Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...ABD 2-3 YIL İÇİNDE MEHMET ALİ YILMAZ TESİSLERİ YERİNE KURULACAK OLAN ÜSSÜ'DEN
    ÖNCE FUTBOLUYLA YERLEŞMEYE GELİYOR....

Amerikan Futbolu Trabzon'da

07 Mayıs 2009 / 10:39

Gürcistan ile Rusya arasında yaşanan siyasi gerginlik spora da yansıdı.

İki ülke arasında son günlerde tekrar başlayan gerginlik Gürcistan'da yapılacak Gürcistan-Rusya ragbi maçını da etkiledi.

Rusya'nın, Nisan 2010'da yapılacak Ragbi Avrupa Şampiyonası maçı için Gürcistan'a gitmek istememesi üzerine ortaya çıkan problemin çözümü için Gürcüstanlı yetkililer, Türkiye Dışişleri Bakanlığı'na başvurarak karşılaşmayı Türkiye'de oynama isteklerini iletti.

Bunun üzerine Dışişleri Bakanlığı da konuyu Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi federasyonuna bildirdi.

Federasyon başkanvekili Koray Kartal, genel sekreter Metin Ejder, Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Gürcistan Ragbi Federasyonu Başkanı ve Gürcistan Başkonsolosu yetkilileri, 25-26 Nisan 2009 tarihlerinde yapılacak olan maç için Trabzon Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonucunda karşılaşmanın Avni Aker Stadı'nda oynanması konusunda mutabakata varıldı.

Müsabaka ile ilgili nihai karar 27-28 Haziranda yapılacak olan Uluslararası Ragbi Federasyonu toplantısında verilecek.

KAYNAK

biliyorum yorum yasak ama bunu yorum olarak degil de duzeltme olarak gorurseniz sevinirim. amerikan futbolu ile rugby farkli sporlardir. arastirilmadan yapilan bu haberlere lutfen ilgi gostermeyin.
    "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• "Düşündüğümüz teknik adamlar.."

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un da iddialı olduğunu, Kocaelispor'u yenerek Sivasspor ve Beşiktaş'ın kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi! Bu arada Hacısalihoğlu, istedikleri teknik adamların takım çalıştırdığını açıkladı..

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak Şampiyonlar Ligi hedefini sürdürmek istiyor.

Kocaelispor maçını kazanıp Sivasspor ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek Bordo-mavililerde teknik direktör arayışları da ikinci plana bırakıldı.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 3 puanlı sistemde takımların önde ya da geride olmasının çok önemli olmadığını ve kolay kopmaların da yaşanmadığını belirterek "3 puanlık sistemde bir haftada veya iki haftada liderlik ihtimali çok değişken yapı gösteriyor. Bundan sonrası için hiç kimsenin garantisi yok. Trabzonspor açısında baktığımız da biz de iddialı konuma geldik diyebiliriz. Ama şampiyonluğun en büyük adayı biziz diyemeyiz" dedi.

"KOCAELİSPOR MAÇINI KAZANIP RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ"
      Kocaelispor maçıyla birlikte ligin geri kalan bölümündeki maçları almak istediklerini dile getiren Hacısalihoğlu, "Bundan önceki hedeflerimizde tüm maçlarımızı kazanmak vardı ama öyle olmadı. Planladığımızın ve arzu ettiğimizin dışında neticeler aldık. Bu sene lig çok enteresan geçiyor. Zayıf takım, kuvvetli takım ayrımı yapmadan, ev sahibi takım deplasman takımı ayrımı yapmadan, maçların neticeleri çok sürprizlere gebe oluyor. Kocaelispor karşısında 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Bir taraftan da rakiplerimizin puan kaybetmesini takip edeceğiz" diye konuştu.

