İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
****** Message from InterScan Messaging Security Suite ******
Sent <<< RCPT TO:
Received >>> 550 5.1.1user unknown; rejecting
Unable to deliver message to.
************************ End of message **********************
Yaw Habu Mesaj geldi nedur bu arkadaşlar...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
yaw uşaklar bence bir sıralama yapılsın
16.30 da başlasın 2 şer dakika aralıklarla aransın
1 saat adamları meşgul edelim bu konuyla
zira 16.30 da herkes ararsa bi kişi ancak görüşür
bence 16.30 da başlasın gece yarısına kadar susmayalımŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
Arkadaslar 3 sezon önesini hatirlayin. Trabzonspor direkt sampiyonluga oynuyordu ve o sezon maclari verilmiyordu. O sezon Besiktas'in durumu cok kötüydü ve maclari hic ilgi uyandirmazken yine de Trabzonspor m,aclarini yayinlamamislardi. Yani maclari seyredilmeyen ve kötü durumda olan Besiktas'in maclarindan vazgecilmeyip o senesi hakem rezaleti ile sampiyonlugu calinmis olan Trabzonspor'un macini vermemislerdi.
Simdi kalkmis 1967 yilindan beri ilk kez 1. Lig görmüs bir takimin takimin macini yayinlayacaklarini söylüyorlar. Olay takimlarin basarisina göreyse 3 sezon önce Besiktas'tan fersah fersah basarili olan Trabzonspor'u insanlara seyrettirmek icin Besiktas'tan vazgecmeliydiler.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
ben varım herkes tam 16:30 a saatleri ayarlasın ..İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar herkes 16:30 da telefonlara sarılsın ! herkes aynı anda ! 212 473 73 73..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
Koy Trabzon Koy Trabzon,
Fener Cİmbom Kartala Koy,
Koykİ Doysun ! Bu Ders Olsun,
Tranzonda Bayram Olsun..
Gol Trabzon Gol Trabzon,
YaĞdir GolÜ Ver CoŞkuyu,
Zaten Bunlar İbne Soyu,
Bunlardan Adam Olurmu.
YaĞmur Çamur Dİnlemeyİz,
Kar Firtina Hİssetmeyİz,
Her MaÇinda Senİnleyİİz,
Bordomavİ Kan Rengİmİz....
Yildiramazsiniz Nan.. Bunun Hesabi Srulcak. ÜÇ BeŞ Çapulcu DaĞda MaĞrada MaÇ İzlİcek Dİe Mİlyonlarca Taraftari Olan Trabzonsporumuzun MaÇinimi Yayinlamicaklar ...
Yorum
-
16:30 da Telefondayım...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
. Mail adresleri kesin çöker.

Yorum