Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlık kontrolünden geçecekler

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi yarın ve cuma günü, 2 grup halinde Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
    Yeni transferler Tjikuzu, Ferhat ve Zafer Yelen'in de kontrollere katılabileceği bildirildi.
    Futbol Şubesi Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Hazırlık kampları öncesi, bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz" dedi.
    HÜSEYİN İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ Bu arada yönetimin yıllık ücretinde indirime gitmesini istediği Hüseyin'in bu nedenle masaya oturmaya yanaşmadığı öğrenildi. Hüseyin'in özellikle Almanya ve Rusya'dan bazı takımlarla temas halinde olduğu belirtildi.

24.06.2009
    Kaynak : DHA
    bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yeni Cubuklu:

*
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Çubuklu formalar satışa çıktı
          Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı çubuklu Bordo-Mavi formalar satışa sunuldu.

Yeni sezonda takımımızın da kullanacağı çubuklu formalara taraftarlarımız Ts Club Mağazaları ulaşabilirler.

Diğer Fotoğraflar

I am titanium

Yorum

• fatih sultan tekke için tıklayalım oyumuzu atalım;

http://www.bordomavi.net/index.php?p...ular&d_id=2092
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Halilhodzic Ada yolcusu?

Adı yaz başında Trabzonspor'la da anılan Vahid Halilhodzic'in Fildişi Sahili Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılacağı ve Premier League ekiplerinden Portsmouth'la anlaşacağı iddia edildi. Fildişi Sahili Futbol Federasyonu da muhtemel ayrılık haberini doğruladı.

Fildişi Sahili
              Futbol Federasyonu (FIF); adı yaz başında Trabzonspor'la da anılan Vahid Halilhodzic'in Fildişi Sahili Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılacağını bildirdi.

Başarılı çalıştırıcının önümüzdeki günlerde Premier League ekiplerinden Portsmouth'la anlaşacağı iddia ediliyor.
              Colmandante

Yorum

• Yayla Kent devri gerçekleştirildi

Düzköy Yaylası’nda bulunan Yayla Kent Kızılay Tesisleri’nin devir teslim töreni bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Küçükali’nin Trabzonspor’a hizmet etmiş, camianın önemli simalarından biri olduğunu belirterek, “Kendisi şu anda da ülkenin en itibarlı kurumlarından olan Kızılay’ın genel başkanı. Trabzonspor camiasına hizmet etmiş birisinin böyle bir görevde bulunmasından gurur duyuyoruz. Kulübümüz kendilerinden Düzköy Yaylası’ndaki tesislerin kullanımı talep etti. Sağ olsunlar tesisleri kulübümüzün kullanımına sundular. İnşallah bundan sonra takımımız sezon başı kamp çalışmaları için başka şehirlere gitmek mecburiyetinde kalmayacak ayrıca Trabzon turizmine bu şekilde katkıda bulunacak. Kendilerine tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ise sözlerine Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’na kendileri hakkında kullandığı ifadelerden dolayı teşekkür ederek başlarken, “Ben her şeyden evvel Trabzonsporluyum. Onun için bize teşekkür edilmemeli. Bu bizim borcumuz. Keşke daha iyi imkanlarımız olsa da Trabzonspor’a sunsak. Ancak biz de bir yardım kuruluşuyuz, elimizden şimdilik bu kadar geliyor. Trabzonspor gibi saygın, mazisi güçlü ve geleceği aydınlık olan bu kulübe Kızılay’ın katkısı olacaksa biz de bu durumdan bahtiyarlık duyarız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte mutlu bir imza töreni gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor sevdası çok farklı. Böyle bir duyguyu yaşamak çok güzel” diye konuştu.

Karşılıklı atılan imzaların ardından Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali’ye bir plaket takdim etti.

kaynak:
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• A.SEBATSPOR BEŞİKTAŞ'IN PİLOT TAKIMI OLUYOR

Sebat’ta Beşiktaş’ın Pilot Takımı Oluyor
                  1923’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yılda temelleri atılan A.Sebatspor, görünen o ki 2009’dan sonra Trabzon’un değil, İstanbul’un hizmetine girecek. Başkan Şenol Ayvaz, yönetimin yarıya yakınının istifa etmesine rağmen “koltuğu bırakmam” derken, borçların fazlalığı nedeniyle çözümü Beşiktaş’ın pilot takımı olmakla buldu.

Beşiktaş’ta Trabzon gibi futbol kentinin önemli bir ekibini alt yapı olması teklifine sıcak bakarken, tüm kadro ve hocayı kendisinin belirleyeceği bir pilot takım projesini istedi. Görüşmeler sürüyor. Sezon başında Trabzonspor’un pilot takımı olması son anda isim, renk değişikliği nedeniyle gerçekleşmeyen A.Sebat, Beşiktaş’ın pilot takımı oluyor ama isim ve rengine dokunulmuyor.

Kaynak:MEDYATRABZON 24 HAZİRAN 2009
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• Hüseyin Çimşir Ortada Kaldı
                    2008-2009 sezonunun sona ermesiyle birlikte serbest kalan, Trabzonspor yönetiminin aldığı fiyatta indirim istemesi üzerine sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan tecrübeli futbolcu Hüseyin Çimşir, şu ana kadar başka bir takımla da anlaşma sağlayamadı. Yurt içinden ve yurt dışından teklifler aldığı belirtilen Hüseyin Çimşir'in futbol hayatını yurt dışında sürdürmek istediği ve özellikle Alman kulüpleriyle temasta olduğu bildirildi. Geçen sezon Hüseyin Çimşir ile Rus kulüpleri de ilgileniyordu.
                    Kaynak:Haber7.com

Yorum

• Trabzonspor'a yeni tesis

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Düzköy Yaylası'nda bulunan Yayla Kent Kızılay Tesisleri, Trabzonspor'a devredildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan devir teslim törenine Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali katıldı.

Hacısalihoğlu, burada yaptığı konuşmada, Küçükali'nin Trabzonspor'a hizmet etmiş, camianın önemli simalarından biri olduğunu belirterek, ''Kendisi şu anda da ülkenin en itibarlı kurumlarından olan Kızılay'ın genel başkanı. Trabzonspor camiasına hizmet etmiş birinin böyle bir görevde bulunmasından gurur duyuyoruz. Kulübümüz kendilerinden Düzköy Yaylası'ndaki tesislerin kullanımını talep etti. Sağ olsunlar onlar da tesisleri kulübümüzün kullanımına sundular'' dedi.

Burada sezon başı kamp çalışmaları gerçekleştirebileceklerini ve başka şehirlere gitmek mecburiyetinde kalmayacaklarını anlatan Hacısalihoğlu, ayrıca Trabzon turizmine bu şekilde katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ise her şeyden evvel Trabzonsporlu olduğunu vurgulayarak, ''Onun için bize teşekkür edilmemeli. Bu bizim borcumuz. Keşke daha iyi imkanlarımız olsa da Trabzonspor'a sunsak'' diye konuştu.

Küçükali, kendilerinin bir yardım kuruluşu olduğunu ve ellerinden şimdilik bu kadarının geldiğini belirterek, ''Trabzonspor gibi saygın, mazisi güçlü ve geleceği aydınlık olan bu kulübe Kızılay'ın katkısı olacaksa biz de bu durumdan bahtiyarlık duyarız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte mutlu bir imza töreni gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor sevdası çok farklı. Böyle bir duyguyu yaşamak çok güzel'' dedi.

Yayla Kent Kızılay Tesisi'nin Trabzonspor'a devrine ilişkin protokolün imzalanmasının ardından kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye plaket takdim etti.

ligtv.com.tr
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fatih Tekke: En ciddi teklif Fener'den geldi

Zenit Kulübü'nden ayrılması gündemde olan ve kulübü tarafından Guiza'ya karşılık 10 milyon Euro ile birlikte Fenerbahçe'ye teklif edildiği ortaya çıkan milli futbolcu Fatih Tekke, transferi ile ilgili konuştu.

25 Haziran 2009 10:40

Tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Fatih, Rusya'nın Zenit kulübünden artık ayrılmak istediğini belirterek, kendisi için her zaman önceliğin eski kulübü Trabzonspor olduğunu, ancak bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini söyledi. Transferi ile ilgili tüm bilgilerin menajerleri aracılığı ile önce Trabzonspor Kulübü'ne verildiğini hatırlatan Fatih Tekke, "Menajerlerime de talimat olarak verdim. Öncelikle benim durumumu Trabzonspor bilecek. Trabzonspor transferimle ilgili herşeyi biliyor zaten. Bilmek zorunda, çünkü ben böyle yapıyorum. Ama Rusya'nın Zenit Petersburg'a bugüne kadar Türkiye'den en ciddi teklifi tek Fenerbahçe yaptı. 1.5 yıl öncesinde gelip çok ciddi manada paralar verip, almak isteyen kulüp Fenerbahçe'dir, ama kulübüm buna izin vermedi. Kulübüm o dönemde benim için 10 Milyon Euro istemişti" dedi.

Futbol oynayacağı bir takımda oynamak istediğini belirten Fatih Tekke, "Rusya'da maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok. Parayı düşünsem Rusya'da kalmak benim için en akılcı yol olur, ama ben futbol oynamak istiyorum. Almanya'da bazı takımlarla görüşmelerimiz var. Bu görüşmeler olumlu yönde şekillenirse ilk tercihim Avrupa'da oynamak olacak. Ben kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok iyi hissediyorum" diye konuştu.

"İnsan yaşlandıkça kendi köyünü, doğduğu yeri çok özlüyor. Gün geçtikçe özlem artıyor. Ne kadar uzaklaşsa özlemi o kadar artıyor" diyen Fatih "Trabzonspor'a gelmek tekrar nasip olursa, Türkiye'ye dönüşüm, ilk tercihim her zamanki gibi yine Trabzonspor olacaktır. Fiziksel olarak ve psikolojik olarak kendimi değerlendirdiğim zaman 5 sene daha rahatlıkla üst düzey oynayabileceğimi düşünüyorum. Yaşım 31 ve 35-36 yaşlarında Türkiye'de oynayan oyuncular var. 37-38 yaşlarında üst düzey oynayıp futbolu bırakan oyuncular var Türkiye'de. Bende bu şekil olabileceğimi düşünüyorum. Futbolu bırakmak benim doğduğum yerde bırakmak, beni Fatih Tekke yapan yerde tabiki bırakmak isterim. Böyle bir onuru yaşamak isterim. Benim duygularım her zaman böyle olmuştur. Futbolu beni Fatih Tekke yapan yerde, doğduğum şehirde sevdiğim şehirde bırakmak isterim" şeklinde konuştu.

"RUSYA'DA GÜZEL BAŞARILAR YAKALADIM"

Rusya'da önemli başarılar yaşadığını kaydeden Fatih Tekke "Rusya'da geçirdiğim yıllara baktığınızda sonuç olarak inanılmaz pozitif bir başarı yakaladım. 4 tane kupa elde ettik. Bunların iki tanesi bir oyuncunun hayal edeceği en üst düzey kupalar. Dünyanın en iyi oyuncuları ve en iyi takımlarına karşı oynuyorsunuz. UEFA Kupası, Süper Kupa, Rusya Ligi Şampiyonluğu, Rusya Kupası bunlar 2.5 yılda oldu. Takım içinde de en fazla gol atan ikinci oyuncu durumundayım. Bir oyuncu için önemli başarılar bunlar ama kendim için ise kayıp olarak şöyle değerlendirebilirim. İlk gittiğim yıllarda Rusya'daki antrenman sahalarının elverişli olmamasından dolayı sakatlıklar yaşadım. Gelecek yıllarıma etki etti. Son bir yıllda bir çok şey olumlu hale geldi. Rusya'da geçirdiğim 3 yıla baktığımda benim için daha üst düzey olabilirdi. Saha dışındaki problemlerim olmamış olsaydı Arsenal'a transfer olan Arshavin gibi Fatih Tekke'de bir yerlere gidebilirdi" açıklamasını yaptı.

Rusya'ya giderken Türkiye'nin en önemli oyuncusu olarak gittiği hatırlatan Fatih Tekke, "İstanbul takımlarında oynayıp yurt dışına giden bir oyuncu benim performansımla oynamış olsaydı bu çok daha farklı aksettirilebilirdi. Gökdeniz'de aynı şekilde. Şampiyon oluyorsunuz kimse yok. UEFA Kupası'nı kaldırıyorsunuz kimse yok. Süper Kupa'yı kaldırıyorsunuz kimse yok, arayan yok, soran yok. Trabzonlular olarak çok iyi işler yapıyoruz ama çok değerli olarak gösterilmiyor. Çok önem verilmiyor" diyerek basın mensuplarına sitemde bulundu.

