Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu fırtına hiç dinmesin

Trabzonlu olmayan 5 yaşından beri Trabzonspor takımının taraftarı olan Fuat Cenk Onat isimli taraftar Trabzonspor kulübe bir mektup gönderdi.

İşte İstanbul'da yaşayan Trabzonspor'un en son şampiyonluğunu daha dün gibi hatırlayan Fuat Cenk Onat'ın Trabzonspor Kulübüne gönderdiği mektubu spor61.net okuyucuları için yayımlıyoruz.

İşte o mektup”

Sayın Sadri Şener ve Sayın Ersun Yanal,

Size bu takımı yaratan tüm yönetim kurulu üyelerine çok ama çok teşekkür ediyorum. Ben 1977 yılından itibaren yani 5 yaşından beri Trabzonspor taraftarıyım. Ama Trabzonlu değilim. İstanbul'da yaşıyorum. O güzel şehri sadece bir tur esnasında 10 yıl önce görebildim. O da malesef çok ama çok yetersizdi. Ama bir takıma gönül vermek için mutlaka orada yaşıyor olmak gerekmiyor. Küçüklüğümden beri neden bu takımı tuttuğumu soranlara tek cevabım hep şu olmuştur.

"Başkaldırı"

En son şampiyonluğumuzu tattığımızda İstanbul Altıyol'da Fenerbahçe Stadı'nın dibinde koskoca bir Trabzonspor bayrağı dalgalanıyordu. Hala gözlerimin önündedir o manzara. Yenildiğimiz maçlardan sonra uyuyamaz, bütün hafta o moral bozukluğu ile birşey yemez, dört gözle sonraki maçı beklerdim. Sonraki yıllarda şampiyon olamadık ama o kadar çok başarımız vardı ki. Kupalar aldık, Avrupa'da ilerledik. Barcelona'yı, İnter'i, Aston Villa'yı, Lion'u yendik. Fırtına hiç dinmedi.

Son yıllarda ise, başarı seviyemiz giderek düştü. Küme düşme hattına geldiğimiz günler oldu. Başarısızlığa alıştık. Artık yenildiğimiz maçlardan sonra rahatça uyuyor ve yemek yiyebiliyordum. Çünkü kanıksamıştım. Ama bu yıl sizler ortaya çıktınız. Takımı zirveye taşıdınız. İçimde bir şeyler kıpırdamaya başladı. Elbise dolabında arkalara kayıp formayı sırtıma geçirmeye ve heyecan duymaya başladım.

Bunu siz başardınız Başkanım. Siz başardınız Ersun hoca. iz başardınız futbolcu kardeşlerim. Siz başardınız sayın yöneticiler.

Çünkü yenilirken bile heyecan duyacak takımı siz yarattınız. Bu hafta yenilince uyuyamadım, hala da uyuyamıyorum. Pek bir şey yiyemedim. Hala da yiyemiyorum. Ama ben bunlara razıyım. O kadar çok özlemişim ki bunları yaşamayı, iddialı olmalı, yarışmacı olmayı ve başkaldırmayı. İşte yine kafa tutuyoruz İstanbul takımlarına. Var mı bundan büyük mutluluk?

Ülkemize geleli bir yıl bile olmamış yabancı oyuncular maç sonları kolbastı oynarken aklıma gelen tek şey ne galibiyet, ne puan, ne de şampiyonluk. Huzur, mutluluk ve bütünleşme.

Sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Hüzünlü iki hafta geçirdik sahamızda. Ama şu o kadar belli ki; Şampiyonluk olsun olmasın, tünelin ucunda ışık göründü. Çünkü temeller sağlam atıldı. Temelin üzerini çıkmaya başladık. Ufak tefek sarsıntılar yaşanacaktır. Ama temel sağlamsa korkmaya gerek yok.

Sizlere ve kaptan Hüseyin nezdinde tüm takıma tekrar teşekkür ediyorum. Eski günleri bilmeyenlere anlatmakta zorlandığım Trabzonspor'u yarattığınız için.

Sağlam durun Başkanım.

Sağlam durun Ersun Hocam.

Sağlam durun futbolcu kardeşlerim.

Fuat Cenk ONAT

Kaynak Spor61

Yorum

• Adil özgür ve Aksal yavuz abilerimiz birazdan Radyo BMN de...
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi
        Aksal Yavuz abimz birazdan Radyo BMN'de Fatih'in konuğu olacak.

Dinlemek için grafiğe tıklayınız.

1) BMN Radyo'yu Windows Media Player yardımıyla dinlemek için:
        - Windows Media Player programını çalıştırın.
        - Üst kısımdaki menüden "Dosya > URL Aç" yolunu izleyip adres satırına http://radyo.bordomavi.net:8000 yazın.
        - Aç butonuna tıklayın.
        ya da,

2) BMN Radyo'yu bilgisayarınızda kurulu olan "Winamp" programı yardımıyla dinlemek için:
        http://radyo.bordomavi.net:8000
        adresine girdikten sonra "Listen" bağlantısına tıklayınız.
        Not: Radyo BMN ve radyomuzun yayın akışı ile ilgili tüm bilgiler yakında ayrıntılı olarak bu sayfada yer alacaktır.
        .........................

(UEFA)

Yorum

• Helal olsun ya akıllanmaya başladılar

Trrabzonspor pazar günü kendi sahasında oynayacağı Galatasaray macı hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürürdü. Basına kapalı gerçekleşen ve teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya soğuk algınlığı bulunan Yattara dışında tüm futbolcular katıldı. Bordo mavili futbolcular, idmanda Galatasaray maçı için taktik çalışması yapanken, Gineli futbolcunun İbrahima Yattara'nın tedavisine yoğun bir şekilde başlandığı, Galatasaray maçına hazır hale getirilmeye çalışıldığı belirtildi.
          HAMSİ
          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Vakıfbank’tan taraftarlarımıza özel kampanya

Bu yıl en çok beğenilen forma tasarımımızdan esinlenerek dizayn edilen Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartı ile 31 Mart tarihine kadar 50 TL ve üzeri en yüksek harcamayı gerçekleştiren ilk 15 taraftarımıza imzalı Trabzonspor forması hediye edilecek.

TS Club’larda da kullanılan Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartına taraftarlarımız TS yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarıyla birlikte 5724’e SMS göndererek ya da www.vakifkart.com.tr’den başvuru yaparak uygunlukları halinde ulaşabilirler.

Resmi Site
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yanal: Problem çıkarmadım!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kurulu ile uyumlu şekilde çalışmak için özen gösterdiği belirtti...

14 / 03 / 2009 10:34

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kurulu ile uyumlu şekilde çalışmak için özen gösterdiği belirterek, ''Trabzonspor'da göreve geldiğim günden itibaren, hiçbir zaman problem çıkaran adam konumunda olmadım'' dedi.

Yanal, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, futbolda zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizilmesini doğal karşılamak gerektiğini belirterek, ''Özellikle bizim ligimizde de bu yıl inanılmaz sonuçlar alınabiliyor. Alt sıralardaki takımlar, zorlu maçlardan puan çıkarabiliyorlar. Ancak her şeye rağmen genel itibariyle bakıldığında sezon başından bu yana başardığımız işler, aldığımız sonuçlar küçümsenecek düzeyde değil'' ifadelerini kullandı.

Bu sonuçların hepsini, oyuncular ve camiayla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yanal, şöyle devam etti:

''Ne olursa olsun hepsiyle gurur duyduğumuz bir ekibimiz var. Uzun bir yolculuğa çıktık. Bu ekiple bu yolda devam edeceğiz. Beklemediğimiz anlarda beklemediğimiz kayıplarla da karşılaşabiliriz. Ama biz sonuna kadar aynı mücadele azmi ve istekle devam edeceğiz.

Oyuncularımızın ilgiye ve desteğe ihtiyacı var. Taraftarımız sezon başından beri bizlere bunu fazlasıyla verdi. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini biliyoruz.''

''Trabzonspor'da göreve geldiğim günden itibaren hiçbir zaman problem çıkaran adam konumunda olmadım'' diyen Yanal, şunları anlattı:

''Görevde olan yönetimlerle hep uyumlu çalıştım. Bundan böyle de bu konumumda bir değişiklik olmayacak. Bizim Trabzonspor'da ne için bulunduğumuz ortada. Bunu, kayıtsız şartsız desteğini esirgemeyen ve verdiğimiz mesajları çok iyi algılayan sağduyulu taraftarlarımız biliyor. Aslında gerisi fazla da önemli değil''

-''BU AİLENİN HER FERDİ SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDE''-

Yanal, buna rağmen bazı değerlendirmelerin insanların kafasında soru işareti bırakabileceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ben ilk günden beri yönetim kuruluyla uyumlu bir çalışma süreci yaşanmasına büyük özen gösterdim, göstermeye de devam ediyorum. Kendileriyle bir çok kararı ortak değerlendirmeler sonucunda aldık. Biz önce oyuncularımızla birlikte bir ekip olduk. Daha sonra bütün camiamızı da içerisine alan bir aile haline geldik. Bu ailenin her ferdi sorumluluğunun bilincinde yoluna devam ediyor. Hedeflerimiz belli, amacımız bu hedeflere ulaşmak. Bizim dışımızda yaratılmaya çalışılan gündemlerle de fazla ilgilenmiyoruz.''

Yorum

• Yattara sözü

Başkanım en kötü maçlarımızdan sonra bile bize destek verdiniz hep yanımızda oldunuz. Artık sizi üzmeyeceğiz. Şimdi bütün arkadaşlarım ve kendi adıma söz veriyorum; Galatasaray´ı yeneceğiz, taraftarımızı sevindireceğiz.

FANATİK açıklıyor
                Galatasaray maçı için Trabzonspor camiasının oluşturduğu seferberlik havası tüm hızıyla devam ediyor... Yönetim günler öncesinden Trabzon’a üs kurup takıma moral verirken, taraftarların antrenmanlara gelerek sağladığı destek de futbolcuların yüzünü güldürüyor. İşte buna en güzel örneklerden biri de önceki akşam gerçekleşti, yaşananları sadece FANATİK ele geçirdi. Olay Trabzon’a geçiyor... Başkan, birkaç yönetici ve arkadaşıyla yemekte, konu da elbette ki Galatasaray maçı. Tam o sırada bir telefon çalıyor.
                Başkan mest oldu
                Başkan Sadri Şener numarayı tanımıyor ama ısrarla çalan telefonu açmak zorunda kalıyor. Telefonun diğer ucundaki ses kendisini tanıtıyor: Başkanım ben Yattara! Başkan şaşırıyor ve dinlemeye başlıyor: Biliyoruz ki bize destek için Trabzon’a geldiniz. Şimdi tüm takım arkadaşlarım adına söz veriyorum; Galatasaray’ı yeneceğiz ve sizin yüzünüzü güldüreceğiz. Bu sözler Başkan Şener’i adeta mest ediyor ve çevresindeki arkadaşlarına mutlulukla anlatıyor. İşte bu son örnek de Trabzonspor’da herkesin zafere olan inancını anlatıyor.

(UEFA)

Yorum

• "Problem çıkaran adam olmadım"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetim kurulu ile uyumlu şekilde çalışmak için özen gösterdiği belirterek, "Trabzonspor´da göreve geldiğim günden itibaren, hiçbir zaman problem çıkaran adam konumunda olmadım" dedi.

