Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak Trabzonspor'a Geliyor (20.01.2010)

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gökhan Ünal’ın Fenerbahçe’ye transferi için bonservisi sarı lacivertli kulüp tarafından Trabzonspor’a verilen Burak’ın aklının Trabzon’da olduğunu söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na
    açıklama yapan Çalımbay, “Burak Trabzonspor’la anlaşmış. Manisaspor maçında oynamasının istiyoruz. Büyük bir ihtimalle bu maçtan sonra Trabzon’a gidecek” dedi.

TRABZONSPOR’LA ANLAŞMIŞ

Burak’ın Trabzonspor’a transferinin gündemde olması bizim açımızdan iyi olmuyor. Futbolcumuzun kafası şu anda orada. Trabzonspor’la anlaştı. Fenerbahçe’de bıraktı. Bu sezon bitirip, bir an önce gitmek istiyor. Bu zor bir durum, arkadaşımızın kafası oradaysa bırakacağız. Böyle düşünmesi normal; zaten Trabzonspor’la anlaşmış.
    Şartlara bağlı olarak biz de buna verebiliriz. Yönetimimizin bu konuda Trabzonspor’la anlaşması gerekir, ayrıca Burak gittiğinde yerini dolduracak bir oyuncu almalıyız.

MANİSASPOR MAÇINDAN SONRA GİDEBİLİR

Her şey bizi ligin başlamasına birkaç gün kala buluyor. Biz Burak’ı kullanmak istiyoruz. Manisaspor maçında oynayacak. Bu maçtan sonra kendisiyle konuşacağız. Büyük bir ihtimalle Trabzon’a yollayabiliriz.

radyospor.com
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih Tekke'nin basın toplantısı:

Son 1 hafta çok talihsiz gelişmeler oldu. 1.5 yıldır bu transfer söz konusuydu. Hangi takımda oynamak istersiniz sorusun hep Trabzonspor dedim.

Ocak ayında tekrar transferim gündeme geldi. Ocak ayında Zenit kulübü ile bonservis pazarlığı yapıldı 2-3 kez kulübüm ile resleştim.

Askerlik konusu var, gündeme getirmedim bir kez konuşmadım bu benim sorunumdu ve Trabzonspor'a gelmek için sorun değildi.

Trabzonspor'a Fatih Tekke katkı yapılacaksa Fatih alınmalıdır

Telefonlarım kapalı olması sorusuna gelelim.

Benle konuşan olan var mı

Transferin bitmesine 10 gün kala telefonum kapalı olması transferin kapanması gerekçe gösterildi bu ne kadar doğru ve vicdana sığıyor..

Şenol hoca bir tarafa,efsane abimiz ve hocamız…konuşan çaba sarfeden etmeyen yöetim kurulumuzdan içlerinde benim kadar Trabzonsporlu var mı, Ünal Karama da dahil..

Allah da bana bir gün yalan konuşmayı nasip etmesin Trabzonspor'a gelmek isti,yorum, para konusu mevzu değil, 6 ay önceki mukalevemi, Ünal benim önüme getirdi, 1.600 ben 1.500 dedim. O şartları da kabul ediyorum telefonda

Hayatım boyunca yanlış yaptık, bir gün bilerek Trabzonspora ceza verirsem benim cezamı verin, ben gerçek Trabzonsporluyum.

Normalde ben pazartesi Rusya'da olacaktım bu gece gidiyorum, bu transfer sezonu bitene kadar bekleyeceğim,

Trabzonspor'a taraftara beni nasıl biliyorsalar, beni sevmeye devam etinler ben asla yalan konuşmadım.

Sizi neden alma istemiyorlar…

Bunun cevabını herkes biliyor… 10 gün daha var, çok şey konuşulacak, Şenol hocama da söyledim, senin için Ünal için gelmem ben bu taraftar için gelirim dedim. Ben konuşursan Trabzonspor zarar görür, Trabzonspor zarar görmesin Fatih Tekke de kim,

Ben daha konuşmayacağım farklı şeyler olmasa

Kızgın mısın?

Hayır değilim, 2 şey var, beni üzen sanki maddiyatçı bir yönüm varmış ki bunu söyleyen Allahtan korksun.

Zenit ile anlaşma yok sorun bu, 6 ay önce sözleşme yok ben sadece söz verdim, konuşma yaptık, bu mu problem,

Böyle mi olması gerekiyordu, büyük ağabeylerime söyledim bu böyle mi olmalıydı.

Konuşamadım söyleyemedim şeyler var, tehlikeli şeyler var, şuan konuşmak istemiyorum.

Ben bu gece gidiyorum, kampa katılacağım, hocamızın açıklaması var, beni takımda görmek istiyor, hocamla görüşeceğim, orda da rahatsızlıklarım var,benimle devam etmek istiyorlarsa bu konuda kararı vermiş değilim..

Ağustosa Trabzonspor kapınızı çalarsa ne dersiniz...

Ben her zaman Trabzonspor'a gelirim, Gökhan Ünal gibi oyuncuyu kaybettik, taraftara oyunculara yardımcı olsun. Trabzonspor'a her zaman gelmek isterim,

Transfer için 10 gün daha var farklı gelişmeler olabilir. Trabzonspora faydalı ise beni yerin dibine batırın..

Kaynak:
      haber 61
      En son Barış Cebioğlu tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 12:40.
      TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64

