valla tepki maili göndermekten yoruldum ama telefonlada aradım yayınlanması söz konusu deilmiş yayın akışı değiştirilemezmiş ve üyelik iptali yaparız dediğimizde karşımdaki kişinin bu bizim sorunumuz deil sizin üyeliğinizle lig tv batmaz gibi bir cümle kurması kafamın tasını attırdı lütfen herkes bi şekilde iptal girişiminde bulunsun bakalım ligtv batıyormu batmıyormu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
bizimkilerde yaptı ancak oy birliği ile kararlaştırıldı o iş.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende mail attım.Yanlız burada asıl sıkıntı Nuri Albayrak'ın; D-Smart ile Avrupa kupası maçları yüzünden yapılan anlaşma ve bu konuda başkanın yaptığı saçma sapan açıklamaları yüzünden estirilen savaş rüzgârlarının rolü çok büyük...
Ama dıgıtürk'ün her şeye rağmen Sivas'ı; Trabzon'un yerine Anadolu beyi ilan etmesi affedilir gibi değil.Sonuç alınana kadar mesajlara devam...
ama bize garezleri oluştuysa yaparlar geri kalmazlar..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Başlığı 'Lig TV'yi Batırma Operasyonu' olarak değiştirelim.İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla tepki maili göndermekten yoruldum ama telefonlada aradım yayınlanması söz konusu deilmiş yayın akışı değiştirilemezmiş ve üyelik iptali yaparız dediğimizde karşımdaki kişinin bu bizim sorunumuz deil sizin üyeliğinizle lig tv batmaz gibi bir cümle kurması kafamın tasını attırdı lütfen herkes bi şekilde iptal girişiminde bulunsun bakalım ligtv batıyormu batmıyormu...
Görsünler, 'tek' kişiyle koca Lig TV nasıl batıyor!
Yorum
-
Trabzonspor maclarını yayınladıgınız icin lig tv üyeligimi yaklasık 1 yıl önce yaptırıp kullanmaya basladım, ama ögreniyorumki dördüncü maç hakkınızı bu hafta sivasspordan yana kullanacakmıssınız.
Üyeligimi iptal ettirerek size ne kadar zarar verebilirim bilmiyorum ama talebimi verdim bunun diger trabzonsporlular tarafından olmasınıda saglayacagıma emin olabilirsiniz daha düne kadar macını yayınlamadıgınız sivasın bir anda reytingimi arttı, yarısı fenerli geri kalanı diğer takımlardan olan kampanyasına bile 16.000 sms zor toplayan bir takımın macını 6 sampiyonluk kazanmıs 7 milyon tahmini taraftarı olan bir takıma tercih ettiginizi düşünüyorum ve bu nedenle sizinle olan ticari anlasmamı trabzon - bursa maçını yayınlamazsanız 2050 senesine kadarda yayın hakkı alsanız tekrarlamayı düsünmüyorum
Saygılarımla
__________________ yazın gönderinBabandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
arkadaşlar maç yayını kendimize almak için 4 günümüz var. mesaj bombardımanını devam ettirelim.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
haydaaaaa bi bu eksikti...
Yorum
-
Alıntı:
61Emirhan61 tarafından yazılan
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
buraya yağdırın mesajları benim 20 ettii
oraya gönderemiyorum ben daha
---------------
tepki verelim beyler. burada şu anda 47 arkadaş . herkes 20 mesajı yollasa 800 mesaj eder.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum