Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rigobert Song’dan önemli açıklamalarTakımımızın deneyimli oyucusu Rigobert Song, takım olma sürecini tamamladıklarını vurguladı.

“En iyisini yapmaya çalışacağız”
    Medya Merkezimize açıklamalarda bulunan Song, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini ifade ederek, “Aslında iyi bir performans sergiledik ama daha iyisini de yapabilirdik. Averajla lider ortağıyız. Takım içindeki tüm oyuncular, yöneticiler ve etrafımızdaki herkes ilk dönemi sorunsuz şekilde atlatmamıza yardımcı oldular. İkinci bölümde, ilk yarıda yaptıklarımızın üstüne çıkmalıyız. Hedef koymam gerekirse gidebildiğimiz yerin en ötesine kadar gitmeye çalışacağız” yorumunu yaptı.

“Verimli bir kamp geçirdik”
    Antalya kampının verimli geçtiğini belirten Song, “Antalya’da yararlı iki hafta geçirdik. İyi bir ruh hali içinde çalıştık. Kampın ilk haftası ikinci haftaya kıyasla biraz daha düşük tempoda geçti. Kampın ikinci haftasında ise tempo bir hayli yükseldi. Genel bir değerlendirme yaptığımda yeterli ve verimli bir kamp süreci geçirdik. Lige hazırız diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“Gençlerin performansı iyi”
    Devre arası kampına katılan genç oyuncuların performanslarından oldukça memnun olduklarına da ifade eden Song, “Gençler kamp boyunca takıma çok iyi ayak uydurdular. Biz de onlara yardımcı olduk. Onların bize ne kadar ihtiyacı varsa bizim de onlara o kadar ihtiyacımız var. Hepsinin kaliteli ve takıma yüksek katkı yapacak oyuncular olduklarını fark ettik. Umarım bizi tatmin eden bu performanslarını maçlara da yansıtırlar” diye konuştu.

“Kaliteli kadromuz var”
    Takımın mevcut kadrosunun kaliteli olduğunu dile getiren Song, “Lige başlarken elinizdeki kadroya göre hareket edersiniz. Elbette daha iyi oyuncular her zaman bulunur. Bu konuyu da yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz düşünmüştür. Şu andaki kadroyu ritmi kaldırmak için yeterli görüyorum. En önemlisi nazar değmesin kadroyu etkileyecek önemli sakatlıklar yaşamadık. Bize sorun çıkaracak, kadronun daralmasını sağlayacak problem olmadı. Bu sayede bu kadro yeterli olur diyebilirim” açıklamasında bulundu.

“Artık takım olduk”
    Takım olma sürecini tamamladıklarını belirten Song, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bir takım için uyum süreci 2 aydır. Yeni bir takım oluşturduğunuzda, oyuncular biraya gelir ve ne için toplandıklarını bildikleri andan itibaren takım olma süreci başlar. Uyumda esas olan yönetim ve teknik kadronun söylemlerinde neyi kastettiğini oyuncuların anlamasıdır. Biz bu süreci atlattık. Bunun en büyük ispatı zirve ortağı olmamızdır. Bunu da küçümsememek gerekiyor. Sil baştan kurulan bir ekip bunu başardı. Geçtiğimiz sezona oranla çok daha göz önünde olan ve konuşulan bir takımız. Tüm rakipler bizi yenmek istiyor. Bunu avantaja çevirebiliriz. Takımların bizi ne kadar yenmek istediğini bilir ve ona göre hareket edersek işimiz kolaylaşır”

“İki maçtan en az 4 puan çıkarmalıyız”
    Fenerbahçe maçının önemli olduğunu ifade eden Song, “Böyle maçları oynamak oyuncular için mutluluk vericidir ve herkes oynamak ister. Biz Kadıköy’e hiçbir korkumuz olmadan çok büyük bir kazanma isteğiyle gideceğiz. Bu maç sonrası Ankaraspor’la karşılaşacağız. Bu iki rakibi birlikte düşündüğünüzde maçların sonuçları bizim yarıştaki durumumuzu etkileyecek. Ankaraspor maçı da en az Fenerbahçe müsabakası kadar önemsenmeli. İki maçtan minimum 4 puan çıkarmalıyız ki yarışın içinde kalalım. Eğer Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup edersek onları şimdilik de olsa yarışın dışında bırakmış olacağız” dedi.

