Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk futbolunun iki büyük kulübü Fenerbahçe ile Trabzonspor geniş yankı uyandıracak bir takasa hazırlanıyor. Bu büyük harekatı başlatan taraf ise Trabzonspor oldu. Başkan Sadri Şener, geçen hafta Kulüpler Birliği toplantısında bir araya geldiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a "Senden bir isteğim var Aziz başkan. Uğur Boral'ı bize ver. Sol kanatta
    iyi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sen onay verirsen, oturur bonservisini konuşuruz; üç aşağı beş yukarı anlaşırız. Eğer satmak istemezsen kiralama formülü üzerinde de düşünebiliriz" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Aziz Yıldırım bu teklif üzerine "Transfer işlerinde her şey olabilir, fakat benim de bir isteğim olacak. Tamam, ben sana Uğur'u veririm ama sen de bana Yattara'yı ver. Böylece hiç para konuşmaya gerek kalmaz. İki taraf da memnun olur" karşılığını verdi. Ancak Yıldırım ile Sadri Şener arasındaki bu konuşma, diğer başkanların yanlarına gelmesiyle yarıda kesildi. Öte yandan teknik direktör Christoph Daum'un forma vermediği ve bu sezon sadece 8 dakika oynattığı Uğur Boral'ın Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtiliyor.

Yattara her an vatandaş olabilir
    Yattara, Türk vatandaşlığına başvuruda bulunmasına rağmen dosyasındaki basit bir belgenin eksikliği nedeniyle henüz sonuç alamadı. Vatandaşlığa geçme koşullarına sahip olan bu belgeyi getirirse yasal süreç hızlanacak ve yıldız futbolcu vatandaş olacak. Yattara'nın ileride yerli statüsünde oynayabilecek olması F.Bahçe'ye cazip geliyor.

Fotomaç
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• Futbol Şube Sorumlumuz İhsan Alioğlu, sakatlığı bulunan oyuncumuz Zafer Yelen konusunda bir açıklama yaptı.

Zafer Yelen?in yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat aşamasına geldiğini belirten Alioğlu, ?Futbolcumuz Zafer Yelen?in sağ diz iç menüsküs dejeneratif zemindeki yırtığı dolaysıyla Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz gözetiminde kendisine uygulanan yoğun konzervatif tıbbi tedavi netice vermeyince ameliyatına karar verilmiştir. Bu uygulama daha önce yaşamış olduğu farklı tıbbi problemlerine aşina Almanya?daki eski doktoru tarafından yapılacaktır. Gelecek hafta içerisinde hospitalize edilmeden yapılacak olan bu uygulama akabinde birkaç günlük dinlenmeye müteakip Trabzon?a dönecek olan bu oyuncumuzun rehabilitasyonuna Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri?nde devam edilecektir? dedi.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzonspor 3'lü istiyor !

Turkcell Süper Lig'de 7. hafta çekişmeli bir maçla başlıyor !.. İlk hafta Sivasspor'u deplasmanda yenip sükse yapan ama ardından başarısız maçlar çıkaran ve son 2 haftada aldığı galibiyetlerle kendine gelen Trabzonspor, 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.

10'ar puanla 4. ve 5. sırada yer alan iki takımın mücadelesinin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Bordo mavili takımda Gineli yıldız Yattara'nın bu sezon ilk kez kadroda yer alıyor oluşu moralleri yükseltti. Son iki maçta aldığı 6 puanla kaostan kurtulan Trabzonspor'da tek hedef Başkent'ten de 3 puanla dönmek.

Ev sahibi Gençlerbirliği ise Doll yönetiminde çıktığı 6 lig maçında hiç yenilmeyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu maçladdan 4 tanesinde 1 puanla yetinen kırmızı siyahlılar da güçlü rakibini yenmeyi ve başarılı performansını sürdürmeyi hedefliyor.

GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR

STAT:
        19 Mayıs

SAAT: 20.00

YAYIN: LİG TV

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Tarık Ongun

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, İlhan, Radeljic, Aykut, Burhan, Tozo, Cem Can, Harbuzi, Mustafa Pektemek, Kahe

TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Egemen, Giray, Ferhat, Serkan, Selçuk, Colman, Gabric, Umut Bulut, Gökhan Ünal

TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

ligtv.com.tr

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Trabzonspor zirvede !

Futbol Federasyonu ve Turkcell'in işbirliğiyle düzenlenen Turkcell Fair-Play Ligi'nde 6. hafta kesin değerlendirme raporu açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor 8 ceza puanıyla ilk sırada yer alırken, 1252 ceza puanlı Ankaragücü son sıradaki yerini korudu.

