İlk olarak matrackk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Bu konuyu Tüm anketler başlığından konuşabiliriz. Burada maçımızın yayınlanmamasıyla ilgili konuya yoğunlaşıyoruz.İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu misafir olayını kaldırın yahu...sivaslıların sitesine girdim demin bütün yazılanları okmuşlar...
http://www.anadoluskor.com/ şu siteyede bi kere girin ve bir oy atın TRABZONSPORA...
Ayrıca kimin ne konuştuğu bizi ilgilendirmez, kendileri yazsın kendileri okusun
Neden onları bu kadar önemsiyoruz? Değer mi? Bence değmez. Biz kendi işimize bakalım
Fanatik Pacci
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee sende onlarınkini okumuşsun işte
onlar yapmıyor diye bizde yapmıcaz diye bi kural yok...biz yapalımda iş onlarınkine kalsın...TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
aramıza yeni katılan kötü günde yanımızda olan arkadaşlara teşekkürlerİlk olarak matrackk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv ve digiturke protestolarımı ilettim.İşe yararmı bilemiyorum.
Ama biz taraftarlar olarak sonuna kadar, tepkimizi devam ettirmeliyiz.
Bizim gibi Büyük bir Klübü nasıl hiçe sayarlar.
Ama bunun karşılığını iptallerle alacaklar.
Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
zannetmiyorum.zira o saatte fenerin maçı varİlk olarak matrackk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon-Bursa 19.00'da
Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor takımları arasında 10 Şubat Pazar günü yapılacak maçın başlama saati değiştirildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Trabzon Valiliği'nin, güvenlik nedeniyle yaptığı başvuru üzerine Trabzonspor-Bursaspor maçının başlama saatinin değiştirildiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, daha önce 15.00'te oynanacağı duyurulan karşılaşmanın, saat 19.00'da başlayacağı bildirildi.
ARKADAŞLAR LİGTV NİN YAPTIĞI BU AÇILAMADAN MAÇIN YAYINLANACAĞI ANLAMINI ÇIKARABİLİRMİYİZ?
ayrıca fedarasyondan sanırım her hafta 4 maç yayınlamaya izin var
bence bu hafta maçımız yayınlanmayacak.sebebi de yeterince ligtv aboneliğinin iptal olmamasıdır.
bence en çok iptal ettirmesi gerekenler cafe-bar ve kahvelerdir.onlar daha fazla para ödüyorlarVakti Geldi......
Yorum
-
fb ve gs maçlarını aynı saate denk getirmezler zaten.çakmadınız mı daha köfteyiİlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehop birader ne olmuş fenerin maçı varsa
cimbom maçı olsa ne yapacaklarsa aynısını yapacaklar göğsümüzdeki boru değil yıldız
yorumlara dikkat
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
arkadaşlar maçlarımızın yayınlanmaması konusunda yerel ve ulusal basına çok iş düşüyor. tabii bizim desteğimizler. yerel ve ulusal basında digiturk aleyhine haberler çıkartılmalı. bu haberler aynı zamanda herkesin ilgisini çekecek nitelikte olmalı. herkes TRABZONSPOR taraftarının gücü ve takipçiliğini görsün.
Yorum
-
denizli fener maçı sezonun son maçında ne olduydu beni ilgilendirmez maçı vereceklerİlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb ve gs maçlarını aynı saate denk getirmezler zaten.çakmadınız mı daha köfteyi
Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
alakasız ama
trabzonspor.org.tr den alıntı
GELENLER
Sayed MOWAD: Mısır’ın İsmaily takımından transfer olan Sayed Mowad’ın kulübüne sezon sonuna kadar 150 bin dolar kiralık bedeli ödendi. Bu oyuncunun önümüzdeki sezon için Trabzonspor’a transfer opsiyonu olarak 900 bin dolar belirlendi. Sayed Mowad bu sezon sonuna kadar takımımızda 180 bin dolar karşılığında forma giyecek. Bu oyuncunun menajer bedeli olarak ise 20 bin dolar ödenecek.
Onur Recep KIVRAK: Karşıyaka’dan transfer edilen Onur için kulübüne 510 bin Euro bonservis bedeli ödendi. 3.5 Yıllık sözleşme imzalanan oyuncumuz sezon sonuna kadar 350 bin, ilk yıl için 700, ikinci yıl için 800, üçüncü yıl için de 900 bin YTL. alacak
ne günah işledik ligtv deil bu yönetimi sokmayacaktık avniakere
valla delirecem billaha delirecem dün ligtv olayından beri 5 paket sigara bitirdim şimdi yenisini almaya dışarı çıkacam. Trabzonspor sağlığıma kastı var arada karar alıyorum bakma haberlere izleme maç die dayanamıyorum
Yorum
-
All gave some;
Some gave all.
PSN: Abdisson
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum