyi ki okumuşum baştan sona yazılanları...İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsesiz çocukların çoğunun kombine biletten önce daha başka şeylere ihtyacı olduğunu düşünüyorum.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ozaman hepsine kombine parasi toplanip, bedava kombine verilir ve toplanan parayi ihtiyaclari dogrultusunda kullanilabilirİlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsesiz çocukların çoğunun kombine biletten önce daha başka şeylere ihtyacı olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Katılıyorum.İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikir guzel ama...
cocuk esirgeme kurumunda bulunan kardeslerimizin kombineye ihtiyaci oldugunu zannetmiyorum. trabzonspor stadyumu onlara her mac degil 24 saat aciktir! yonetimimiz bu konuda gerekli hassasiyeti gosterecektir.
Bu hususta Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü istediği maç çocuk sayısı kadar kontenjan ayırtabilir sanırım ve bu 100ü geçmeyecek bir sayıdır.Bu konuda fikrimiz kombineden ziyade maçlarda onlara kontenjan ayırtılması tavsiyesi ve onların yanında olma talebidir bence.
Ve tabiki bunu elaleme ''BMN,Sosyal Hizmetler Kontenjanı ile maçlara giriyor'' dedikodusunu yaptırmadan.
En son Mehdi tarafından düzenlendi; 13.04.2008, 16:53.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Arkadaşlar en yetkili kişiden öğrendim.Avni Akerdeki her maça Fatih Yetiştirme Yurdundaki kardeşlerimizin hepsi gönderiliyormuş zaten.Bu çalışması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve kontenjanı ayırdığı için kulübümüze teşekkürü şahsım adına borç bilirim.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İyi fikir.. En azından üzerine kafa yorulmuş olması bile takdire şayan.. Üzerinde düşünülüp gereği neyse o yapılır yeterki ilgi gösterilsin.. Ancak bu hep olumsuz yönden bakanları bir türlü anlamıyorum.. Başka başka eksikler hissediyorsan sende o konuda ön ayak ol bişey yap nedir bu ondan önce şu var bu var lafları.. İlginciz yahu..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi fikir.. En azından üzerine kafa yorulmuş olması bile takdire şayan.. Üzerinde düşünülüp gereği neyse o yapılır yeterki ilgi gösterilsin.. Ancak bu hep olumsuz yönden bakanları bir türlü anlamıyorum.. Başka başka eksikler hissediyorsan sende o konuda ön ayak ol bişey yap nedir bu ondan önce şu var bu var lafları.. İlginciz yahu..
Hay azına sağlık, bir renkdaş kombine alıcağım ama gidemiyeceğimi biliyorum diye yazmış e bende almak istiyorum
ama maclara gidemiyorum e kimgitsin benim akılıma kimsesiz cocuklar geldi o olmazda başkaları olur
Yorum
-
Kimsesiz cocuklara Kombine alacagimiza bu paralarla onlarin baska yaralarina merhem olsak daha akilci geliyor bana.arkadaslar ilk önce karnini doyuracaksin diger önemli ihtiyaclarini gidereceksin ondan sonra Futbol gelir,Trabzonspor gelir.Onlar icin kombine alinacagina Yönetim karar alsin biraksinlar da maclara bedava girsinler.
Yorum
-
İlk olarak Tosun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsesiz cocuklara Kombine alacagimiza bu paralarla onlarin baska yaralarina merhem olsak daha akilci geliyor bana.arkadaslar ilk önce karnini doyuracaksin diger önemli ihtiyaclarini gidereceksin ondan sonra Futbol gelir,Trabzonspor gelir.Onlar icin kombine alinacagina Yönetim karar alsin biraksinlar da maclara bedava girsinler.Zaten bedava giriyorlar.İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar en yetkili kişiden öğrendim.Avni Akerdeki her maça Fatih Yetiştirme Yurdundaki kardeşlerimizin hepsi gönderiliyormuş zaten.Bu çalışması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve kontenjanı ayırdığı için kulübümüze teşekkürü şahsım adına borç bilirim.
Sanırım başlık biraz anlamını yitirdi. Kimsesiz çocuklardan ziyade, maça gitmekte zorlananlar veya ilköğretim ve lise öğrencileri için düşünülebilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum