IBB kulübü yanlis hatirlamiyorsam 1992 senesinde kuruldu. Yani 16 senelik bir mazisi var. Albayrak in Trabzonspora baskan olusuna kadar gecen 14 senenin 13 ünde IBB kuübünün baskanlik görevini . Albayrak yürütmüs. Trabzonspora baskan olusunun hemen ardindan Süper Lig e cikmalari bana pek tesadüf gibi gelmiyor.
Projeye Emeği Geçen Herkese Teşekkürler!
Daraltma
X
-
Belki kaleci Ahmet'i bize sattiklarindandir...IBB kulübü yanlis hatirlamiyorsam 1992 senesinde kuruldu. Yani 16 senelik bir mazisi var. Albayrak in Trabzonspora baskan olusuna kadar gecen 14 senenin 13 ünde IBB kuübünün baskanlik görevini . Albayrak yürütmüs. Trabzonspora baskan olusunun hemen ardindan Süper Lig e cikmalari bana pek tesadüf gibi gelmiyor.Yorum
-
Emorfo,
- Trabzon'da bilbordlara verilen stat projesi iel ilgili reklamların Nuri ALbayrak ile alakası yoktur. Bu ilanları veren yönetimin Trabzon kanatından bazı yöneticilerdir. ALbayrak'ı ikna etmek için zemin oluşturmaya çalışıyorlar.
Senin anlattıklarına halk dilinde ''yalakalık'' denir...
- Bu başlığın ilk sayfasına konulan bilbordların üstüne yazı yazılmış olan resimler ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Trabzon'un çeşitli yerlerinde bilbordları taciz eden yırtan ve üstüne yazı yazan kişiler güvenlik kameralarına yakalandı. Yapılan soruşturmada genç olan bu çocuklar para karşılığında birilerinin bu işi yaptırdığını itiraf etti.
Bu çocukların kimden para aldıklarını da yaz Farukcuğum.Yoksa kendi üstüme alınacağım.
- Tüm bu gerçekler ortadayken bu başlığı bu şekilde açmak iftiraya alet olmaktır. Herhalde böyle olacağını bilinseydi açılmazdı.
Hangi gerçektenlerden bahsediyorsun? kimmiş bu satılık gençler? bu başlığa fotoğraflarını koyda; bizde görelim...Kim para vermiş olnlara? açıkla da bilelim.Eğer lafın banaysa; bu ilanları sabote edecek kadar param yok! bilesin.Ayrıca tarzımda değildir hani birine para verip iş bitirmek.
Asıl sen şu anda Trabzondaki gençlere iftira atıyorsun.Madem bir şeyler biliyorsun, o zaman sende bu başlığa yapıştır.Kimmiş bu satılık gençler?Eğer bunu yapmazsan sen Trabzondaki gençlere iftira etmış olursun. Ortada bir gerçek var, o gerçekte bu ilanların üzerine yazılmış olan Rant, Çıkar,Yalan v.b. yazılardır.Ondan sonra gelişen olayların hepsi hikâye olma olsılığı çok fazladır...Ne malûm bu ilanları aklamak için kendi elamanlarına para verip, yazı yazdırmadıklarını...Geçiniz efendim...
- Stat projesine gelecek olursak. Başkan adaylarından Sadri Şener'de mevcut yönetimin stat projesini sürdüreceklerini söylüyor. Bu konuda TOKİ ile görüşeceklerini, başbakanın sözünü hatırlatıyor ve 2011 oyunlarının bu işi daha da kolaylaştıracağından bahsediyor. Trabzonspor fırsatı kaçırmamalı diyor. Bu stat projesi konusunda defalar yazdım çizdim. Artık aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Projenin yapılacak ve yapılmayacak olmasını tartışmıyorum bile. Asıl konu yapılacak olan stadın nasıl olacağı. Ayrıca projee yer alan her yapının hemen yapılacağını düşünmeyin. Bu proje uzun yıllara yayılacak olan bir proje. Öncelikle stat projesi yapılacak. Nasıl doldurulacağı konusunu fazla büyültmeye gerek yok. Karadeniz sahil yolu nasıl doldurulduysa öyle doldurulacak. Farklı bir yol izlenmeyecek. Sadri Şener'de yalan söylüyor dimi hep oy uğruna yalan deyiler
Bu ilanlarda birilerine teşekkürler ediliyor.Aslında daha öncede yazdım Faruk, ama sen havaya bakıp ıslık çalma moduna girdiğin için olayı geçiştirdin...Faruk Özak'ın, Sadri Şener ve bir kaç Ak partili milletvekilleri ile birlikte Trabzon'a yaptıkları ''birlik beraberlik'' adı altındaki ziyaret'de bu ilanlar asılmış olması tesatüf değildir!!Bu tamamen Trabzonspor yönetiminin, Faruk Özak'a (devlete) yaptığı teşekkür ilanıdır.Aksini düşünmüyorum bile...BMN'de siyaset yasak olduğu için olaya derinlemesine giremeyeceğim ama Ülkenin başbakanının, Trabzon'da tanıdığı tek adam Faruk Özak'dır.O ne derse o oluyor.Bunuda zaten herkes bilmektedir.Devamını yazmak istemiyorum ama özelden isteyene bu konuda bilgi verebilirim.
Burada anlaşılacağı üzere bu projeye devlet destek vermektedir ya da öyle gösterilmektedir.Asıl bu saatten sonra önemli olan Trabzon'un gelmiş geçmiş en büyük inşaat projesindeki (eğer olacaksa) ranttır.Bu projenin içinde ayrı ayrı yapılması gereken onlarca ihale olacaktır.Asıl üzerinde durulması gereken nokta; ''bu ihalelerdir'' Bakacağız bu ihaleler kimlere verilecektir? Kimler bu işlerden kârlı çıkacaktır.Ortada çok büyük bir rant vardır.O zaman Trabzonspor'u kim daha çok seviyormuş? hep beraber göreceğiz...
Herşeyin şeffaf olması için bu ihaleleri tv'lerde canlı yayınlarda yapılması gerekli olduğunu düşünüyorum.En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 04.02.2008, 12:24.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ben de farklı bir şey söylemiyorum ki. Daha önce projeye hayal deniyordu şimdi ise yapılır deniyor. Bu da bir gelişmedir nihayetinde. Eğer 2011 Oyunlarını Trabzon almasaydı bugün Avni Aker'in yerinde yeni stadın inşaatı olacaktı. İlk hazırlanan proje Hollandalılar yaptırılacaktı. Hollandalı firma Avni Akerin yerine Yavuz Selim Sahası ve Kapalı spor Salonu'nu da içine alan bir proje hazırlamıştı. Proje değil de çizim diyelim. Fizibilite çalışmaları yapmışlardı. Maliyet tabloları çıkartıp projenin kendini finanse etme notasında riskli bulsalar da yapılabileceğini ifade etmişlerdi. 4, 5 ayrı çizim yapmışlardı. Avni Aker'in yanında kocaman bir Alış Veriş merkezi rezidanslar. Ancak daha sonra 2011 oyunlarının alınması ile Gençlik Spor Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerden sonra bu proje ortaya çıktı. İlk proje finans konusunda risk taşıyordu. Bu son projenin ise hiç bir riski yok. Nasıl olsa devlet garantisinde.
Senin de deidğin gibi birileri bu projeden büyük paralar götürecek. Herşeyin şeffaf yapılması lazım. Ancak adayların listelerinde isimlerde mütahit artışı tesadüf olmasa gerek. Trabzonspor'u çok fazla düşündüklerini sanmıyorum. Trabzonlu iş adamları enazından yönetici olmadan önce de kulübe katkı yapmalılar.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
Türkiyede ya da dünyada yapılmamış daha kesin projesi bile hazırlanmayan bir inşaat için reklam verildiği hiç görülmüşmüdür.?
Eğer iyi niyetli ise bu cahillik.....
Kötü niyetli isede milleti aptal yerine koymaya çalışmaktır.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
işe neresinden bakarsan bak kara
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...Yorum
-
İhale istediği kadar şeffaf olsun, içine fesat katılacaksa katılır. Referans olarak Seyrantepe Projesinin gidişatını gösterebilirim.Yorum
-
O parayla yazı yazdıranlar kimler ve kim para vermiş sorusuna cevap vermediniz.Ben de farklı bir şey söylemiyorum ki. Daha önce projeye hayal deniyordu şimdi ise yapılır deniyor. Bu da bir gelişmedir nihayetinde. Eğer 2011 Oyunlarını Trabzon almasaydı bugün Avni Aker'in yerinde yeni stadın inşaatı olacaktı. İlk hazırlanan proje Hollandalılar yaptırılacaktı. Hollandalı firma Avni Akerin yerine Yavuz Selim Sahası ve Kapalı spor Salonu'nu da içine alan bir proje hazırlamıştı. Proje değil de çizim diyelim. Fizibilite çalışmaları yapmışlardı. Maliyet tabloları çıkartıp projenin kendini finanse etme notasında riskli bulsalar da yapılabileceğini ifade etmişlerdi. 4, 5 ayrı çizim yapmışlardı. Avni Aker'in yanında kocaman bir Alış Veriş merkezi rezidanslar. Ancak daha sonra 2011 oyunlarının alınması ile Gençlik Spor Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerden sonra bu proje ortaya çıktı. İlk proje finans konusunda risk taşıyordu. Bu son projenin ise hiç bir riski yok. Nasıl olsa devlet garantisinde.
Senin de deidğin gibi birileri bu projeden büyük paralar götürecek. Herşeyin şeffaf yapılması lazım. Ancak adayların listelerinde isimlerde mütahit artışı tesadüf olmasa gerek. Trabzonspor'u çok fazla düşündüklerini sanmıyorum. Trabzonlu iş adamları enazından yönetici olmadan önce de kulübe katkı yapmalılar.
Kimin yaptırdığını malum diye bir şey söylediniz önceki mesajlarda. Benim bundan çıkardığım 4 isim oluyor:
1- BMN(en çok BMN'den şüpheleniyorum
)
2- Sadri Şener
3- İbrahim Hacıosmanoğlu
4- Faruk Özak
5- Ben :P(2. en çok şüphelendiğim)
6- Siz
7- Onlar
.
.
.
Uzar gider
Bu tarz açıklamalar BBG evlerindeki mikserleri aklıma getiriyo doğrusu. Her tarafa çekilebilecek ve çok tehlikeli açıklamalar.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : TslidristYorum
-
Sayın Emorfo cevap verirseniz sevinirim.O parayla yazı yazdıranlar kimler ve kim para vermiş sorusuna cevap vermediniz.
Kimin yaptırdığını malum diye bir şey söylediniz önceki mesajlarda. Benim bundan çıkardığım 4 isim oluyor:
1- BMN(en çok BMN'den şüpheleniyorum
)
2- Sadri Şener
3- İbrahim Hacıosmanoğlu
4- Faruk Özak
5- Ben :P(2. en çok şüphelendiğim)
6- Siz
7- Onlar
.
.
.
Uzar gider
Bu tarz açıklamalar BBG evlerindeki mikserleri aklıma getiriyo doğrusu. Her tarafa çekilebilecek ve çok tehlikeli açıklamalar.
Saygılar..Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : TslidristYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum