Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Coşkun Ekim sözleşme imzaladı

Kulübümüz, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur Kulübü’nde yetişen 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Coşkun Ekim’le 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Buna göre genç oyuncunun sezon sonuna kadar 1461 Trabzon takımına kiralık verileceği belirtildi.
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• "Takımın İçin Bir e-Posta"

MP Trabzonspor maçlarının yayınlanması için elinden geleni yapar mısın?

1) E-posta ile şikayet edebilirsin: http://www.digiturk.com.tr/iletisim.aspx

2) Facebook ve/veya Twitter üzerinden kulübümüze çağrıda bulunabilirsin:

http://www.facebook.com/pages/Trabzo...21344381230562

http://twitter.com/trabzonspor

http://www.facebook.com/tsbasket

http://twitter.com/tsbasket

Teşekkürler...

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=27609
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• alman ndr kanali trabzonu gösteriyor

Yorum

• Kocaelinde Deprem Oldu..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kocaelinde Deprem Oldu..

değirmendere. 4.3.

Yorum

• "Bol bol forma alın sonra bulamazsınız"

Bu sözler, şampiyonluk yolundaki Trabzon'un patronundan taraftarlara geldi... Sadri Şener, camiayı kulübe her alanda desteğe çağırırken, ilk alışverişi yapan Yattara, bornoz alarak herkesi güldürdü.

‘Para üstünü alma Yattara’
              Teknik direktör Şenol Güneş’in de gündeminde taraftar vardı... Trabzonspor’un olmazsa olmazının taraftarı olduğunu dile getiren deneyimli antrenör, “Lisanslı ürün olayı çok değerli. Çünkü diğer ürünleri satın alarak kulübe bir kuruş bile katkı yapmıyorsunuz” hatırlatmasında bulundu. Umut Bulut ise, bu ilgi-alakaya kendilerinin de saha içinde karşılık vereceğini kaydetti. Açılışın en renkli simalarından biri de pek sürpriz olmayacak şekilde İbrahima Yattara idi. İlk alış-verişi yapan Gineli, tercihini bornozdan yana kullanarak herkesi güldürdü. Kasaya yönelirken önce hocası Güneş’ten para isteyen ve olumsuz yanıt alan kaptan daha sonra 100 TL verip para üstü beklemeye başladı. Bu durumu fark eden Başkan Şener, “Bir de para üstü mü alacaksın?” diyerek oyuncusuna takılınca Yattara’nın cevabı hiç gecikmedi: Tamam başkanım sorun değil. Zaten bugün ödeme yaptınız, paramız vardı, üstü kalsın!

Yattara: Hocam sende para var mı?
              Şenol Güneş: Malesef Yattara... Daha yeni ödeme yapıldı, sende niye yok?
              Yattara: Unutmuşum hocam, doğru...
              (100 TL’nin üzerini bekleyen Gineli bu kez başkanın dikkatini çekiyor)
              Şener: Hayırdır Yattara, ne bekliyosun?
              Yattara: Para üstü başkanım.
              Şener: Siftahın para üstü alınmaz. Bırak onu...
              Yattara: Ne demek başkanım memnuniyetle, paramızı nasılsa siz veriyorsunuz...
              Seviyoruz seni Başkan.

Yorum

• Karşıyakalı Barış Memiş ve Mustafa Sevgi doping yaptıkları gerekçesiyle 2 yıl men cezası aldı.

Yorum

• yattara fahri muhtar oldu..

Adapazarı-Mahalleli Yattara'yı Fahri Muhtar YaptıSakarya'nın Erenler İlçesi'nde, Karadeniz Kökenlilerin Çoğunlukta Oturduğu Kozluk Mahallesi'nin Sakinleri, Trabzonspor'un Gineli Yıldız Futbolcusu Yattaraæyı 'manevi Muhtar' Seçti. Mahalle Kahvesine, Muhtar ve Azalarının Yer Aldığı Listeye Yattaraænın Fotoğrafı Asıldı.
                  Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde, Karadeniz kökenlilerin çoğunlukta oturduğu Kozluk Mahallesi'nin sakinleri, Trabzonspor'un Gineli yıldız futbolcusu YattaraÆyı 'manevi muhtar' seçti. Mahalle kahvesine, muhtar ve azalarının yer aldığı listeye YattaraÆnın fotoğrafı asıldı.

Kozluk Mahallesi Muhtarı Cemalettin Yazıcı, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın manevi muhtar olmasının yerel seçimlerinde başlayan bir espriden kaynaklandığını söyleyerek, bunun hikayesini şöyle anlattı:

"Seçimlerde iki muhtar adayı yarışıyorduk. Mahallenin gençleri oldukça gergin geçen seçimlerde ortamı yumuşatmak için bu posteri hazırlamışlar. İki muhtar adayına da gelip bizlere oy vermeyeceklerini oyları Yattara'ya vereceklerini esprili bir şekilde dile getirdiler. Gençlerin amacı gerginliği azaltarak mahallemizde yaşanan seçim havasını yumuşatmaktı. Seçim sonrası bunu hatırlayıp güldük. Çoğumuz Karadenizli ve Trabzonspor taraftarı. Yattara da çok seviliyor."

Kozluk Mahallesi'nde kahvede asılı bulunan ve özel hazırlanan tabelada Trabzonsporlu YattaraÆnın vesikalık ve Trabzonspor formalı fotoğrafları, hemen altında da azaların fotoğrafları yer alıyor.

Mahalle sakinleri çoğunluğu Karadeniz kökenli ve Trabzonspor taraftarı olduklarını belirterek YattaraÆyı mahallelerine davet de etti.
                  En son 54gökten özlü61 tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 22:33.

Yorum

• Avusturalyada (Hollanda,ispanya, italya, fransa ligleri dahil) bir arastirmaya göre 60 macda 2.800 düsmenin/düsürlmenin sadece 6 % yalandan olabilecegi ile düsüslerin cogu kaleye yakin alanda oldugu ortaya cikdi. Hakemlerin bu alana cogunda uzak kaldiklarindan göremediklerinden foul verebiliyorlarmis.

---------> KAYNAK Almanca

"Die Wissenschaftler haben 60 Fußballspiele in Deutschland, Australien, Holland, Italien, Spanien und Frankreich untersucht und Stürze als legitim, leicht täuschend (wenn der Spieler vom Gegner berührt wurde, aber die Folgen übertrieb) oder als Schwalbe klassifiziert. Zudem wurde festgestellt, wo und wann das Ereignis stattfand.

Die "ehrlichen" Stürze haben nach dieser Auswertung die vorgetäuschten deutlich überwogen. Nur 6 Prozent der insgesamt 2.800 Stürze sollen Schwalben gewesen sein. Wenig überraschend ist auch, dass Spieler deutlich höher in der Nähe des Tors stürzten. Meist "belohnten" die Schiedsrichter die Stürze in der Nähe des Tors auch. Möglicherweise, weil diese zu weit entfernt waren, um die Vorgänge genau sehen zu können. Abhilfe könnte sein, dass Schiedsrichter mehr auf Schwalben achten und näher an den Toren stehen."
                    En son sanatik tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 13:42.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• TS'den penaltı açıklaması!
                      23 Ocak 2011 / 15:48

Trabzonspor penaltı tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı...
                      Kulüp resmi sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde: "Takımımızı Ankaragücü'yle oynadığı müsabakanın 66. dakikasında rakibinin darbesiyle kendisini yerde bulan Umut'un pozisyonunda medyadaki yorumların tamamına yakını penaltı görüşü üzerinde birleşti.

Yapılan değerlendirmelerde Zewlakow'un hava topunda Umut'un pozisyonunu bozduğu golcü oyuncunun vuruşunu engellediği düşüncesi üzerinde duruldu. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise maçtan sonra penaltı pozisyonuyla ilgili yöneltilen soruya, “Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Hakem şunu vermiş, bunu vermiş diye konuşarak bunu geri alamayız. Ama yanlış kararlar veren varsa, onları etkileyen varsa onlar düşünsün. Bizim vicdani bir rahatsızlığımız yok” cevabını verdi."

Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Toplam 1 Yorum

Hınçal haklıysa.....
                      Karagöz

Hınçal Uluç bir yazısında Aziz Yıldırımın Hakemler üzerindeki oyunları ve Aykut Kocamanın NTV de Spor programında ne olursa olsun FB şampiyon olacak dediği ve Aziz Yıldırımın 2011 yılı FB nin yılı olacak dedikleri ile TS Başkanı Sadri Şenerin her golde aklına paranın geldiğini söylediği. Saygılarımla.

Not: Haber'de yorum da çok önemli. hiç değiştirmeden kopyaladım.

Kaynak: K.Ekspres
                      En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 23.01.2011, 23:26.
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol Güneş'ten dolu dizgin

Teknik Direktör Şenol Güneş, basın toplantısı düzenledi
                        Gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş’in açıklamalarından satırbaşları…
                        İlk yarının ilk maçı sonrasında yaptığım açıklamaların yeterli olacağını düşündüm ancak daha sonra bir şeyler daha söyleme gereği duydum.
                        İlk yarıya iyi niyet dileklerimizle başlamıştık. Sadece bizim için değil Türk Futbolu için iyi dileklerde bulunmuştuk. İlk maçımızda berabere kaldık. Oynadığımız oyunun karşılığı iyi bir skordu. Kazanmamız gereken bir maçta puan kaybı yaşadık. Şansızlıklar, diğer sebepler ve süprizler buna etki etti. Üzülmemiz normal. Çünkü iki puan kaybetmeyi hak etmedik. Ama rakibi aldıkları bir puan için tebrik ettik.

Maçın eleştiriler boyutları yapılacaktır. Bunun üzerinden spekülasyon yapmayı, beklentileri olanların, politikası olanların bu duruma kendi düşüncelerini kanalize etmelerine izin vermeyeceğiz.
                        Bu bir maraton. İnişler çıkışlar olur. Bu doğal. Bunu bütün kesim biliyor. Ama ortaya çıktığında beklenmeyen bir durummuş gibi davranılıyor. Bu her takım için geçerli.
                        Öncelikle sezona başladığımızda büyük takımların şampiyonluk için adının geçmesinin normal olduğunu ancak bir takımın şampiyon olacağını söylemiştik. Hatta bu yarışa Bursaspor ve Kayserispor’un da ortak olabileceğini söylemiştik.
                        Biz biraz avantajlıyız. İlk 5 içinde olmak için büyük avantajımız var. Lider olduğumuz için büyük avantajmışız gibi gösteriliyor. Bu spekülasyondur. Kimse bu tuzağa düşmesin. Bu bir yarış. Bizim politikamızla başkalarının politikası örtüşmez. Bizimpolitikamız düzgün iş yapmak. Avantajlı bir takımız ilk 5 için. İlk 3 için daha avantajlı olmak için çalışacağız. Şampiyonlar ligi ve şampiyonluk için daha ilerleyen dönemlerde avantaj sağlamaya çalışacağız.

Böyle bakarsak daha rahat çalışırız. Ayak oyunları yapmaya çalışanların tuzacağına taraftarlarımız düşmemeli. Bütün camialar tarafından hak edildiğinin söylenmesinin ardından bu takımın şampiyon olmasını istiyorum. Diğer türlü hep bir şaibe söylentisi olacaktır.
                        Bu kulübün ilkeli, dürüst, fark yaratan bir takım olma düşüncemizin arkasında direneceğiz. İyi oynuyoruz. Kimseyi suçlamadan, ayak oyunlarına girmeden bunu yapmaya çalışıyoruz. Kazandığımızda seviniyor, kaybettiğimizde üzülüyoruz. Hakettiğimiz puanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bazen hak etmediğimizde sinirleniyoruz. Bu insanın doğasında var.
                        Hiçbir takım sonucu garanti edemez, ama güzellikleri sunmayı garanti edebilir.
                        Hakemlerle ilgili çok konuşuluyor. Hakemler gelişti ama hata da yapabiliyorlar. İyi niyet, kötü niyet sorgulaması olabilir. Yerel medya kötülerken, fenerbahçe’yi seven biri haklı olduğunu söyleyebilir. Hakemlere baskı yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu genel bir ifadedir. Sadece bu maçla ilgili değildir.

