Zekasız herifler bir transfer döneminde yine yan gelip yattılar..Ulan Allah sizi bildiği gibi yapsın !
Olamayan Son Transferimiz! | Radoslaw Sobolewski
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
aslinda forum yöneticileride görmezlikten gelsin..onlar sanki küfretmiyor..suana kadar icimden küfretmeyi basardim ama bu adamlar trabzonsporu temsil eden hic bir koltuga oturmamali..cumarttesine kadar baskanimiz yok..suan trabzonspor da tanidigimiz bir yönetim yok..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
Yorum
-
HAHAHAHAHA.... ya inanin bana bu yine bu yönetimin oyunlaridir..Transfer yapma gibi bir niyetleri yoktu, ama bu kez oyuncularin esleri, ucak biletleri ... degilde... Symek misssssssssssssssss... töööövbe tövbe
ve bunu diyen kim??? en sevdigimiz yöneticimiz Ibrahim Baturoglu. Adamlar tam komediTRABZONSPOR 1967Yorum
-
-
İşin içinde batıroğlu varsa sorun var demektir.
Bide futbolcunun son dakikada yaptığı davranışın profesyonel mantığa sığmadığından bahsediyor.
Ulann bu saate transfer bırakmak akıl işimi,hangi işinizi profesyonel yaptınızda millete b... atıyorsunuz.
Hay ben senin,...

Sıyırdım ulannn

Yorum
-
Trabzonspor'a Sobolowski çalımı!
Trabzonspor yönetiminin bu akşam saatlerinde anlaştığını duyurduğu Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Radoslaw Sobolowski'nin imza için Polonya Büyük elçiliğine gitmemesi üzerine imza gerçekleşmedi.
Polonyalı futbolcunun imza atması için büyük elçilik binasını gece saat 23.00'da açtıran bordo - mavili yönetim son dakika haberi ile yıkıldı. Trabzonspor camiasına transfer haberini duyuran yönetim, transferin gerçekleşmemesinde önemli rol oynayan eski futbolcuları Szymkowiak'a da ateş püskürüyor. Trabzonspor transfer komitesi üyelerinin yaşanan bu gelişmelerden dolayı oldukça gergin olduğu öğrenilirken, Başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, futbolcunun son dakikada yaptığı bu davranışın profesyonel bir mantığa sığmadığını söyledi.
kaynak
HA
Yorum
-
ben stichusun yuzunede soyledimmm.. bunlara hakaret etmeye tenezzul bile edilmez.. yaa ne diycegimi bilemiyorum.. yuh artik bukadarda olmaz yaa.. bela okumaya kalksak bize donucek zaten bunlar yuzunden gunahkarda olduk.. ne diyelim yaaa ne diyelim??? bi haber daha bekliyorum moawad gelmiyo diye.. ondan sonra rahatlayacagim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"Yorum
-
-
Szymkowiaka kimse kızmasın. adama futbolu bıraktıranda bu beceriksiz çapsızlardı!
İşte yabancı bi futbolcuyu bu şekilde göndermenin zararlarına en iyi örnek bu oldu. !
Bu yçnetim SABOTE EDİYOR diyorum ben SABOTE EDİYORLAR. NİYETLERİ KÖTÜ BUNLARIN!!!!!!!2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum