Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaw ben şimdi aradım ligtvyi
    bayan çıktı dedimki bu hafta yayınlayacakmısınız trb maçını oda hayır zaferbey bu hafta yayınlamayacağız dedi
    peki gelecek haftaya yayınlayacakmısınız dedim,oda zaferbey yayınları federasyon ayarladığı için bizim yapabileceğimiz bişe yok dedi,bende tamam ozmn iptal edin üyeliğimi diyip teli yüzüne kapattım (malesef kapatamadım)nazikce vedalaştık işte
    ama kadının sesi güzeldi yani,öyle bi konuşuyorki karşıdaki kişiyi etkiliyor, sert konuşamıyor
    Arkadaşlar hatırlatmakta yarar görüyorum;

Dün Futbol Federasyonunu aradım. ''Naklen yayınları siz mi belirliyorsunuz yoksa yayıncı kuruluş mu'' dedim.

Aldığım cevap şu;

''Beyefendi bu konuda belirleyici kurum kesinlikle yayıncı kuruluştur. Bize gelirler 'Biz şu macı yayınlamak istiyoruz' diye başvuru yaparlar. Bizde o macın yayını için gerekli düzenlemeleri (saati falan) yaparız. Sivas macının yayını için yayıncı kuruluş bize resmi başvuru yaptı, bizde kabul ettik. Bizimle bir ilgisi yok''

Daha sonra Digitürkü aradığımda müşteri temsilcisi Ayşe Hanım bu bilgiyi doğruladı

Bilginize
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      önce ol sonra tarbzon maçını vermiyomuşsunuz iptal ettim de rahatlarsın nasıl fikir
      bayılıyorum sizin şu pratik çözüm önerilerinize valla bravo
      az önce sinirden ağzımdan salyalar akıyordu şu mesajı okudum biraz rahatladım yaw
      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• ya ben bursada evımde yok ama her trabzon maçına gıdıp 3 ytl verıp maç ızlıyorum ve bulunduğum mekanda en az 100 kışı bulunuyor ve bu mekan bundan para alıyor acaba sıvas maçı olsaydı kaç kışı gıdecekdı tahmınen 10 kışı gıtmezdı bu mekanın kaybını duşundumu acaba bu yonetıcıler karar almadan once

Yorum

• Protestomuz ses getirdi.İnşallah sonuç bulur.

Yorum

• dangalak bi kel yüzünden düştüğümüz hallere bakın..
            bunların en büyük kabahati kel ziyadır...
            bu hallere gelmemize sebep odur...
            şimdi büyük ihtimalle biten kınasını yenilemk için kınacı dükkanı arıyodur bi yerlerde...
            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birde burada şöyle küçük bir cinlik seziyorum.Bu hafta malûm kongre haftası...Yani Trabzonspor camiası bu kongreye odaklandığından Sivas'ın maçlarını bu haftadan itibaren yayınlamaları enteresan!!! Ligibi 2.yarısı başlayalı 3 hafta oldu! 4. hafta da Ceviz ağacının altında kafanıza Armut'mu düştü? Ne oldu da kardeşim bizim maçları yayınlamaktan bu hafta vazgeçtiniz! Sivas şampiyonluk maçına mı çıkıyor! ne oluyor? azıcık dürüst olun, onca insan sırf Trabzon'un maçlarını izlemek için decoter aldı.İzlemeyecekleri maçlar için neden para versinler?
              üstelikte sivasın fbden 4 tane yediği bir haftadan sonra oluyor bu olay

Yorum

• insallah sivas farkli yenilir bu haftada yayinini yaptiklari macin rezilligi kapak olur onlara

Yorum

• işyeri sahipleri asıl darbeyi yiyecek olanlardır.kim seyreder sivasın maçını?
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar hatırlatmakta yarar görüyorum;

Dün Futbol Federasyonunu aradım. ''Naklen yayınları siz mi belirliyorsunuz yoksa yayıncı kuruluş mu'' dedim.

Aldığım cevap şu;

''Beyefendi bu konuda belirleyici kurum kesinlikle yayıncı kuruluştur. Bize gelirler 'Biz şu macı yayınlamak istiyoruz' diye başvuru yaparlar. Bizde o macın yayını için gerekli düzenlemeleri (saati falan) yaparız. Sivas macının yayını için yayıncı kuruluş bize resmi başvuru yaptı, bizde kabul ettik. Bizimle bir ilgisi yok''

Daha sonra Digitürkü aradığımda müşteri temsilcisi Ayşe Hanım bu bilgiyi doğruladı

Bilginize
                    aynısını bende yaptım...hatta adam telefonu bırakıp evraklara bakmaya gitti..."Bu iş TELEON'DAN YANA BÖYLEYDİ BEYEFENDİ" dedi...saygılar
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• pazar gününü bekliyorum maç verilmezse iptal ettiriyorum.

Yorum

• kahvehanecilerde arasa süper olur ozaman
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• HAKARET YOK ARKADAŞLAR !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

bora.kocyigit@digiturk.com.tr
                          kadir.kardas@digiturk.com.tr

--------------------

ARKADAŞLAR ARAYIN TELEFONDAKİ BAYAN BORANIN YARDIMCISI!
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu Konuyu 116 Aktif Üye Görüntülüyor 116 (68 Üye ve 48 Misafir) ‎zafer6161, ‎agahozlu, ‎albaTraS, ‎alemcipirana, ‎ALI DÜBÜS, ‎alper6161, ‎alpi53, ‎aozer_ts, ‎aydincakar, ‎btokal, ‎byunus, ‎camobali-61, ‎Cengiz Çubukcu, ‎darsh, ‎DeLaXi61, ‎Dursun Ali Bahçekapılı, ‎Emre Can, ‎emrezx, ‎erannsimsekk, ‎Ferdinand, ‎firidin61, ‎forever61+, ‎FREDERICO, ‎Ghetto, ‎girayg, ‎grEEnEyE, ‎gudoz81, ‎halitaydin61, ‎hamseey, ‎hamucera, ‎hasta_trabzonlu, ‎hayat61, ‎hekimoğlu, ‎Ibelin, ‎ispela61, ‎KaBuSuN_OLuRuM, ‎karakuzu61, ‎KaRiZMa__61__61, ‎Kaya, ‎KILIÇSOY, ‎kocaman61, ‎lazkopat_61, ‎macka61, ‎magicyattara, ‎Mehmet Fırat, ‎mert_35, ‎Muhammet_61, ‎Ögrtmn Vkgz, ‎OLCAY ÇAKIR, ‎radomx, ‎RMZTS61, ‎Samsunluyum55, ‎selcuk, ‎Serdær, ‎Sevgi, ‎Temel Küçükhüseyin, ‎temmuz12, ‎trakula, ‎ultrabzon, ‎ümit tavsan, ‎UmuT67, ‎uğur 61, ‎vectra29, ‎İHTİLALL, ‎İsmail Çavuşoğlu, ‎zeki gursoy, ‎_LaZeRCi_
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kaveci ayhan varya akşamdan beri sövüp duruyo bi trabzon maçında hasılat oluyo diye garibim terbiyesiz lig teve

Yorum

• İçimizde Avukat olan arkadaşlar vardır mutlaka.İşin hukuki yolunu araştırıp taraftarımızın mağduriyeti hakkında emsal teşkil edebilecek bir dava açılabilirmi.Avukat arkadaşlar cevap bekliyoruz.
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X