"OYUNCULARIMIZ ÇOK KALİTELİ BU YÜZDEN TRANSFER TEKLİFLERİ GELMESİ NORMALDİR"
      Trabzonspor'un kadrosunda bir çok önemli oyuncu bulunduğunu ve bu oyunculara teklif gelmesinin de çok doğal olduğunu söyleyen Hayrettin Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
      "Oyuncularımız gerçek performanslarını sahaya yansıtmış değiller ama kaliteleri ve futbol geçmişleri ortada. Özellikle Avrupa takımlarında ya da ülkelerinin milli takımlarında oynayan oyuncularımıza birçok teklif geliyor. Ciddi şekilde bizimle rakamsal anlamda pazarlık yapmak üzere görüşmüş değiller. Zaten lig devam ediyor. Bu şekilde gelen teklifleri de değerlendiremeyiz."

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ TEKNİK DİREKTÖRLERİN ÇALIŞTIRDIĞI KULÜPLER VAR"
      Teknik direktör konusunda acele etmediklerini belirten Hacısalihoğlu, lig sonuna kadar vakitleri olduğunu söyledi. Düşündükleri teknik direktörlerin şu anda çalıştırdığı kulüpler olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, "Düşündüğümüz teknik direktörlerin hepsinin çalıştırdığı kulüpler var. Biz de öncelik sıralaması ya da tercih yapmış değiliz. Hatta bu konuyu konuşmuyoruz bile. Ligdeki maçlarımızı kazanmayı arzuluyoruz. Belli bir mesafe aldıktan sonra belirlediğimiz teknik direktörlerle öncelik sırasına göre görüşeceğiz" şeklinde konuştu.

"TEKNİK ADAM KONUSUNDA YERLİ YA DA YABANCI DİYE BİR TERCİH YAPMADIK"
      Teknik direktör konusunda yerli ya da yabancı ayrımı yapmadıklarını belirten Hacısalihoğlu, "Şu anda böyle bir ayrım yapmadık. Ama özellikle Türkiye'yi ve Türk futbolunu tanıyan yabancılar tercihimiz ama Türk teknik adam da düşünülebilir. Onun için hepsi ihtimal dahilinde. Şu anda tercih yapılmış ya da görüşme yapılmış değil. İsimler gündemde var ama henüz tercih ve sıralama yapmış değiliz" diye konuştu.
      Bu Sevda Bitmez
      UĞRUNA NE SEVDALARDAN VAZGEÇTİK

Yorum

• Hem Lincoln hem de Cale!
        Yeni sezonda Magath'a emanet olan Bundesliga ekibi Schalke, hem G.Saray hem de Trabzonspor'un yıldızına göz dikti.

HTSPOR.COM - ALMANYA
        Yeni sezon için Felix Magath ile anlaşan ve bunu kamuoyuna duyuran Schalke 04, Galatasaray'dan Lincoln ve Trabzonspor'dan Cale'yi istiyor.
        Milli futbolcu Halil Altıntop'un da formasını giydiği Schalke'nin Galatasaray'da sorunlar yaşayan Lincoln'ü ve Trabzonspor'dan Cale'yi renklerine bağlamak istediğini yazan Alman medyası, 2009-2010'da Schalke'nin 11'inde en azından beş yeni isim görüleceğini ifade etti.
        -MAGATH AÇIKLADI, İSİMLER DE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ-
        Bomba sonunda patladı ve Felix Magath sezon sonunda Wolfsburg'dan ayrılıp, Schalke'ye gideceğini resmen açıkladı.
        Günlerdir devam eden bu dedikodu resmiyet kazanırken, Henüz resmileşmeyen bu transfere rağmen Schalke ile adı geçen bir çok isim hakkında haberler yapılmaya başladı.

Wolfsburg'da yaptığı çok sayıda transferle yeni bir dönem başlatan ve bu sezon Volkswagen'in kulübü Wolfsburg'u şampiyonluğun bir numaralı adayı haline getiren Magath'in Schalke'de de büyük bir kadro revizyonu yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
        -TURKCELL SÜPER LİG'DEN DE İKİ İSİM-
        Gündemdeki bir çok ismin arasında Türkcell Süper Lig'den de iki isim var. Biri Galatasaray'dan Cassio Lincoln, diğeri ise Trabzonspor'un genç oyuncusu Hrvoje Cale.
        Lincoln'un, Felix Magath'in uzun yıllardır göz bebeği olduğu biliniyor. Zamanında Schalke'den Bayern Münih'e getirmek istediği Lincoln'ü transfer edemeyen Magath, şansını Wolfsburg'a geldiği ilk yılda da denedi ama yine başarılı olamadı. Magath'ın üçüncü kez bu sefer de Schalke'de kulübünün de çevresinden faydalanarak Lincoln'ü almak istediği konuşuluyor.

