Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dev maç Gezer'in
    Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, şampiyonluk yarışını çok yakından ilgilendiren mücadeleyi Bünyamin Gezer'in yöneteceğini açıkladı.

Yorum

• 8 Nisan 2010, Perşembe
      İdmanda gerilim!

Akşam antrenmanında Alanzinho ile Cale, büyük bir kavganın eşiğinden döndü. Kaptan Song, idman bitiminde iki yabancıyı barıştırdı.

Devamı: http://fanatik.ekolay.net/Idmanda-ge..._35_171438.htm
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sidibe'ye onay

Belçika'da bu yıl 26 maçta 13 gol atan İbrahima Sidibe'yi izleyen Şenol Güneş, 1.95'lik dev forvetin alınmasını istedi

Devamı: http://www.fotomac.com.tr/Trabzonspo.../sidibeye_onay
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bordomavi.net'ten 'yabancı' anketi

Trabzonsporlu taraftarların buluşma noktası olan bordomavi.net isimli internet sitesi, yeni bir ankete imza attı.

Site sporseverlere, “Trabzonspor’a gelmiş en iyi yabancı kim?” sorusunu yöneltirken, Kevin Campbell, Şota, Jean-Marie Pfaff, Jacek Cyzio, Lars Olsen ve Syzmkowiak seçeneklerini sundu. İlk gün itibariyle Şota, tüm rakiplerine açık ara fark attı, yüzde 80 oy aldı.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• trabzonspor aeğitimci ve spor adamı olarak büyük hizmetler veren,en yaşlı divan kurulu üyemiz HAYRİ GÜR vefat etmiştir,camiamızım başı saolsun , trabzoncell gelen mesaj
            allah rahmet eylesin

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor aeğitimci ve spor adamı olarak büyük hizmetler veren,en yaşlı divan kurulu üyemiz HAYRİ GÜR vefat etmiştir,camiamızım başı saolsun , trabzoncell gelen mesaj
              allah rahmet eylesin
              Bu konuda bir başlık açsın moderetörlerimiz...
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Nereden nereye

Trabzonspor'un 2008-2009 sezonunda Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübünden transfer ettiği ve ara takımı olan Trabzon Karadenizspor'a gönderdiği, bu sezonun ikinci yarısında ise Akçaabat Sebatspor'a kiraladığı Sami Büyüktopaç gazetemiz karadenizden günebakış gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı sol bek oyuncusu olan Sami Büyüktopaç, transferinin ilk gününden bugüne kadar olan dönemi değerlendirdi. Trabzonspor'da oynatılmamasının kendisinde bir burukluk oluşturduğunu ifade ederek, "Ben Hollanda gibi alt yapısı iyi olan bir ülkeden Trabzonspor'a geldim. Daha burada oynayamadan kendimi Karadenizspor'da buldum. Karadenizspor'da oynayacağımı bilsem Trabzonspor'a hiç gelmezdim. Çünkü benim hedeflerim oldukça büyüktü. Geldiğime pişman mısın diye soracak olursanız, değilim çünkü Trabzon'da iyi bir ortam var. Bulunduğum ortamdan çok memnunum" diye konuştu.

Büyük Şok Yaşadım
                Geldiğim sezon Trabzonspor ileriyi bir kamp geçirdiğini söyleyen Sami Büyüktopaç, "Kamptan sonra büyük bir şok yaşadım. İyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra, Trabzonspor'da forma giyeceğini hayal ederken, ve de Ajax ve PSV Eindhoven'e karşı forma giyerken karşında birden Erzurumspor ve Karsspor'u buluyorsun. Bu bende büyük şok yaşattı ve performansımı da biraz olumsuz etkiledi. Trabzon Karadenizspor'da ki ilk yılımda uyum sorunu yaşadım. adapte olamadım. Ben Hollanda'dan gelirken, Trabzonspor'a geliyorum diye geldim. Trabzon Karadeniz'de oynayacağımı bana ilk söylediklerinde büyük şok yaşadım. Ve bu nedenlerden dolayı kendimi futbola veremedim. Takıma katkıda sağlayamadım. Benim yerimde kim olursa olsun, bu durumla karşılaşsaydı. İnanın futbol hayatının bitme noktasına gelirdi ama ben hedeflerimden vazgeçmediğim için asla pes etmedim" dedi.

