Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun sarı kart cezalısı

Bursaspor maçında sarı kart gören futbolcumuz Ceyhun Gülselam cezalı duruma düştü. Dördüncü sarı kartını gören Ceyhun, ligin 13. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağımız müsabakada görev alamayacak.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=5832#Icerik
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Maç sonrası olay!

Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından bordo-mavili futbolcu Engin Baytar'ın taraftarlarına saha içinde ''3'lü' çektirmesi üzerine gerginlik yaşandı.

Engin'in hareketine tepki gösteren Bursaspor taraftarları saha içine girdi. Polis ve özel güvenlik elemanları derhal müdahale ederek sahaya giren Bursaspor taraftarlarını yeniden tribünlere gönderdi.

Şeref tribününde bulunan Bursaspor ve Trabzonspor taraftarları arasında da itiş kakış yaşandı. Araya giren diğer taraftarlar, tartışmanın büyümesine engel oldu.

Bu arada, Trabzonspor taraftarları bulundukları bölümdeki ağları yırtarak kırdıkları koltukları Bursasporlu taraftarların üzerine atmaya başladı.

Trabzonsporlu taraftarların bu hareketi üzerine bir grup Bursaspor taraftarı maçtan ayrılmayarak tribünlerde beklemeye devam etti.

Polis, Trabzonsporlu taraftarların bulunduğu bölümde geniş güvenlik önlemi alıp olayların büyümesine engel olmaya çalıştı.

FOTO GALERİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şenol Hoca Kanaltürk'e bağlanıcakmış..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yattara üç büyükler için ne söyledi?

Trabzonspor'un takım kaptanı İbrahima Yattara, hafta sonundaki rakipleri Bursaspor'u yenmeleri halinde ligin ilk yarısını lider bitireceklerini söyledi.

Yattara, yaptığı açıklamada, ligde art arda galibiyetler aldıklarını belirterek, ''Takımda herkesin şampiyonluk isteği var. Elimizden geleni yapıyoruz. Şampiyonluğa inandık ve bunu başararak kupayı kaldırmak istiyoruz'' dedi.

Takımda işlerin yolunda gittiğini ifade eden Yattara, ''Biz çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. Takım oyunu oynuyoruz. Hangi maç olursa olsun her maçı kazanabiliriz. Her maç kazanmaya çıkıyoruz, bunun için mücadele ediyoruz'' diye konuştu.

Şu anda ligde Bursaspor ve Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda en ciddi adaylar olduğunu ifade eden Yattara, ''Bursaspor da bizim gibi iyi gidiyor, ama son zamanlarda biraz düşüşte. İstanbul takımları ise iyi gitmiyor, ama onları unutmuyoruz. Tekrar yarışa ortak olabilirler. Biz iyi konsantre olacağız, özellikle Anadolu takımları karşısında zorlanıyoruz. Şampiyonluk istiyorsak her maça çok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Böylelikle şampiyonluğa ulaşabiliriz'' ifadelerini kullandı.

-''BU KADAR KÖTÜ GÖRMEDİM''-

Yattara, Trabzonspor'da 8 sezondur forma giydiğini belirterek, şöyle devam etti:

''Ben İstanbul'un büyük takımlarını hiç aynı anda bu kadar kötü görmedim. Türkiye'ye geldim geleli ligde ilk defa böyle bir durum oldu. O zaman bunu değerlendirmemiz gerekiyor. İki üç yıl önce Beşiktaş kötü başladı, toparladı ligi ilk sırada bitirdi. Galatasaray aynı şekilde şampiyon oldu. Bunları da biliyoruz. Biz bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Puan farkı fazla, ama bunun düşmesine izin vermemeye çalışacağız.''

Şu anda önlerinde Bursaspor ile yapacakları bir final maçının bulunduğunu dile getiren Yattara, ''Bu maçı alırsak ilk yarıyı garanti lider bitiririz. Şampiyon olmak istiyorsak bu maça iyi konsantre olup, 3 puan almamız gerekiyor. Ligin ikinci yarısında 3 büyük takım ile deplasman maçımız var. O maçlardan 2 beraberlik, 1 galibiyet alırsak şampiyon olabiliriz''diye konuştu.

