Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul'da Büyümek mi, Trabzon'da Çökmek mi ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Nisan biiiir
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o zaman tüm takımlar daha büyümek için istanbula taşınsın
      neden birde bu taraftan bakmıyorsunuz arkadaşlar diren önyargı direk bildiğini okuma.
      bütün takımlardan bir farkımız var ki ben istanbula taşınalım daha da büyüyelim diyorum..her takım 6 kez şampiyon olmadı ..
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

İstanbul takımlarının nasıl şampiyon olduklarını hepimiz görüyoruz,ya huyundan yada suyundan illaki bizede bir şeyler bulaşır ben böyle bir şampiyonluk istemiyorum.

Varsın biz şampiyon olamiyalım,ama her zaman Trabzon olarak kalalım,Trabzonspor un İstanbula taşınma fikri bile Trabzon şehrine hakarettir bence.
        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

İstanbul'a taşınan takım sizin olsun. Benim gibi milyonlarca Trabzonlu olmayan Trabzonsporlu için bu takımı tutma nedeni ortadan kalkınca takımınız da siz yerlinin yerlisi öz evlâdlara kalır.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden birde bu taraftan bakmıyorsunuz arkadaşlar diren önyargı direk bildiğini okuma.
            bütün takımlardan bir farkımız var ki ben istanbula taşınalım daha da büyüyelim diyorum..her takım 6 kez şampiyon olmadı ..
            sonuçta istanbula gelen takımlar daha büyük oyuncular transfer edebilir(malum anadoluya gelmeyecek oyuncu istanbula gelir)ve daha iyi kadroya sahip olurlar ve başa mücadele ederler

Yorum

Takım İstanbul a Taşınsa Bazı sorunlar Ortadan Kalkabilir ama yeni sorunlar Ortaya çıkar...
              Bende Çok düşündüm hatta geçmiş yazılarımda da istanbul a taşınmasıyla ilgili isteği belirttim ama benimkisi Şampiyon olabilmek yada başarılı olabilmek için değil.
              Trabzon daki Taraftarların Trabzonspor un değerini anlayabilmesi için 1 yada 2 sezon Takım istanbulda maçlarını yapabilir diye birşey söylemiştim.Hazırda Stad konusu varken...
              Ama Stad başka bir yere yapılacağından böyle birşey Olma ihtimalide kalmadı...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

bu takımı ayakta tutan trabzondur nasıl bir çiçek dalından koparıldığında solarsa trabzonsporda bu şehirden koparıldığında yaşıyamaz çünkü muhtaç olduğu gücü trabzon topraklarından almaktadır taşıma suyla değirmen dönmez

Yorum

yeni stadın yapım aşamasında 1 veya 2 sene oynanabilir fazlası olamaz

Yorum

Bu konuyu daha önce defalarca tartışıp bir yere varamadığımız için şimdilik yine kapatmak uygundur diye düşünüyorum arkadaşlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X