Yorum

• VE FATİH TEKKE GELDİ
        Fatih Tekke, basın toplantısının yapılacağı yere geldi. Masasına oturdu..
        Ve basın toplantısı başlıyor...
        TEKKE KONUŞUYOR...
        Şu an burda olmamın sebebini biliyorsunuz. Bir yıldır yoğun sekilde transfetin gündemde. Son bir haftalık gelişmeler benim bazı şeyleri konuşmamı gerekli kıldı.
        Benimle ilgili çıkan haberleriin çoğu kasıtlı.
        Bizim camiamıza zarar gelmemesi için çok dikkatli oluyorum. Bugünde aynı şekilde olacak.
        Öncelikli şunu vurgulamak istiyorum. Şu anda Zenit takımının mukavelem var. Ağustos'da bitecek. Takımla birlikte birçok başarılar elde ettim. Bunları kazanmış bir takımın oyucusuyum. Bununla birlikte son dönemde Trabzonsporla ismmim anılıyor. Kaptanlığını yaptığım Trabzonspor'la ismim çok anılıyor. Son bir haftadır bence talihsiz şeyler yaşadık.
        Zenitten başka nerde oynarsın dendiğinde ben hep Trabzonspor dedim.
        Ne hissediyorsam öyle konuşuyorum şu anda.
        6 ay önce Ağustos ayında görüşmem oldu. Anlaştık ama Zenit engelledi.
        Ocak ayında yine masaya oturduk. Bu dönemde ben şunu şöyle yaptım.
        Bir: Zenit ile borservisim konusunda restleştim.Konumumu şu anda durumumu kritik hale getirdim
        İki: Askerliği hiç düşünmedim. O benim sorunumdu, külübün Trabzonspor'un bir şey yapmasına gerek yok tu..
        Şimdi soruyorum. Daha ne yapabilirdim.
        Transferde süreç şudur.
        Kulüp ister. Anlaşır.
        Yönetim böyle yapmadı mı..
        Kolombiya'dan iki gün içinde oyuncu alabilecekg üçte bir yönetim var benim sorunumumu da çözebilirdi.
        Trabzonspor olduğu için konuşuluyoruz.
        Kimse Trabzonspor'un sahibi değildir.
        Trabzonspora ben her zaman gelmek isteyeceğim.
        Birileri gelmemi engelleyebilir.
        Şimdi detaya girmek istiyorum..
        Yaklaşık üç dört gün önce, Fatih tekke ile anlaşıldı dendi. Özel bir problem olmazsa bu is biter dendi..
        Benim hiç bir şeyden haberim yok.
        50 kez söyledim.
        Tek şartım vardı..
        Sadece 9 numaralı formamı istiyorum. Başka hiçbir şartım olmadı.
        İstese Trabzonspor bir saat içinde 10 fatih Tekke alır..
        Zenitle anlaştık dediler. Zenit açıkladı. Rubin Kazan ile Trabzonspor istedi dendi. Anlaşma sağlanmadığını söyledi. Yönetim ise Trabzonspor yönetimi ise anlaştık diye kamuoyunu bilgilendirdi. Bu nasıl iş.
        Benim hiç gazeteci arkadaşım yok.Ben diyorum ki Allah için diyorum.
        Ben konuşulacaksam, Trabzonsporun takımına sahada Trabzonspor camiasına yapacağı her hangi bir katkı varsa Fatih Tekke alınmalıdır. 2 yıldır söylüyorum. Değilse alınmasın. En önemli şey Trabzonspordur..
        Telefonlarımın kapalı olmasına gelince...
        Son on günde telefonum kapalı diye transferimin olabilirliği gündemden
        kalkıyor. Bu nasıl bir mantık. Telefonum kapalı diye transfer gerçekleşmiyor.
        Şimdi taraftara soruyorum.
        Benim için çok önemli.
        Şenol hocamı bir tarafa bırakıyorum.
        Konuşan transfer için çapa sarfeden etmeyen.. Sormuyorum içlerinde beniM KADAR TRABZONSPORLU VAR MI....
        ÜNAL KARAMAN DA DAHİL...
        Allah bana yalan konuşmayı nasip etmesi..
        açık ve net söylüyorum..
        Trabzonspor'a gelmek istiyorum.
        Kimse duydu mu Fatih şu kadar para istiyor diye..
        Şurdan söylüyorum.
        Bana ilk teklif ettikleri şartı kabul ediyorum.
        Dün telefondan konuştum..
        O şartları kabul ediyorum.
        Zenite gidip benim için masaya oturacakmısınız. Maddi anlamda çok büyük kayıp olmasına manevi kayıp olmasına rğmen o şartları da kabul ediyorum. 6 ay önce ne demişlerse kabul ediyorum. Son alta ayda 11 gol atan futbolcuyum. 6 ay önceki şartları kabul ediyorum.Ne yapabilirim. Biri çıksın bir şey söylesin...
        Tek başıma da kalsam Trabzonsporluyum. taraftarı kimse yanıltmasın.
        Kimse bu tranfserde Fatih özverili omadı demesin. Kimse Fatih sorumluluk göstermedi. Özveri yapmadı demesin.
        Ben Üal karaman gibi değil.. Gerçek Trabzonsporluyum..
        Ricam şu.. Konuşmayı pek sevmem. Ne demissem onu yazın..
        Bu gece gidiyorum.
        Kulübümle hocamla konuşacağım.
        Trabzonspor'a gideceğimi söyleyeceğim.
        kimin niyeti neyse allah onu verir inşallah.
        taraftara sesyeniyorum. Beni nasıl biliyorlarsa öyle bilsinler. Sevsinler. Onları asla yanıltmadım....
        x
        SORULARA GEÇİLDİ...
        - Burdan çıkan sonuç sizi almıyorlar yorumu çıkıyor..
        cevap : Bu sorunun cevabını herkes biliyor. Bu tarz soruları cevaplarsan çok konuşulacak konu var. Ben yönetime de söyledim. Şenol Güneş'e söyledim. Kimse için gelmem. taraftar istedi diye gelirim. Terimi daha çok akıtacağım dedi
        -Kızgınmısınız
        cevap; hayır ama 6 ay öncesinden belki evet. Sanki maddiyatçı bir yönüm varmış gibi bir izlenim yaratılıyor. Allahtan korksun bunu söyleyenler
        -Kırılma noktası neresi
        Cevap: zenit kulübü ile anlaşma yok. O oldu. Ben dedim ki 6 ay önceki söylediğimi de aynen kabul ettiğimi söyledim..
        - Yönetimi samimiyetsizlikle suçluyorsunuz. Bu saatten sonra gelsen problem olmaz mı..
        Cevap. Ben böyle mi olması gerekirdi diyorum. Aradakı büyük abilerimize söyledim. Bu böyle mi olmalıyıdı. Ben bu formayı giyimiş adamım. Olması gereken insanları çoşku verecek motive edecek heycanlandıracak şekilde olmalıyıdı. KONUŞAMADIĞIM SÖYLEYEMEDİĞİM ŞEYLER VAR AMA FARKLI BİR ŞEY OLURSA KONUŞACAĞIM
        - eğer zenit senle devam etmek isterse ağustosu bekleyecekmisin
        Cevap Zenitin bana harcadığı para 10 milyon euro toplam 20 milyon euro masrafı olmuş. Beni ücretsiz bırakır mı. Amatör davranır mı.Bunu bilerek değerlendirmek gerek.
        - Ağustosda Trabzonspor kapını çalarsa ne yapacaksın
        Cevap: Ben her zaman Trabzonsporluyum. Taraftarlar oyunculara yardımcı olsun. Benim geldi gitti diye gündeme gelmem oyurculara da baskı unsuru oluyor.

FATİH TEKKE'DEN BİR İLGİNÇ AÇIKLAMA
        zENİT KULÜBÜ TRABZONSPOR'A FATİH TEKKEYİ ALIN DEDİ AMA YÖNETİM SICAK BAKMADI...
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• 22 Ocak Cuma
          20.00 Fenerbahçe - Denizlispor: Bünyamin Gezer

23 Ocak Cumartesi
          14.00 Kasımpaşa - Bursaspor: Yunus Yıldırım
          14.00 Eskişehirspor - Manisaspor: Abdullah Yılmaz
          19.00 Beşiktaş - İstanbul BŞB: Cüneyt Çakır

24 Ocak Pazar
          14.00 Kayserispor - Gençlerbirliği: Mustafa Kamil Abitoğlu
          14.00 Ankaragücü - Diyarbakırspor: Serkan Çınar
          15.00 Trabzonspor - Sivasspor: Tolga Özkalfa
          19.00 Galatasaray - Gaziantepspor: Aytekin Durmaz

Yorum

• sadri sener ligtv futbol gündemi programinda canli yayinda

Yorum

• Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu aşamadan sonra çok ekstrem bir durum olmadığı taktirde transfer yapmayacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da gerçekleşmeyen Fatih Tekke transferinin ardından yönetim kurulu transfer çalışmalarına ara verdi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, bu aşamadan sonra çok ekstrem bir durum olmadığı taktirde transfer yapmayacaklarını belirterek, "Kadromuzun yeterli olduğunu düşüyoruz. Hocamızla da bu konuda sürekli diyalog halindeyiz. Sadece Burak Yılmaz'ın transferi konusunda bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bunu da aştığımız taktirde daha kaliteli bir kadroya sahip olacağız. İnşallah sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalarız ve layık olduğumuz yere yükseliriz" diye konuştu.

fanatik
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• Teknik direktör Şenol Güneş kampla ilgili olarak yarın basın mensuplarının karşısına geçerek kampı ve son gelişen olayları değerlendirecek
                Şenol Güneş yarın saat 11.00'da Belek'te Papıllon Aysscha otelinde bir basın toplantısı düzenleyecek.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• "FATİH TEKKE'NİN MENAJERİ BENİM"
                  Trabzonspor’un eski 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fatih Tekke’nin menajerinin kendisi olduğunu belirterek, “Hayrettin Hacısalihoğlu ve İhsan Alioğlu, Fatih Tekke’ye haber göndererek ‘Biz burada olduğumuz sürece Tekke kapıdan içeri giremez’ dediler. Rubin Kazan’la görüştüğü, anlaştığı iddiası da doğru değil” şeklinde konuştu.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklamaya yapan Hacıosmanoğlu, “Bir buçuk yıl önce Fenerbahçe 8 buçuk milyon euro önerdi. Fatih, Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamam diyerek herkesin önünü kesti. Rubin Kazan’la görüşmesinin bu karışıklıkla hiç âlakâsı yok. Fatih’in tek menajeri benim. Fatih Tekke’nin menajer parası, avukat parası bana ait. Fatih Tekke’nin menajer ya da avukat parası yok. Bunlar ortaya atılan gerekçeler. Böylece sözleşmeye imza atmayı hazır. Buyurun, gelsin atsın, imzayı” şeklinde konuştu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözleri:

HACISALİHOĞLU VE ALİOĞLU FATİH’E HABER GÖNDERDİ

Fatih’le konuştuk. Bana “Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nu, futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, ben bunları tanımam. Ama bu yöneticiler bana haber gönderdiler. Biz burada olduğumuz sürece Fatih Tekke, bu kulüpten içeri giremez” dediklerini söyledi.

GEÇEN SEZON FATİH’İ ALSALARDI BU TAKIM ŞAMPİYON OLURDU

Bu insanlar sıkıştıkları zaman Fatih Tekke’yi alıyoruz diyorlar. Ama gerçek manada alma niyeti taşımıyorlar. Alma niyetleri olsaydı. Geçen sezon 2 milyon euroyu UEFA’ya yatırıp Fatih alabilirlerdi. Geçen sene son vuruş sıkıntısı yaşandı. Fatih’i alsalardı bu takım şampiyon olurdu.

FENERBAHÇE 8 BUÇUK MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Rubin Kazan, 3 yıldır Fatih’i istiyor, ama Zenit rakip takım olduğu için vermiyordu. Türkiye’den de isteyen var Fatih’i… Bir buçuk yıl önce Fenerbahçe 8 buçuk milyon euro önerdi. Fatih, Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamam diyerek herkesin önünü kesti. Rubin Kazan’la görüşmesinin bu karışıklıkla hiç âlakâsı yok.

FATİH’İN MENAJERİ BENİM

‘Yüksek para istiyorlar, menajerlik parası istiyorlar’ diyorlar. Bunun üzerine Fatih’in tek menajeri benim. Fatih Tekke’nin menajer parası, avukat parası bana ait. Fatih Tekke’nin menajer ya da avukat parası yok. Bunlar ortaya atılan gerekçeler.

Böylece sözleşmeye imza atmayı hazır. Buyurun, gelsin atsın, imzayı.

Kaynak : Maraton

Yorum

• Güneş Fatih Tekke için ne dedi
                    21 Ocak 2010 / 10:59
                    Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, basın açıklaması yapıyor...Güneş Fatih Tekke için ne dedi
                    Teknik direktör Şenol Güneş kampla ilgili olarak bugün basın mensuplarının karşısına geçerek kampı ve son gelişen olayları değerlendiriyor.
                    Şenol Güneş bugün saat 11.00'da Belek'te Papilon otelde basın toplantısı düzenliyor

GELİŞMEŞLER OLUMLU ANCAK YETERLİ DEĞİL

Gabriç'in ağrıları devam ediyor.Kampta iş kaybı acısından fazla olumsuzluk yaşamadık İki etaplı kamp yaptık. Bu arada da iki maç oynadık. Bu daha iyi oldu. Eskileri ve yenileri tanıma fırsatım oldu.Oyun acısından fazla değişiklik yapmadık.Futbolcu arkadaşlarımla oyunu konuştuk.Önümüzde Sivas maçı var.Lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz.Güzel futbol oynamak istiyoruz., Burada da çalışmalarda işlemeye çalıştığımız koşan ve iyi pas yapan bir takım yaratmaya çalışıyoruz.Gelişmeler olumlu,ancak yeterli değil.
                    YÖNETİMİN OLAĞANÜSTÜ DESTEĞİNİ GÖRDÜM
                    Yönetimin olağan üstü desteğini gördüm. Personel arkadaşlarımız takımdaki bütün oyuncuların daha iyi olmasına çalışıyor. Takım olma yolunda katkı yapıyorlar. Daha da iyi olacak. Birlikteliği daha fazla işleyeceğiz. Medya ilişkilerimizde iyi. Hem biz hem sizin işlerinizi iyi yaptığınızı düşünüyorum. Şu ana kadar bir olumsuzluk görmedim.Görürsem bunu sizle paylaşacağım.
                    ORTAK PAYDAMIZ TRABZONSPOR

Hepimiz ortak değerleri ortaya koyarsak, ortaya iyi bir Trabzonspor çıkarabiliriz.Transferler çok konuşuluyor.Zaman zaman olumsuzluk yaratıyor.Bir yarış varsa transfer konuşulması doğal.Bizim ortak paydamız Trabzonspor burası kimsenin hevesini gidereceği yer değil.
                    TRANSFER HER AN OLABİLİR
                    Teknik direktör Şenol Güneş Trabzonspor'da transferin bitmeyeceğini belirterek " Trabzonspor devamlı yenilenen bir takım olacak. Şuanda bir isim yok.Transfer etmek istediğimiz oyuncu Fatih vardı. Ancak olmadı.
                    KENDİ DEĞERLERİMİZİ KAYBETMEMELİYİZ

Fatih bizim katanımız, Genç takımdan alıp a takıma getirdiğimiz Trabzonsporluluğu tartışılmayacak biri. Trabzonspor değerleriyle büyür. Değerleri buruşturarark Trabzonsporu küçültmeyeceğiz. Biz Mardın'liyi, Kayseriliyi Trabzonsporlu yaparken kendi değerlerimizi kaybedemeyiz. Başkanımız Sadri Şener dünkü konuşmasında noktayı koydu.Ben de onun altına imza atıyorum. Biz Fatih'i kazanmak istiyorduk.Kapıyı sert kapatmak kapının bir daha açılmamasını sağlar.Büyük insanların kapıyı iyi kapatıp iyi açması gerek.Başkanın açıklamaları doğru.Başkalarının sizin üzerinizden Trabzonspora zarar vermesine izin vermeyin.
                    FATİH İYİ VE LİDER BİR OYUNCU
                    Taraftar takımın geleceğidir, Bende taraftarım Fatih'te taraftar.Nerde ne yapacağımızı bilmiyoruz.Kulübü sahiplenmezsek taraftar değiliz.Biz FATİH'İ TARAFTAR SUSSUN Diye almıyoruz. Fatih iyi futbolcu iyi lider iyi futbolcu onun için almak istiyorum.

FATİH DE HATA YAPMIŞ OLABİLİR
                    Fatih Tekke açıklamalarında Ünal Karamanla ilgili daha dikkatli konuşmalıydı. Belki bir hafta sonra birlikte çalışacaklar.Yada biri başkan diğeri antrenör olabilir. Medya çok güzel bizi birbirimize vurduruyor. Bir tarafta Başkanın açıklaması bir yanda Fatih'in .Çatışma var gibi görülüyor.Bunda da medyanın çok suçu yok.Bakın beni sevende var.Sevmeyende. Biz futbolun yanı sıra olgun davranışları olan bir takım olduğumuz için sevildik.Çocuklar hata yapabilir.Fatih'te hata yapmış olabilir. Çok daha dikkatli olmalıyız.

Savunmada sıkıntımız yok. sakatlıkları olan oyuncular var.Bakın sorunlu olan oyuncuları gönderebiliriz.Ekonomisiyle uyumuyla başarılı olan oyuncuları tutacağız.

Ekonomik limitimiz yok.Limit rakam olarak yükseldi onu aşağı çekmeye çalışıyoruz.Oyuncuların kazanmasını istiyorum ama bunu yaparken de ancak daha iyi oynamasını istiyoruz.Ben hocayım oyuncuların iyi oynamasını sağlamak görevim.
                    FATİH'İ ARADIM AMA TELEFONU AÇMADI

Ben de Fatih'i aradım ama telefonu açmadı ve bana dönmedi.Beni de üzdü.Ünal'a da haksızlık yapmayalım. Konuları konuşarak gündem yapmak istemiyorum. Herkes karşılık vermeye çalışırsa kaos daha büyür. Fatih de kendi konumunu biz de kendi konumu korumalıyız.Bu tip konuşmaların ne ona ne bize faydası olur.Bakın bu konuşmalardan sadece Trabzonspor'u kaos ortamına çekmek istemelerinin dışında kimse kazançlı çıkamaz .Bu olaylar 10 gün sonra yeniden gündeme gelir.Yani rüzgar ekerseniz fırtına biçersiniz"

Kaynak:

Yorum

• "Taraftar sussun diye Tekke'yi almadık!"

Güneş, Fatih Tekke'yi taraftar istediği için transfer etme gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını da belirterek, "Onu bir kaptan, bir lider olarak almak istiyorduk. Ancak şu aşamada kulübe zarar veriyorsa bu transferin gerçekleşmesini ben de istemem" dedi. Başkan Şener'in, 'Fatih'e kapımız hep açık' açıklamasına da değinen Güneş, "O bu açıklamasıyla noktayı koydu, ben de altına imzamı attım" dedi. Güneş, takım verimliliği anlamında ise yüzde 60 seviyelerinde olduklarını belirtti.