Zaman geçirmelere, sertliğe izin vermemeleri gerektiğini hep söyledim. Saha içinde hakemin her kararı doğru olmayabilir. Ama artniyetliliği tartışılırsa sadece hakemler değil Türk futbolu zarar görür. Sahiplenmeyi de doğru bulmuyorum. Onların sahipleri var. Hakem kurulu düzeltmek için elinden geleni yapar. Bu konuları speküle etmeden, speküle edip kazananları zaten futbol aydınları konuşur.
                        Bizim takımımız futbol odaklı. Sahaya çıkıp emek veriyoruz. Emek verenlere de saygı duyuyoruz. Ankaragücü’nü tebrik ettik. Bizden iyi oynamadı ama kapasitesi ölçüsünden iyi oynadı. Bir emek verdi. Saygı duyuyoruz. Hiçbir takım için zayıp ya da güçlü yorumunu yapamazsınız. Bütün maçlara bakıldığında hep kazanmaya yakın olan tarafız. Ama kaybettiğimiz maçlar oldu. Kalitemiz ve kapasitemiz var. Başarmak için gücümüz var. İnançlıyız, cesuruz.
                        Kazandığımızda sevinmeyi, kaybettiğimizde üzülmeyi yerinde yaptığımızı düşünüyorum. Futbol oynarken gelişen bir takımız. Üzüntü ve sevinçlerimiz gelecek maçlara olumlu yansıyacaktır. Bütün oyuncularım takımın bir parçası olarak kendilerini hissediyorlar. Artniyetli değiller. Bazen beklentileri ortaya koyamadıklarında üzüntü ve tepkileri olabiliyor.

Herkesin farklı yöntemleri var. Fenerbahçe transfer yapmadı. Galatasaray ve Beşiktaş çok transfer yaptı. Beşiktaş renkli bir takım. Avrupa kupaları gibi zorlukları vardı. Ligde sıkıntılar yaşadı. Büyük paralar harcadı. En pahalı ve zengin takım diyebiliriz. Sonucu ne olursa olsun seyir zevki veriyor ve tribünlerini dolduruyor.
                        Turu geçecek her sonuç bizim için makbuldür. İki maça baktığınızda Fenerbahçe maçı daha önemlidir. Lig maçıdır çünkü. Ama Beşiktaş maçını önemsemiyoruz anlamına gelmez bu durum.
                        Tüm olumsuzluklara rağmen gündemde kalabiliyorsa o takım başarılıdır. Fenerbahçe de renkli bir takım. Üst üste iki güzel maç yapacağız. Hak edenin alkışlanmasını istiyorum.
                        Bir genelleme daha yapmak istiyorum. Bir takım değişimler oluyor ama eski saplantılar hep öne çıkıyor. İyi oyuncu rol model öne çıkarmakta zorlanıyoruz. İşini iyi yapanı alkışlamak futbolu güzelleştirir ve geliştirir. Bir oyuncu iyi değilse zorlamak sürekli arkasından itmek şiddeti beraberinde getirir.

Burak’ın ıslıklanması, taraftarımız bizim sembolümüzdür. Takımı sahiplenerek sembol olunur. Çocuğunu döven, sokağa atan anne baba olmaz. Aksi ihanet olur. Saygınlığı ortadan kaldırmak olur. Buna izin vermeyen taraftarlarımız var. Kim gelirse gelsin, burada nasıl tutulabilir dişe düşünmek gerek. Gitmelerine sebep olarak gösterilmesine izin vermemeliyiz. Burası sosyal bir şehirdir. Olumsuzlukları yine biz temizleyeceğiz.Ayrık otlar çoğalırsa bulunduğunuz ortam kirlenir.
                        Colman idman eksiği vardı. Oyun içindeki temposu düşmüştü. İlk oyuncu değiştirirken bile kenara doğru geliyordu. Yorulmuştu. Yeteneği için olumlu işler yapacağını düşündüm. Yattara ve Burak’tan birini değiştirmek zorundaydım. Orta sahayı kalabalık tutmak istedik. Colman çıkarken tepki göstermiş olabilir ama bunu genellememek gerek.
                        İmzalarla ilgili gündem oluşturuluyor. Bu durum kapanmıştır. Bununla ilgili değerlendirmelerde bulunmak İstanbuldaki arkadaşların yorumlarına alet olmaktır. Beklenti ortaya koyulmayabilir. İyi niyetlilerdir.
                        Sahaya giren oyuncuyu değerlendirmek olmaz. Sezer niye girdi, o niye çıktı demek yanlış. Bu çağın eleştirisi değil bu. Doğaldır ki, herkes birilerini eleştiriyor. Bunu bir kaos ortamı durumuna getirmek zarar verir. Eleştiri tamam ama bir oyuncuya sahip çıkacağım diye takım içinde huzursuzluk yapmak yanlış. Oyuncuların hataları olacaktır, biz de hata yapıyoruz.

Brozek kardeşlerin Antalya’da hazır olmakdıklarını gördük. Geldikten sonra birkaç idmanla sahaya çıkmalarının verimli olmayacağını düşündük. Olmayınca, olsalar daha iyi olurdular dendi. Maç galibiyetle bitse böyle denmeyecekti. Herkesin görüşünü alırsam başarılı olamam. Colman’ı niye aldın diyen de var, niye tuttun diyen de var.
                        Taraftar tepkisinden çok ani değişimleri var. Bu yönetimle ilgili, bizle ilgili, sizle ilgili. Takımı nereye koyduğumuz belli değil. Bir bakmışsınız oyuncuyu Messi’yi benzetiyorsunuz, bir bakmışsınız takımı Barcelona’ya benzetmişsiniz. Haddimizi bilelim. Yoksa yanlışa düşeriz. Dizileri çok izliyoruz. Öyle olmak isteyebiliriz ama dengeyi kuramazsanız mutsuz oluruz. Ani değişikliklerin sonucu bu. Değerimiz yükseliyor ama bir anda en tepeye çıkamayız. Bu dengeleri çok konuşmamak gerek. Kafaları karıştırmamak gerek. Övgüle de aynı şekildi. Bunu bekliyordum. Kimi yer vermiyor, kimi çok övüyor. Yakaladıklarında fırsatı değerlendiriyorlar. Bu bize zarar verir. Kapasitemiz belli, gücünü en iyi şekilde ortaya koymuş oyuncuyu yok etmeye yönelik yazılar, eleştiriler, hareketler yanlış.
                        Biz lideriz havası atmıyoruz. Dev aynasına bakmıyoruz. Bu maçta kupa maçından daha iyi oynamamıza rağmen puan kaybı yaşadık. Kısır döngü içinde hatalar yapıyoruz. Çok pozisyon ürettik atamadık. 3-0 yendiğimiz Karabük maçında daha mı çok pozisyon bulduk. Hayır. Bu tartışmaları olumsuz hava yaratmak anlamında yapmayalım. Diğer medyanın ne yazdığıyla ilgilenmiyorum. Sizinle paylaşıyorum. Oyuncularımla zaten paylaşıyorum. Kimseyi suçlamıyoruz. Yapılan emeğe saygısızlık varsa eleştiririm. Kimsenin hata yapmadığı bir sistem görmedim. Kötü niyetli işlerin yapıldığı sistem gördüm.

Penaltılar konuşuluyoruz. Verilseydi belki haksızlık yapılıyor denecekti. Bunlar bizim işimiz değil. Başta da söyledim, hakemleri baskı altına almak doğru değil, hakemlerin de baskı yapanlar yanında olması doğru değil.
                        Teknik Direktörümüz Şenol Güneş toplantının geri kalan kısmında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
                        Soru: Heyecan yaratmak isteyenler, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi yukarıya çekmeye çalışıyor mu? Lider Trabzonspor’un tribünleri dolmuyor. Oyuncu ıslıklanıyor.
                        Şehir ve camia bütünlüğü sağlanamamış. Geldiğimiz günden bugüne mesafe alamamışız. Bu düşünceler değişmeli. Değişmezse ben değişeceğim. Çok kolay yıkılıyor. Oyuncu oynarken kafası takılıyor. Gol bekliyoruz, alsam mı almasam mı? Bu kadar müdahale olmaz. Trabzonspor taraftarının medyanın, yönetimin, hocanın yerini bilmesi gerek. Taraftar grupları ne yapmalıyız diye düşünmeli. Sorun çıkarmasınlar, kulübe yardımcı olsunlar. Takım üzerinde etkili olmaya çalışmak taraftarlık değildir. Bir yıldır yapılanma için uğraşıyoruz, şimdi yine konuştuğumuz konuya bak. Başka bir oyun var demek ki, ben bu oyunda olmam. Doğru olan buysa, hep birlikte tribünden küfür edelim. Sabırla desteklemelerini ve sevmeleri gerektiğini söyledim.
                        Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın üstte olmasını ben de isterim. Birini geri bırakmasınlar. Üçü de birbiriyle yarışırsa bizim işimiz kolaylaşır. Eğer yukarı çekmek istiyorlarsa üçünü birden çekmeye çalışsınlar. Eskişehirspor ve Antep de geliyor. Yarış heyecanlı olsun. Yarışta geri kalmak olabilir, ama öne geçmek için diğer güçleri öne itersen doğru olmaz. Biz büyük bir kulüp ve takım olarak istanbul’da maçlar oynayacağız.

Soru: Ayak oyunları dediniz. Biraz açar mısınız?
                        Gazetelerde yazılıp çizilenler, imza atılıp atılmamış olması. Bunun gibi yönlendirmelere adlanılmamalı. Sahip çıkması gerek taraftar. Beşiktaş camiası takımına sahip çıkıyor ve tribünleri dolduruyorsa, bizim taraftarımız da daha fazlasını yapmalı. Ben her şeyi doğru yapmıyorum. Eksik yaptığımızda bizi tamamlayın. İyi yaparken beni översen ben rahatsız olurum. Param varken para veriyorsun. Param yokken para vermiyorsun?
                        Soru: Verilmeyen penaltı ya da ayak oyunları konusunda yönetimden bir açıklama neden yapılmıyor?
                        Ayak oyunları hep vardı demedim. Bunları önlemek gerek. Saha içinde ve saha dışında da olabilir. Mevcut olan bir şey var. Gazeteler İstanbul takımlarının etkisinde kalacaktır. Onlar daima öndedir. Geride kalmalarında destek gelebilir. Eleştirirken desteklerler. Biz şampiyon olsak da onlardan gazetelerden daha geride kalırsınız. Bu tarafında durmuyorum ben. Tribüne gelen seyircimiz rakiplere baskı kurmak istiyorsa takımına sahip çıkmalı. İstanbul’da bunu yaptık centilmence. Gelince destekle. Başkasının fikirleriyle gelme bana. Sen aileden birisin. Böyle yaparsan bana zarar verirsin. Beni incitirsin.
                        Soru: Geldiğinizde Trabzonspor’un durumu ortadaydı. Takımı toparladınız. Ankaragücü maçında gördük ki, bir takım sıkıntılar yaşandı. Ben bu oyunun içinde olmam dediniz. Yönlendirici biri mi var diye düşünüyorsunuz?
                        Söylemek istediğim şu. Maçtan sonra medya tarafından verilen bazı mesajlar doğru değil. Bizim verdiğimiz mesajlar tam anlaşılmıyor. Eleştirirken dikkatli olunması gerek diyorum. Mükemmel değiliz. Hakettiğimiz bir oyun sonrasında kaybedip bunları yaşıyorsak, haklı bir yenilgi aldığımız zaman ne durumda olacağız. Geldiğimizde camianın bütünlüğünden müthiş etkilendim ve bunun için çalışıyorum. Yola çıkarken ki hesabımızın peşindeyiz. Seyirci alkışlayacak. Medya, fikirlerini speküle etmeden aktaracak. İstanbul’dakiler Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi itiyorsa, sen de beni iteceksin. Yanlış bir beyanın peşinden gitmenin bize faydası olmaz. Başarıyı sahiplenelim, ama övgüyü abartmayalım. Herkes takımın bir parçasıdır. Ben de bunlardan bir tanesiyim. Seyirci, oyuncu, yönetim ve medya olmasa ben burada hiçim. Buradaki yetkimi ve etkimi biliyorum ve bunu kullanmak istiyorum. Kimseyle sorunumuz yok ve bu yarışa devam edeceğiz. Elbirliği içinde olacağız. Taraftar tepkisiz kalsın demiyorum. Anlık bizim de tepkilerimiz oluyor. Heyecan olacak. Ama bu zarar verici boyutta olmasın. Oyuncularımız iyi niyetli. Bu bilinsin. Mesajları ben kontrol edemem. Olumlu mesajların yansımalarının olumlu olduğunu da gördük. Beyanlar önemli. Yanlışlar düzeltilir. Duruşumuz belli. Futbol ayak oyunlarıyla oynanıyor, ama benim bir çizgim var. Adam diyor ki, çok efendisin. Ne yapayım hakem mi döveyim. Tekrar tekrar söylüyorum, hakemlerin baskı altına alınmaması gerek, hakemlerin de baskı yapanların tarafında olmaması gerek.

Soru: Camia olmak istiyoruz diyorsunuz. Ayak oyunları var diyorsunuz. Bu perde arkası oyunları Trabzonspor’u hedefinden alıkoyarsa ne olur?
                        Varsayımla hareket edersek yanılırız. İç transferi kapattık. Bunu birileri kullanacak. Ama biz kullanmayalım. Bizim medyamız kullanmasın. Beni övgü de rahatsız ediyor, haksız kazanç da. Şimdi ben desem ki, Beşiktaş maçında da bizi hakem doğrayacak, eğer çıkarsa adam haklıymış, çıkmazsa önemli değil. Böyle bir anlayışta olmayacağız.
                        Soru: Devre arasında forvet transferi oldu. Bu mevkideki sıkıntı bu maçta da vardı. Daha hazır bir oyuncu neden tercih etmediniz. Teofilo’nun geri dönüşü olabilir mi? Anadolu takımları tarafından sempatiyle bakılıyor. Jaja iyi oynuyor, ama aşağılayıcı bir tavır sezgileniyor?
                        Jaja iyi niyetli. Her hareketini aşağılayıcı görmemek gerek. Öyle olsa top kaybetmezdi. Hücuma yönelik oynuyor. Etkili kullanmadığı her top rakibe atak olur. Teofilo’nun dönüşü yok. Transferi gündemde.
                        Bizim takımda forvette acil bir forvet ihtiyacı yok.Çok pozisyona girdik. Umut’un yanına bir oyuncu gerek. Umut olmazsa sıkıntı yaşayabiliriz. Pawel hazır değildi. Biraz koşunca ayakları şişmişti. Mehmet daha hazırdı. Kendilerini ve takımı tanımaları zaman alacaktır. Gol atabilseydik bunları konuşmayacaktık. Galatasaray maçında seyircinin psikolojik baskısı vardı. Bizim maçta bunu göremedim. Pawel’i oynatsak ve bir şey veremese, niye oynattınız, hazır değildi, diyebilirdiniz. Herşey denebilir. Yapıcı olmak gerek. Bu hafta kimin oynadığı değil, neden puan kaybettiğimiz önemliydi. Bunun da sorumlusu benim.
                        Soru: Ceyhun 18’e giremedi. Bunun nedeni performans düşüklüğü mü? Burak’ın performansı mevkisiyle alakalımı?
                        Ceyhun stoperdi. Orta sahaya aldığımızda fizik gücünü kullanıyor ancak tekniği eksik olduğu için top kullanmakta sıkıntı yaşıyordu. İkinci yarının başında koordinasyonda sıkıntı yaşadı. Yağ ve kilo verdi. Şimdi toparlamaya başlada. Orta sahada kullanacağımız oyuncu Colman olduğu için yedeği olarak Sezer daha hazırdı. Ceyhun beğendiğim bir oyuncu. Sezer alternatif oyuncuydu. Engin olmayınca onu değerlendirdik. Barış’ı da kadroya almadık.
                        Burak solda da iyi oynuyor. Bu maçta da pozisyonlar buldu. Özellikle ilk yarıda iyi bir pozisyonu vardı. Sahamızda zorlanıyor. Rakiplerin oyun yapısıyla olabilir. Psikolojik olabilir. Bu konuda herkes ona yardımcı olmalı.
                        Egemen’i riske etmedik. Sakatlıktan korktuk. Dünkü idmanda biraz ayağında gerginlik oldu. Bugün durumuna bakacağız. İyiyse kadroya alacağız.
                        .

Yorum

• Ziraat Türkiye Kupası Finali Kayseri Kadir Has Stadı'nda yapılacak.

Kaynak: NTVSPOR (altyazı)
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Takımımız İstanbul'a coşkuyla uğurlandı

Takımımız Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Beşiktaş ve ligde oynayacağı Fenerbahçe maçları için İstanbul’a gitti. Ekibimizi, havaalanında coşkulu taraftar gurubu çiçeklerle moralli bir şekilde uğurladı.

Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla bugün 13.30'da İstanbul'a hareket eden takımımızın kadrosunda tüm oyuncularımız yer aldı. Havalimanında takımımızı uğurlayan kalabalık ve coşkulu taraftartarlar futbolcularımıza tek tek çiçek verdiler. Daha sonra Egemen, taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi. Meşaleler ve sloganlar eşliğinde havalimanına giren futbolcularımız, taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6368#Icerik
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Taraftarlarımıza önemli duyuru

Takımımızın Beşiktaş ile oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlarımıza yönelik olarak kulübümüzden bir duyuru yapıldı.

Duyuruda koltuk kırılmaması, meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması (çakmak, bozuk para, pet şişe), küfürlü tezahürat yapılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada 5149 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair Kanun ve TFF Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmanın ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğuna dikkat çekildi.

Bu gibi eylemler neticesinde kulüplerin ciddi cezalarla karşı karşıya kaldığı ve eylemi gerçekleştirenlerin de cezalandırıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Daha önce -oynadığımız maçlarda yakılan çok sayıda meşale ve sahaya giren seyirciler nedeniyle önemli miktarda para cezası almıştık. Taraftarlarımızı meşale yakmamaları konusunda duyarlı olmaya bir kez daha davet ediyoruz. Kulübümüzün boş yere maddi kayba uğramamasına özen gösterelim.

Bu nedenle kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini, meşale yakmamalarını, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, koltuklara zarar vermemesini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz.

Taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı tüm maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz”

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=6366#Icerik

Yorum

• "I love you Burak"

5 gün içinde Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'da krallar gibi karşılandı. Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın eden bordo mavili taraftarlar, Ankaragücü maçında bir kısım seyircinin protesto ettiği Burak Yılmaz'ın gönlünü aldı.

Lig TV Muhabiri Loran Vayloyan izlenimlerini kameraman Behçet Hıdıroğlu görüntüledi

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86206

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X