“Kolbastı takımın bir parçası”
    Kolbastı oyununu çok sevdiğini ifade eden Song, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon’da hamsi, mezgit ve kolbastıya çok alıştım. Böyle olunca da tam bir Trabzonlu haline geldim. Kendimi bu şekilde hissediyorum. Kolbastı takımın karakterinin bir parçası haline geldi. Takımın etrafındaki ambiyansın ön önemli elemanlarından biri oldu. Bizi sempatik bir takım havasına soktu. Herkes tarafından böyle görülüyoruz. Aramızda büyük, küçük ayrımı yok. Herkes birbirine saygı duyuyor. Böyle olunca da kolbastı bu işin eğlencesi. Takımdaki herkes kolbastı oynamayı hem bir görev, hem de zevk olarak algılıyor. Bu oyunu bundan sonra da oynamaya devam edeceğiz. Ayrıca kolbastının figürleri çok güzel. Ben bu konuda otorite değilim ama dünya çapında tutabileceğine inanıyorum. Çok güzel bir ritmi ve havası var. Tanıtımı iyi yapılmalı. Ben bu konuda teklif gelmesi halinde Kamerun’la Türkiye arasında kültürel bağ kurulmasını sağlayıp birbirimize kendi danslarımızı tanıtmaya yardımcı olmaya çalışabilirim”.

bordomavi.net
    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Doğum yeri: Antalya!

Çok değil, sadece bir kaç hafta öncesine kadar keşfedilmeyi bekliyordu...

Çok değil, sadece bir kaç hafta öncesine kadar keşfedilmeyi bekliyordu... PAF Takım’da gerçekten de iyi işler çıkarıyor, ancak gelecek adına planlar yapmanın çok kolay olmadığını o da biliyordu. Fakat altyapı hamlesinin belki de ilk şanslısı o oldu. PAF’taki performansıyla sivrildi, teknik direktör Ersun Yanal, “Antalya’ya gelsin” dedi. İşte her şey böyle başladı. O kadar heyecanlıydı ki, Antalya’ya takımdan 2 gün önce gitti. Artık o merak ettiği büyülü atmosferin içindeydi. Bu heyecanı en iyi bilen isim Barış Memiş de yanındaydı, kendisine destek olmaktaydı. Sonra ilk idmanına çıktı, dizleri titremedi, özgüveni yüksekti. Yanal’ın gözüne giren talebesi için kampa gelen başkanına, “Büyük yetenek. Kazanmalı, onun üzerinden gençlere mesaj yollamalıyız” dedi. Başkan da, “Yarın imza atsın” dedi. Duyduklarına inanamıyor, haberi sevdikleriyle paylaşıyordu Göksu. İmza attı, idmanlara devam etti ve A Takım formasını da giydi. Son olarak Yanal onun için, gelecek müjdesini de verdi: A Takım’da kalsın. İşte Göksu’nun öyküsü böyle start aldı, herkes o sayfalara ne yazılacağını beklemeye başladı.

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor kuvvetleniyor!

Antalya etabının ardından Trabzon´daki çalışmalarına önceki akşam başlayan Bordo-Mavililer, hazırlıklarını sürdürüyor...

Antalya etabının ardından Trabzon’daki çalışmalarına önceki akşam başlayan Bordo-Mavililer, hazırlıklarını sürdürüyor... Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde dün yapılan antrenmanda teknik heyet futbolcularına kuvvet çalışması ağırlıklı bir program uygulattı. Provaya hafif sakatlığı bulunan Serkan Balcı yine katılmazken, kaleci Zeki takımdan ayrı çalıştı. Sahada başlayıp salonda devam eden idmanda teknik direktör Ersun Yanal, bazı oyuncularıyla birebir görüşmeler yaptı, sağlık kurulandan sakatlar ile ilgili bilgi aldı.

(UEFA)

Yorum

• Başkanın aklı Fener'de

Bordo-Mavililer´in patronu Sadri Şener, günler öncesinden Sarı-Lacivertli ekiple İstanbul´da oynanacak maçı düşünmeye başladı, "Kazanmalıyız" yorumlarını yaptı.

‘Hedef için önemli’
          Ligin devre arasında da teknik direktörü Ersun Yanal’ın istediği takviyeleri yapmanın yollarını arayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir yandan da ligin ikinci bölümünün ilk sınavında oynanacak Fenerbahçe maçını düşünüyor. Türkiye Kupası’nda hiçbir iddiaları kalmadığı için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kelimenin tam anlamıyla es geçen Bordo-Mavililer’in başkanı, “Sezon içindeki hedeflerimiz itibariyle Fenerbahçe mücadelesi çok kritik” diye konuştu.