ŞU ANDA KESİN TRANSFER YAPACAĞIZ DİYEMEYİZ

Şu anda futbolcu alınması için yönetime baskı yapmadığını da söyleyen Güneş, "Bu ara dönemde transferle ilgili düşüncemi daha önce söyledim. Forvette bir sayısal eksikliğimiz vardı. Teofilo'yu aldık ve Murat Tosun da var. Murat Tosun antrenmanlarda oldukça iyi. Çok kabiliyetli ve yetenekli bir futbolcu. Fatih'in transferi şu an itibariyle olmadı ama yarın ne olur bilemiyoruz. Tayfun'un sakatlanmasıyla savunmada bir kaybımız oldu. Ama alternatif bir oyuncu bulamadığımız için buraya transfer yapamadık. Şu anda kesin transfer yapacağız diyemiyoruz. Ama uygun şartlar oluşursa yapılabilir" dedi.

BAŞKANIMIZ AÇIKLAMASIYLA NOKTAYI KOYDU, BEN DE ALTINA İMZAMI ATTIM

Güneş, gerçekleşmeyen Fatih Tekke transferini ve Başkan Sadri Şener'in, 'Kapımız Fatih'e hep açık' şeklindeki açıklamasını da değerlendirerek, "Fatih bizim kaptanımız. Genç takımdan alıp A takım getirdiğimiz tartışılmayacak. Ünal gibi, Şenol gibi, Hami gibi, Ali Kemal gibi tartışılmayacak bir oyuncu. Trabzonspor değerleriyle büyümüştür. Ama değerlerler de, değerleri değersiz hale dönüştürmemeli. Biz değerlerimizi vuruşturarak büyümeyeceğiz. Biz Mardinli'yi, Kayserili'yi Trabzonsporlu yaparken, kendi değerlerimize, 'Trabzonsporlu değilsin' diyemeyiz. Ben dün itibariyle Başkan'ın yaptığı açıklamaların altına imzamı koyuyorum. O nokta koydu, ben imza koyuyorum. Fatih Tekke'yi ben almak istiyordum, o da gelmek istiyordu. Niye olmadı denildiğinde, bazen transferler kişilerin kendisinden kaynaklanan nedenlerle gerçekleşmeyebilir. Sonuçta olmadığı zaman yara aldırmak, kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır. Bu doğru bir şey değil. Trabzonspor'un büyük oyuncularının kapıyı iyi kapatması gerekiyor. Kim olursa olsun başkalarının sizin üzerinden Trabzonspor'a zarar vermesine izin vermeyin" dedi.

CAMİANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ FATİH TEKKE DE BİLMELİ

Camianın büyüklüğünü Fatih Tekke'nin de bilmesi gerektiğini belirten Güneş, şöyle konuştu: "Ben görevdeyim ama taraftarım. Taraftar, Trabzonspor'un gururu ve sembolüdür. Takımda kim varsa o desteklenmeli. Onun dışındaki kimseyi desteklememek gerekir. Kulübü yönetenlere sahip çıkmazsak Trabzonsporlu değiliz. Olmayanlarla mı yarışacağız? Sivasspor maçında sahaya çıkacak 11'imiz var. O desteklenmeli. Tabi ki bu duruma Fatih de üzülmüştür. Biz zaten Fatih'i taraftar sussun diye almıyoruz. Trabzonspor'a iyi bir oyuncu almak için istedik. Takıma lider ve katkı yapacak bir oyuncu transfer etmek istiyorduk. Kaptan alıyorduk. Ama bugünkü görüntüde Trabzonspor'a zarar verecekse böyle bir oyuncuyu almam. Bu doğru olmaz. Biz Trabzonspor'un transferine karışan, başka işlere elini atan bir oyuncu almayız. Trabzonspor'a duruşuyla katkı yapacak bir oyuncu alırız. Gerekirse susmasıyla da katkı yapacak bir oyuncu almak istiyorduk. Bu camianın ve kulübün ne kadar önemli olduğunu Fatih de bilecek. Hepimiz de bileceğiz."

FATİH'İN ÜNAL'I ELEŞTİRMESİNE ÜZÜLDÜM

Fatih'in Ünal Karaman ile ilgili yaptığı, "Ben Ünal'dan daha fazla Trabzonsporluyum" açıklamasının çok yanlış olduğunu belirten Güneş, "Ünal Karaman bu kulübe çok büyük hizmetler vermiş ve şu anda da önemli görev yürüten bir arkadaşımız. Yaptığı her işi de bizimle paylaşıyor. Fatih'in onunla ilgili yaptığı açıklamalara çok üzüldüm. Abisi konumundaki birine böyle yapmamalıydı. Yarın yine birlikte olabilirler. Ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz. Bu transferde olmasa bile başka zaman olur. Onları dikkate almak lazım. Bu konuda konuşarak kimseye zarar vermemeliyiz" dedi.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dün akşam saatlerinde beyin kanaması geçirerek İstanbul Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu Lideri Turan Özdemir'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz

kaynak www.trabzonspor.org.tr
                        https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• Trabzon Taksim'e çıkıyor
                          21 Ocak 2010 / 17:03
                          Bu kez İstiklal Caddesi Trabzon Diye İnleyecek
                          Türkiye 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan Trabzon şehrinin dışlanmasını protesto eden İstanbuldaki Trabzonlular susmuyor. Protestoyu organize eden Trabzon Eğitim Kültür Sanat Derneği Başkanı Seyfi Erbaş'ın Trabzon kamuoyuna son çağrısı “Trabzonlu; Ya Şehrine Sahip Çık Ya Trabzonluyum deme” oldu.

Bilindiği gibi Türkiye 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na talip oldu.Ve şayet bu büyük organizasyonu Türkiye alırsa maçlar Ankara İzmir Antalya Ankara Bursa Konya Kayseri Ve Eskişehir'de oynanacak.

Bir süreden beri Trabzon Eiğtim Kültür Ve Sanat Derneği başta olmak üzere bu konu ile ilgili basın açıklamaları yapıyor, Trabzon kamuoyunu bu konuda harekete geçirmeye çağırıyoruz. Geçtiğimiz Cumartesi günü ise TFF'na bir protesto yürüyüşü gerçekleştirerek Trabzonu dışlayan bu kararın kabul edilmez olduğunu ifade ettik.

Türkiye kamuoyuna ve Sözde TFF'na "Sizin Türkiyenizin Doğu Sınırı Kayseri mi? Diye sorduk.

Sivil itaatsizlik adına demokratik tepki anlamında ne varsa yapacağımızı beyan ettik.

Bu eylemlerimizden biri de bu 23 Ocak Cumartesi Saat 16 da Taksim'de yapacağımız yürüyüş olacak. Bu yürüyüşe Antepspor, Adanademirspor ve Samsunspor taraftarlarının da destek vereceğini bilmenizi istiyoruz. Kemençe, tulum eşliğinde bu yürüyüşümüzü gerçekleştirip diğer eylemlerimize hazırlanacağız

Böyle bir organizasyonu sadece ülkenin belli bir bölümüne sıkıştıran zihniyeti protesto etmek ve kentimize sahip çıkmak için adında Trabzon ve Trabzonspor olan tüm kurumları bu yürüyüşe destek vermeye davet ediyoruz.

Tarih ve Yer: 23 Ocak Cumartesi Saat 16 da Tünel'den Gs Lisesi Önüne Yürünecek
                          Bilgi İçin Trabzon Eiğtim Kültür Ve Sanat Derneği

haber61.net
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Rusya Premier Ligi takımlarından Rubin Kazan’da forma giyen milli oyuncu Gökdeniz Karadeniz, 2’ye 1’e konuk oldu.

Lig TV’de yayınlanan, Bahri Havadır ve Ömer Güvenç’in hazırlayıp sundukları 2’ye 1’e konuşan Gökdeniz’in açıklamalarını ilgiyle izleyeceksiniz

İşte Maraton.com.tr’nin Gökdeniz’in sözlerinden sizin için derledikleri:

-“BURADA ABARTILI KUTLAMALAR OLMADI”-

Çok mutluluk verici bir olay şampiyon olmak Rusya’da. Gönül isterdi ki Türkiye’de de yaşayayım bunu, kısmet değilmiş. Rusya’da iki yıl üst üste şampiyon olduk ama hiçbir zaman Türkiye’deki kadar abartılı şampiyonluk sevinçleri görmedik.

-“TÜRKİYE’DE İNANILMAZ BİR BASKI VAR”-

Ben burada hiçbir baskı görmedim şu ana kadar. Takım arkadaşlarım da görmediler. Çok fazla bir baskı yok. Türkiye’de inanılmaz bir baskı var ve bu futbolcuları direkt olarak etkiliyor. Hem saha içinde hem de özel yaşamında. Biz Rusya’da çok önemli maçlar da kaybettik. Çocuğum ve eşim stadın önünde beni karşılıyordu, kendi arabamızla stadımızdan çıkıyorduk. İmza da dağıtıyorsunuz her zaman… Spartak Moskova’ya 3-0 yenilmiştik mesela kendi sahamızda, alkışlanarak çıktık.

-“TÜRKİYE’YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM”-

Şu anda Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Hem ülkemi hem de kendimi temsil ediyorum. Yapacak işler olduğunu düşünüyorum daha dışarıda. Benim hedefim futbolu yurt dışında bırakmak. Şu an 10 parmak kadar futbolcumuz var dışarıda oynayan. Bunu çok daha fazlalaştırmamız gerekiyor. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum ama dönersem tabi ki ilk tercihim Trabzonspor olur. Kulübün eski oyuncularına yaklaşımı çok sıcak olmasa da bizim önceliğimiz Trabzonspor’dur.

-“ÖLENE KADAR OYNASAK TRABZON’A BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ”-

Trabzon’da talihsiz ve şanssız olaylar yaşadık. O olaylardan sonra 2 sene daha oynadı ben. Gitme nedenim kulübe para kazandırmaktı. Sezon sonu gitseydim en fazla 3 milyon Euro’ya gidecektim. Rubin 8 milyonluk teklifle geldi. Bana da İngiltere’den teklifler vardı, bonservisimi elime alıp, gidebilirdim… Beni buraya getiren kulübüme ben de iyilik yapmak istedim. Hatta Rubin bana dedi ki “Trabzon’a ödeyeceğimiz bonservisin bir kısmını sana ödeyelim”, ben istemedim. Tabi ki herkes doğruğu kulüpte futbol oynamak ister. Biz ölene kadar Trabzonspor’da oynasak oraya olan vefa borcumuzu ödeyemeyiz.

-“KÖTÜ İŞLER DAHA ÇOK GÜNDEM OLUYOR”-

Biz kötü işler yapınca daha ön planda oluyoruz medyada. İyi işler yapınca fazla öne çıkmıyoruz. Bu sadece benim için değil tüm Türkiye için böyle. Güzel şeyleri 1-2 cümleyle geçiyoruz ama kötü şeyleri gündemde tutuyoruz. Barcelona’yı yenerken golü ben atmamın takımım açısından önemi yoktu, benim açımdan da öyle ama Türk halkı sevindiyse ne mutlu bana.

-“FATİH TERİM’İN TERCİHİ ÖYLEYDİ”-

Milli Takım’da olmadığım için kimseye kırgın değilim. Her futbolcu milli takımda oynamak ister ama bu bir tercih meselesidir. Sayın Fatih Terim’in tercihi farklıydı o zaman belki. Bundan sonraki hocamız görev vermek isterse tabi ki seve seve oynarım bende. Yeni hoca için Federasyon en güzel kararı verip uygulayacaktır.

-“ŞENOL GÜNEŞ’İN SÖZLEŞMESİ TAMAMLANMALI”-

Uzun zamanlı bir planlama olursa Şenol Güneş’le şampiyonluk yaşanabilir. Ama kısa vadeli kararlar alınırsa bu durum Trabzonspor’u bir 10 sene daha geri atar. Uzun zamandır şampiyonluk yaşayamayan bir takım var. Bu baskıyı üzerlerinden atmak için uzun vadeli planlar yapmak gerekir. Şenol hocamızla 3 senelik sözleşme imzalandı mesela, bu 3 senenin dolması lazım. 3-5 maç kötü gidildiğinde Şenol Güneş’in gidip başka hocanın gelmesi her şeyi daha da kötü hale getirir.

-“ALTYAPIYA ÖNEM VERMEK GEREKİYOR”-

Trabzon halkı 25-26 yıldır sabrediyor. Bu süreleri biraz daha uzatıp, altyapıya önem vermek gerekir. Başarı gelmesi için sabır ve güven şart. Şenol hocamız hem o şehrin takımında kalecilik yapmış, o şehrin çocuğu. O havayı biliyor. Gençleri çıkartması gerekiyor hocanın. Benden sonra kimse çıkmadıysa önem verilmediği içindir. Mutlaka çıkartması gerekiyor Trabzonspor’un futbolcu… Trabzon ve Karadeniz futbolcu fabrikasıdır. Bu cevheri elimizin tersiyle itersek hüsran yaşanır.

-“BULUNDUĞUM YERDEN ÇOK MUTLUYUM”-

Şu anda gerçekten bulunduğum yerden çok mutluyum. Ailem de çok mutlu. Yaşamış olduğum başarılar, güzellikler var… İnsan bunu bir anda bırakamaz. 3 yıllık sözleşmem daha var. Belki futbolu burada bile bırakırım. Benim tabi ki İspanya’da oynama gibi bir niyetim var. Benim futbol zevkime ve stilime daha uygun bir ülke. Belli olmaz ama tabi ki.

-“TRABZON’UN HER ŞEYİNİ ÇOK ÖZLÜYORUM”-

Rusya’nın yemeklerine alışamadım. İnsanları ilk önce biraz soğuk geldi ama sonra birbirimize alıştık. Trabzon’un her şeyini özlüyorum. Taraftarını, şehrini, kokusunu, insanını, denizini, balığını, lahanasını… Her şeyini özlüyorum. Trabzonspor taraftarı çok ateşlidir, burada öyle bir ortam yok. Spartak’ta, Zenit’te, CSKA’da var iyi taraftarlar. Rubin’de spor denince ilk akla gelen şey buz hokeyi. 15 bin kişilik spor salonu var ve ağzına kadar doluyo her maç.

-“FENERBAHÇE VE GALATASARAY’LA OYNAMAK İSTERİM”-

Fenerbahçe veya Galatasaray’la karşılaşmak isterim UEFA Avrupa Ligi’nde. Sırf ben değil Rubin Kazan takımı istiyor. İstanbul’a gitmek önemli bir şey tabi ki. İstanbul’daki seyirci çok ateşli mesela, bizimkiler de görürler, öğrenirler… İyi olur tabi ki.

-“RUSYA’DA ÖDEME SORUNU YAŞANMIYOR”-

Rusya’da paraların ödenmesi konusunda fazla sorun yaşanmıyor. Tabi ki bazı aksamalar oluyor. 2-3 aylık gecikmeler olduğu oluyor ama telafi ediyorlar. Çok titizler sözleşmeler konusunda.

-“TARAFTAR BENİ SEVİYOR”-

Rubin Kazan taraftarının beni sevdiğini ve destek verdiğini çok iyi hissedebiliyorum. Benimle birlikte 10 tane falan yabancı var. Yabancılar arasında en iyi Hasan Kabze’yle anlaşıyorum (gülüyor). 2 senede 12 tane gol attım burada şimdiye kadar.

-“HAKEM HATALARI BURADA DA OLUYOR AMA…”-

Bütün dünyada hakemler hata yapıyor, burada da yapıyor. Maçın skoru da etki altında kalabiliyor ama Türkiye’deki kadar uzatılmıyor. Yorumlanıyor ve bitiyor. Eleştiri mutlaka olacak. Hakem de futbolun bir parçası. Ancak bizim eleştirilerimiz yıkıcı olduğu için ters tepki oluyor hakemlerde. Daha yapıcı eleştiriler olması lazım.

-“HOCAMIZ MAÇA KURAN’LA VE TESBİHLE ÇIKIYOR”-

Bir elinde tesbih, bir elinde Kuran’la maça çıkıyor hocamız. Her sene hacca da gidiyor. Uğuru bu onun. Maçlar devam ederken okuyor. Kuran’ı elinde tutup duasını okuyor maçlarda. Tesbih de çekiyor. Hocanın müslüman olduğunu biliyordum zaten gelmeden önce. Maç içinde tabi böyle olmasına şaşırdım ilk başlarda, sonra alıştım. Hocamız Barcelona maçında nasılsa, ligdeki en önemsiz maçta da öyle. Çok disiplinli bir hoca. Ancak özel yaşantımıza kesinlikle karışmıyor. Maçlardan 1 gün önce kampa giriyoruz.

-“RUSYA’DA DİSİPLİN, TÜRKİYE’DE YETENEK…”-

Rusya ve Türkiye arasında çok fark yok aslında. Rusya’da disiplin, Türkiye’de yetenek ön planda. Herkes Rusya’da para çok sanıyor ama Türkiye’de çok daha fazla para var Rusya’dan. Türk futbolu yetenek olarak çok önde ama disiplin olarak Rusya çok daha önde. Gelirleri çok fazla Türk takımlarının buraya göre.

-“HER FUTBOLCUYA KEFİL OLURUM”-

Ben Türkiye’deki her futbolcuye kefil olabilirim. Hocayla sürekli görüş alış-verişi yapıyoruz zaten. Kulüpleriyle görüştüğümüz oyuncular da vardı ama çok yüksek bonservis bedelleri istendi, olmadı transfer. İsim vermek istemiyorum ama dört büyüklerden oyunculardı bunlar.

-“FATİH TEKKE OLAYI ÇOK UZADI”-

Fatih Tekke olayı Trabzonspor için çok uzadı. İki tarafa da zarar verdi bu durum. Fatih’in iyi düşünüp doğru kararı vereceğini düşünüyorum ben. Çok ilgilenmedim, çok bilmiyorum kim haklı, kim haksız ama umarım en doğru biçimde çözülür bu konu.

-“ANADOLU’DAN ŞAMPİYON ÇIKARSA SÜRPRİZ OLUR”-

Bu sene Anadolu’dan bir şampiyon çıkarsa sürpriz olur benim için. Bursa ve Kayseri çok iyi takımlar olsalar da bu yolda mutlaka eksikleri vardır. Geçen sezon Sivasspor’da yaşadı bunu.

-“BURADA -15 DERECEDE MAÇ OYNATILMIYOR”-

Biz Sivas’ta -25 derecede maç oynadık. Rusya’da -15 olduğu zaman maç oynatmıyorlar. O dereceye indiği zaman maçı iptal ediyorlar. Türkiye’de -20’de -15’te oynanıyor mesela, burada oynanmıyor. Öyle çok soğuk havalarda maç oynamadım hiç burada. Zaten en soğuk aylarda lig yok biliyorsunuz.

-“CHELSEA VE MANCHESTER’DAN AŞAĞISI KESMİYOR!”-

İngiltere’ye gittiğiniz zaman ya Chelsea’ye gideceksiniz ya Manchester United’a… Aşağısı kesmiyor maalesef Türkiye’yi. İspanya’da kim var? Bir Nihat vardı. O da çok iyi temsil etmiştir ülkemizi. Tuncay’a helal olsun.

-“RUSYA’DA ÇOK TAKIM ŞAMPİYON OLABİLİR”-

Rusya Ligi ve Türkiye Ligi eşit gibiler. Ancak şöyle bir fark var Rusya’da, Rubin Kazan çıkıp şampiyon olabiliyor. Türkiye’de 4 takım şampiyon olmuş sadece. Burada birçok takım şampiyon olmuş ve güçler birbirine çok yakın.

-“MİLLİ TAKIMI ÇOK ÖZLEDİM”-

Milli takımı tabi ki çok özledim. Fatih Terim’le en son 2 sene önce görüştük herhalde. Parmağıyla ilgili bir şanssızlık yaşadığında aramıştım ama ulaşamamıştım. Dünya Kupası’na katılamamamızın nedeni hem şanssızlık hem beceriksizliktir. Şans ama bu tabi ki. Rusya da gidemedi. Fransa’nın nasıl gittiğini de biliyoruz. Artık herkes çok güçlü. Estonya’yı bile görüyoruz mücadele ettiği zaman nasıl bir takım oluyor.

-“GALATASARAY’IN KADROSU DAHA ÖNDE”-

Bütün takımların kendilerine göre iyi kadroları var. Bana göre Galatasaray’ın kadrosu diğerlerine göre biraz daha önde. Bu benim görüşüm. İnanılmaz yerlerde inanılmaz kayıplar yaşanabilir tabi ki. Daha çok uzun zaman var ligin sonuna. Trabzonspor bu yarışta aradan çıkmaz herhalde. Gönül ister ki çıksın ama şu an çıkması çık zor.

-“DİGİTÜRK İNANILMAZ BİR KAYNAK SAĞLADI”-

Digitürk inanılmaz bir kaynak sağladı Türk futboluna. Rusya’da Rubin’in geçen sezon naklen yayından aldığı para 1 milyon dolar. Bu parayı güzel kullanarak çok güzel bir miras bırakabiliri gelecek nesillere. Bu paranın nasıl kullanıldığı çok önemli. Bizim kulüplerin yapısı şu an düzgün değil. Birkaç kulüp haricinde maalesef böyle. Umarım bu para iyi kullanılır.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Her geçen gün yeni bir teknolojiyle değişime uğrayan ve insanları şaşırtan “3 boyut” çılgınlığından Türk statları da nasibini aldı. Dünya uydularından çekilen fotoğrafların görüldüğü bilgisayar yazılımı olan “Google Earth” tabanlı 3 boyutlu Türkiye rehberi sitesi “3dlocationearth”, sayfalarında Türk statlarının 3 boyutlu görüntülerine yer verdi.

Sitenin sahibi Aybars Görpe, yaptığı açıklamada, statların 3 boyutlu görüntülerine yer verme fikrinin kendisine ait olduğunu belirterek, “Sadece statlar değil, şirketler, restoranlar, okullar, hastaneler, spor salonları ve aklınıza gelebilecek her yerin 3 boyutlu görüntüsünü yapabiliriz” dedi.

Görpe, sitelerinden, aralarında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu, Ali Sami Yen ve Türk Telekom Arena'nın da bulunduğu 17 stat ile İstanbul'da Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın da 3 boyutlu görüntülerinin görülebileceğini anlattı.

“STATLARIN OTOPARKLARINI BİLE GÖRÜNTÜLEYEBİLİRİZ”

Konuyla ilgili tüm hazırlık aşamalarını kendilerinin yaptığını kaydeden Görpe, şöyle konuştu: “Statların 3 boyutlu görüntülerini hazırlamak için öncelikle gerekli tüm açılardan fotoğraflarını çekiyoruz. Eğer internette çok net fotoğrafları varsa onları da kullanabiliyoruz. Dünya üzerinde 3 boyutlu ne varsa ekranlara taşıyabiliriz. Örneğin bir statta kaç numaralı koltuktan sahanın nasıl görüneceğini bile 3 boyutlu gösterebiliriz. Statlara ulaşımda güzergahlara yer verip, statların otoparklarını bile görüntüleyebiliriz.”

3 boyutlu görüntülerin yanı sıra insanların istedikleri yeri adeta sokakta yürürmüş gibi gezebileceği şekilde bir sistemleri olduğunun da altını çizen Görpe, “Bu daha önce verilen hizmetten çok daha farklı bir uygulama, yani daha önce de sokakta yürürmüş gibi elde edilen görüntüler vardı ama bizim yaptığımız çok daha farklı” dedi.

“TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRECEĞİNE İNANIYORUZ”

Statlarla ilgili hizmetlerinin özellikle kombine bilet satışları için çok faydalı olabileceğini dile getiren Görpe, “Bununla ilgili Fenerbahçe Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Arzu eden tüm kulüplere bu tür hizmetler verebiliriz. Özellikle futbolda bu tür uygulamaların taraftarlar tarafından büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Siteden, Şükrü Saraçoğlu, Ali Sami Yen, Atatürk Olimpiyat, Türk Telekom Arena, Ankara 19 Mayıs, Kayseri Kadir Has, İzmir Atatürk, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Atatürk, İsmet Paşa, Hüseyin Avni Aker, Gaziantep Kamil Ocak, Denizli Atatürk, Manisa 19 Mayıs, Eskişehir Atatürk, Sivas 4 Eylül, Antalya Atatürk statlarının 3 boyutlu görüntüleri izlenebiliyor.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hazırlıklarımız devam ediyor

Takımımız Sivasspor maçı hazırlıklarını bugün (cuma) 14.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Gabriç düz koşu yaptı.
                                Oyuncularımız idmanda ısınma hareketlerinin ardından Sivasspor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdiler.

Diğer Fotoğraflar

.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X