Barış Yurduseven/günebakış
çok güzel sölemiş ellerine sağlık koyan arkadaşada teşekkürler..
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Trabzon için haluk ulusoy neyse Rize için abdurrahim albayrak o'dur.az önce televizyon gösterdi.galatasaray şampiyonlar ligine katılamadı diye tv programında ağlıyordu.adi herif rize küme düştüğünde gözlerin yaşardı mı acaba? gs şampiyonlar ligine gidemedi diye eminim haluk ulusoy da ağlamıştır.
ne olduğu belli oldu zatenn beşiktaş şike yapmış trabzonspor maçında ulusoy (sözde trabzonlu) olayımedya duymadan kapatmış yazık be bu adamı biz başkan yapmıştık tff ye
Bu noktada bizim en büyük sıkıntımız futbol dünyasını burada tartıştıklarımızdan ibaret sanmamızdır.
İşin hiyerarşi ve güç dengeleri boyutuna bir türlü vakıf olamadık, bu dengelerden en çok yara olan biz olduğumuz halde.
Temiz duygularla yaklaşıyoruz Trabzonlu olan herkese.
Yapraklar bir bir dökülüyor.
Pisliklerden arınmanın vakti çoktan gelmişti.
ulan ben bu ulusoy ve diğer paraları karadenizli adamlardan her zaman şüphe duyuyorum sadece ulusoy değil ben cevahir de bugüne kadar bir katkısını görmedim onun alış veriş merkezinde bizim tsclup kapandı ben trabzonlu olsam ulsan sana bedava gs.fb.bjk. zam yapardım ama şimdi gs.bjk.fb.duruyor ama tsclup yok kapandı
Zaten bizim Karadenizli iş adamları'nın hepsi değilde gene önde gelen isimleri TRABZONSPOR ve karadeniz takımları haricinde diğer takımlara nedense her türlü yardımda bulunuyorlar.
Ama söz konusu bizim Başta TRABZONSPOR olmak üzere diğer Karadeniz takımları olunca nedense herkes arkasını dönüyor.. Bunlara sadece yazıklar olsun demek yetmiyor. Ama Allah versin bunların cezalarını
Aslında kimliklerini de değiştirmeleri lazım bunların bu arkasını dönen iş adamlarının kimliklerinde Karadeniz doğumlu yazmaması Lazım. Faydası yok çünkü Karadenize.
Örnek : Abdurrahim ALBAYRAK Gaysaray Şampiyonlar liginde elendiği andan itibaren hüngür hüngür ağlamış buyurun ne demeli bu adama ? Rizespor küme düşerken hiç umrunda olmaz ama, söz konusu Gaysaray olunca hüngür hüngür ağlar.
Örnek : Haluk ULUSOY Trabzonlu olacak birde yaptıkları ortada yazıklar olsun diyecek söz bulamıyorm.
Aslında bir çok örnek varda gerek yok . Trabzonspor ve diğer Karadeniz takımları bunlar olmadanda her seyin üstesinden gelirler.. Saygılarımla
Kesinlikle yalan haber %98 bir Fenerlinin uydurması ve yine ağzıma almak bile istemediğim İstanbul Basınının işi bu. Bir insan federasyon başkanı olduktan sonra Galatasaraylı olsa bile bu açıklamaları yapmaz gerizekalı ve deli olmadıktan sonra, birazcık kendinizi Haluk Ulusoy'un yerine koyun bu açıklamaları yapar mısınız? Bunları söylerken Haluk Ulusoyu çok sevdiğimden söylemiyorum sadece Fenerlilerin oyununa gelmemiz için söylüyorum...
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 29.08.2008, 15:51.
Sebep: mesajın tamamını koyu yazmamalısınız.
Tarih tekerrürden ibarettir.Az kaldı, biraz daha sabır!...
Yorum