Vazgeçilmez Olacağım
                Akçaabat Sebatspor'da iyi bir çıkış yakalayacağını da söyleyen Büyüktopaç, "Trabzon Karadenizspor'dan çok Akçaabat Sebatspor'a daha çok uyum sağladım. Benim hedefim buraları basamak olarak görmek. Bu kadar şeyden sonra hala daha buradaysam hedefim Trabzonspor'da oynamaktır. Zaten Trabzon'da oynayıp ta hedefi Trabzonspor olmayan hiçbir futbolcu yoktur. Trabzonspor'da bir şansı daha hak ettiği mi düşünüyorum. Sebatspor'da bu kalan yarıda iyi bir performans gösterip hedefime ulaşmak istiyorum. Sezon sonuna kadar buradayım, ondan sonra amacım kampa katılıp, kendimi göstermek ve Trabzonspor'un kadrosuna girmektir. Bu şans bana verildiğinde en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum." şeklinde konuştu.

Birçok Teklif Aldım
                Akçaabat Sebatspor'da kiralık olarak oynayan Sami, Bu sezon başında Belçika'nın 2.Lig , Türkiye'den ve Bank Asya takımlarından teklifler aldığını da ifade ederek, "Menajerlerimle konuştular. Ama ben eski hocam İhsan Derelioğlu'nun takımına gitmeyi daha uygun gördüm. Çünkü hedefim olan Trabzonspor'a buradan çok daha rahat gideceğimi biliyordum. O takımlardan birine gitseydim, benim için Trabzonspor tamamen kapanacaktı, hedefimde Trabzonspor'da oynamak olduğu için diğer teklifleri reddettim ve Akçaabat Sebatspor'a geldim. Akçaabat Sebatspor'un bu kadar büyük bir kulüp olduğunu bilseydim, daha önce gelirdim. Sonuçta ilçe takımı olmasına rağmen köklü ve 1.Lig görmüş bir takım. Geçen sezon gelmediğime pişmanım" dedi.

Hollanda Alt Yapısından Geldim
                Başarılı sol bek oyuncusu Sami Büyüktopaç son olarak 2013 yılına kadar Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirterek, 2013'e kadar Trabzonspor şansımı kovalayacağım. Kamplarda ve oynadığım takımlarda kendimi gösterip bir gün o kapıdan içeri gireceğim. Ben performansımı en iyi ekipte kullanıp hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Trabzonspor'da en çok Yattara'yı beğeniyorum. Taraftarların ona duyduğu hayranlığı bir gün bana da duymalarını hedefliyorum. Çok inatçıyımdır, yapmak istediğimi elinde sonunda yaparım. Trabzonspor'un alt yapısına çok saygım var ama ben de dünyanın en iyi alt yapılarına sahip olan Hollanda’da da yetiştim’ ifadelerini kullandı.

gunebakıs

Hedefe adım adım
                En son Burçak tarafından düzenlendi; 09.04.2010, 10:26.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• 106. randevu !

Beşiktaş ile Trabzonspor, yarın BJK İnönü Stadı'nda yapacakları lig maçıyla birlikte 106. kez karşı karşıya gelecek.

11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 37 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 105 karşılaşmanın 44'ünü Beşiktaş, 38'ini Trabzonspor kazanırken, 23 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Siyah-beyazlıların toplam 144 golüne, bordo-mavililer 116 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da yapılan lig maçını Beşiktaş 2-0 kazandı.