Ancak Schalke taraftarının olası bir Lincoln transferine pek olumlu bakmadığı bir gerçek. Yetenek olarak çok üstün bir futbolcu olduğu herkes tarafından kabul edilen Lincoln'ün saha dışındaki problemleri ve ilerlemiş yaşı Alman basınına göre bir çok soru işareti doğuruyor.
        -CALE DE LINCOLN GİBİ LİSTEDE-
        Trabzonspor'a sezon başında transfer olan ve kısa zamanda dikkat çeken Hırvat Cale de uzun zamandır Almanya piyasasının gündeminde. Daha önce Hoffenheim'in takip ettiği söylenen Cale'nin daha sonra Wolfsburg'un da gündemine alındığı haberleri çıkmaya başladı. Schalke'ye geçecek olan Magath'in, Cale'yi gündeminde tuttuğu ifade ediliyor.
        Schalke'nin defansın solunda devamlı sakat olan Christian Pander ve orta sahadaki Levan Kobiashvili dışında alternatif bir ismi olmayışı Magath'ın yakından takip ettiği Cale'yi bu alan için ideal bir isim haline getiriyor.

Şu anda kulübe yakın kaynaklardan gelen bu haberlerin kısa süre içerisinde ciddi görüşmelere dönmesi bekleniyor.

Haberturk
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kocaelispor-Trabzonspor maçı öncesi iki takımın forvetine de Yunanistan'dan talip çıktı.

GAZETE HABERTURK - ULAŞ GÜRŞAT'IN HABERİ
          Tümer Metin’in kulübü Larissa, Bordo-Mavili takımın 26 yaşındaki golcüsü Umut Bulut ve Körfez ekibinin tecrübeli santrforu Taner’e kanca attı.
          Tümer Metin’in gösterdiği başarılı performans, Larissa’nın gözünü Türkiye’ye çevirmesini sağladı. Gelecek sezon Europa Lig’e katılma planları yapan Yunan ekibi, Polonyalı golcüsü Zurawski’nin gelecek sezon büyük ihtimalle ayrılacağının açıklaması üzerine Türkiye’den 2 alternatif buldu. Bu sezon Yunanistan Ligi’ni UEFA Play-off’u potasında bitiren Larissa’nın, Trabzonsporlu Umut Bulut ve Kocaelisporlu Taner Gülleri’yi listesine aldığı ortaya çıktı.
          Yunan sitesi sportaction.gr, Trabzonspor’un ekonomik problemler yaşadığını, bu yüzden Umut Bulut’u Larissa’ya satabileceğini yazdı. Ayrıca sitede Bordo-Mavililerin Şampiyonlar Ligi’ne katılmaması halinde 26 yaşındaki genç yıldızın Yunanistan’a gelmeye sıcak bakabileceği ifade edildi.
          Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig’de gol kralı olan, bu sezon Kocaelispor formasıyla 29 maçta 26 gol atarak göz kamaştıran Taner Gülleri de Larissa’nın kıskacında bulunuyor. Yunan Sport 24 internet sitesi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki oyuncunun takıma ve Yunanistan’a uyum sürecini vatandaşı Tümer’in yardımıyla kolayca atlatacağını yazdı.

Yorum

• Takımımız Kocaelispor maçı hazırlıklarını bugün (perşembe) 11.00'de basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ahmet Özen yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan idmanda takımımız düz koşunun ardından ısınma hareketleri ve beşe 2 top çalışması yaptı. Oyuncularımız antrenmanın geri kalan bölümünde ise Kocaelispor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi.

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• TS Club TIR'ı Kocaeline gidiyor
              07 Mayıs 2009 / 15:29

TS Club TIR'ı Trabzonspor'un bu cumartesi günü Kocaelispor'la deplasmanda yapacağı maç için yola çıkacak.

TS Club TIR'ı bu akşam Trabzon'dan yola çıkacak ve yarın öğle saatlerinden itibaren İsmetpaşa Stadı'nın önünde taraftarlar 2 gün boyunca hizmet verecek.

Yorum

• Selçuk İnan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, sezon başında kendilerine Avrupa Kupaları’na katılmayı hedef olarak koyduklarını belirterek, "Aldığımız sonuçlar bizi şampiyonluk hedefine sürükledi. Şimdi de olmayacak diye bir şey yok. Liderle 4, ikinciyle aramızda 3 puan fark var. Önümüzde 4 maç bulunuyor. Hepsini kazanırsak ligi şampiyon olarak da tamamlayabiliriz" dedi.

Her takımın iniş çıkış yaşayabileceğini ifade eden Selçuk, "Fenerbahçe ve Galatasaray da hedeflerinden uzak kaldı. Ben kendimizi başarılı görüyorum. Liderle aramızda fazla puan farkı yok. Ayrıca sezon başındaki hedefimizi yakalamış durumdayız" diye konuştu.

Kendisini iyi hissettiğini dile getiren Selçuk, şu ana kadar 30 maçta görev aldığını, bundan böyle oynayıp oynamayacağını da her zaman olduğu gibi teknik heyetin belirleyeceğini kaydederek, şöyle devam etti: "Görev aldığım her maçta elimden geleni ortaya koyuyorum. Gerek ben gerekse arkadaşlarımız, kötü oynasak da mücadeleden kaçmıyoruz. Aldığım parayı hak ederek kazanıyorum. Elimden geleni sahaya yansıtıyorum. Form düşüklüğünü her futbolcu yaşar, ama ben profesyonel anlamda işimi yapmaya çalışıyorum. Tam anlamıyla kendimi gösteremedim. Daha önce ofansif oynuyordum. Şimdi ise defansif görev yapıyor, ön libero olarak oynuyorum. Bu zamana kadar skor anlamında yaptığım katkı bence normaldi. Diğer ön liberolarla karşılaştırıldığında öne çıktığım da söylenebilir. Kendimden performans anlamında fazla memnun değilim. Ancak bu sezon yeni bir takım kuruldu. Benim için yeni bir şehir, yeni bir heyecan. Buna alışmak gerekiyor. İleride daha iyi olacağımı biliyorum."

"BÜYÜK TAKIMDAYIM"
                Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunduğuna da dikkat çeken Selçuk, "Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Trabzonspor, büyük bir takım. Başka bir takıma gitmek gibi bir hedefim yok. Burada başarılı olmak istiyorum. Önümüzdeki 2 yıl içinde hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kocaelispor maçını kazanmak istediklerini belirten Selçuk, "Türkiye’de artık her maç zor. Tüm takımlar onuruyla mücadele ediyor. Dolayısıyla Kocaeli deplasmanında bizi zor bir maç bekliyor. Kayserispor karşısında aldığımız galibiyet moralimizin ve inancımızın yükselmesini sağladı. Ne olursa olsun bu maçtan da galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

YANAL’IN GİDİŞİ
                Selçuk, teknik heyet değişikliğinin her takımda yaşanabilecek bir durum olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: "Takımı Ersun Yanal kurdu, ancak sözleşmeler teknik direktörle değil kulüple yapılır. Elbette onun gidişi hepimizi üzdü, ama bundan etkilenmedik. Çünkü biz profesyonel futbolcularız. Paramızı kulüp ödüyor. Herkes gelip geçici, kulüp ise kalıcıdır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Geçen hafta yaşadığım hastalık nedeniyle son 3 antrenmana katılamadım. Gribal enfeksiyon geçirdim. Bu süreçte sağlık kurulumuz tarafından serum tedavisi uygulandı. Kötü durumdaydım, yorgundum, ama Ahmet hocayla görüşerek görev verilmesi halinde Kayserispor maçında oynayabileceğimi söyledim. Ancak kendisi daha büyük sorun yaşamamak adına olsa gerek beni kadroya almadı."