Yanal, Trabzonspor Dergisi’ndeki yazısında, futbolda zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizilmesini doğal karşılamak gerektiğini belirterek, "Özellikle bizim ligimizde de bu yıl inanılmaz sonuçlar alınabiliyor. Alt sıralardaki takımlar, zorlu maçlardan puan çıkarabiliyorlar. Ancak her şeye rağmen genel itibariyle bakıldığında sezon başından bu yana başardığımız işler, aldığımız sonuçlar küçümsenecek düzeyde değil" ifadelerini kullandı. Bu sonuçların hepsini, oyuncular ve camiayla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yanal, şöyle devam etti: "Ne olursa olsun hepsiyle gurur duyduğumuz bir ekibimiz var. Uzun biryolculuğa çıktık. Bu ekiple bu yolda devam edeceğiz. Beklemediğimiz anlarda beklemediğimiz kayıplarla da karşılaşabiliriz. Ama biz sonuna kadar aynı mücadele azmi ve istekle devam edeceğiz. Oyuncularımızın ilgiye ve desteğe ihtiyacı var. Taraftarımız sezon başından beri bizlere bunu fazlasıyla verdi. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini biliyoruz." "Trabzonspor’da göreve geldiğim günden itibaren hiçbir zaman problem çıkaran adam konumunda olmadım" diyen Yanal, şunları anlattı: "Görevde olan yönetimlerle hep uyumlu çalıştım. Bundan böyle de bu konumumda bir değişiklik olmayacak. Bizim Trabzonspor’da ne için bulunduğumuz ortada. Bunu, kayıtsız şartsız desteğini esirgemeyen ve verdiğimiz mesajları çokiyi algılayan sağduyulu taraftarlarımız biliyor. Aslında gerisi fazla da önemli değil"

"BU AİLENİN HER FERDİ SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDE"
                  Yanal, buna rağmen bazı değerlendirmelerin insanların kafasında soru işareti bırakabileceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben ilk günden beri yönetim kuruluyla uyumlu bir çalışma süreci yaşanmasına büyük özen gösterdim, göstermeye de devam ediyorum. Kendileriyle bir çok kararı ortak değerlendirmeler sonucunda aldık. Biz önce oyuncularımızla birlikte bir ekip olduk. Daha sonra bütün camiamızı da içerisine alan bir aile haline geldik. Bu ailenin her ferdi sorumluluğunun bilincinde yoluna devam ediyor. Hedeflerimiz belli, amacımız bu hedeflere ulaşmak. Bizim dışımızda yaratılmaya çalışılan gündemlerle de fazla ilgilenmiyoruz."

(UEFA)

Yorum

• Yanal'lı gelecek!

Başkan Sadri Şener hoca değişikliği söylentilerini bitirdi: Gelecek sezonu da Ersun Yanal ile planlıyoruz.

kılmışlardı
                    Takım zirve mücadelesi verirken teknik heyet değişikliği konularının ortaya atılması hem yönetim hem de Ersun Yanal’ı çok rahatsız etmiş, bu iddiaların sahipleri art niyetli ilan edilmişti... Ve Başkan Sadri Şener bu konuya son noktayı koyacak ifadeler kullandı. “Biz geleceği de Ersun Yanal ile planlıyoruz” diyen Başkan, artık hoca değişikliği konusundaki söylentilerin bitmesini istedi. Hedefler belli
                    Galatasaray maçını kazanmaları halinde şampiyonluk yarışında şanslarının artacağını ileri süren Başkan Şener, gelecek sezon ise birçok konuda daha iddialı konuşacaklarını belirtti ve ekledi: “Maksimum 2 transferle güçleneceğiz. Bu sezon söylemediğim, şampiyonluğa oynayacağız sözünü ise gelecek sezon mutlaka sarfedeceğiz. Ama sezon sonuna kadar takip sürecek.”