LİGDE BEŞİKTAŞ TEK FARKLA ÜSTÜN

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda ise siyah-beyazlı takımın galibiyet sayısında tek farkla üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında yapılan 71 lig maçında Beşiktaş 28, Trabzonspor 27 galibiyet alırken, 16 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 102 gole, Trabzonspor 80 golle karşılık verdi.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında İstanbul'da yapılan maçlarda siyah-beyazlıların, rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım şimdiye dek İstanbul'da resmi ve özel 52 kez karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlılar 29, bordo-mavililer ise 10 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 13 maçta ise eşitliği bozamadı. İstanbul'da Beşiktaş 86, Trabzonspor ise 33 gol attı.

İSTANBUL'DAKİ LİG MAÇLARI

''Kara Kartallar'', İstanbul'da genel toplamdaki üstünlüklerini lig maçlarına da yansıttı. Ligde iki takım arasında İstanbul'da toplam 35 maç oynandı. Bunların 18'ini Beşiktaş, 9'unu ise Trabzonspor kazanırken, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 58 golüne karşılık, bordo-mavililer 24 gol atabildi.

TRABZONSPOR, DEPLASMANDA SON 4 SEZONDA 1 KEZ YENİLDİ

Beşiktaş, lig maçlarında İstanbul'da büyük üstünlük kurduğu Trabzonspor'u, evinde yaptığı son 4 sezondaki müsabakalarda ise sadece 1 kez yenebildi. Bordo-mavililer, BJK İnönü Stadı'nda 2005-2006 sezonunda 1-0, 2006-2007 sezonunda da 3-2'lik skorlarla galip geldi, geçen sezonki maç ise 1-1 bitti. Beşiktaş, kendi evinde son 4 sezonda sadece 2007-2008 sezonunda 3-0'lık skorla galip geldi.

FARKLI SKORLAR

Beşiktaş, Trabzonspor karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 20 Kasım 1993'de İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. Siyah-beyazlılar ayrıca, 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995 sezonunda da rakibini 4-0 yenerek, sahadan farklı skorlu galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 7 Ağustos 1988'de Serdar Bali'nin jübile maçında 4-1'lik sonuçla elde etti.

ligtv.com.tr

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bakan Özak’tan ziyaret

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, takımımızı ziyaret etti.

Başkanımız Sadri Şener, Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Coşkun Çebi’nin karşıladığı Özak, oyuncularımızla da görüşerek yarın oynanacak Beşiktaş müsabakasının Fair – Play kuralları çerçevesinde geçmesini temenni etti.

Kaynak: trabzonspor.com
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Futbolcularımız 3G Hızıyla Bağlanıyor

TrabzonCell, Beşiktaş derbisi için İstanbul’a gelen futbolcularımıza 3G USB Modem hediye etti.

Futbolcular, istedikleri her yerde internete bağlanmalarını sağlayacak 3G USB modemlerin tasarımını ve performansını beğendiler. Derbi öncesi 3G hızına kavuşan futbolcular; “Bizlere kesintisiz iletişim imkanı sunan TrabzonCell hatlarımızdan sonra, şimdi de 3G USB modemlerimiz ile istediğimiz zaman, istediğimiz her yerde internete bağlanacak olmanın keyfini yaşıyoruz” dediler.
                      3G USB Modem reklamının yıldızı Alanzinho’nun ise arkadaşlarına “Siz daha yeni mi 3G hızı ile tanışıyorsunuz” şeklinde takıldığı gözlemlendi.

Diğer Fotoğraflar

Kaynak: trabzonspor.com
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ŞANLIURFA ARENA FİNALE ADINI YAZDIRDI
                        ŞANLIURFA - Şehir Stadı (30,000)

Futbol Federasyonu, Şanlıurfalıların merakla beklediği kararını açıkladı. 5 Mayıs’taki Türkiye Kupası finalinin Şanlıurfa’da oynanmasına karar verdi.

Federasyonun kararı dün akşam saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Altuğ’a bildirildi.

Şanlıurfa Valiliği, Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alarm durumuna geçti.

Stadın daha önce bir çok kez gündeme gelen eksikliklerini ortadan kaldırmak için jet hızıyla çalışmalara başlandı.

30 bin seyirci kapasiteli Stadın ilk etapta ampül açıları uzmanlar gözetiminde düzeltilecek.

Çevre düzenlemesi için de bugünden itibaren çalışmalara başlanması bekleniyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, kupa finalinin kentin tanıtımı açısından müthiş bir fırsat oluşturacağını dile getiriyorlar.

Kupa finali için çevre illerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir tarafından futbolseverler Şanlıurfa’ya akın edecek. Bunun kente milyonlarca liralık ekonomik girdi sağlaması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası finalini oynayacak takımlar 13-14 Nisan günleri Antalyaspor-Trabzonspor ve Manisaspor-febe arasındaki maçlar sonunda belli olacak.

İlk maçlarda febe ve Trabzonspor rakiplerine 2-0’lık üstünlük sağlamıştı. Futbol yorumcuları, ikinci maçlarda sürpriz yaşanmayacağını, final maçının febe ile Trabzonspor arasında oynanacağını tahmin ediyor.

www.urfaspor.org

Yorum

• ...............
                          En son Cenk Zihni tarafından düzenlendi; 11.04.2010, 15:32.
                          Şampiyon olana kadar!
                          Oynayın sonuna kadar!
                          Biz varız ölene kadar!
                          Birimiz kalana kadar!

Yorum

• Burak düşürüldü

fotomac.com.tr / 11.04.2010 02:16

Dev maça 90+1. dakikada Egemen'in eline çarpan toptaki penaltı tartışması damga vururken, hakem Bünyamin Gezer'in ilk yarıda Trabzonspor lehine çalmadığı düdük de kafaları karıştırdı. Burak Yılmaz'ın bir hava topunda Uğur İnceman tarafından çekilerek yere indirilmesine, Lig TV yorumcuları Hakan Ünsal ve Feyyaz Uçar "penaltı" dediler.

Yorum

• "En büyük hedefimiz kupa"

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Antalyaspor karşısına ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajıyla çıkacak olan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, maç oynanmadan hiçbir şeyin garantisi olmayacağını, rakipleri karşısında finali getirecek sonucu almak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 gol atarak takımının kupada yola devam etmesinde önemli rol oynayan Umut Bulut, yaptığı açıklamada, ilk maçta aldıkları galibiyetle Antalyaspor karşısında avantaj sağladıklarını belirterek, ''Ancak turu geçtik diyemeyiz. Maç oynanmadan hiçbir şeyin garantisi yok. Antalyaspor karşısında finali getirecek sonucu alıp finale çıkmak istiyoruz'' dedi.
                              Bu sezon ligde istedikleri yerde olmadıklarını ifade eden Umut Bulut, ''Şu an önümüzdeki en büyük hedef kupayı kazanmak. Bunun için de ilk olarak Antalyaspor engelini geçmeliyiz. Daha sonra da finalde rakibimiz kim olacaksa, onun karşısında hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONLUK ZOR DA DEĞİL, KOLAY DA DEĞİL''

Umut Bulut, Trabzonspor'un her yıl şampiyonluk hedefiyle lige başladığını dile getirerek, ''Trabzonspor için şampiyonluk zor değil, kolay da değil. Şampiyonluğa ulaşmak için gereken tecrübeyi Trabzonspor camiası yıllar önce yaşadı'' dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve ne olacağının önceden belli olmadığını anlatan Umut Bulut, şöyle konuştu:
                              ''Futbolda her şey iyi giderken birden alacağınız mağlubiyet veya beraberlikle şampiyonluk kaçabiliyor. Bunun örneğini geçen sezon yaşadık. İç sahamızda Denizlispor ve Konyaspor yenilgileri nedeniyle şampiyonluğu kaybettik. Sonuçta Trabzonspor her sene şampiyonluk parolasıyla lige başlıyor. Onu başaracak teknik heyeti, camiası ve kadrosu var. Futbol bu. Bizim yapacağımız daha çok çalışmak ve bu hedefi sonuna kadar kovalamak.''

''GOL POZİSYONUNA GİRMEK MEZİYET İŞİ''

Umut Bulut, çok sayıda gol pozisyonuna girmesine ilişkin olarak ise ''Gol pozisyonuna girmek meziyet işi. Maç içerisinde çok istekliyim. Kaç tane gol attıysam, kaç tane gol pozisyonuna girdiysem hep bir fazlasını istiyorum. Son düdük çalana kadar bu düşünceyle oynuyorum. Fazla istekten dolayı çok pozisyona giriyorum'' diye konuştu.

Bazen gol fırsatlarını değerlendiremediği zaman taraftar tarafından eleştirildiğini kaydeden Umut Bulut, şöyle devam etti:
                              ''Ama her zaman söylediğimiz bir şey var. Taraftarın, böyle durumlarda kötü şeyler söyledikleri oluyor, ama sağlıklı düşündükleri zaman 'ne yapsın futbolcu elinden geleni yapıyor' diyorlar. Maç içerisinde takımın kazanması istenildiği için o anda hücumcular olarak gol kaçırdığımız zaman tepkilere maruz kalıyoruz. Bizim için üzücü bir durum, ama bize sabretmeleri lazım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Daha çok başarılı olup onları mutlu etmek istiyoruz.''

Ligde 10 golle en fazla gol atan yerli oyuncu olan Umut Bulut, ''Genelde hücum noktalarında transferlerde, yabancı oyuncu tercihi daha fazla. Anadolu takımlarına, büyük takımlara bakıldığı zaman forvetler yabancı. Doğal olarak yabancı golcüler, Türk golcülerini geçiyorlar'' ifadelerini kullandı.

