Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS'den ayrılan Barış Özbek, Trabzonspor ile anlaştı.

Trabzonspor Sportif ve Futbol İşletmeciliği AŞ'den KAP'a yapılan açıklamada oyuncunun Trabzonspor ile transfer görüşmelerine başladığı belirtildi.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Barış Özbek sözleşme imzaladı

Yeni transferimiz Barış Özbek M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Yılmaz Büyükaydın, imza töreninde yaptığı konuşmada, Barış Özbek’in kariyerinde önemli başarılar olduğunu belirterek, “Barış futbol kariyerinde Almanya’da önemli kulüpler de oynadı ve Galatasaray’da forma giydi. Biz kendisinin takımımıza önemli bir katkı sağlayacağına ve bundan sonra daha iyi yerlerine geleceğine inanıyoruz.” dedi.
      Barış Özbek ise Trabzonspor’a geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.
      Barış, “Gerçekten çok heyecanlıyım. 4 sene önce Türkiye’ye geldiğimde de aynı heyecanı duyuyordum. Şimdi de o heyecana sahibim. İnşallah burada arkadaşlarımla birlikte çok kupa kaldırırım. Hedefleri olan bir takıma geldim. Özellikle Türkiye’de şampiyonluk yaşayacak ve Avrupa da Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilecek bir takımdayım. Bende Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum ve Trabzon’da çok zaferler yaşamak istiyorum.” diye konuştu.
      Türkiye’ye geldiği için hiçbir zaman mutsuz olmadığını da ifade eden Barış, “Aksine çok mutluyum. Şimdiye kadar iyi bir grafiğim var. Geçmişe dönmek istemiyorum ama geçmişte 4 sene içerisinde 150 maç oynadım. Bunun arasında Süper kupa ve Türkiye şampiyonluğu da yaşadım. Son sezon belki çok iyi değildim ama bir mutsuzluk duymuyorum.” dedi.
      Trabzon’a gelişinin İstanbul’dan kaçış değil, Şampiyonlar Ligi’ne merhaba demek olduğunu ifade eden Barış, “Bu bir kaçış değil. Buraya gelince bunu daha iyi anladım. Çok iyi bir hoca ve mükemmel bir taraftar potansiyeli var. Takım da oldukça kaliteli. Burada çok sıcak bir ortam ve atmosfer var. Kimse buraya gelmeden önce bunu bilemez. Ben bunu tattım. Ve gelecek üç sezon da bu zevki yaşamak istiyorum.” dedi.
      Savaşçı bir yapıya sahip olduğunu da ifade eden gurbetçi futbolcu, şöyle devam etti: “10 numara bir futbolcu değilim ama oynadığım takım için yüzde yüzünü veren bir futbolcuyum. Bana verilen değeri sonuna kadar geri vermek istiyorum. Burayı tercih etmemin nedeni bu çünkü Trabzon halkı böyle bir futbolcuyu bağrına basar. Ben savaşçı ve 90 dakika hiç pes etmeyen bir futbolcuyum.”
      İmza törenin ardından Büyükaydın, Barış’a TrabzonCell hattı hediye etti.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=7507#Icerik
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• TrabzonCell'den tüm Trabzonsporlular'a Onur'un imzalı kartpostalı hediye; "Sen varken kalede yalnız değilim"

Trabzonspor.org.tr
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 11 Haziran 2011 00:27 | NTVSpor.net

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncusu Jaja'nın transferi için Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncusu Jaja'nın transferi için Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli ile anlaşmaya vardı. Dubai ekibinin yöneticilerinin hafta başında Trabzon'a gelerek, bu transferi resmi olarak sonuçlandırması bekleniyor.

Al Ahli takımının 5 milyon euroluk teklifine sıcak bakan bordo mavililer, Dubai ekibi ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon başında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından transfer edilen Jaja, devre arasında ülkesine izinsiz giderek, ufak çaplı bir krize neden olmuş ve Trabzonspor'dan ayrılacağı yönündeki söylentiler de artmıştı
          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Trabzonspor Kulübü, Jaja'nın transferi konusunda Birleşik Arab Emirlikleri'nin Al Ahli kulübü ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

"Profesyonel futbolcumuz Jakson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor Kulübü, Jaja'nın transferi konusunda Birleşik Arab Emirlikleri'nin Al Ahli kulübü ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ'den İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada,

"Profesyonel futbolcumuz Jakson Avelino Coelho'nun Al Ahli kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncu Jackson Avelino Coelho Jaja'yı, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından geçen yıl transfer etmişti.

