akbasoglu ile ilgili bütün açiklamalari gazetelerde okuduk kendi agzindanda duyduk ben trabzonsporluyum dedigini yönetimde degilkende diyormus bunu ( daha önceden akbasoglunu taniyan büyüklerimizden ögrendik ) ama bu ayni zamanda fenerliyim lafini ben onun agzindan ne duydum nede izledim. ha fener derneginde yöneticilik yapmistir tabiki yanlistir. ama fenerli may'da bu klübe yillarca baskanlik etti.
Özgür, MAY ile Metin Akbasoglu olayini ayni kategoriye koymak yanlis olur. MAY'in gençliginde Trabzonspor yoktu, dolayisiyla Trabzon'da ki birçok büyügümüz gibi oda Istanbul takimlarina sempati duymustur. Ama Metin Akbasoglu'nun gençlik döneminde Trabzonspor efsanesi vardi. Yani tercih yaparken önünde Trabzonspor gerçegi bir abide gibi duruyordu.
Benim sikintimsa, bu tür spekülasyonlara mahal verilmemesi için yönetime alinacak insanlarin geçmislerinde, eziklerle herhangi bir temasi olmamasidir. Metin Akbasoglu su an yönetimde olmasaydi, bunlari konusuyor olmazdik.
Metin Akbasoglu'nun "ben fb.liyim" dedigini bende duymadim. Ama Hakan Kulaçoglu'nun da yazdiklarina güvenim sonsuzdur.
Yorum