10 ceza puanlı Galatasaray 3, 11 ceza puanlı Beşiktaş 4., 33 ceza puanlı Fenerbahçe ise 15. sırada yer aldı.

Turkcell Fair-Play Ligi'nde 6. hafta kesin değerlendirme raporuna göre oluşan puan durumu şöyle:

ligtv.com.tr
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yattara ve Uğur Boral'ın takas iddiaları ortaya çıktı.

Ajansspor.Com

Yorum

• ilk 11:

sylva

song
              giray
              egemen
              ferhat

ceyhun
              selcuk
              colman
              gabirc

gökhan
              umut

yedekler:

tolga
              baris
              serkan
              tayfun
              cale
              alanzinho
              yattara

Yorum

• Kartal Belediyesi’nce hazırlanan ve “40 Gün, 40 Gece” devam eden Kartal Kültür ve Sanat Festivali 26 Eylül’de Volkan Konak’la sona eriyor.

Bugüne kadar, her türden müziğin, kültürel, sanatsal ve diğer etkinliklerin aralıksız sunulduğu festivalin final gecesinde Karadeniz’li ünlü sanatçı Volkan Konak, Kartal Meydanı’nda Saat: 22.00’dan itibaren müzik severlerle buluşacak.

Festivalin kapanışında gerek sıcak sohbeti, gerekse birbirinden güzel türküleri ve şiirleriyle herkesin sevgi ve beğenisini kazanan Volkan Konak, Kartallılara hazırladığı özel programıyla unutulmaz bir geceye imza atacak. Ünlü sanatçınının konserinin bitiminde festival, havai fişek gösterileriyle sona erecek.
                Kartal Festivali Kapaniş Etkinlikleri

26 Eylül 2009 Cumartesi günü, Kartal Meydanı’ndaki kapanış etkinlikleri,

Saat: 12.00’da Satranç ve Tavla Turnuvalarıyla başlayacak.

Saat: 14.00’da, Kartal Sanat Tiyatrosu Çocuk Oyunu “Şeker Kral”

Saat: 15.00’da,Türk Sanat Müziği Yorumcusu Fevzi Derya Konseri.

Saat: 15.30’da,Türk Sanat Müziği Yorumcusu Murat Teker Konseri.

Saat: 16.00’da, Türk Halk Müziği Yorumcusu Aysu’nun Konseri.

Saat: 17.00’da, Kartal Folklor Spor Derneği-AGON Gösterisi.

Saat: 19.30’da, Düşbaz Adlı Grubun Konseri.

Saat: 21.00’da, Marsis adlı Karadeniz Rock Grubu’nun Konseri.

Saat: 22.00’da, Volkan Konak Konseri ve Havai Fişek Gösterileriyle Kapanış.
                Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• * Sebatspor'da görev dağılımı yapıldı!

* Sebatspor bir sevda

Akçaabat Sebatspor

244 hayran
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Başkan Şener hesap sordu

Son maçta ortaya konan kötü futbolun ardından Başkan Sadri Şener ve kurmayları, teknik heyetin dikkatini çekti. Hugo Broos ise her şeyin en kısa zamanda çözüleceğinin sözünü verdi.

Süper Lig’de önce Belediye ardından da Antalya’yı mağlup ederek çıkışa geçtiği düşünülen Trabzonspor’un, Gençlerbirliği önünde 2-0 öndeyken karşılaşmadan beraberlikle ayrılması sonrası, Yönetim harekete geçti. Bordo-Mavili kulübün Başkanı Sadri Şener ve kurmaylarının teknik direktör Hugo Broos’tan takımın son durumu hakkında bilgi aldıkları belirtildi. Kötü gidişin nedenini öğrenmek isteyen Şener’in, teknik heyete tam destek verdiği, ancak sahası Avni Aker’de oynanacak olan Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmanın çok önemli olduğunu vurguladığı belirtildi.

‘Çıkışa geçeceğiz’

Karadeniz temsilcisinde Sadri Şener’e her şeyin en kısa zamanda yoluna gireceğine dair söz veren Hugo Broos’un, “Gaziantep karşılaşmasında tekrar çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Son maçta yaptığımız hatalardan ders aldık. Hazırlıklarımızı da bu yönde yapacağız” dediği ifade edildi.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Yorum

• "KALEYE GEÇMEZSEM ART NİYET ARARIM"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, hazırlık maçlarındaki performansı ile dikkat çeken kaleci Tolga Zengin, Slyva'nın yediği kötü gollere rağmen halen kaleye geçememesi nedeniyle sıkıntılı.

Tolga "Bu hafta kale için gün sayıyorum. Tabii ki takdir hocamızındır. Ama yine kaleye geçemezsem, bu işte art niyet ararım. İyi ve formda olan kalede yer alacaksa gün bu haftadır. Söylenecek bir şey yok. Trabzonspor'un kalesinde güzel bir rekabet var. Bu hafta değişimin olacağına inanıyorum Bu ben de olabilirim Onur da olabilir. Ama değişim zamanı geldi. Tony'nin daha fazla yıpranmaması için değişim şart" dedi.

Sabah / Maraton.com.tr
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Revizyon zamanı

Trabzonspor'da tekrar çıkışa geçmek için düğmeye basıldı. Gaziantep maçı öncesi Yattara'ya 'hazır ol' mesajı verilirken, hatalı gol yiyen Sylva'nın yerine kaleye Tolga'nın geçmesi bekleniyor.

Gençlerbirliği deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da teknik heyet, Gaziantep’le oynanacak maç öncesi kadroda revizyon yapacak. Kötü gidişe son vermek isteyen teknik direktör Hugo Broos’un, sakatlıktan yeni dönen İbrahima Yattara’ya ‘hazır ol’ mesajı verdiği öğrenildi. Camia, Belediye ve Antalya maçının kadrosunun bozulmamasını isterken Broos, Başkent’te son 10 dakikada sahne alan Gineli yıldızının yanı sıra savunma ve kalede de değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Tony Sylva’nın ikinci goldeki hatası sonrası, genç Tolga Zengin’e şans doğdu. Rigobert Song’tan da vazgeçmek istemeyen Belçikalı hocanın, kaptan Egemen Korkmaz’ın yanında Giray’ın yerine Kamerunlu oyuncuyu oynatması bekleniyor.

Serkan yeniden 11’e...

Takımın en formda olan isimlerinden Serkan’ın ise tekrar onbire geri döneceği ve sağbekte görev alacağı bildirildi. Onun önünde ise Broos’un, “Yetenekleri tartışılmaz. Gününde olduğu bir maçta çok daha fazla artımızın olacağının farkındayız” dediği Yattara’nın forma giyeceği ifade edildi.

fanatik.com.tr

Yorum

• Trabzonspor'a yanlış yapıyorlar"
                          Trabzonspor eski başkanlarından Nuri Albayrak, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın bütçelerinin yarısının Trabzonspor'da olması halinde bu takımlarla yarışabileceklerini söylerken, kimseye kırgın olmadığını, Trabzon ve Trabzonspor'a yanlış yapıldığını ifade etti.

Hiç kimseye kırgın olmadığını Trabzon ve Trabzonspor'a yanlış yapıldığını ifade ederek, kulübe hizmet etmek için görevde olmanın şartla olmadığını, Albayrak ailesi olarak her zaman üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, görevde bulunduğu süre içersinde birlikte çalıştığı eski takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in bırakılmasına çok üzüldüğünü belirterek, "Trabzonspor'da görev yaptığı dönemde kendisiyle iki yıl çalıştım. Kaptan Hüseyin Çimşir'in bırakılmasına çok üzüldüm. Onun yerine alınan oyuncunun da onun yerini dolduramayacağına inanıyorum. Buna çok üzüldüm. Takımımız iyi bir takım genç bir takım, İnşallah bu takımla uzun vadede başarılı oluruz" dedi.

"İSTANBUL TAKIMLARININ YARI BÜTÇESİ BİZDE OLSA ONLARDAN DAHA BAŞARILI OLURUZ"
                          Albayrak, "Türkiye'de, Türk ekonomisinin döndüğü bir şehir var. O da İstanbul. Bizim mücadele verdiğimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş İstanbul takımları. Futbol artık dünya'da ve Avrupa'da bütçeyle oluyor. Arada bir Sivasspor gibi takımlar çıkıyor ama bunun tesadüf eseri olduğunu tüm spor camiası gördü. Trabzonspor'un ekonomik manada İstanbul takımlarıyla yarışabilmesi için en azından İstanbul takımlarının yarı bütçesi olmalıdır. Bu bütçe bizde olur ise biz onlardan çok çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü biz Trabzonspor olarak, Trabzon şehri ve bölgesi olarak verimli bir arazideyiz. Futbol olsun diğer alanlarda olsun Karadeniz insanı zeki olduğunu göstermiştir. Ben İstanbul takımlarının yüzde 40-50 bütçesinin Trabzonspor'da olması halinde o takımlardan çok daha iyi işler yapabileceğimize inanıyorum. Biz olayı bu şekilde yaklaştık. Bizler çok tez canlı insanlarız. İnsanlara 3-5 yıl sabredemiyoruz. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 11 yıldır kulübün başında ama kulübü getirdiği seviye ortada. Fenerbahçe kulübü'nün yıllık geliri 350 Milyon TL.Trabzonspor Kulübü'nün yıllık geliri ise benim dönemimde 50 Milyon TL idi. Bütçesi ise 80 Milyon TL idi. Biz Trabzonspor'u iki yıl idare ettik. Arada 30 Milyon TL fark var. Fark da proje katkısıdır. Kulübü 40 Milyon TL borç ile teslim ettik" dedi.

