top direkte patlamış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar nerde dinleyebilirim maci yaaaa birisi bi link verse
Yorum
-
size digiturkweb sitesinde yaptOperatör : Iyi günler Sayin MUSTAFA CEVIK, Size nasil yardimci olabilirim.
Siz : TS macini neden yayinlanmiyor
Siz : ben bile bile Sirf TS maclari icin uye oldu digiturkwebtv.com
Siz : simdi bu hafta macimiz yayinlanmiyor ayip olmuyor mu
Operatör : Lig Tv’de her hafta 4 karşılaşmanın canlı yayınının yapılabiliyor, canlı yayınlanan karşılaşmaların seçimi gelen tüm talepler değerlendirilerek yapıliyor ve sizlerden gelen bu şikayetlerin kaydı alınarak ilgili departmana iletilmektedir Mustafa Bey. Ilginiz ve paylasiminizdan dolayi cok tesekkur ederiz
Siz : hangi talepten bahsediyorsunuz
Siz : kac tane sivasli taraftar var ki talepten bahsediyorsunuz
Siz : bu tatmin etmeyen bir cevap kusura bakmayin ,hic de samimi bulmadim cevabinizi
Siz : gercek nedenini alabilirmiyiz
Operatör : Talepleri karsilayan farkli bir birimimiz bulunmakta ve Lig TV ekiplerine bildirilmektedir kesin bir rakam olarak talep bilgisi aktaramiyorum ancak canli yayinlarda onem verilen unsur uye talepleri oldugunu aktarabilirim Mustafa Bey
Siz : gercek amaciniz ne
Siz : o zaman sivas macinin reyting oranini verebilirmisiniz
Siz : bu rakami ts maclariyla kiyaslarsak acik bir fark var mi yok mu
Operatör : Reyting degerlerine malesef ulasamiyorum bu da farkli bir departmanimiz tarafindan degerlendirilmektre bu degerlendirilmeler isiginda gelecek haftalardaki canli yayinlar belirlenecektir
Siz : yapmayin lutfen
Siz : bunu sizde iyi biliyorsunuz
Siz : ayrica sezon baslamadan reklam ve fragmanlarinizda 4 buyuklerin maclarin verilecegini ,tum maclarini duyurmustunuz
Siz : e birnevi buna dayanarak ne kadar durust olmadiginizi gosterdiniz
Operatör : Ben bu konudaki gorus ve sikayetlerinizi ilgili departmanimizin dikkatine sunuyorum Mustafa Bey
Siz : iyi olur
Siz : ayrica sunu da belirteyin lutfen ki biz mucadelemizi birakmayacagiz hatta gerekirse hakkimizi mahkemelerde arayacagimizi iletin
Operatör : tabiki notlarima ekliyorum
Siz : verdigimiz paralari aynen iade olmasini talep edecegiz
Siz : saygilarimla
Operatör : tesekkurler Mustafa Bey ilgili departmanimiza bilgi aktarimini gerceklestirdik
igim konusmayi aktarmak istiyorumMust-1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum