çok büyük ve dikkat çekici bordo mavi renklerle yazılı bir pankart açarsak bu işte tamam olur!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar başlıkla alakasız olarak "hack" olayını lütfen burada tartışmayalım. Lig TV'ye tepki verme yöntemimiz bellidir.
Decoder'ları iade, LigTV üyeliklerini de iptal ettiriyoruz.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İşte Yaw Bende Bundan Bahsediyom Bu En İyi Yoldur.....İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporun menejeri necmi perekliyle görüşüp bişekilde futbolcuların ve hocamızın ligtv kameralarına konuşmamısı gerekiyor. hatta stada almayalım kameramanın maçı çektirmeyelim. bişey yapalım ya sinirden mideme kramplar giriyoDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
ohh be iyi dedin Kaya Abi!İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar başlıkla alakasız olarak "hack" olayını lütfen burada tartışmayalım. Lig TV'ye tepki verme yöntemimiz bellidir.
Decoder'ları iade, LigTV üyeliklerini de iptal ettiriyoruz.
Bize Her Yer TRABZON!
Yorum
-
Kardeş benim iptal talebim onaylandı zaten. Bekleyip görecez fark ücret isteyeceklermi. Şimdilik isteyeceklerini söylüyorlar . Ama bunun mücadelesini yapacaz tabiki.İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı şeyi bana söylediler, başka bir gün aradım, müşteri temsilcisinin ismini soyismini aldım ve üyelik iptali talebimin şimdiden işleme alınmasını istedim, aldılar, dolayısıyla 1 kuruş fazladan aladılar benden. 3 Mart'ta mı iptal edebiliyorsun en erken, alakası yok, şimdiden iptal talebini alabiliyorlar, alamıyoruz diyorlarsa isim soyisim al ve gerekli yerlere müracaat et, gerekirse özelden haberleşelim, yanlış bilgi veriyorlar çünkü.
Yorum
-
Kayserispor'la, Beşiktaş ve ss arasında 5 puan fark kaldı.Beşiktaş ve ss şampiyonluk mücadelesi yapıyorsa puna durmuna göre Kayseri de yapıyor.Şimdi Kayserililer çıkıp da bizde şampiyonluğa oynuyoruz bizimde maçımızı verin derlerse ne olacak?5 maç yayınlayamayan(geçen sene 8 maç yayınlanmıştı son iki hafta) sansar ve çetesi ligin gidişatına ve talebe göre! hangi maçları yayınlayacak.Beşiktaş maçlarını yayınlamama cesareti gösterebilecek mi?Gösterirse o zaman adam derim ben ona.
Protestolara devam...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Bana Sorarsanız Lig Tv Kameralıalrını Felan Almamak Veya kesmek İşi Biraz Zor gibi ( Özellikle Yapacak Arkadaş Veya Abiler Dikkatli Olması Lazım Onlara Ceza Gelebilir Gizli Ve Dikkatli Olması Gerekir ) ....
Mesela Bu Üsttekini Pankart Yaptırıp Tam Maratonun Oraya Veya ikide Bİr Güzel Pantkartlar Asılan Yerlere Koymalıyız (mesela erdogduluların orası gibi )......
Ama Bunu Hep Birlikte Yapmalıyız Bütün Taraftarları ve taraftar sitelerizle birlikte yapmalyız Ne demişler Birlikten kuvvet Dogar (bir elin nesi var iki elin sesi var)Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum