Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Gazeteyi tuvalette kullanacağım"
    Hafta sonu Beşiktaş'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdüren Trabzonspor'un antrenmanında tatsızlık yaşandı. Antrenman öncesi Sylva, uzun süre kaleci Tolga'ya gazetelerde hakkında çıkan haberlerin abartıldığını anlatmaya çalıştı. Ardından ise Kamerunlu futbolcu Rigobert Song eline yerel bir gazete alarak sahaya çıktı. Herkesin gözü önünde, "Trabzonspor'da Afrikalı krizi" adlı habere tepki gösteren ve gazeteyi buruşturan Song'un elinden gazeteyi kaptan Egemen aldı. Song, daha sonra da çalışma sırasında yine gazetecilere dönerek İngilizce olarak, "Gazeteyi tuvalette kullanacağım" dedi. Bir anda ortam gerilirken, Song antrenmandan çıkarken de Sportif Direktör Ünal Karaman'ın bulunduğu ortamda tepkisini devam ettirdi.

TJİKUZU İDMANA KATILDI

Öte yandan Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını iki grup halinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir grup salonda koondisyon çalışması yaparken, diğer grup ise sahada düz koşunun ardından koordinasyon çalışması yaptı. İdmana ameliyat olan Zafer Yelen katılmazken, yönetime takımdan ayrılmak istediğini ileten Tjikuzu ise çalışmada yer aldı. Sportif Direktör Ünal Karaman'ın Tjikuzu ve Sylva'yla bir görüşme yaptığı ve kendilerini sadece futbola vermelerini istediği öğrenildi.

Yorum

• TTÇocuk üyeleri Trabzon’dan seyircileri selamlıyor

04.11.2009TTÇocuk, şanslı 22 minik üyesine Trabzonspor-Beşiktaş maçında sahaya çıkma heyecanını yaşatıyor. TTÇocuk.com sitesindeki formu dolduran ilk 22 şanslı üye, futbolcularla sahaya çıkıp seyirciyi selamlama fırsatını yakalıyor.

Türk Telekom’un çocuk portalı TTÇocuk, 22 şanslı üyesine 7 Kasım’da unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Beşiktaş – Trabzonspor maçında futbolcularla birlikte sahaya çıkacak olan TTÇocuk üyeleri, seyircileri selamladıktan sonra maçı aileleriyle birlikte tribünden izleyecek.

TTCocuk.com sitesindeki formu dolduran ilk 22 üyenin katılacağı Trabzonspor –Beşiktaş maçı, 7 Kasım günü Trabzon Hüseyin Avni Eker Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma günü önce TTÇocuk tarafından hediye edilen forma ve oyuncakları almak ve etkinlik hakkında bilgilendirilmek üzere aileleriyle birlikte Türk Telekom Trabzon İl Müdürlüğü binasında ağırlanacak olan çocuklar, maç saati yaklaşırken Hüseyin Avni Aker Stadı’na ulaştırılacak. Tuttukları takımların futbolcularıyla birlikte sahaya çıkacak olan şanslı minikler, tribünde Türk Telekom tarafından özel olarak hazırlanan alanda aileleriyle birlikte maçı izleyerek büyük heyecana ortak olacak.

TTÇocuk, ilk olarak 12 Eylül tarihinde oynanan Galatasaray – Beşiktaş maçı ile başlattığı etkinlik, lig sonuna kadar yapılacak Avrupa ve lig maçlarında da devam edecek.
      130 bin üyeyi aşan TTÇocuk portalının ilgi çeken içeriğine ilave olarak bundan sonraki etkinlikleri de kaçırmak istemeyen çocukların, www.ttcocuk.com sitesine girerek TTÇocuk üyesi olmaları ve etkinlikleri takip ederek ilgili formu doldurmaları yeterli.
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Maçın Hakemi

7 Kasım Cumartesi

20:00 Trabzonspor - Beşiktaş
        (o) Kuddusi Müftüoğlu
        (y) Cem Satman
        (y) Alper Ulusoy
        (d) suat Arslanboğa
        En son Muhammet* tarafından düzenlendi; 04.11.2009, 18:55.
        I am titanium

Yorum

• BMN İstanbul Olarak Her Zaman Maçları Stadda İzleyemiyoruz. Bundan Dolayı İstanbul'da Olduğumuz Maç Günlerinde Maçları Bordomavi.net ile İzlemek Çok daha keyif verici olacaktır. Başlığın Genel Bir Başlık Olmasını Düşündük ve Hazırlık Maçları,Lig Maçları,Türkiye Kupası Maçları,Uefa Ligi Maçları Kısacası Takımımızın Yeşil Sahaya

Beykoz ve BJK maçlarını beraber izliyoruz!

Yorum

• 1. Balıkesir Karadenizliler Gecesi

05.11.2009Dostlarımız Balıkesir'de bir ilki gerçekleştirecek ve Karadenizliler Gecesi'ni organize edecek.

BMN Balıkesir'in öncülük ettiği geceye katılmak için forumumuzun Genel Bölümü'ndeki ilgili konudaki mesaj açıklayıcı olacaktır.

14 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 20:00'de, Saklağan Düğün Salonu'nda kemençe, horon ve diğer yöresel oyunların da oynanacağı geceye, BMN Bursa Temsilciliği de katılacak.

Şimdiden katılacak Karadenizliler'e bol eğlenceli bir gece diliyoruz.

BMN HABER
            bordomavi.net

Yorum

• Tören Ertelendi!

05.11.2009
              BMN Üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen "Cemil Usta Hatıra Ormanı" dikim töreni, bölgede 45cm'i bulan kar nedeniyle ertelendi.

BMN Üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen "Cemil Usta Hatıra Ormanı" dikim töreni, bölgede 45cm'i bulan kar nedeniyle ertelendi.
              Hava koşullarının elvermemesi sebebiyle ertelenen törenimizin hangi tarihte yapılacağı daha sonra duyurulacak.

BMN HABER
              bordomavi.net

Yorum

• BMN Trabzon'da buluşuyor.

05.11.2009
                Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor - Beşiktaş maçında stadyumda yerini alacak olan Trabzon'daki üyelerimize, Türkiye'nin diğer illerinden de misafir geliyor.

Özellikle kalabalık ve etkili bir grupla yola çıkacak İstanbul kafilemiz, sohbet, fikir paylaşımı ve çeşitli organizasyonlarla BMN Trabzon tarafından ağırlanacak.

BMN üyelerini buluşturacak maçın ardından da yönetici ve üyelerimiz gerek Trabzonspor, gerekse de BMN ile ilgili görüşlerin dile getirildiği bir dizi toplantı da yapacaklar.

BMN HABER
                En son UğuR tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 14:47.
                bordomavi.net

Yorum

• "TJIKUZU TAM BİR PSİKOPAT"

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, medyada dün yer alan bir haber Trabzonspor camiasında büyük yankı yarattı... Haberde, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen, ancak 3. haftadaki Manisaspor maçından sonra forma şansı bulamayan Razundara Tjikuzu’nun takımdan ayrılmak için yönetime başvurduğu belirtiliyordu. Çoğu kişiye göre bu beklenmedik bir gelişmeydi. Ancak Namibyalı futbolcuyu yakından tanıyanlara göre hiçte sürpriz değildi. Çünkü Tjikuzu’nun geçmişinde öyle çok sansasyonel olayı var ki, saymakla bitmiyor. Gelin şimdi Namibyalı orta saha oyuncusunun Türkiye’deki resmi menajeri Doğan Ercan’a kulak verelim...

Böylesini görmedim

· Bugüne dek yüzlerce futbolcu tanıdım, onlarcasının menajerliğini yaptım. Böylesini görmedim. Adamın futbolculuğu 10 numara ama kişiliği bir o kadar problemli. Bu adam psikopatın tekidir! Karısını döver.

Onlarca bira içer

· Ciddi şekilde alkol problemi var. Hadi birer bira içelim diye oturursun, bir bakmışsın onlarca bira içmiş. Adam sarhoş olunca kendinden geçiyor. Dünyayı unutuyor.

Üç maçı kaçırdı

· Geçen sene İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynarken sızıp kaldığı için üç tane maç kaçırdı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile ben bütün işi gücü bırakıp günlerce kendisini aradık, bulamadık.

Karakoldan aldım

· Alkol yüzünden başı defalarca belaya girdi. Bir keresinde Brezilyalı futbolcuların Yeşilköy’de düzenlediği bir partide içip olay çıkarmış. Kendisini kaç defa Şenlikköy Karakolu’ndan aldım.

Kadınlara düşkün

· Kadınlara da çok düşkün. Bremen’de, Duisburg’da ve ülkesi Namibya’da birer kadından birer çocuk yapmış.

Almanya’da kaza yaptı

· Zaten özel hayatı düzgün olsaydı Türkiye’ye gelmezdi. Almanya’nın en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Werder Bremen’den disiplinsizliği yüzünden ayrıldı. 2005’te Hamburg’la sözleşme imzalamıştı. Fakat kullandığı arabayla kaza yapıp bir kişinin ölümüne sebep olunca Hamburg anlaşmayı feshetti, onun için de Duisburg’a gitmek zorunda kaldı. Oradan da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a geldi.

Şener’e söylemiştim

· Ben Tjikuzu’nun bu kadar problemli bir adam olduğunu kimseden saklamadım. Ona talip olan her kulübe söyledim. Çünkü ben menajerim. Ekmeğimi kulüplerden kazanıyorum. Dolayısıyla onlardan bir şey gizlemem söz konusu olamaz. Ben Tjikuzu ile ilgili her şeyi sezon başında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’e de söyledim. Bütün bunların hepsini tek tek anlattım. Kendisi, “Biz onu yola sokar, düzeltiriz” dedi.

Ondan kaçıyorum

· Şimdi öğrendim ki, Trabzonspor’dan ayrılmak istiyormuş. Menajeri olduğum için sürekli beni arıyor ama telefonlarına çıkmıyorum. Çünkü bu adamın problemleriyle uğraşmaktan gerçekten bıktım.

maraton.com.tr
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• "Beşiktaş maçında zafer bizimdir"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener hem Beşiktaş maçı hem de sezonla ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Beşiktaş maçından zaferle ayrılacaklarını söyleyen Şener, şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceği şeklindeki söylemlere de katılmadığını belirtti. Sadri Şener ligi 3 içinde tamamlayacaklarını da dile getirdi.

Beşiktaş maçı öncesi Trabzon'a gelen Şener, sel nedeniyle zarar gören sahaları inceledikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şener, ligin geride kalan bölümünde ilk 3 içinde olmayı düşündüklerini ve planladıklarını belirterek, ''Bir iki ters sonuç aldık, şimdi 6. sıradayız. Fakat bu demek değil ki herşey bitti, burada kalacağız. Bu hafta çok önemli Beşiktaş maçı var. Kırılma noktalarından biri olacak. Beşiktaş'ı yenersek önüne geçeriz, dolayısıyla ligdeki konumumuz farklı bir boyuta girer. Benim inancım o ki, biz bu ligi yine çok iyi yerlerde, 1 ile 3 arasında bir yerde tamamlayacağız'' dedi.

Ligin ilk haftalarında Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarında alınan yenilgilerin takımı demoralize ettiğini ifade eden Şener, ''Ondan sonra böyle sonuçlar ortaya çıktı. Geçen yıl galip geliyorduk ama hemen gazeteler, 'sonuca aldanmayın, takım kötü oynuyor' yazıyordu. Halbuki sonuç önemli. Galatasaray maçında galip gelebilirdik. Çok hoşlanmıyorum 'hakem penaltıyı vermedi' demeyi ama bu bir realite, galip de çıkabilirdik. Trabzonspor, bana göre Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi, çok iyi futbolcuları var. Önümüzdeki haftalarda özlenen yere geleceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Trabzon'un zor bir şehir olduğunu kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sonuçta Trabzonspor bu şehrin gözbebeği. Biz fahri görev yapıyoruz, kulüp başkanlığı, yöneticilik. Bütün gücümüzle Trabzonspor'u iyi yerlere taşımaya çalışıyoruz. Yerel basın ve taraftara yardım konusunda büyük iş düşüyor. Bir maçta alınıp seni üst noktaya çıkarıyor, bir maçta yerin içine sokuluyor. Eleştiri tabi güzel bir şey, doğru bir şey. Seni dinamik tutuyor. Bizim gevşemememize neden oluyor. Bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Bu takım Trabzon'un herşeyi. Yapıcı eleştiriler yapmak lazım ki insan şevk alsın. Son günlerde yabancı oyuncularla ilgili birçok şey yazılıyor. Doğrulukları da olabilir. Yerel basın mensubu arkadaşlarımız, Trabzon'un yerel basını önce gazeteci mi sonra Trabzonsporlu mu, önce Trabzonsporlu mu sonra gazeteci mi? Bunu kendi kendine sorgulamaları lazım. Bu kulüp de elimizden giderse, kayarsa sonra hepimiz çok üzülürüz. Biz buna bütün mesaimizi, zamanımızı veriyoruz. Koşturup bir yerde tutmaya çalışıyoruz. Trabzon şehrinden bu kulüp sayesinde bahsediliyor. Eskisi gibi hamsi, lahana, mısırla olmuyor. Bu kulübü yaşatmamız lazım. Herkesin de yardımcı olması lazım.''

Şener, Trabzonspor'a çok genç yaşta yöneticilik yaptığını anlatarak, ''30'lu yaşların sonunda başkanlık yaptım. Bu bir şevk, aşk işi. Kulübü sevme işi. Yöneticiliği sadece maç günlerinde, özellikle de önemli günlerde şeref tribününde oturmak olarak addetmek yanlış. Tabi biraz genç arkadaşlarımızı saha sonuçları da etkiliyor. Bir de 3 yılda bir kongreler, biraz uzun oluyor gibi gözüküyor. Rutinleşiyor iş. Rutinleşince herkes önce işlerine bakmaya çalışıyor. Sonra geliyor yük 2-3 kişinin sırtında kalıyor. Ama ben o genç arkadaşları zinde tutmaya çalışıyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Bazen kendi işlerim nedeniyle gelemiyorum, geçen de işlerim nedeniyle divan kuruluna gelmedim. Kulüpte asbaşkanlık, ikinci başkanlık, genel sekreterlik makamları var. Başkan olmadığı zaman vekalet ediliyor. Bu şevki genç arkadaşlarımıza aşılamaya çalışıyoruz ve bundan keyif almalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bazıları alıyor, bazıları pes ediyor. Saha sonuçları iyi giderse onlar da eski hallerine gelecektir diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

"ZAFERLE AYRILACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Şener, Beşiktaş maçının kırılma noktası bir maç olduğunu tekrarlayarak, ''Beşiktaş'ı yenmemiz gerekiyor. İyi bir takımımız var. Bildiğim kadar eksiğimiz yok, fazlamız var. Sonuçta iş geliyor futbolcunun bu işi arzu etmesi. Derbi maçları öncesi taktiğe gerek yoktur. Futbolcu kendisi algılar. Bizim bu maçtan zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Bu bir temenni. Ben oynayacak değilim. Arzu ediyoruz, inşallah kazanırız. Toplu halde konuşmanın oyunculara çok özel etkisi olmaz. Birebir bazen konuşuyoruz. Hepsi bu işin bilincinde. 'Derbi maç kazan' demenin anlamı yok. Hepsi koca koca adamlar'' dedi.

Ligde şampiyonluk yarışının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceği şeklindeki söylemlere katılmadığını kaydeden Şener, ''Fenerbahçe gitti Gaziantepspor'a yenildi, Kayserispor'a puan kaybetti. Galatasaray da puan kayıpları yaşadı. Fenerbahçe'ye yenildi. Bir maçı kaybeden 3 puan kaybediyor. 2 maçta allak bullak oluyor iş. İlk yarının bitmesine 7 maç daha var. Çok daha iş değişir' diye konuştu.

YATTARA'YA GÖZDAĞI!

Şener, Yattara'nın Türkiye liglerinin çok önemli bir oyuncusu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ''Yattara, göze hoş gelen futbol oynuyor. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 11 maçta bir 15, bir 20 dakika oynadı. Bizim takım buna ciddi para veriyor. Önceden Yattara tekti takımda. Şimdi bir sürü oyuncu var onun gibi. 11 maçta oynayan futbolcuyu 11 maç daha oynatmadan kenarda tutmak bana çok ters geliyor. Diyorlar ki antrenmanlarda çok iyi. Antrenmanlar bana göre ölçü değil, seyirci yok, bişey yok. Ayağına bir şey gelse çıkıyorsun, dinleniyorsun, maç oynanmaya devam ediyor. Yattara'nın, önümüzdeki maçlarda kendini göstermesi lazım, gayet açık ve net. Çıkıp oynaması lazım ki bu halk bu oyuncuya çok büyük sempati besledi. Şimdi o kadar sempati beslediğini zannetmiyorum. Tekrar eski Yattara haline gelmesi lazım. Gelmezse benim yapabileceğim fazla birşey yok.''

SONG OLAYI

Şener, dünkü antrenmanda Song ile gazeteciler arasında yaşanan olaya ilişkin olarak ise, ''Olayı yeni öğreniyorum, tam detaylı öğrenmedim. Yabancı oyunculara birazcık misafir gibi bakmak lazım, el üstünde tutmak lazım. Biz belki fazla el üstünde tutuyoruz, o ayrı. Saha sonuçları iyi olsa bunlar gündeme gelmez, gelemez. Hep kötü gittikçe herşey ortaya çıkmaya başlıyor. Bence işi daha yumuşak halletmek lazım. Halletmeye de biz mecburuz. Sonuçta sıfır problemli bir takım olmaz. Bunları çözmek de bizim görevimiz. Çözeceğimize de inanıyorum o problemleri'' dedi.

Tjikuzu'nun ''Hoca benden yararlanmak istemiyor mu'' diye bir düşüncüye kapıldığını kaydeden Şener, ''Antrenmanlara çıkıyor. Bu oyuncuyla ilgili yazılanların doğruluk payı olabilir. Biz oyuncunun 90 dakika gösterdiği performansa bakarız. Hazırlık döneminde Avrupa'da herkesin beğendiği oyuncu. Burada bir hata yaptı, ceza aldı. Bizi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karıştırdı. Şimdi normal devam ediyor. Çok iyi bir teklif gelirse satılmayacak futbolcu yoktur'' diye konuştu.

"BÜYÜK DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Aralık ayında yapılacak mali genel kurul konusuna da değinen Şener, ''Mali genel kurula gerek olmadan defter aldığımız, verdiğimiz herşey belli. Delegeler kulüpte inceleyebilir. Gerekli herşeyin hesabını veririz. Olağan bir genel kurul yapılacak. Trabzonspor'un bütçesi çok büyüdü. Daha da büyümesi lazım. Küçük bütçe, büyük takım olmaz. 100-200 bin Avroluk transferlerle lider olmazsın. Büyük düşünmeye çalışıyoruz. Herkese bunu göstermeye çalışıyoruz. Trabzonspor'un gelirleri bu kulübü rahat rahat yönetecek miktarlara ulaştı. Daha da artıracak projeler var. Bizden sonra gelenlerin de mutlaka yeni projeler üretmesi lazım'' dedi.

Şener, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e yapılan küfürler konusunda ise, ''Çok yanlış. Beğenmeyebilirsiniz, genel kurullar var, gider oy vermezsin, eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsin. Kimsenin o hakkı yok. Şerefsiz falan gibi kelimeler bana göre ilkel insanların söyleyeceği kelimelerdir'' ifadelerini kullandı.

Şener, selde kullanılamaz hale gelen sahalar konusunda çalışmalar yaptıklarını, Futbol Federasyonu'nun da bu konuda kendilerine yardımcı olduğunu belirtti.

ligtv.com.tr
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• A. Aker'de 104. randevu !

Beşiktaş ile Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de bu hafta yapacakları maçla birlikte, tarihte 104. kez birbirlerine rakip olacaklar.

11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 36 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 103 karşılaşmanın 42'sini Beşiktaş, 38'sini Trabzonspor kazanırken, 23 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Siyah-beyazlıların toplam 140 golüne, bordo-mavililer 115 golle karşılık verdi.

LİGDE EŞİTLİK VAR

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda ise iki takımın galibiyet sayıları birbirine eşit. İki takım arasında yapılan 70 lig maçında taraflar 27'şer galibiyet alırken, 16 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 100 gole, Trabzonspor 79 golle karşılık verdi.

İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçlar Trabzon'da 0-0, İstanbul'da da 1-1 bitti.

TRABZONSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında rakibine karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu. İki takım şimdiye dek lig maçlarında Trabzon'da 34 kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 19, Beşiktaş ise 8 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 7 maçta ise eşitliği bozamadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki lig maçlarında Trabzonspor 54, Beşiktaş ise 41 gol attı. Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynandı ve ve Beşiktaş 2-1 galip geldi.

FARKLI SKORLAR

Beşiktaş, Trabzonspor karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. ''Kara Kartallar'' ayrıca, 2001-2002 ve 2003-2004 sezonunun ilk yarısında 5-0, 19 Şubat 1995 tarihindeki lig maçında da rakibini 4-0 yenerek, sahadan farklı skorlu galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı skorlu galibiyetlerini 7 Ağustos 1988'de Serdar Bali'nin jübile maçında 4-1 ve 2003-2004 sezonunda Trabzon'daki lig maçında 3-0'lık sonuçlarla aldı.

ligtv.com.tr
                      En son Oruç tarafından düzenlendi; 06.11.2009, 11:42.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hasret bitecek mi ?

Turkcell Süper Lig'de sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek, derbi maçlardaki 545 günlük galibiyet hasretine son vermek, hem de üst sıralara tırmanmak istiyor.

Son derbi galibiyetini 10 Mayıs 2008'de Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 yenerek elde eden bordo-mavililer, Beşiktaş maçından galip ayrılması halinde, 545 günlük galibiyet özlemini sona erdirmiş olacak.

Fenerbahçe galibiyetinin ardından oynadığı 7 derbi maçta, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Karadeniz ekibi, 7 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü.

Ligin 10. haftasında Kayserispor'u sahasında 2-1 yenen, 11. haftasında da ligden düşürülen Ankaraspor karşısında hükmen galibiyet alan Trabzonspor, kazanması halinde ilk kez bu sezon 3 haftayı 9 puanla kapatmış olacak.

SON 8 DERBİ MAÇ

Trabzonspor'un, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oyandığı son 8 maçta aldığı sonuçlar şöyle:

10 Mayıs 2008 Trabzonspor-Fenerbahçe.......: 2-0
                        14 Eylül 2008 Trabzonspor-Beşiktaş.........: 0-0
                        19 Ekim 2008 Galatasaray-Trabzonspor.......: 3-0
                        25 Ocak 2009 Fenerbahçe-Trabzonspor........: 0-0
                        15 Şubat 2009 Beşiktaş-Trabzonspor.........: 1-1
                        15 Mart 2009 Trabzonspor-Galatasaray.......: 2-2
                        30 Mayıs 2009 Trabzonspor-Fenerbahçe.......: 1-2
                        18 Ekim 2009 Galatasaray-Trabzonspor.......: 4-3

EN SONKİ BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ

Trabzonspor ligde, sahasında Beşiktaş'a en son galibiyetini 3 sezon öncesi aldı. Kara kaltallara karşı 2006-2007 sezonunda 3-2'lik sonuçla galibiyet elde eden bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda rakibine 3-2 yenildi. Geçen sezonki maç ise golsüz bitmişti.

MUHTEMEL 11

Trabzonspor'da zorlu maç öncesi ameliyat olan Zafer Yelen haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Hugo Broos, Namibyalı oyuncu Razundura Tjikuzu'yu ise kadroda düşünmüyor.

Teknik direktör Hugo Broos, Trabzonspor ile ikinci büyük maçına çıkacak. İlk büyük maçında Galatasaray'a İstanbul'da 4-3 yenilen Karadeniz ekibi, Broos yönetimindeki ikinci maçında galip gelmeye çalışacak.

Trabzonspor'un zorlu karşılaşmada en güvendiği isim ise Arjantinli oyuncu Gustavo Colman olacak. Bu sezon ligde 5 gol, 4 asist ile oynayan Arjantinli oyuncu, ligde geride kalan haftalarda, bordo-mavili takımın en verimli oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Teknik direktör Broos'un yarınki maça, Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Gabriç, Umut, Gökhan 11 ile çıkması bekleniyor.

ligtv.com.tr

Yorum

• Trabzoncell’li bayiler de hattini bildi

İlk 85 günde 20 bin aboneye ulaşarak bu alanda rakiplerine ciddi bir fark atan TrabzonCell, ilk bayi toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon’da gerçekleştirilen toplantıda, önümüzdeki dönem için oldukça iddialı abone hedefleri belirlendi.

Toplantıya yönetim kurulu üyelerimiz Atıf Ömürden Yavuz, Sırrı Eren, Derviş Köz ve Özer Bayraktar, Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin, Genel Müdür Yardımcımız Osman Aydın, Karadenizspor Başkanı Hüseyin Örs ve 100’ü aşkın bayi temsilcisi katıldı.

Oturumda Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin bir konuşma yaparak TrabzonCell’in Bordo Mavili taraftarların ve Trabzonlular’ın hiçbir gelişmeden geri kalmadan, her zaman en iyi şartlar altında kulüple buluşmasını ve kendini çok büyük bir ailenin parçası olarak hissetmesini sağladığını vurguladı.

TrabzonCell’e kulüp olarak çok ciddi bir yatırım yapıldığına da dikkati çeken Zengin, “Siz değerli iş ortaklarımızla bugün geldiğimiz noktada, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı görüyoruz. Ulaştığımız abone sayısı 20.000’i buldu. Bu sayıda siz değerli bayilerimizin katkısı bizler için son derece önemli hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Zengin, “Rakiplerimizin tanıtım sürelerinde ulaştıkları abone sayılarıyla, bugün bizim ulaştığımız abone sayıları başarımızı çok net kanıtlıyor. O nedenle gerçek Trabzonsporlu ‘Hattıni Bilir’ diyoruz ve herkesi hattini bilmeye davet ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bayi temsilcileri daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni ziyaret ettiler.

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• Song ve Tjikuzu ayrılacak mı ?

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, yarın oynanacak olan kritik Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi

Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi programına telefonla katılan Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Trabzonspor camiasında merak edilenleri açıkladı.

"TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR"

"Trabzon’da hava oldukça iyi. Mevsim normalleri dışında bir durum yok. Yani güzel bir atmosfer var. Geçen hafta bir maç oynamadık. Takımımız kompakt bir şekilde çalışma fırsatı buldu. Sağlık yönünden de herhangi bir sıkıtımız yok. Teknik sorumlumuz elinden geldiğince takımı dizayn etmeye çalıştı. Taktik çalışmaları yaptı. Biz topyekün bu maça hazırız diyebiliriz."

"Biz Trabzonspor’u yönetenler olarak bu sezon için iddialı mesajlar verdik. Malum, bir teknik direktör değişikliği ile beraber işin kimyası da bazen değişiyor.Onun takımı tanıması, takımın onu tanıması biraz zaman aldı. Bu bağlamda sezon başında beklemediğimiz puanlar kaybettik. Umut ediyoruz Trabzonspor onun da takımı daha iyi tanımasıyla oyun gücünü ortaya koyarak istediği neticeleri alacaktır. Biz iddialı olduğumuzu her fırsatta vurguluyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyor."

"TJİKUZU VE SONG DEVRE ARASINDA TAKIMDAN AYRILACAK MI?"

"Futbol dünyası bazen çok çalışmaktan çok sahaya üretmekle meşgul. Bu bağlamda Trabzonspor da payını alıyor. Bu oyuncular büyük umutlarla transfer edildi ama oyun sistemi içerisinde hocamızın ilk 11’de görev verdiği oyuncu sınıfında olmadıkları için tabiki duygusal olarka geriliyor olabilirler. Onlar da insandır. Neticede bizim iki oyuncuyla da kontratımız var. Onları sonuna kadar kazanma gayreti içerisinde olacağız.Devre arasında gönderilmeleri söz konusu değil."

"TRABZONSPOR YEREL BASINDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİL"

"Trabzonspor 40 yılda 40 yönetim değiştirmiş. Biz de onlardan bir tanesiyiz. Yerel medya bizim olmazsa olmazlarımızdan. Hepsi futbolun içinden gelen ve bu işe müdahil olmak isteyen bir yapıya sahip. Geçmişte de böyle, gelecekte de büyük ihtimalle böyle olacaktır.Ben kendi adıma bundan sitemkar değilim. Zaman zaman birbirimizi anlamadığımız dönemler olabilir ama bunu hiçbir zaman bir şikayet unsuru olarak ifade etmem."

ligtv.com.tr

Yorum

• Gözü yollarda!

Başkan Sadri Şener'in, “Ocak'ta işi bitirmeye çalışacağız” sözleriyle mest olan Fatih Tekke, Zenit'in görüşme önerilerini öteliyor, bir an önce Trabzonspor ile durumunun netleşmesini bekliyor.

Trabzonspor’da gözler şimdiden devre arası transfer dönemine çevrilirken, bu sürecin en önde gelen ismi durumundaki Fatih Tekke, Türkiye’den gelecek habere kilitlenmiş durumda. En yetkili ağız durumundaki Başkan Sadri Şener’in ilk kez net ifadeler kullanıp, “Fatih birlikte çalışmak istediğimiz, yetenekli bir oyuncu. Ocak ayında Zenit ile tekrar masaya oturacağız” açıklamasını yapmasıyla deneyimli futbolcu, artık resmi görüşmelerin başlamasına odaklandı. Sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında bitecek Fatih Tekke ile masaya oturmaya hazırlanın Rus temsilcisinin de eli kolu bu gelişmeler üzerine bağlandı.

Zaman talep etti
                              Türkiye’ye, özellikle de Trabzonspor’a dönmek isteyen Fatih Tekke, kendisine yapılan görüşme çağrılarını öteliyor. Bu konuda önceliği eski takımına veren golcünün, “Zenit’te gerçekten güzel günlerim geçti. Ancak şu an Türkiye’ye dönüşümle ilgili ciddi gelişmeler var. Bana anlayış göstermenizi istiyorum” diyerek zaman kazandığı öğrenildi. Kendi kazanacağı para anlamında da fedakarlığı göze alan Fatih Tekke için önce sportif direktör Ünal Karaman’ın Rusya’ya gidip ön görüşme yapması, ardından da Başkan Şener’in işi bitirmek için düğmeye basması bekleniyor.
                              Fatih Tekke’nin Trabzonspor kariyeri
                              MaçGolSüper Lig19789Türkiye Kupası2612Avrupa Kupası184Toplam241105

kaynak:fanatik
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Colman fırtınası

Sezonun ilk büyük maçı olan Galatasaray müsabakasında rakip fileleri iki kez havalandıran Gustavo Colman, kendi taraftarının önünde de gol sevinci yaşamak istiyor.

Antrenmanlardaki yüksek performansıyla dikkat çeken Arjantinli, göz dolduruyor. Trabzonspor’un en başarılı yabancısı durumundaki Tangocu, Avni Aker’de daha önceki Bursa ve Antalya maçlarında golle buluşmuştu.

kaynak:fanatik
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X