Yorum

•  Trabzonspor’a kombine desteği vermek için 150’ye yakın genç işadamı arkadaşını organize eden işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar, 4 bin 100 kombine satılmasını sağladı. Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden Bayraktar’a teşekkür etti.Trabzonspor’a gen

Trabzonspor’a kombine desteği vermek için 150’ye yakın genç işadamı arkadaşını organize eden işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar, 4 bin 100 kombine satılmasını sağladı. Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden Bayraktar’a teşekkür etti.

Yorum

• Kenya'da bir Türk şirketi, Trabzonspor'un renklerini taşıyan "Afro Trabzonspor" futbol takımını kurarak lige kaydetti.
                Mobilya üretimi için 2 yıl önce fabrika kuran Akbaş Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kenya'da mobilya üretimi üzerine yatırımları olduğunu, bu esnada Trabzonlu olan ve Trabzonspor ile çok yakından ilgilenen, oradaki şirketlerinde üretim müdürü olarak görev yapan Ercan Şen'in orada bir takımı sürekli izlediğini ve takımla diyaloğun böyle geliştiğini belirtti.
                Nairobi'de amatör ligde oynayan Gladyatör isimli takımdan bir teklif gelmesi üzerine bu değerlendirdiklerini ve takımın ismini ''Afro Trabzonspor'' olarak değiştirdiğini ifade eden Akbaş, ''Bunlar lige kayıtlı değildi, bir mahalle takımı gibiydi. Biz bunu biraz geliştirdik, oradaki mevcut takımı Afro Trabzonspor olarak kurduk ve Kenya Lig'ine kaydoldu. Kenya'da amatör ligde oynuyor. Bu takım Trabzonspor'un renklerini taşıyor'' dedi.
                Takımın lige kaydolması için gerekli olan mali desteği şirketlerinin karşıladığını söyleyen Akbaş, takıma forma, top desteği sağladıklarını ve altyapıda gerekli olan bazı ihtiyaçlarını karşıladıklarını kaydetti.
                Daha sonra takımın çalışmaya başladığını, orada çok iyi yetişmiş futbolcular olduğunu gördüklerini söyleyen Akbaş, ''Bu takımda oynayan çocukların en büyük arzusu bir gün Trabzonspor'da oyuncu olarak oynayabilmek'' diye konuştu.
                Akbaş, bu tarz sosyal çalışmaların iş hayatına faydalı olacağını düşündüklerini, olaya sosyal boyutuyla yaklaştıklarını belirten Erdoğan Akbaş, ''Trabzonspor bu takımla ilgilenirse, buraya biraz altyapı desteği gönderirse buradan işe yarayacak adamlar çıkabilir'' şeklinde konuştu.

BÜTÜN AFRİKA ÜLKELERİNDE PAZAR ÇALIŞMASI İÇİNDEYİM
                Kenya'da mobilya imalatı yaptıklarını, fabrika yatırımlarını 2 yıl önce gerçekleştirdiklerini söyleyen Akbaş, Kenyalı bir ortakla birlikte bu çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.
                Akbaş, ''Oradaki yatırımımız yaklaşık 500 bin dolarlık bir çalışma... Kapasite olarak da şu anda yıllık 1 milyon dolarlık üretim yapabilecek seviyede... Henüz çok büyük çapta değil ama bir başlangıç olarak kuruldu, devamı üzerinde çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.
                Sadece Kenya'da değil bütün Afrika ülkelerinde pazar çalışması içinde olduğunu ifade eden Akbaş, Kenya dışında hali hazırda Nijerya'da da yatırımları olduğunu, Türkiye'den 6 ortağın bir araya gelerek Art Furniture isminde bir firma kurduklarını söyledi.
                Malawi'de de yatırımları bulunduğunu dile getiren Akbaş, şöyle konuştu:
                ''Burada da yine Artline Furniture olarak şirket kurduk, Malawi'nin 1 numarası konumunda... Nijerya'da çalıştığımız firma da o ülkede sektörün üçüncü sırasında yer alan bir firma... Bu çalışmalarımız hali hazırda sürüyor. Diğer ülkelerde de yine bu türden çalışmalar yapmak için Türkiye'den yatırımcı arkadaşlarla çalışıyoruz. Özellikle Türkiye'deki pazarını kaybetmiş ama dürüst, çalışmaları kaliteli olan sektördeki arkadaşlarımıza yeni pazarlar açmak için Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonunun (MARİFED) dış ticaret komitesi olarak çalışmalar yürütüyoruz. Bu şekilde yeni ülkelere de yatırımları hedefliyoruz.AA
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• TFF Genel Kurul delegeleri belirlendi

Yönetim Kurulumuz, 29 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu Seçimli Olağan Genel Kurul delegelerini belirledi.

Buna göre delegelerin isimleri şöyle oluştu:

Sadri Şener, Nevzat Sakar, Necmettin Aytekin, Temel Tarık Kazancıoğlu, Hasan Yener, Recep Denizer, Yılmaz Büyükaydın.

->http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=7524#Icerik
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• henrique yarın 17.30 da istanbulda

DHA-Yunus Emre Sel
                    ''BEN TRABZONSPOR'UN KAPTANIYIM. BAŞKA BİR KAPTANIN ARKASINDAN, BAŞKA BİR TAKIMIN FORMASIYLA SAHAYA ÇIKMAM.'' CEMİL USTA (DOZER CEMİL)

Kaleciler yalnız adamlardır ama, biz seni bir daha yanlız bırakmayacağız Şenol hocam...

Yorum

• TS Adrian’ı da bitirdi

16 Haziran 2011 / 12:53
                      Trabzonspor Adrian transferini bitirdi. ve Polonyalı artık Trabzonspor'daAdrian Mierzejewski transferi için dün Polonya’ya giden Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu Varşova kulüp Başkanı Wojciechowski ile dün akşam ve bu sabah olmak üzere iki görüşme yaptı.

Dün akşam yapılan ilk görüşmede futbolcuyu satmaya yanaşmayan Wojciechowski ile yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmazken taraflar bu sabah kahvaltısında bir kez daha görüşmek üzere ayrıldılar.

Bu sabah yapılan ve biraz önce sonuçlanan görüşmeler sonrasında, futbolcunun da Trabzonspor’a gelmek için ısrarlı davranması sonucu Başkan Wojciechowski’nin transfere onay verdiği öğrenildi.

Kaynak:haber61.net

Yorum

• Ve mutlu son!

Trabzonspor Polonya'nın Varşova takımında oynayan Adrian Mierzejewski ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği ve bir süredir transfer görüşmelerini yaptığı orta alan oyuncusu Adrian Mierzejewski transferinde mutlu sona ulaştı.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, kulüp yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun, Polonia Varşova Kulübü ile futbolcunun bonservisi konusundaki görüşmelerden olumlu sonuç aldığını söyledi.

Polonya kulübü ve oyuncuyla prensipte anlaştıklarını belirten Şakar, ''Ön protokol de imzaladık. Büyük olasılıkla salı günü Türkiye'ye gelecek ve resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.
                        Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• RESMİ AÇIKLAMA İMKB'YE:
                          Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin kulübümüze transferi konusunda futbolcunun kulübü KSP Polonia Warsawa ile görüşmelere başlanmış olup, görüşmeler olumlu yönde ilerlemektedir.

Yorum

• Jaja'dan Şok Açıklama!
                            17 Haziran 2011 / 19:39
                            Jaja:'Ben Trabzonspor'un Futbolcusuyum'
                            Trabzonspor'un 5milyon Euro'ya Al Ahli'ye sattığı Jaja'dan şok etkisi yaratan bir açıklama geldi.

Jaja kendisinin hala Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu belirterek 'Menajerimin Brezilya dışında herhangi bir takımla anlaşma yetkisi yok.Ben kesinlikle bu fiyatlara bu takımda oynamam." dedi.

Jaja'nın bu şok açıklamaları büyük bir belirsizlik yaratırken Trabzonspor'un ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'da Barış şoku!
                              20 Haziran 2011 / 20:40
                              Trabzonspor yönetimi ve teknik kadrosu bugün Almanya’dan gelen haberle şoka uğradı… Bordo-mavililerin bir süre önce renklerine bağlayarak 3 yıllık sözleşme imzaladığı Barış Özbek’in sağ diz çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Genç futbolcunun Almanya’da evinin tamiri ile uğraşırken düşmesi sonrası çapraz bağlarını kopardığı bildirildi. Barış’ın uzun süre sahalardan uzak kalması beklenirken, yarın çekilecek MR sonucundan sonra her şey netleşecek.

doğrumu
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Takımımız yeni sezon hazırlıklarını 10.30'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Hayrettin Şiranlı sahasında yapılan antrenmana Onur, Bora, Zeki, Tayfun, Sercan, Barış Ataş, Henrique, Eren, Ferhat, Mehmet Çakır, Mustafa, Murat Tosun, Colman, Giray, Glowacki ve Piotr Brozek katıldı.

Antrenmanda aerobik eşiği geliştirici çalışmalara yer verildi. Esneklik çalışmasıyla son bulan idman sonrası futbolcularımızın şok havuzuna girerek yenilenmeleri sağlandı.21/06/11
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X