"MİLLİ TAKIM'A NEDEN ÇAĞRILMADIĞIMI BİLMEK İSTİYORUM"

Milli Takım konusunu konuştukça zarar gördüğünü de belirten Fatih Tekke, şunları söyledi:

"Ortada bir sebep bir neden yok. Bunun cevabını arıyorum açıkçası yok. Bunun nedeni nedir diye, Milli Takım için veya başka bir takım için kriter ne olmalı ?, performans mı ?, kriteri nedir? yetenek mi ? Bunun bir kriteri olması gerekiyor. Oynayan oyuncu mu? ama oynamayan oyuncu bakıyorsunuz bazen oynuyor. Sakat olan oyuncu Milli Takım'a gidiyor. Bunun kriterini birilerini ortaya koyması gerekiyor. Bire bir ilişkide de insanlar bir şey olduğunu söylüyor. Hocalar ve futbolcular arasında şakalar olmazsa zaten kampların geçmesi mümkün değil. Böyle bir sebeb yok. Böyle bir sebep olacağını ben aklımdan bile geçirmedim. Herkes hata yapabilir. Bilmeyerek belki bir saygısızlıkta yapmış olabiliriz. Eğer böyle bir şey varsa çok önemli değil ben zaten kaybedeceğim yıllarımı kaybetmişim zaten. Türkiye'nin en yetenekli oyuncusuyken Milli Takım sayıma baktığınızda sıradan bir oyuncunun sayısından belkide daha az. Bunun sebebi benden de kaynaklanabilir, başka nedenlerden ötürüde olabilir. Ahlaken şunu söylüyorum. Böyle bir şey varsa gider özür dilemesini de biliriz. Milli Takım'a çağırılmayışımın nedenini bilmek istiyorum. Gerçekten bunun nedenini bilmiyorum."

"TÜRKİYE'DEKİ TEK HEDEFİM TRABZONSPOR FORMASI ALTINDA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK"

Fatih Tekke, Türkiye'de tek hedefinin Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade ederek "Ben UEFA Kupası'nı da gördüm. Şampiyonlukta gördüm. Süper Kupa'yı kaldırdım. Futbola başlarken hayalim olan bordo-mavili forma ile şampiyonluk kupası kaldırabilmek en büyük hayalim. Bu benim için inanılmaz tarif edilmez bir istek. Yoksa Fatih Tekke'yi ispat etme gibi bir niyetim yok" dedi.

Kendisinden sonra kaptanlık görevini alan Hüseyin Çimşir'in takımdan ayrılmasını da değerlendiren Fatih Tekke, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Hüseyin çok sevdiğim ve işine çok saygılı olan bir arkadaşımdır. Sahada canı gönülden yüreği ile oynayan bir insan. Bazı şeyler şık durmuyor. Biz insanımızı küstürmeyelim. Biz içerde birbirimize bağıralım, birbirimize sevip-sevmediğimizi söyleyelim ama dışardan bakıldığında bu şık durmuyor. Fotoğrafa dışardan bakıldığı zaman farklı algılanıyor. Hüseyin, Fatih, Hami meselesi değil. Bunlar zaten bu formayla oldular. Bu forma olmazsa mümkün değil bizler buralarda olamazdık. İnsanlar kulüplerinde ayrılabilirler bu normaldir. Hiç bir zaman Türkiye'de siz şöyle değerlisiniz denmez. Bugün iyeseniz iyidir. Kötüyseniz herkes arkanızdan bir şeyler söyler. Trabzonspor camiası olarak şık durmayan şeyler oluyor. Oyuncu gidebilir ama yapılan emeklerin hepsine teşekkür edilir, alnından öpülür gönderilir. Orta da bir emek var. Trabzonlu oyuncuların takımda kalmasında her zaman fayda vardır."

haber7.com
                        TEK BÜYÜK TRABZONSPOR

Yorum

• "Breams'la kupa, benle şampiyonluk"

Brugge'ün de transfer etmek istediği ancak Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Hugo Bross, Urbain Breams ile kupayı kazanan Trabzonspor'un kendisi ile şampiyonluk kazanacağını öne sürdü.. İşte Ajansspor.com yazarı Aytekin Akay'ın gerçekleştirdiği özel röportaj..

