Kongre Neden Ertelendi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • emre81
    • 27.07.2004
    • 1034
    • Banka
    • İstanbul

Kongre Neden Ertelendi?

--------------------------------------------------------------------------------
    Bence bu sorulan soru ve verilen cevabın derinliği bu durumu yeni bir başlık altında tartışmayı gerektiriyor, diğer kongre başlıkları altında kongre ertelenme sebebiyle ilgili düşüncenin gereğince tartışılmayacağını düşünüyorum. Buna ilişkin düşünce ve fikirleri merak ediyorum.

Eğer sebep gerçekten de buysa takımın kurumsallıkla zerre kadar alakasının olmadığı ve kişilerin elinde oyuncak olduğu gerçeği ortaya çıkıyor.

Soru: Trabzon yönetiminin bukadar kötü bir yönetim sergilemesine rağmen istifa etmemesine ve Trabzon halkının buna bir nebzede seyirci kalmasını neye bağlıyorsunuz...
    Metin Çakmakçı

Ergun Ata: Genel kurulu bir bahaneyle 2 daha uzatmalarının sırrı bence çözüldü. Albayrak'ın alacağı vardı ve bu parayı, bütün kaynaklar kuruduğu, kredi alınamayacak duruma gelindiği için sadece Opet'ten gelecek parayla alması mümkündü. O kongreye ihale yetişmedi ve ertelendi. Bu arada Opet'ten para alındı ve albayrak bütün alacaklarını tahsil etti. Sadece 2 milyon 300 bin euro Marcelinho'nun bonservis bedeli kadar para hibe etti. Bu kadar kalmalarının tek nedeni o dur. Çünkü ne bir yenilik ne de iyi bir transfer yaptılar. Yapsalar diyecektim ki; transfer için geciktirdiler belki başarı gelir de "kalırız" diye düşündüler ama gerçekler ortada
    En son emre81 tarafından düzenlendi; 05.02.2008, 15:50.
  • Cem Balcı
    Forum Yöneticisi
    • 16.09.2007
    • 14200
    • Mağaza yöneticisi
    • Ankara

ergun ata bu soruya en güzel cevabı vermiş zaten...
    En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 05.02.2008, 16:38.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Adem CAKIR
      • 10.05.2005
      • 1811
      • İstanbul

Bugüne kadar yapılan yorumlar üzerinde bana inandırıcı gelen iki sebep var;
      1. Hazır bir bahane varken, kazanılan sürede Ersun Yanal ile bir çıkış yakalayıp, kongrede aday olmak.
      2. Bakanlık & Ulusoy & Federasyon & Seçim olayı.

Klübe onca para hibe den biri garanti alacakları için böyle bir külfetin altına girecekleri inandırıcı gelmiyor.
      Kaldıki klübün mali durumu hakkında bilgisi olmadığını, borcunu alacağını bilmediklerini ilk ağızdan söyleyenlerin, Albayrak'ın klübe sadece 2.milyon € hibe ettiğini, diğer parasını benzinlikten kurtarmak için mali verilere dayanan iddialar ortaya atmalarıda doğru değil.

Velhasıl Mali tablo ortaya çıkmadan resmin bütününü göremeyeceğiz.
      İnsanların günahınıda almamak lazım.
      Bekleyip haftasonunda gerçek resmi göreceğiz...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• Murat'
        • 07.03.2005
        • 32842
        • İnsan
        • Ankara

adamların keyiflerinden....

Yorum

• Adem CAKIR
          • 10.05.2005
          • 1811
          • İstanbul

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
          adamların keyiflerinden....
          Bak bu daha inandırıcı
          .
          Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
          .

Yorum

• mustafa gürsoy
            • 14.12.2007
            • 463

Nuri Albayrağın malum avukatları çıkar birazdan piyasaya. Yok olay öyle değil işin esasında bilmem kim yapmış o işi diye yuvarlak laflarla melek yaparlar nuriyi

Yorum

• Lucreto
              • 09.06.2005
              • 389
              • Yazılım Mühendisi
              • İstanbul

Albayrak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yakında halka arz edilecek. Gündemde bir süre daha kalabilmek için de olabilir.