‘Ayrım yapmamalıyız’
          “Ligi istediğimiz noktada bitirmek istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmalıyız” diyen Sadri Şener, teknik heyet ve futbolcularına olan güveninin ise tam olduğunu açıkladı. Devre arası transferin riskli ve zor olduğu vurgusunu da yapan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener şöyle konuştu: Hedefleri büyük bir takımız. O nedenle de iç-dış saha ayrımı yapacak lüksümüz yok. Evimizde olduğu gibi deplasmanlarda da arzu edeceğimiz puanları alacağımızdan eminim.

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Sezon başında istediği transferlerin tamamını yaptıran ve oldukça iddialı bir takım ortaya çıkaran Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ara transferde ekibine katılacak yeni isimleri dört gözle bekliyor.

Ersun Yanal’ın gözü yollarda
            Sezon başında istediği transferlerin tamamını yaptıran ve oldukça iddialı bir takım ortaya çıkaran Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ara transferde ekibine katılacak yeni isimleri dört gözle bekliyor. Yönetimden bir orta saha bir de sol kanat takviyesi istediği bilinen Karadeniz temsilcisinin hocası, bir yandan takımını lige hazırlıyor diğer taraftan da transfer temaslarını yürüten idarecilerle sürekli görüşüp bilgi alıyor.

Ve ideal kadro bu kez bozuldu
            Trabzonspor, ligin ilk yarısında ideal kadrosunu bulduğu için en çok övgüyü alan takımların başında geliyordu. Ancak Antalya’da yapılan devre arası kampında ideal kadro bozuldu! Daha önce şans veremediği isimlerin yanı sıra Göksu ve Faty Papy gibi takıma yeni katılan isimlerin performansını da yakından görmek isteyen teknik direktör Yanal’ın Fenerbahçe maçına nasıl bir kadro çıkaracağının Gaziantep Belediyespor ile oynanacak kupa sınavında şekillenmesi bekleniyor.

Tony Sylva’yı zorluyorlar
            Tolga Zengin’in sürpriz sakatlığından sonra eldivenleri alan ve ligin ilk yarısında fazla bir rekabet ortamı yaşamayan Tony Sylva için asıl yarış şimdi başlıyor. Tolga Zengin’in hızla iyileşmesi ve teknik direktör Ersun Yanal’ın hazırlık maçlarında genç file bekçisi Onur’u kullanması Senegalli oyuncunun daha da hırslanmasını sağladı. Öte yandan bazı kulüplerin Onur’u kiralık olarak istediği, ancak Yanal’ın bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

(UEFA)

Yorum

• Mutlu yıllar Sadi hoca!

Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'na kulüpte 54. yaş gününde doğum günü partisi düzenlendi. Doğum günü partisine Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Karadenizspor Başkanı Fikret Yavuz, antrenörler ve kulüp personeli katılarak Tekelioğlu'na çeşitli hediyeler verdiler.

Yorum

• Bursasporlu Sercan;

Trabzonspor'a attığım golü televizyondan izleyince vicdanım sızladı

Futbolcuların oyun içindeki aldatmaya yönelik hareketlerini nasıl yorumluyorsun? Çünkü bu çok sık yaşanıyor...

Ben kendi adıma yaptığım zaman üzülüyorum. Ofsayttan gol atmışsam suçluluk duygusuna kapılıyorum. Mesela Bursa'da 2-1 kazandığımız Trabzon- spor maçı. Uzatmalarda attığım ve ofsayt tartışmalarının yaşandığı golü akşam televizyondan izleyince vicdanım sızladı. Kasıtlı olarak elle gol atarsam da vicdan azabı çekerim.

Haber7
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• "Trabzonspor'da seve seve oynarım"

Hollanda Birinici Ligi kulüplerinden Ajax'ın Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago, Trabzonspor'a transferi konusunda ilk kez DHA'ya konuştu.

Leonardo, Trabzonspor'da seve seve futbol oynayabileceğini, ancak şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını açıkladı. Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Shota Arveladze'nin telefonla aradığını belirten Leonardo Vitor Santiago, "Yaptığım tüm araştırmalardan sonra kendisine Trabzonspor'da seve seve top oynayacağımı söyledim. Fakat bugüne kadar hiçbir Trabzonspor yöneticisi benimle bir görüşme yapmadı. Hafta içerisinde Hollanda'ya gelip benimle görüşeceklerini duydum. Fakat bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Galiba birçok şey dedikodudan başka bir şey değil" dedi.
                  Ajax'ın bonservis ücreti olarak 2 milyon Euro istediği, transferin de bu yüzden çıkmaza girdiği iddialarını da değerlendiren Leonardo, "Bunu ilk kez duyuyorum. Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Nasıl olur da bu kadar yüksek bir bonservis ücreti isteyebilirler. Benim bonservisime 700 bin Euro ödemişlerdi, ben inanmıyorum" diye konuştu.
                  Trabzonspor'da oynamak için kendisi açısından herhangi bir engel bulunmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Trabzonspor seyircisinin hem sevecen, hem de hırçın olduğunu duydum, ben de bundan hoşlanırım. Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyorlar. Şampiyonluk özleminin sona ermesi için ben hazırım" şeklinde konuştu.