-''KENDİMİ YEDEK KULÜBESİNDE BULDUM''-

Yattara, geçen sezon sakatlığı nedeniyle hiç oynamadığını belirterek, ''Bu sene oynamayı bekledim, forma şansını bekledim. Lige çok iyi başladım, ama ondan sonra bir anda yedek kulübesinde kendimi gördüm. Ama hocaya saygım var. Hoca hangi futbolcuyu koyuyor, o oynuyor. Ben şu anda oynamak istiyorum. Eski formumu tutmak istiyorum. Form tutmak için de oynamam lazım, ama bana şans vermiyor. Ben o şansı bekliyorum. O şans gelince değerlendireceğim'' dedi.

Bordo-mavili taraftarların her zaman kalbinde olduğunu ifade eden Yattara, ''Ben bu takımı, taraftarı çok seviyorum. Hala taraftarlara çok şeyler göstermek istiyorum. Şu anda forma şansı bulamıyorum. Yine bu taraftar bana destek veriyor. Forma şansı bulunca elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

-''JAJA'NIN ÇALIMI-

Yattara, Galatasaray maçında Neill'e attığı çalımın çok iyi bir çalım olduğunu ifade ederek, ''Jaja, çok güzel bir hareket yaptı. Futbol zevk işi. Böyle bir şey yaparsan taraftar mutlu oluyor. Ben de inşallah forma giyince çok şey yapacağım. Ondan sonra taraftar yine çok mutlu olacak. Ben de çalımdan çok zevk aldım. Jaja'nın teknik kapasitesi var, Alanzinho'da var. Bende var. İnşallah ben de forma bulunca beraber o hareketleri yapacağız'' ifadelerini kullandı.

-TRABZONSPOR'DAKİ GELECEĞİ-

Yattara, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini belirterek, ''Benle bu konuda şu ana kadar konuşulmadı. İleride ne olacak bilmiyorum. Sezon sonunda bakacağım, kalıyor muyum gidecek miyim belli değil. Sezon sonuna kadar inşallah bu formayı giyeceğim, elimden geleni vereceğim. Ondan sonra gidersem de çok iyi şeyler yaparak gitmek isterim, ama kalacağım inşallah. Şu anda sadece şampiyonluk görmeyi düşünüyorum'' dedi.

Türk vatandaşlığı müracaatının kabul edildiğini dile getiren Yattara, ''Bu sezon Türk vatandaşı oldum. Sürmeneli İbrahim Yattara Üçüncü olacağım. Bu sezon Türk vatandaşı oldum, inşallah şampiyonluk kupasını da kaldıracağım'' diyerek sözlerini tamamladı.

10.11.2010 http://www.maraton.com.tr/Yattara-uc...di_123259.html
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sadri Şener:"Şampiyonluğu konuşmak için çok erken değil,biraz erken..."

Yorum

• bursaspor tv deki seda çapçı denen bu çapsız kadına yönetimimzden cevar bekliyoruz.

Yorum

• Şuan Kanal 7 de Hababam Sınıfı var.. Ve Sınıf Fener Trabzon maçına gidiyor..