Yorum

• kudu_61
                • 09.06.2004
                • 6831
                • Polis Memuru
                • İzmir

ben bu dönem içerisinde albayrak ve yönetimi yeni süper 3 transfer yapar ve kongreye aday olur diye düşünüyordum ama o da olmadı onu da beceremediler zaten öyle birşey olsaydı bile delege seçmeyecekti de kongre neden ertelendi onu bilmiyorum...resmen keyfi
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hasan61
                  • 29.12.2007
                  • 7688
                  • Muğla

bu taraftar sizi asla UNUTMAYACAK

Yorum

• Nytre
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 31.05.2004
                    • 10231
                    • Trabzon

ergun ata bunun yaninda federasyon seçimlerine gideceklerine rağmen koşa koşa müdahil olmalarını da ekleseydi daha iyi olurdu.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• smertkan
                      • 29.11.2004
                      • 828
                      • Elektrik Yüksek Mühendisi
                      • Samsun

Konre neden Ertelendi?
                      Albayrağın parası için ertelendi.El Kesesi ile gerdeğe girerseniz adam gelir parasını ister.
                      Konre neden Ertelendi?
                      Ulusoy kuyruk acısını çıkartmak için.Klavuzu kargadan seçenler pisliğe bulaşınca kargaya kışt demek için TS nin zamanını sabrını çaldılar.
                      Konre neden Ertelendi?
                      Hükümete yağ çekmenin dayanılmaz hafifliği.Hükümetin yıkamadığı eli bükmek için görev almaktan kaçınmadılar.Benden sonrası tufan deyip TFF ye başka bir TS düşmanının başkan seçilmesine destek oldular.
                      Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Cem Balcı
                        Forum Yöneticisi
                        • 16.09.2007
                        • 14200
                        • Mağaza yöneticisi
                        • Ankara

İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi
                        bu taraftar sizi asla UNUTMAYACAK
                        ................................
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Burçak
                          • 31.05.2005
                          • 29408
                          • İnşaat Teknikeri
                          • Trabzon

alacaklarını tahsil etmek için opetten gelen parayı bekledi deniyor nuri albayrak için. opetteki parayı beklemesi için se zaman gerekliydi. bi şekşlde başkan olarak kalabilmeliydi. kongre ertelendi o başkan olarak kaldı. opetten para geldi alacağını aldı. şimdi aday olmayacağını açıkladı. kimin parası Trabzonsporda kalmış ki bunları yaşattın bize!
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Rahim.K
                            • 29.07.2007
                            • 393
                            • -
                            • İstanbul

Bence alacagı para ile ilgili degil.Trilyonluk parayla oynuyorlar.2 milyon dolar alacagım var diye ugraşmazlar.Bence yeni stad projesi ile ilgiliydi ertleme.Stadın sondaj çalışmaları başladı geçen günlerde.Her yere ilanda verdi yönetim.Gitmeden önce biz stadın başlangıcını yaptık diyecekler.Olay bu.

Yorum

• hasancolak
                              • 10.09.2007
                              • 412
                              • şofor
                              • İstanbul

İlk olarak Lokosuave tarafından gönderildi
                              Bence alacagı para ile ilgili degil.Trilyonluk parayla oynuyorlar.2 milyon dolar alacagım var diye ugraşmazlar.Bence yeni stad projesi ile ilgiliydi ertleme.Stadın sondaj çalışmaları başladı geçen günlerde.Her yere ilanda verdi yönetim.Gitmeden önce biz stadın başlangıcını yaptık diyecekler.Olay bu.
                              arkadaşım parayla alakası yok dıyosunda neden petrolden gelen parayla ilk alacagını tahsıl ettı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...