16.01.2009
                  Kaynak : DHA
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• HANGİ HAKEM, HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

16 Ocak 2009 09:09

Turkcell Süper Lig'de zaman zaman maçların önüne geçen ve çok tartışılan hakemler hangi takımları tutuyor?

Akşam Gazetesi hangi hakemin hangi renklere gönül verdiği açıkladı!..

İşte Akşam Gazetesi'nde yer alan haber!..

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, 'Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli' dedi ama onları tanıyanlar; Özgener'in Fenerbahçeli; Sarvan'ın da Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Hakemliği bırakanlar bile kurullarda görev alamama endişesi ile açık açık konuşamıyor

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, futboldaki tabuları birer birer yıkmak istiyor. Seslendirilmeyenlerin, hatta zihinlerden bile geçirilmesinden çekinilen düşüncelerin su yüzüne çıkmasını istiyor. Tabuların yıkılmasında ilk ateşi de TSYD'nin Antalya seminerinde vererek, hakemleri tuttukları takımları açıklamaya davet etti. Hatta, 'Ben Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli' dedi. Ama doğup büyüdüğü kentin takımı Altay'ın dışında, Fenerbahçeli olduğunu söylemedi... Tıpkı Oğuz Sarvan'ın Galatasaraylı olduğu gibi.

GÜVENER ÖRNEĞİ VAR

Bu da normal. Futbolu bırakan eski hakemlerin, yorumcuların tuttukları takımları sır gibi sakladıkları ortamda Özgener 'Fenerli', Sarvan 'Galatasaraylı' olduğunu açıklasa neler olurdu. Hatırlayın yıllar önce Ahmet Güvener'in başına gelenleri. Herkes bir takım tutar. Ama hakemler gönül rahatlığı ile tuttuğu takımı açıklayamaz, maçlarına gidip tribünde izleyemez. Futbolu bıraktıktan sonra bile bunu yapamazlar. Nedeni de yaparlarsa, kurullarda gözlemci, temsilci olarak görev alamazlar. Yıpranırlar. Ama biz AKŞAM Gazetesi olarak açıklıyoruz.

Hakemlerin yakın çevrelerine, arkadaşlarına sorduk... İşte hakemlerimizin tuttukları, sempati duydukları takımlar...

FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar

GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci

BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa

TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz

maraton.com.tr
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Antalyaspor ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma ümidini kaybeden Trabzonspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Gruptaki son maçına çıkacak olan bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak bir antrenman gerçekleştirdi.
                      Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Karadeniz ekibinde, teknik direktör Ersun Yanal'ın forma şansı bulamayan bazı oyunculara da görev vermesi bekleniyor.
                      Grupta ilk 3 maç sonunda tek puanı bulunan bordo-mavililer, rakibini yenerek grubu galibiyetle tamamlamak istiyor.
                      Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Gökhan Güneşer yönetecek.
                      Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Tayfun, Giray, Egemen, Cale, Hüseyin, Ceyhun, Colman, Barış Memiş, Isaac ve Umut Bulut 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Hollanda Birinci Lig kulüplerinden Ajax'ın Brezilyalı oyuncusu Leonardo Vitor Santiago, Trabzonspor'a transferi konusunda ilk kez DHA'ya konuştu.
                        16-1-2009 15:33

"TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUK ÖZLEMİNİN SONA ERMESİ İÇİN BEN HAZIRIM"
                        "ANCAK BUGÜNE KADAR HİÇBİR TRABZONSPOR YÖNETİCİSİ BENİMLE BİR GÖRÜŞME YAPMADI"
                        Leonardo, Trabzonspor'da seve seve futbol oynayabileceğini, ancak şu ana kadar Trabzonspor yönetiminden kimsenin kendisiyle görüşme yapmadığını açıkladı. Trabzonspor'a transfer olması konusunda kendisini ilk olarak Shota Arveladze'nin telefonla aradığını belirten Leonardo Vitor Santiago, "Yaptığım tüm araştırmalardan sonra kendisine Trabzonspor'da seve seve top oynayacağımı söyledim. Fakat bugüne kadar hiçbir Trabzonspor yöneticisi benimle bir görüşme yapmadı. Hafta içerisinde Hollanda'ya gelip benimle görüşeceklerini duydum. Fakat bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Galiba birçok şey dedikodudan başka bir şey değil" dedi.
                        Ajax'ın bonservis ücreti olarak 2 milyon Euro istediği, transferin de bu yüzden çıkmaza girdiği iddialarını da değerlendiren Leonardo, "Bunu ilk kez duyuyorum. Birkaç ay sonra bonservisim elimde olacak. Nasıl olur da bu kadar yüksek bir bonservis ücreti isteyebilirler. Benim bonservisime 700 bin Euro ödemişlerdi, ben inanmıyorum" diye konuştu.
                        Trabzonspor'da oynamak için kendisi açısından herhangi bir engel bulunmadığını da ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Trabzonspor seyircisinin hem sevecen, hem de hırçın olduğunu duydum, ben de bundan hoşlanırım. Uzun yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyorlar. Şampiyonluk özleminin sona ermesi için ben hazırım" şeklinde konuştu.

Fatih ÖZYAR/AMSTERDAM, (DHA)

Yorum

• Şef'ten Kadıköy mesajları

'Büyük Şef' lakaplı Rigobert Song, Fenerbahçe ile oynanacak 17. hafta maçına ilişkin açıklamalar yaptı.

‘Büyük Şef’ lakaplı Rigobert Song, Fenerbahçe ile oynanacak 17. hafta maçına ilişkin açıklamalar yaptı. Kulübün resmi internet sitesine konuşan Kamerunlu futbolcu, “Kadıköy’e hiçbir korku taşımadan ve büyük bir kazanma isteğiyle gideceğiz” diyerek maçtaki hedefleri hakkında bilgi verdi. Fenerbahçe ve Ankaraspor karşılaşmalarından yenilgisiz ayrılmaları gerektiğini ileri süren deneyimli yıldız, kentteki uyum sürecini ise çoktan aştığını belirtti. “Hamsi, mezgit ve kolbastıya çok alıştım” ifadesini kullanan Song, kendisini tam manasıyla bir Trabzonlu hissettiğini belirtti.

kaynak : Fanatik
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• hatayda ufak çaplı deprem yaşadık...
                            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Kulübümüzün Kurucu Başkanlarından Ali Osman Ulusoy’un yeğeni, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un kuzeni, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un kardeşi hemşerimiz Mustafa Ulusoy vefat etmiştir.

Mustafa Ulusoy'un cenazesi yarın (Cumartesi) ikindi namazına müteakip İstanbul Levent Camii'nden kaldırılacak. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Resmi Site
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sosa el yaktı rota Hollanda

Bayern, Arjantinli yıldızına 6 milyon Euro bonservis isteyince Trabzon işi askıya aldı. Yönetim en azından Leonardo´yu bitirmek için Ajax´a ısrarı sürüyor.

Hareket çok, imza yok
                                Devre arası transferinde hayli sıkıntılı bir süreç geçiren Trabzonspor, yurt dışı temaslarına ise yoğun şekilde devam ediyor... Orta alana ve sol kanada takviye için girişimlerini sürdüren Bordo-Mavililer, aynı zamanda ekonomik şartları da göz önüne alınca sıkıntı yaşıyor. Bayern Münih’in Arjantinli yıldızı Sosa ile ilgilendiği ortaya çıkan Trabzonspor’un, Alman temsilcisinden gelen yüksek bonservis talebiyle köşeye sıkıştığı bildirildi. Bayern, 4.5 milyon Euro’ya aldığı Sosa için Trabzonspor’dan 6 milyon Euro talep etti.

Pazarlıklar sıkıştı
                                Sosa'nın bonservis bedeli Trabzonspor’un düşündüğü limitleri zorlarken, yöneticilerin Bayern’e kiralama önerisini sunduğu ileri sürüldü. Bu teklifin de Bayern’de olumlu karşılık bulmamasıyla konu şimdilik askıya alındı. Bu gelişmenin ardından yurt dışından eli boş dönmemekte kararlı olan Trabzonspor’un idarecilerinin Hollanda’nın Ajax takımındaki Leonardo’yu bitirmek için ikinci bir girişim başlattığı vurgulandı. Yönetim, ekonomik şartları ve mevki itibariyle ihtiyaca daha uygun olduğu için Brezilyalı futbolcu üzerinde duruyor.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X