Meşhur sahne az sonra.. izlemek isteyenler için..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak dangerli_death tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bursaspor tv deki seda çapçı denen bu çapsız kadına yönetimimzden cevar bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=zt0627hf2jI
                  Besleyin kargayı oysun gözünüzü..
                  adamlar Trabzonsporun sayesin de bir şampiyonluk gördüler..
                  Görüp görecekleri de bir şampiyonluk.
                  Kendilerini bişey zannettiler galiba..
                  Sandılar ki bu iş bu kadar kolay.
                  Kolay olsaydı o kadar 85 yılından beri Trabzonspor birkaç kere daha şampiyon olmuş olurdu. Öyle kolay şampiyonluk yok bir daha.
                  Adamlar yenildiler grurlarına dokundu.
                  E kolay değil, kendi evinde yenil, gol atamama, namağlup ünvan gitsin, liderlikten aşağılara düş, kolay hazım edilecek bir durum değil tabiki ama,
                  geriye değil ileriye bakacaksın.. Galatasarayı 2-0 Bursaporu da 3-0 yeneceğimizden adım gibi emindim, hakem bir golümüzü saymadı.
                  Ancak bizim için bu maç geride kaldı, neticeler bizim için iyi oldu..
                  İlersi bizim için aydınlık görünüyor. Şenol Güneş takımın başında olduğu sürece benim sıkıntım yok Allahın izni ile. BURSAPORLULARIN YAPTIKLARINA KONUŞTUKLARINA İTİBAR ETMEYELİM ALDIRIŞ ETMEYELİM.
                  En son Mehmet tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 21:03.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• Bilet fiyatları belli oldu

Takımımızın Eskişehirspor'la oynayacağı müsabakanın bilet fiyatları belli oldu. 17 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'de satışa çıkarılacak biletler ilk gün sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak.

Bilet fiyatları şöyle:
                    TRİBÜN
                    Bilet Fiyatı
                    AÇIK

25,00 TL

TÜRK TELEKOM (MARATON)

40,00 TL

MİSAFİR TAKIM (TÜRK TELEKOM)

40,00 TL

KAPALI KENAR (A,D,E,H)

60,00 TL

KAPALI ORTA (B,C,F,G)

80,00 TL

VIP

200,00 TL

VIP ÖZEL

400,00 TL

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Biletix gişeleri ve www.biletix.com.tr adresinden maç biletlerine ulaşabilirler. Ayrıca taraftarlarımız Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve www.biletix.com.tr adresinden taraftar kartlara da ulaşabilirler.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5838#Icerik

Yorum

• TrabzonCell Antrenman Günlüğü (15 Kasım)

Takımımız Eskişehirspor maçı hazırlıklarına bu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde, Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Engin, Selçuk, Burak, Umut, Mustafa, Ferhat ve Yattara'nın yanı sıra izinli olan Ceyhun katılmazken, Glowacki, Colman, Serkan ve Egemen takımdan ayrı çalıştılar.

Aerobik eşik dayanıklılık çalışmasıyla başlayan antrenman dar alanda yapılan minyatür kale maçla son buldu.

Diğer Fotoğraflar

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=5840#Icerik

Yorum

• Jaja'dan çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Jaja'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Jaja'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Jaja, Hiddink'e övgü dolu sözleri için teşekkür ederek, Türk Milli Takımı'nda oynamayı düşünmediğini söyledi; "Brezilya forması giymek istiyorum, umarım Teknik Direktör Menezes maçlarımı izler" dedi.

Bursaspor deplasmanında attığı şık gollerle Trabzonspor'un zirvedeki yerini perçinlemesini sağlayan Jaja, Brezilya'nın önde gelen gazetesi Globo Esporte'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Brezilya'da kısa bir dönem Flamengo forması giyen sambacı, burada başarılı olamamasıyla ilgili soruya, "O dönem İspanya'dan kendi ülkeme yeni gelmiştim ve benden beklentiler çok büyüktü. Buna karşılık takım kötü bir durumdaydı, kulüp de kendi iç sorunlarıyla boğuşuyordu" yanıtını verdi.

Ukrayna'nın Metalist takımından Trabzonspor'a gelişinde adaptasyon sorunu yaşamadığını kaydeden Jaja, Türkiye'ye gelmesinde ülke vizyonunun etkili olduğunu söyledi. Brezilyalı forvet, "Ukrayna'da 3 sezon geçirdim. Orada her zaman mutluydum, ancak görünürlüğü daha fazla olan bir ülkeye gitmeye karar verdim" diye konuştu.

Trabzonspor'a, Brezilya Milli Takımı'na seçilme hedefini gerçekleştirmek için geldiğini vurgulayan Jaja, "Her futbolcu gibi benim de bazı hedeflerim var. Teknik Direktör Mano Menezes'in, Trabzonspor'daki maçlarımı izleyeceğini umut ediyorum" dedi.

Bu sözleriyle Türk Milli Takımı'na kapıyı kapatan Brezilyalı oyuncu, Guus Hiddink'e övgü dolu sözleri için teşekkür etmeyi unutmadı. Sambacı, "Hiddink'in benimle ilgili güzel sözlerini duydum. Ancak benim amacım bu değil. Brezilya için oynamayı istiyorum ve bunun için şansım olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

RIVALDO MUTLULUĞU

Jaja, Brezilya Milli Takımı'na devamlı çağrılan Fenerbahçeli Andre Santos ile kendi durumunu kıyaslayan bir soru üzerine ise "Andre uzun bir zaman Brezilya'da oynadı ve dolayısıyla tanınacak zamana sahipti. Bense ülkemden çok erken ayrıldım. Fakat kariyerime baktığımda ülkeyi gençken terk etmenin daha iyi olduğunu görüyorum" yorumunu yaptı.

Rivaldo'ya benzetilmesinden mutluluk duyduğunu da dile getiren Jaja, "İnsanlar beni her zaman Rivaldo ile karşılaştırdılar. Benim rüyam da onun gibi oynayabilmek" dedi.

Yorum

• Trabzonlu'yu kışkırttı işinden oldu

Trabzonspor'un, Bursaspor'u kendi evinde yendiği maçın ardından pazar günü, internetten yayın yapan Bursaspor TV'de, 'Gazete Turu' adlı programı sunan Seda Çapçı'nın Trabzonluları galeyana getirecek ifadeler kullanması tepkilere neden oldu.

Programda Trabzonsporlu Egemen’e çatıp, “Sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım” diye yorum yapan Çapçı’nın daha sonra “Dik kaldırım ve Beşevler’de oturan Trabzonlular’a artık hemşehri demeyeceğiz. Maçta ortamı gerdiler. Haddini aşan tezahürat yaptılar. ‘Bize her yer Trabzon’ diye bağırıyorlar, ama maçın sonunda ben Bursa’nın en işlek caddesi Heykel ve Setbaşı’nda bir tane Trabzonspor formalı göremedim. Şampiyon olursunuz ama adam olabiliyor musunuz?” diye konuşması tepkilere sebep oldu. Bursaspor Web TV yöneticileri, sunucu Çapçı’nın işine son verdiklerini açıklamasına rağmen öfkesi dinmeyen Trabzonlular’ın yarın (çarşamba) protesto yürüyüşleri yapacağı öğrenildi. Trabzon taraftarlarının Bursaspor yönetiminden özür beklediği ve RTÜK’e de telefonla şikayette bulundukları belirtildi.

Kaynak:Fanatik

Yorum

• Güneş: "Henüz Yolun Başındayız"

Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana camiayı toparlayıcı açıklamalar yapmaya çalışan, rakiplere saygı gösteren Güneş, oyuncuları ile de yakından ilgileniyor. Güneş, mükemmel olmanın kolay olmayacağını, ama mükemmelliği yakalamaya çalıştığını söyledi. Trabzonspor'un bu sezon yakaladığı çıkışın mimarlarından Teknik Direktör Şenol Güneş, kulübe imza atarken asla hiç koşul öne sürmediğini ve şevkle geldiğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam mükemmel olar hiçbir takımın bulunmadığını da belirterek, "Mükemmel olmak kolay değildir. Ben sadece mükemmellik için çalışırım. O uğurda kendimi geliştirmeyi severim. Kimse mükemmel olamaz. Ancak elinden gelenin en iyisini yapabilmek benim için mükemmelliktir" dedi.

"HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ"

Güneş, Trabzonspor'a gelirken hiçbir şart öne sürmediğini de anlatarak, "Benim adıma Trabzonspor'a şart öne sürülmez. İhtiyaç duyulunca hizmet edilir. Biz hiçbir karşılık beklemeden sevgiyle ve saygıyla işimize bağlanır, birbirimize sarılırsak iyi yolda gideriz. Şu anda henüz o yolun başındayız. Samimi, içten duygularla yönetim, teknik heyet, futbolcu, personel, taraftar bütünlüğü ve medya desteği bizi doğru yola koydu. Takımımız son derece iyi niyetli ve gayretli oyunculardan kurulu. Ancak mükemmel değiliz. Kulübün içindeki bütün birimlerin takımın parçası olduğunu hissetmesi bizi başarıya götürür" diye konuştu.
                            ℓσα∂ιηg % 61

Yorum

• Bursaspor TV'den 'Spor Kamuoyuna Duyuru' başlıklı özür mesajı

Bursaspor TV'de ''Spor Kamuoyuna Duyuru'' başlığıyla yer alan mesajda, şu ifadelere yer verildi:
                              ''13 Kasım 2010 tarihinde Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile Trabzonspor kulüpleri arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasından bir gün sonra televizyonumuzda canlı olarak yayımlanan 'Gazete Turu' programında maksadını aşan, bu nedenle Trabzonspor camiasını üzen bazı yorumlar yapılmıştır.
                              Süper Lig'de 'fair-play' ödülü almış olmakla birlikte sporda kardeşliğe neticeden çok daha fazla önem verdiği tüm spor kamuoyu tarafından bilinen Bursaspor Kulübü ve taraftarının spontane gelişen bu olayla hiçbir ilgisi yoktur.
                              Dost Trabzonspor camiasını rencide eden, bu nahoş olaydan ötürü gereğini yapacağımızı belirtir, Bursaspor TV olarak Trabzonspor Kulübü, camiası ve taraftarından özür dileriz.
                              Asla tasvip etmeyeceğimiz bu olayın Bursaspor ve Trabzonspor kulüpleri arasındaki dostluğa ve samimiyete zarar vermeyeceğine inanıyoruz.''

http://www.bursasportv.com/index/vid...Bir_Ozur_Borcu...
                              En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 16:44.
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bursa'da Yaşayan Trabzonsporlulara Duyurumuzdur

Geçtiğimiz hafta Bursaspor-Trabzonspor maçından sonra Bursa'da yaşayan Trabzonluları hedef alan açıklamalarda bulunan BursasporTv çalışanı Sevda Çapçı'ya gereken cevabı vermek için gerekli mercilere başvurduğumuzu bilmenizi isteriz..

Bursa'da yaşayan yüzbinlerce Trabzonspor'a gönül veren taraftarımızın provakasyonlara sebep verecek herşeyden kaçınmalıdır. Trabzonsporumuzun iyi gittiği her dönemde olduğu gibi yine iyi gittiğimiz bir dönemde böyle durumlarla karşılaşmamak için dış güçlerin bundan prim sağlayacağı unutulmamalıdır.

Sevda Çapçı'nın bu açıklamalarının cevabını Bursa'da yaşayan Trabzonsporlular bundan önce yaptığı ve bundan sonrada yapacağı güzel organizasyonlarla verecektir.

Bursa'da yaşayan Trabzonsporlular Bayramın 2. günü Heykel'de saat:15.00'da yürüyüş düzenleyeceği haberleri tamamen Bursasporluların çıkardığı çirkince kumpas olduğunu ve Bursa Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyelerinin bu yürüyüşe katılmayacağını tüm kamuoyuna duyururuz.

Sukunetim asaletimdendir ; lâkin her lâfa verilecek bir cevabım var. Bir bakarım lâf lâfmı diye , birde bakarım söyleyen adam mı diye. -Mevlâna Celâleddin-i Rûmî-

Bursa | Trabzonspor Taraftarlar Derneği
                                Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X