(UEFA)

Yorum

• 'Trabzonluluk destek gerektirir'

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Taraftarımız en önemli sınavını Galatasaray önünde verecek. O tribünlere takıma sahip çıkmak yakışır" ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un Eski 2. Başkanı ve son seçimde Sadri Şener’in rakibi olan İbrahim Hacıosmanoğlu, 12. adama mesajlar yolladı... Bordo-Mavili tribünlerin sezon başından bu yana en önemli sınavı Galatasaray maçında vereceğini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Gün, destek ve birlik-beraberlik günüdür” değerlendirmesini yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni kurulan takımımızda Trabzonlu oyuncu sayısı azdır. Formamızı giyen kardeşlerimize Trabzonluluğu ve Trabzonsporluluğu öğretmek taraftarımızın görevidir. Eğer birkaç kötü sonuçla tribünler boşalır ya da ağır tepkiler olursa yanlış tanıtmış oluruz. Trabzonluluk desteği, kötü günde sahiplenmeyi gerektirir. Kişiler gelip geçici, kulüp kalıcıdır. Kulübün ortağı da taraftardır. O nedenle de sadece sevinmek için sevmeyin, bu futbolcuların hep yanında olun. Trabzonspor’u kim şampiyon yapacaksa onları omuzlara taşımak öznesi Trabzon olan herkesin görevidir. Taraftarımızın bu konuda beni mahcup etmeyeceğine inanıyorum.”

(UEFA)

Yorum

• Kilit adam Colman!

Geleceğe yönelik ilk olumlu sinyalleri Fenerbahçe maçında veren Gustavo Colman´a teknik heyet kelimenin tam anlamıyla gözü gibi bakıyor.

Geleceğe yönelik ilk olumlu sinyalleri Fenerbahçe maçında veren Gustavo Colman’a teknik heyet kelimenin tam anlamıyla gözü gibi bakıyor. Arjantinli’nin her geçen gün yükselen performansı Ersun Yanal’ı mutlu ederken, tribünler de ondan Galatasaray karşılaşmasına ağırlığını koymasını bekliyor. Bordo-Mavililer’in oyundan çıktığı her karşılaşmada büyük alkış yağmuruna tuttuğu Tangocu’nun da bu önemi yüksek maçta beklenen patlamayı gerçekleştirmek istediği dile getirildi.

(UEFA)

Yorum

• Yattara'ya milli davet

Takımımızın Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'ya milli takımdan davet geldi.

Buna göre Yattara 2010 Afrika Kupası 3. Eleme turunda Gine Milli Takımı'nın Burkina Milli Takımı ile 28 Mart 2009 tarihinde oynayacağı maça davet edildi.

13.03.2009 / Trabzonspor.org.tr

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Galatasaray ile 104. randevu

Takımımız ile Galatasaray, yarın yapacakları maçla birlikte 104. kez karşı karşıya gelecekler.

İki ekip arasında bugüne dek yapılan 103 karşılaşmanın 47'sini Galatasaray, 33'ünü takımımız kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 103 karşılaşmada Galatasaray 132, takımımız ise 110 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde yapılan 69 karşılaşmanın 31'ini Galatasaray kazanırken, 21 maçta gülen taraf Bordo-Mavili ekibimiz oldu, 17 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray 87, takımımız ise 74 gol attı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

TRABZON'DAKİ LİG MAÇLARI

İki ekip arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise ev sahibi takımımız, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.

Takımımız, evindeki 34 maçta Galatasaray'ı 14 kez yenerken, Galatasaray ise 12 kez galip geldi. Trabzon'daki 8 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Bordo Mavili ekibimizin sahasındaki 40 golüne, Galatasaray da aynı sayıda golle karşılık verdi.

Galatasaray ile son 3 sezon

İki takım arasında son 3 sezonda oynanan maçlarda ise Galatasaray’ın 4, Bordo-Mavili ekibimizin 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı.

2005-06 sezonu
                            Galatasaray: 4-1 Trabzonspor
                            Trabzonspor: 1-1 Galatasaray

2006-07 sezonu
                            Trabzonspor: 3-1 Galatasaray
                            Galatasaray: 2-1 Trabzonspor

2007-08 sezonu
                            Trabzonspor: 0-1 Galatasaray
                            Galatasaray: 1-0 Trabzonspor
                            Takımımız ile Galatasaray, yarın yapacakları maçla birlikte 104. kez karşı karşıya gelecekler.