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Bross, stoper olarak futbol oynamış, 1986 dünya kupasında Pfaff ve Gerets’le aynı takımda yer almış biri. Andercleht’te oynarken, Galatasaray ile eşleşmişler ve hem Belçika’da hem de İstanbul’daki maçta Galatasaray’ı 5-1 mağlup etmişlerdi. Bross daha önce hiç Trabzon’a gelmese de eşi 1993’te Trabzon’a gelmiş. Leekens’in eşiyle iyi arkadaş olan bayan Bross, Leekens’in eşinin daveti üzerine 1993’te Trabzon’a gelme imkanı bulmuş. İşte Hugo Bross ile ilk söyleşimiz.

- İlk teklif nasıl ne zaman geldi?

İki hafta önce geldi. Bu sürede, kendilerinin başka hocalarla da görüştüklerini biliyordum. Benim Trabzonspor’a gelmemde Urbain Breams’in büyük rolü oldu. Leekens ve Gerets’le de konuştum.

- Breams neler söyledi?

Urbain Breams, Trabzon insanının sıcaklığından ve misafirperverliğinden bahsetti. Futbol açısından her imkanın olduğunu, İstanbul takımlarıyla yarışmak için üç kat fazla çalışmak gerektiğini söyledi. Trabzonsporluların gönlünden geçen başarıyı yakalayan hocaların da krallardan üstün olacağını belirtti.

- Daha önce Trabzonspor’un adını duydunuz mu?

Evet, duydum. Belçika’dan Trabzonspor’a çok fazla oyuncu gitti. Urbain Breams. George Leekens’in eşiyle benim eşim çok samimi arkadaştır. Hatta eşim Leekens Trabzonspor’u çalıştırırken Trabzon’a gitmişti. Yani benden on altı sene önce o Trabzon’a gitmiş. Bunun yanında Colman ve Yattara Belçika’dan tanıdığım oyuncular.

- Trabzonspor, sezonu ünlü bir yabancı hocayla açmak istedi. Bunun için arayışlar da oldu. Bunlardan haberiniz oldu mu?

Evet ancak herkese göre ünlü hoca algısı başkadır. Nasıl Türkiye’de Şenol Güneş, Fatih Terim ünlü hocaysa İngiltere’nin, Almanya’nın ünlü hocaları bellidir. Ben Şampiyonlar Ligi’nde hem Brugge hem de Andercleht deneyimlerim var. Önemli olan hedefleri olan bir yerde olmanız. Trabzonspor hedefleri olan bir ekip. Ben de hedefleri olan bir yere geldiğimi düşünüyorum.

- Belçika’da başarılı bir kariyeriniz var. Ama Yunanistan’da çalıştırdığınız takım küme düştü. Bu konuyu nasıl değerlendireceksiniz?

Yunanistan’daki kulüp başkanı yakın arkadaşımdı. Sekiz puanlı bir takıma yardım amacıyla gittim. İlk yarıyı 8 puanla bitirmiş takımı, 25 puana çıkarttık ama maalesef düştü.

- Herkes Trabzonspor nasıl oynayacak diye merak ediyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Şampiyonluğa oynayan takım nasıl oynayacaksa biz de öyle oynayacağız. Ama takımdaki oyuncuları görmem lazım. Onlara göre bir sistemimiz olacak.

- Oyuncu transferlerini siz yapmadınız? Oyuncu isteyecek misiniz?

Takımı tanımak lazım. Eğer eksik görürsem, yönetimin de bizim de ortak karar vermemiz lazım.

- Tanıma süreci ne kadar sürer?

Hazırlık kamplarında biter. Hazırlık maçları takım hakkında bilgi verir.

- Anlaşma neden kısa tutuluyor?

2 yıllık. Trabzonspor’un hedeflerini yakaladığımız takdirde sorun yok.

- Belçika’dan yardımcılarınız gelecek mi?

Uzun süredir birlikte çalıştığım 2 antrenör var. Onlar da benimle gelecek.

- Trabzona gelmeden önce Türk futbolu hakkında neler duydunuz?

Çekişmeli bir lig yaşandığını biliyorum. Trabzonspor’un Breams ile Türkiye kupası kazandığını da biliyorum. Benimle de şampiyon olur.

- Ne zaman döneceksiniz?

Kampa kadar Belçika’da olacağım. Trabzonspor’un önceki maçlarını izleyeceğim ve ekibimle Türkiye’ye gelip çalışmalara başlayacağım.

- Trabzonspor’un hoca arayışlarından bilginiz oldu mu? Nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu bir süreç işi. Her iki tarafından hoca ve futbolcu konusunda karşılıklı anlayışı söz konusudur. Önemli olan özveridir. Trabzonspor, hedeflerine ulaşmak istiyor. Bunun için sadece antrenör bulmak yetmez. Tüm herkesin bütün olması gerekiyor. Ben de buraya gelmeden önce birkaç kulüple temas halindeydim. Brugge kulübünün sportif direktörlük teklifi vardı. Kamerun Milli takımından teklif aldım ama Trabzonspor daha erken davrandı. Tercihim de Türkiye’den yana oldu.

- Trabzonspor’da yirmi beş yıldır gelmeyen şampiyonluk baskısı var. Bu baskı sizi olumsuz etkiler mi?

Her büyük takımda bunlar olur. Futbolculuk döneminde oynayarak yaşadım. Şampiyonlar Liginde de yaşadım.

- Oynattığı takımların en karakteristik özelliği nedir?

Kollektif anlayışı yüksek hep kazanmak isteyen takımlar.

- Türk futbolu hakkında neler biliyorsunuz?

Çok fazla şey biliyorum. 2002 Dünya Kupası’nda Türkiye’nin yarı finalde Brezilya’ya kaybettiği 1-0’lık maçı yerinde izledim. Şenol Güneş’i oradan biliyorum. Ama o zaman Trabzonsporlu eski futbolcu ve teknik adam olduğunu bilmiyordum. Türkiye’ye çok iyi futbol oynatan böyle bir değeriniz olduğu için gurur duymalısınız.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• "İlk tercihim Trabzonspor olur"

Daniel Güiza ile takas ediyeceği iddia edilen Rusya'nın Zenit Petersburg takımının oyuncusu Fatih Tekke, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke, Türkiye'de ilk tercihinin eski takımı Trabzonspor olduğunu söyledi.

Fatih Tekke, yaptığı açıklamada, Zenit Kulübü ile Fenerbahçe'nin, Daniel Güiza ile kendisinin takası konusunda görüşmede bulunduğu yönünde çıkan haberlere ilişkin bir bilgisinin olmadığını belirtti. Fatih, bu konuda her iki kulüple de bir görüşme yapmadığını kaydetti. Zenit'ten 2 yıldır ayrılmak istediğini ifade eden Fatih Tekke, ''Avrupa'dan bazı ciddi transfer teklifleri var. Türkiye'de futbol oynarsam ilk tercihim Trabzonspor'dur. Türkiye'de tek hedefim, Trabzonspor forması altında şampiyonluk yaşamaktır'' dedi. Tekke, şu ana dek Trabzonspor'dan kendisine bir transfer önerisi gelmediğini sözlerine ekledi.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Trabzonspor’un ön protokol imzaladığı Razundara Tjikuzu’nun transferinde pürüz çıktı!..

Bordo mavili yönetim, Tjikuzu’nun transferi için hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşmış ve yabancı oyuncu kontenjanının boşalmasını bekliyordu. Ancak Namibyalı oyuncunun hem alkol problemi hem de ailevi problemlerinin olması sıkıntı yarattı!.. Trabzonspor Yönetimi’nin Tjikuzu’nun bu problemleri nedeniyle bu transferden vazgeçme noktasına geldiği öğrenildi!..

Tjikuzu’nun transferiyle ilgili tek engel bunlarla da sınır değil. Bordo mavili takımın yeni hocası Hugo Broos’un da tecrübeli orta sahanın transferini istemeyebileceği gelen haberler arasında!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
                              HABER: BURAK ÖZKAYA
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 25.06.2009, 17:37.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X