Buna karşın oynamamasının farklı yorumlara neden olduğunu anlatan Selçuk, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunların arasında eski futbolcu ağabeyimiz Serdar Bali’nin ’Ben onun hasta olduğuna inanmıyorum. Ersun Yanal’ın gidişine üzüldü ve kulübe tepki gösteriyor. Bence o yüzden oynamıyor’ şeklindeki sözleri beni çok etkiledi. Bugüne kadar gerek onun gerekse de diğer yorumcuların benimle veya takımla ilgili değerlendirmelerine hiçbir şey demedim. Bu onların işidir. Ama karakterime ve adamlığıma da asla laf söyletmem. Serdar ağabeyin yaptığı bu değerlendirme beni son derece üzmüştür. Bu konuda çok hassasım. Beni tanımadan, bilmeden, böyle yorumlar yapılmasını doğru bulmuyorum. Böyle konular araştırılarak kamuoyuna aktarılır. Bilgi almadan insanlar akıllarına geleni söylerse toplum da yanlış yönlendirilir. Umarım bir daha böyle bir durumla ne ben ne de arkadaşlarım karşılaşırız."

Yorum

• Başkanımız Marmara Üniversitesi'nde
                  08.05.2009

En aktif üniversite topluluklarından olan Marmara Üniversiteli Trabzonsporlular "Her Yönüyle Trabzon ve Trabzonspor Paneli"nde bir araya geliyorlar.

Artık geleneksel hale gelen etkinliğin bu sene yine ağır konukları olacak.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Saner Ayar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata ve Sanatçı Hüseyin Avni Danyal panelde konuşma yapacaklar.

14 Mayıs Perşembe günü saat 16:30'da, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda düzenlenecek paneli Yrd. Doç. Dr. Hanefi Bostan yönetecek.

Marmara Üniversitesi'ndeki Trabzonsporlular'ı temsil eden Kulüp Bordo-Mavi Marmara'yı bu etkinliğinden dolayı tebrik ediyor, ses getireceğine inandığımız bu panelin başarılı geçmesini diliyoruz.

Tüm Marmaralılar'ı panele davet ediyoruz.

bordomavi.net
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonspor'a umut ışığı!
                    08 Mayıs 2009 / 12:45
                    Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı doğdu.
                    Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play - Off grubunda Antalya'da dün akşam oynadığı karşılaşmada TOFAŞ'a 71 -5 6 mağlup olarak, grupta üçüncü sırada yer alan ve Beko Basketbol 1. Ligi'ne yükselme şansını kaybeden Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı doğdu.
                    Beko Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden bir takımın ekonomik imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı alma aşamasında olduğu ve bu nedenle Trabzonspor'un grup maçlarında üçüncü olduğu için bu takımın yerine Beko Basketbol Birinci Ligi'ne alınma ihtimalinin çok yüksek olduğu öğrenildi.
                    HEKİMOĞLU: "BİR ÜST LİGE ÇIKMA İHTİMALİMİZ ÇOK YÜKSEK"
                    Trabzonspor'un Basketbol Şubesi'nden sorumlu yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, bu ihtimalin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğunu belirterek, "İlk yılımızda Beko Basketbol Ligi'ne bu kadar yaklaşmakta bizim için büyük başarıydı. Ancak grup maçlarında üçüncü olduğumuz için Beko Basketbol Birinci Ligi'nden bir takımın ligden çekilmesi durumunda onun yerine lige çıkacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek sezon birinci ligde mücadele etme ihtimalimiz oldukça yüksek" dedi.
                    "ALAADDİN YAKAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
                    Hekimoğlu, Beko Basketbol Birinci Ligi'ne çıkmaları durumunda Antrenör Alaaddin Yakan ile yollarına devam etmek istediklerini de belirterek, "Eğer bir üst lige çıkarsak sponsor olarak anlaşmayı düşündüğümüz firmaların katkılarıyla güçlü bir takım kuracağız. Kadromuzda bulunan genç oyuncuların dışındaki bir çok basketbolcu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Hekimoğlu, çıkamamaları durumunda da gelecek sezon ikinci ligde iddialı bir takım kuracaklarını sözlerine ekledi.
                    http://www.haber61.net/news_detail.php?id=36245
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Egemenin Kayseri macindan sonraki 3 lüsü
                      http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=56239
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• medyatrabzonun haberine göre song kadro dışı bırakılmış..

Yorum

• Song ve Tolga kadroda yok
                          08 Mayıs 2009 / 14:20
                          Trabzonspor Teknik direktörü Ahmet Özen, Song ve kaleci Tolga Zengin'i Kocaelispor maçı kadrosuna almadı.

Trabzonspor Teknik direktörü Ahmet Özen, Song ve kaleci Tolga Zengin'i Kocaelispor maçı kadrosuna almadı.
                          Ersun Yanal'ın istifasının ardından göreve getirilen teknik direktör Ahmet Özen, ilk maçında Kayserispor karşısında Song'u oynatmaıştı, yine Kocaelispor maçında da bu futbolcuyu kadroya almadı.
                          Özen, Song'un yanında kaleci Tolga Zengin'i de kadroya almayarak Song ile birlikte bu futbolcuları Trabzon'da bıraktı.

Yorum

• song ve tolga kararaı kesinlikle doğru song düşüş yaşıyor ve yaşlı ama emeklerini gözarda edemyiz
                            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Song kadroya alınmadı
                              Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, Kamerunlu savunma oyuncusu Song maç kadrosuna alınmadı.
                              8-5-2009 14:13

Teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından sezon sonuna kadar takımın başına getirilen antrenör Ahmet Özen tecrübeli oyuncu Song'u antrenman performansını yeterli bulmadığı için kadroya almadı.

Özen, hastalığı geçen ve takımla antrenmanlara çıkan orta saha oyuncusu Selçuk İnan'ı ise maç kadrosuna dahil etti.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Trabzonspor'da Yattara şoku!
                                08 Mayıs 2009 / 08:49

Türk olmak isteyen İbrahima Yattara, bürokratik engele takıldı.

Fanatik Gazetesinin haberine göre, Trabzonspor'da her transfer sezonunda en çok konuşulan futbolcu durumundaki İbrahima Yattara'nın adı yine listeleri süslerken Gineli'nin yakında Türk vatandaşlığına kabul edileceği beklentisi de özellikle iç piyasayı heyecanlandırmıştı.

Hatta Yattara bu konunun uzamasından sıkıldığını kamuoyu önünde açıklamaktan çekinmemiş ve kısa bir süre önce, �Hala vatandaşlık başvurumun sonucunu bekliyorum. Türklüğe kabul edilene kadar iyi Türkçe bilmeme rağmen Fransızca konuşacağım� tepkisini göstermişti. Fakat yıldız oyuncunun da bilmediği bir gerçek vardı... Trabzonspor'un deneyimli isminin vatandaşlık başvurusu bürokratik bir engele takıldı. Çifte vatandaş olarak Türkiye'de Türk statüsünde oynamayı planlayan İbrahima Yattara'nın bu hayalinin gerçek olması için çok kritik bir karar vermesi lazım. Çünkü Türkiye ile Gine arasında 'çifte vatandaşlık' protokolü yok. O nedenle de Yattara'nın Türk olması için Gine vatandaşlığından çıkması gerekiyor. Ancak Gine Milli Takımı'nın yıldızı olan, ülkesine ve orada yaşayan akrabalarına bağlılığı ile bilinen Trabzonsporlu oyuncunun böyle bir niyeti kesinlikle yok.

Valilik çağırıyor ama...
                                Aldığı bu son dakika bilgisiyle morali bozulan ve Trabzon Valiliği tarafından yapılan görüşme taleplerine icabet etmeyen Yattara'nın hayallerini ne şekilde gerçekleşeceği de merak konusu.

Nobre formülü gündemde

İbrahima Yattara'nın Türk vatandaşlığına geçişi için formül arayışları ise sürüyor. Bilindiği gibi Nobre, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra A Milli Takım'da oynayarak 'Turizm elçisi' olacağı ve ülke tanıtımına katkı sağlayacağı gerekçesiyle Türk olmuştu.

Kaynak: http://www.haber61.net/news_detail.php?id=36225

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X