14 Mart İstanbul Mövenpick Otel l "Trabzon'un Dünü ve Yarını"

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Burçak
    • 31.05.2005
    • 29408
    • İnşaat Teknikeri
    • Trabzon

14 Mart İstanbul Mövenpick Otel l "Trabzon'un Dünü ve Yarını"

Genel Sekreter Yener’den açıklama
    Genel Sekreterimiz Hasan Yener bir açıklama yaparak 14 Mart tarihinde İstanbul Mövenpick Otel’de Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan “Trabzon’un Dünü ve Yarını” adlı organizasyonun camianın kaynaşması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Söz konusu gecenin gelir getirmesinin yanı sıra kulübün içinde bulunduğu sorunlarla, bunların aşılması doğrultusunda yönetim kurulunun hazırladığı projelerin aktarılması konusunda ciddi bir fırsat olduğunu kaydeden Yener, “Trabzonspor camiasının tekrar bir araya gelmesinin başarı açısından atılacak en önemli adımlardan biri olduğuna inanan yönetim kurulumuz bu tür organizasyonlara büyük önem vermektedir. Değerlerimizi buluşturma adına atacağımız adımlar önümüzdeki süreçte de devam edecektir” diye konuştu.

Yener, geceye ciddi bir katılım beklediklerini de sözlerine ekledi
    Resmi Site

Umarım ciddi katılımın ve önemli isimlerin olacağı bi org. olur. Trabzonsporun geleceği adına güzel adımlar atılır.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆
  • Atalay
    • 21.07.2004
    • 5079
    • serbest meslek
    • İstanbul

Kongre üyelerini davet ederler herhalde...
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Nytre
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 31.05.2004
      • 10231
      • Trabzon

guzel bir organizasyon bu organizasyonlarin olmasi bile cok guzel . elle tutulan sonuclarin olmasi sart degil gundemde TRABZONSPORUMUZUN olmasi ve insanlarin agzinda son 5-6 yildir bir iki kelime ile bahsedilen trabzonspor simdi cok daha fazla kelimelerle ifade edilmesi gerekiyor.

herkese bu mesaj verilmeli .
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• macka61
        • 07.04.2006
        • 13019
        • sigorta
        • İstanbul

birlik beraberlik açısındanda iyi bir organizasyon olur inşallah

Yorum

• tstutkusu
          • 26.11.2007
          • 11
          • veteriner hekim

Trabzonsporumuzun dünü belli zaten.

Dün dünde kaldı cancazım, artık yeni şeyler söylemek lazım. (Mevlana)

Yorum

• Mustafa K. Demirbaş
            • 12.09.2007
            • 8003
            • Trabzon

sımdı sıra kımde kımı satalım onu da konusurlar galıba

Yorum

• Reha
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 16.07.1999
              • 1555
              • SERBEST
              • İstanbul

Ben?

Ben çağrılmadım.....
              Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• iKeLa
                • 12.03.2008
                • 27

ya yine husranları oynamayız umarım transfer komitesi yine yöneticiler ya hicmi ders almıyolar bir onceki yonetimden

her gelen aynı hatayı yapıyor işi uzmanına bıraksınlar trabzonsporun parası cope atılmasın artık bunu konussunlarorda

BMN Forum Kuralları

5) Forumun düzenini bozduğu gerekçesiyle 3'ten büyük fontlarla yazmak, mesajın tamamında renkli, kalın veya italik font kullanmak ve gönderilen mesajın tamamını büyük harflerle yazmak da uygun olmayan davranış olarak tanımlanmıştır. Kuralın ihlali halinde, ilgili üye önce uyarılır, hatanın devamı halinde ise üye 2 gün foruma mesaj gönderememe cezası alır.
                En son Gamze tarafından düzenlendi; 12.03.2008, 23:19.
                imza kuralı:
                imza 3 satırdan uzun olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...