İki ekip arasında bugüne dek yapılan 103 karşılaşmanın 47'sini Galatasaray, 33'ünü takımımız kazanırken, 23 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan toplam 103 karşılaşmada Galatasaray 132, takımımız ise 110 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde yapılan 69 karşılaşmanın 31'ini Galatasaray kazanırken, 21 maçta gülen taraf Bordo-Mavili ekibimiz oldu, 17 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray 87, takımımız ise 74 gol attı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

TRABZON'DAKİ LİG MAÇLARI

İki ekip arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ise ev sahibi takımımız, galibiyet sayısında rakibine üstünlük kurdu.

Takımımız, evindeki 34 maçta Galatasaray'ı 14 kez yenerken, Galatasaray ise 12 kez galip geldi. Trabzon'daki 8 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Bordo Mavili ekibimizin sahasındaki 40 golüne, Galatasaray da aynı sayıda golle karşılık verdi.

Galatasaray ile son 3 sezon

İki takım arasında son 3 sezonda oynanan maçlarda ise Galatasaray’ın 4, Bordo-Mavili ekibimizin 1 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sonuçlandı.

2005-06 sezonu
                            Galatasaray: 4-1 Trabzonspor
                            Trabzonspor: 1-1 Galatasaray

2006-07 sezonu
                            Trabzonspor: 3-1 Galatasaray
                            Galatasaray: 2-1 Trabzonspor

2007-08 sezonu
                            Trabzonspor: 0-1 Galatasaray
                            Galatasaray: 1-0 Trabzonspor
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Avrupa Gol Krali ünvanını elinde bulundura tek Türk futbolcu Tanju Çolak şampiyonluk yarışı veren takımları değerlendirdi, hocalarına not verdi. ÜLKE TV'de yayınlana Sporman'a konuşan Çolak, Türkcell Süper Lig'in tek yabancı teknik direktörü olan Luis Aragones için, "Aragones ne yapıyor? Sadece bizim Euro'larımızı alıp götürüyor. Aragones'in Türk futboluna ne verdiğini çok merak ediyorum." dedi. Çolak şampiyonluk yarışında en şanslı ekibin Trabzonspor olduğunu söylerken, Sivasspor içinse umutlu konuşmadı.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için "Böylesi daha görülmedi. 23 hafta geçmesine rağmen 5 takım hala şampiyonluğun zirvesinde, iddiası var. Puan fark çok yok ama deplasmanda en fazla kazanan takım olduğu için Trabzonspor'u biraz daha avantajlı görüyorum" diyen Tanju Çolak, "Bu sene lig zannediyorum 32. haftaya kadar böyle heyecan dolu geçecek diye düşünüyorum." yorumunu yaptı.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bülent Hoca Güldürme Insani...

Yarınki büyük maç öncesi, Galatasaray’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Kormaz, çok ilginç psikolojik hamle olarak nitelendirilebilecek bir açıklamada bulundu.

İstanbul’da yayın yapan Marmara FM radyosunun spor programına telefonla konuk olarak katılan Korkmaz’a program sunucusu “Trabzonspor’un hangi zayıf yönü sizin için avantajdır” dedi.

Bülent Korkmaz’da şu cevabı verdi..

“Yattara bizim için en büyük koz. Çünkü oyun disiplininden uzak oynuyor. O’nun alanından iyi boşluk bulacağımızı sanıyorum”

Kormaz’ın bu cevabını futbol otoriteleri “Rakibe psikolojik hamle” olarak nitelendirdiler.

Eski futbolcu, Trabzonspor yazarı Necmi Perekli, Kormaz’ın Yattara ile ilgili bu açıklamasını “Her halde Bülent kardeşimiz korktuğu şeyi söyledi. Kendi de bu söylediğine inanmıyordur” dedi..

medyatrabzon
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X