Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    e abi bende oyle yaptım elli kere düzelttim yazıyı.....gitmiyo deli oldum..tlfn yazdım sonu 61 61 diye onuda sildim yine olmadı.... 53 yada 21. sayfanın sonunda yazdıgım msj alın türkcelestirin ben gönderim
    copy paste yapınca da olmadıydı bende kendin yazcan baska çıkar yolu yok öle denedin mi?

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      copy paste yapınca da olmadıydı bende kendin yazcan baska çıkar yolu yok öle denedin mi?
      abi denemediğim versiyon kalmadı ki..simdi yarın iş yerinden 10 hat var hepsinden faksa ayrı ayrı sinyal alıp faks cekicem.....arayıp üyelik iptal edicem diyemiyorum üyeliğim yok :d
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Ben de iptal etmek istedigimi nedeniyle beraber soyledigimde, bundan sonraki haftalarda TS'nin maclarinin yayimlanabilecegini soyledi (agzimiza bir parmak bal calacaklar akillarinca). Kesinlikle kabul etmedigimi ve hemen iptal etmesini soyledim, biraz fazla tepki gostermisim sanirim ki digiturkcu arkadas kendi soylediginin sadece tavsiye oldugunu vs. soyledi.
        Neticede IPTAL ettirdim, 1 sn. bile tereddut etmeden....

Yorum

• Ben Bir Hafta daha sabredeceğim Eğer bundan sonraki haftalarda da yayın olmazsa iptal edeceğim üyeliğimi
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• Aslında LigTv hiç umrumda değildi. Ama artık kongreden sonra yavaş yavaş yükselen değer olmasını beklediğim Trabzonspor'umuzu izlemek için 2. bir üyelik almayı planlıyordum. Çünkü şuan ki üyeliğimi abim kullanıyor(seyredilecek bir Trabzonspor olmadığından) ve abimden geri alamaacağımdan dolayı yeni bir üyelik almam gerekiyordu.
            Tabi Trabzonspor maçları yayınlanmayacaksa almama gerek kalmıyor.
            En son Bulut61-34 tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 02:16.
            Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de iptal etmek istedigimi nedeniyle beraber soyledigimde, bundan sonraki haftalarda TS'nin maclarinin yayimlanabilecegini soyledi (agzimiza bir parmak bal calacaklar akillarinca). Kesinlikle kabul etmedigimi ve hemen iptal etmesini soyledim, biraz fazla tepki gostermisim sanirim ki digiturkcu arkadas kendi soylediginin sadece tavsiye oldugunu vs. soyledi.
              Neticede IPTAL ettirdim, 1 sn. bile tereddut etmeden....
              Tebrikler...

Bu yanlıştan tokat atar gibi döndüreceğiz inşallah.
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• herkesten bir öneri: öneri-1

ulan bu herifler hep aynı şeyi yapıyor.bence istanbul zırtolarıyla trabzonda yapacağımız maçta ya yayını yaptırmayalım ya da kameranın kaçamayacağı bir noktaya(birden çok da olabilir) protesto eden büyük yazılar koyalım.mutlaka derslerini almaları gerekiyor..
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• biz eger bizsek..biz Trabzonsporluysak ki kanımızın son damlasına kadar öyleyiz..bu forumda kalmamalı tepkilerimiz...her yerden her yonden baskımız olmalı...bunlara derslerini vermemiz gerekk..uykum bile kaçtı ya sinirden
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• arkadaşlar ben 51 sayfada yazdım int adresinde şikayet butonunu seçince sayfayı iptal ediyor bunlar şerefsiz yaaaa
                    Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Tepkİmİzİ Koymaliyiz...
                      En son Son Fedaî tarafından düzenlendi; 06.02.2008, 23:20.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
                        Biz bizim maç daha fazla rate alacak demiyoruz ki. Bizimki yayınlanacak diyoruz. Sonra artık Sivas maçını mı yayınlarlar rating için, Sivaslı Cindy'imi maça getirirler bilmem. Ne yaparsa yapsınlar. Bizim maç yayınlandıktan sonra...
                        aynen oyle....Önce bizim maç....O yakamızdaki yıldız gökten zembille inmedi..babaları da takmadı o yıldızı oraya....Önce biz...Sonra Fb-Gs-Bjk diger eziki yayınlamasalarda olur
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• kadın bana birde diyorki salak haftaya ankaragücü maçınızı göstereceğiz beyfendi diyor bende dedim ben zaten ankaradayım ve ben o maça zaten gideceğim siz bizim maçlarımızı neden yayınlamıyorsunuz siz trabzonsporun sezon boyu maçlarını göstermekte zorunlu değilmisiniz anlaşmanız yokmu diyorum biz istediğimiz maçı yayınlayabiliriz diyor ozaman neden federasyon maçaları seçiyor diyorsunuz dedim yani zarf attık o da yedi yalan konuşuyorlar arkadaşlar herkes elinden geldiği kadar arasın bunları bunaltalım üye olmayanda arasın fark etmez numarası 0212 473 73 73
                          Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• arkadaşlar mjs.devam DİKKATLİ DİNLEYİN DİJİ**** ÜN 0216 4737373 NOLU NUMARASINI DEVAMLI ARAYALIM HATLARI KİTLEYELİM TÜM YETKİLİ SERVİLER KİLİTLENİR KİMİ TANIYORSANIZ SÖYLEYİN ÇOK ETKİLİ OLACAKTIR.

Yorum

• Bursa macı oynandıgı sırada toplansak decoderlerimizi yaksak, bundan sonrada fatura odemiyecegimizi soylesek ne olur ?
                              dava acarlar en kotu. hepimize teker teker dava acarlar, sonra davalar birlestirilir. Digiturk taraftara karsi mahkemelik olmayı goze alamaz.
                              en az 50 tane decoder yaksak digiturk binasının onunde
                              birde basın acıklaması yapsak
                              Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                              Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                              2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                              Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• bizim gibi bir taraftar varmi yaa... helal olsun emegi gecenlere... durmak yok!!!

ayrica ligtv aciklama yapmadan pes etmeyelim, yayin akisina koyulsa bile macimiz, oyalama olur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X