ligtv.com.tr

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=70717
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• "Forvet ve stoper arıyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'dan sonra zirve yarışı veren Beşiktaş'tan da puan aldıklarını belirterek, "Bizim Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray'ı şampiyon yapmak gibi bir niyetimiz yok. Ben şampiyon olmaya çalışırım. Olamıyorsam da kimsenin şampiyonluğuyla işim olmaz" diye konuştu. Şener, forvet ve stoper arayışlarının ise sürdüğünü söyledi.
                                Başkan Sadri Şener, takımın Antalya Belek'te yaptığı kampı ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şener, çarşamba günü kupada oynayacakları Antalyaspor maçı öncesi iddialı olduklarını belirterek, "Şimdiden finale kaldık diye söylemek yanlış ve ayıp olur. Antalyaspor ciddi bir rakip. 2 - 0'lık avantajımız var ama çıkıp yine kazanmak için oynayacağız. Çok iyi futbol oynuyoruz. Gerçi iyi futbol oynamaya biraz geç başladık. Sıkıntı o oldu.
                                Bu sene kupayı almayı çok istiyoruz. Seneye ise bir iki takviye ile çok daha iddialı bir hale geleceğiz. Forvet ve stoper arıyoruz. Hocayla yavaş yavaş bu isimler üzerinde görüşmeye başladık. Hocamızın ve izleme komitesinin beğendiği isimler var. Onların hepsinin ortak kararıyla bir isim belirleyeceğiz ve transfer yapmaya çalışacağız. Şu anda baktıklarımızın çoğu yabancı. Yerli bir isim önermediler. Mayıs ayında bu isimler daha net bir şekilde ortaya çıkar diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
                                "TEOFİLO'YU SENEYE İZLEYİN"
                                Şener, Teofilo'nun gelecek yıl patlama yapacağına inandığını da vurgulayarak, "Teofilo'ya biraz daha ısınma dönemi gerekiyor. Futboldan anlayanlara göre çok iyi bir futbolcu. Bu sezon böyle geçer. Ama benim tahminim seneye Teofilo, Trabzonspor'un hakikaten çok önemli adamlarından biri olur. Mesela bu sezon sonunda kaleci almayı düşünüyorduk ama Onur iyi gidince vazgeçtik. Belki üçüncü kaleci alabiliriz. Şu anda kaleci önemli bir mevki değil.
                                Mayıs ayında transfer için yine yollara düşeceğiz. İşimiz ve görevimiz bu. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. 8 aylık görev süremiz kaldı. Vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Beni gören herkes, 'Çok iyi takım ve rahatlıkla maç seyrediyoruz' diyor. Zaten biz de takımı o seviyeye getirmeye çalışıyorduk" ifadelerini kullandı.
                                "KUPA FİNALİ OLİMPİYATTA OYNANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"
                                Ligde şampiyonun son haftalarda belli olacağını da söyleyen Şener, "Bizim Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Bursa'yla maçı var. 5 Mayıs da kupa finali var. Kritik ve zevkli bir Mayıs ayı bizi bekliyor. Sevdiğimiz bir Urfa Valimiz var. Kupa finalinin Şanlıurfa'da oynanmasını talep etti. Biz de orada oynamak isterdik ama stat hazır değil. Benim kişisel görüşüm, bu maç olimpiyatta, Süper Kupa da Şanlıurfa'da oynanır. Bir stat 30 bin, diğeri 70 bin kapasiteye sahip. Yine de henüz bir şey belli değil" diye konuştu.
                                "BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİ ÜZÜLÜYOR AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK"
                                Şener, kendileri dışında hiç kimsenin şampiyonluğuyla ilgilenmediklerini de ifade ederek, "Artık protokol tribününde rahat oturuyorum, ayağımı sağa sola atmıyorum. Beşiktaş ile iyi bir maç oynadık. Biz de, onlarda iki puan kaybetti. Beşiktaş seyircisi üzülüyor ama yapacak bir şey yok. Bana orada sanki Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istiyormuşum gibi sözler söylenmeye çalışıldı. Bizim Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray'ı şampiyon yapmak gibi bir niyetimiz yok. Ben şampiyon olmaya çalışırım.
                                Olamıyorsam da kimsenin şampiyonluğuyla işim olmaz. Bizde onlar gibi bir takımız, hatta bazı bölümlerde onlardan daha iyi takımız. İstanbul'da büyük takım olmanın çok büyük bir önemi yok. Biz Trabzon'dan büyük takım olmaya çalışıyoruz" dedi.
                                "DUVARA ÇARPMAMIZI BEKLEYENLER VAZGEÇTİ"
                                Transfer çalışmalarıyla, kulübün ekonomik yapısını daha iyi hale getirecek çalışmaları aynı anda yapmaya çalıştıklarını da belirten Şener, şöyle konuştu: "Hocamızın isteğiyle bize gerekli olan yerlere transfer yapacağız. Ama bu takımın bir iskeleti artık oluştu. Biz iskeleti olmayan bir takımla yola başlamıştık. En önemlisi Avrupa kupalarında turu geçmek ve oralardan kulübe para getirmek.
                                Herkes bu işin makyaj tarafına bakıyor ama bunun bir de ekonomik tarafı var. Türkiye liginde her derece arasında 1 milyon TL ekstra para var. Ama millet bir gol girdi, girmedi ona bakıyor. Futbolcu alacaksın ama neyle alacaksın diye soran yok. Şimdiye kadar duvara çarpmamızı bekleyenler vazgeçti. Çarpılmıyor demek ki duvara. Bu sene Galatasaray'ın yaptığı gibi hisse senetlerini toplamaya çalışacağız. Başbakanın talimatıyla 200 milyon TL'lik yatırımla stat yapılacak."

"KONGREDE HESAP VERECEĞİZ"
                                Şener, 8 ay sonra yapılacak olan başkanlık seçimleriyle ilgili olarak ise, "Kongreye gidip hesap vereceğiz. Yaptıklarımızı anlatacağız, beğenen oy verecek, beğenmeyen vermeyecek. Ondan sonra yeni bir dönem başlayacak ve umarım hayırlı olur" diyerek açıklamalarını tamamladı. Şener, daha sonra takımın kamp yaptığı otele giderek teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme yaptı.

12.04.2010
                                Kaynak : DHA
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X