"BİLİNÇLİ İNSANLARIN OLUR OLMAZ KONUŞMALARI BENİ ÇOK ÜZDÜ"
                          Nuri Albayrak görev yaptığı dönemde kendisini üzen, bilinçsiz insanların değil, bilinçli insanların konuşması olduğunu belirterek, "Beni üzen Trabzonspor'da bilinçsiz insanların konuşması değildi. Bilinçli insanların konuşması oldu. Bu konuşmalarda kasıtlı olarak yapılıyordu. Nuri Albayrak göreve geldikten sonra kendisinden önceki yönetimler hakkında bir şey konuştuğunu duydunuz mu? İnsanlar emeklerini ve zamanlarını kulüp için harcadılar. Konuşarak da elimize bir şey geçmez. Ama bizden sonra gelen yönetim, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Özak da dahil olmak üzere hakkımızda çok şey konuştular. Akla hayale gelmeyecek şeyler konuştular bunlar beni çok üzdü" şeklinde konuştu.

"SAYIN BAKAN FARUK ÖZAK BUGÜNKÜ BORCUN SORUMLUSUDUR"
                          Trabzonspor geçmişte olsun bugün olsun yöneten, yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen Albayrak, "Ancak camiayı bölecek hareketlerden kaçmak lazım. Sayın Faruk Özak, toplantı organize ediyor ama o toplantıya başkanlık yapmış biri olarak bizi davet etme arama lütfunda bile bulunmuyorlar. Bunlar üzücü olaylar. Trabzonspor kimsenin malı değildir. Şu anda sayın bakan kulübe sahip çıkan olarak kendini gösteriyor. Şu anda olan olumlu veya olumsuz hareketlerin yüzde 80'i ona aittir. Trabzonspor bugün 150 Milyon TL borcun altına girmişse birinci derecede sorumlu odur" dedi.

"BİZ GÖREVDE OLSAYDIK AKYAZI PROJESİ BAŞLAMIŞ OLACAKTI"
                          Kıyı Kenar Çizgilerinin imara açılması yönünde kanun çıkarttıklarını belirten Albayrak şöyle konuştu, "Kıyı kenarda, Uluslararası oyunların yapılacağı, spor alanlarının olabileceği yönünde kanun çıkardık. Bu aşamadan sonra sayın Bakan Faruk Özak'ın da gücü yetmez bu projeyi durdurmaya, çünkü sayın Başbakanımız projeyi kendisine sunduğumuz ilk günden beri sahip çıkmışlardır. Gelen Belediye Başkanımız da bu projeye sahip çıkıyor. Bu proje olacaktır bunu bilmek lazım. Trabzon şehrinde büyüyecek yerimiz kalmadı. Hüseyin Avni Aker'in yeniden yapılanması bize yakışmaz. Bize sahilde Avrupa standartlarında çok güzel bir stadyum yakışır. Kayseri ve Rize bunu yaptı. Biz bunları yaptığımız zaman arkadaşlar bu projeye karşı çıktılar. Kanunu biz başkanlık görevini bıraktıktan sonra çıkardık. Biz görevde olsaydık. İnanın stat projesinin temelleri atılmış olurdu. Dolgusu da bitmiş olurdu. Ben kimseye kırgın değilim. Trabzon şehrine, Trabzonspor'a yanlış yapılıyor. Bizim orada yapmak istediğimiz şeyleri engellediler. Ufukları bu projeye yetmedi" dedi.

Trabzonspor biz her zaman emrindeyiz diyen Albayrak, "Şu anda başkan değilim ama Trabzon ve Trabzonspor için çalışıyorum. Trabzonspor'a hizmet etmek için başkan olmak gerekmiyor. Albayrak ailesi olarak bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Kaynak :Ajansspor
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonspor, hastalık ve sakatlıklarla boğuşuyor

Trabzonspor'da geride kalan 7 haftada neredeyse hastalık veya sakatlık geçirmeyen futbolcu kalmadı.
                            28-9-2009 10:31
                            Şu ana kadar 8 futbolcu gribal enfeksiyona yakalanırken, 3 futbolcu ise sakatlığı nedeniyle zaman zaman verimli olamadı.

Turkcell Süper Lig'e büyük umutlarla giren ancak geride kalan 7 haftada ciddi hayal kırıklıkları yaşayan Trabzonspor, hastalık ve sakatlıklarla boğuşuyor. Bordo - mavili takımda bugüne kadar neredeyse hastalık ve sakatlık geçirmeyen futbolcu kalmazken, teknik direktör Hugo Broos'un bu konuyla ilgili olarak sağlık heyetiyle sürekli görüştüğü öğrenildi.

Bordo - mavili takımda Gökhan, Alanzinho, Selçuk, Gabric, Tjikuzu, Giray ve Tayfun çeşitli aralıklarla geçirdikleri gribal enfeksiyon nedeniyle zaman zaman takıma faydalı olamadı. Zafer Yelen ise sakatlığı nedeniyle hiçbir maçta forma giyemedi. Yattara uzun süren sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta düzelirken, kaptan Egemen de, sağ el bileğindeki kırık nedeniyle bir maçta forma giyemedi, diğer maçlara ise bandajlı çıkmak zorunda kaldı. Bordo - mavili takımda son olarak Engin'in de gribal enfeksiyona yakalanması ve bu nedenle Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında forma giyememesi dikkat çekti. Bordo - mavili idarecilerin özellikle izin günlerinde kendilerine dikkat etmeyen ve gribal enfeksiyona yakalanan futbolcular hakkında bazı kararlar alabileceği iddia edildi.

COLMAN YENİDEN DOĞDU

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos'un serbest oynattığı Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, performansıyla göz dolduruyor. Ligde şu ana kadar 5 asist yapan, 3'te gol atan Colman, Broos'un da vazgeçemediği isimler arasında yer alıyor. Belçikalı teknik adamın Sylva'dan sonra en çok sahada tuttuğu yabancı futbolcu olan Colman, yeni oyun sisteminde daha çok topla buluştuğunu ve dolayısıyla daha çok gol pozisyonuna girebildiğini söyledi. Bu arada Broos, 8 yabancı futbolcudan sadece Gabric, Colman, Song ve Sylva'yı 11'de oynatıyor.

SONG: "DAHA ÖNCE SAĞBEK OYNAMIŞTIM"

Öte yandan Broos'un Gençlerbirliği maçında sağbekte görevlendirdiği tecrübeli futbolcu Rigobert Song, daha önce de bu mevkide görev yaptığını söyledi. Song, sağbekte de görevini en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını belirterek, "Hocam rakibe göre böyle bir görev verdi. Bende bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonra da aynı bölgede görev yapmam gerekiyorsa bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırım. Takım olarak da bu kritik süreçten kısa sürede çıkacağımızı düşünüyorum. Henüz lig bitmedi, puan durumunda üstümüzdeki rakiplerimizi yakalayacağımız daha bir çok hafta var" şeklinde konuştu.

Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA)
                            bordomavi.net

Yorum

• Kulübümüzden yeni kombine kampanyası

28.09.2009

Kulübümüzün 2009-2010 sezonu kombine kart fiyatlarında indirime gidildi. Kombine kartlar yarından (salı) itibaren satışa sunulacak.

Turkcell Süper Ligi ve Türkiye Kupası müsabakalarında geçerli olacak kombine kartların indirimli fiyatları şöyle belirlendi:

VİP Özel Tribünü: 5000 Euro

VİP Tribünü: 2000 TL.

Kapalı Orta Bölümü: 1000 TL.

Kapalı Kenar Bölümü: 800 TL.

Maraton Tribünü: 400 TL.

Kale Arkası tribünleri: 160 TL.

Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulübümüz tarafından 10 taksit imkanı sağlanacak. Ayrıca kredi kartı tek çekim ya da nakit ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanacak.

Kale arkası Tribünü hariç bayanlarla, 1995 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kombine kartların satışı Sadri Şener Merkezi ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden gerçekleştirilecek.
                              bordomavi.net

Yorum

• Fair Play Ligi 7. hafta sıralaması

Türkiye Futbol Federasyonu ve Turkcell işbirliğiyle oluşturulan Turkcell Fair Play Ligi 7. hafta raporu açıklandı.

Karşılaşmalarda görülen kartlar, saha kapatma, seyircisiz oynama ve hak mahrumiyeti cezalarının, ceza puanı olarak işlendiği değerlendirmede, takımımız 10 puanla birinci sırada yer aldı.

bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X