Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor ve Beşiktaş kulüplerinin TV yayın gelirlerinin dağıtım kriterlerine ilişkin yönetim kurulu kararına karşı yaptığı başvuruları da incelediği bildirildi. Trabzonspor Kulübü'nün, duruşma gününe ilişkin mazeret dilekçesinin kabul edildiği ve bordo-mavili kulübe daha önce 9 Ekim Perşembe günü saat 16.00 olarak tayin edilmiş olan duruşmanın, 16 Ekim Perşembe günü saat 16.00'ya ertelenmesine, Beşiktaş Kulübü'nden de istenen yanıtın geldiği, dosyanın incelemeye alındığı ve duruşma gününü beklenmesine karar verildiği kaydedildi.

Kaynak: maraton.com.tr
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• lig tvde Trabzon var arkadaşlar adım adım anadolu programında..peşinede Bordo Mavi programı başlayacak
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

• PAF takımımız ligin altıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’u 4-1 mağlup etti.

Sahaya; Zeki, Mustafa Akbaş, Yasin (Dk. 80 Tuna), Ferhat, Gökhan, Zeki Yavru, Miraç, Utku, Feyyaz (Dk. 60 Barış), Göksu ve Mustafa Özdemir (Dk. 75 Hami) onbiriyle çıkan takımımızın gollerini 1. dakikada Utku, 44 dakikada Feyyaz, 65 ve 71. dakikalarda Göksu kaydetti.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• YATTARA YOK MU? ISAAC VAR: 2-3

Turkcell Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor Konyaspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Konya Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadelede Konyaspor'un gollerini 27. ve 28. dakikalarda Veysel kaydederken, Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller 17. dakikada Umut, 57. ve 60. dakikalarda Isaac'ten geldi.

Trabzonspor bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti ve liderlik koltuğunu bırakmadı. Konyaspor ise bu mağlubiyetle 7 puanda kaldı. GOL PERDESİNİ UMUT AÇTI
          Konya Atatürk Stadı'nda gol perdesini açan gol 17. dakikada Umut'tan geldi. Sağ kanattan atağa katılan Serkan Balcı'nın adrese teslim ortasında çok doğru bir zamanlama ile yükselen Umut Bulut'un isabetli kafası ağlarla buluştu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti.
          VEYSEL'İN CEVABI GECİKMEDİ
          Konyaspor geriye düştükten sonra bordo mavili ekibin kalesine yüklenmeye başladı. 27. dakikada Fahri'nin pasıyla sağ kanattan bindiren Cihan'ın ortasında Selçuk'tan seken top kornere çıktı. Kaue'nin kullandığı köşe vuruşunda arka direkte oluşan karambolde Fahri ve Veysel'in arasında kalan topu son olarak tamamlayan Veysel takımına beraberliği getirdi. 1-1
          BİR DAKİKADA DEĞİŞİR HERŞEY
          Ev sahibi ekip beraberlik golünü bulmanın mutluluğunu yaşarken bir dakika sonra Veysel ile bu sevincini ikiye katladı. Veysel 28. dakikada takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Sol kanattan ani gelişen Konyaspor atağında Kaue da Silva'nın yerden ortasına Erdal dokunamayınca arka direkte pozisyonu takip eden Veysel topun dibine girerek yaptığı hafif aşırtma şut ile kaleci Tolga'yı 2. kez mağlup ederken takımını 2-1 öne geçirdi.
          KONYA'DA YİNE DENGE VAR...
          İkinci yarının 57. dakikasında Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu sahneye çıktı ve maça yeniden dengeyi getirdi. Sağ kanattan atağa destek veren Serkan Balcı topu çaprazdan ceza sahasına giren Isaac'e bıraktı ve Nijeryalı golcü çaprazdan uzak direğe yaptığı düzgün vuruşla ağları havalandırarak skora eşitliği getirdi: 2-2
          ISAAC YİNE SAHNEDE...
          Isaac 57. dakikada attığı golden 3 dakika sonra Nijeryalı yıldız oyuncu yeniden sahneye çıktı ve bordo mavilileri Konya deplasmanında yeninde öne geçirdi. Erdal'a Cale'nin yaptığı sert faulün ardından kazanılan frikiği Kaue kullandı. Trabzonspor savunmasının uzaklaştırdığı topla orta yuvarlakta buluşan Serkan sağdan hızla ileri koşan Isaac'i gördü. Genç golcü topu yaklaşık 20 metre sürerek ceza sahasına girdi ve çaprazdan şutunu çekti. Kaleci Jefferson'un müdahelesine rağmen ağlarla buluşan top Trabzonspor'u 3-2 öne geçirdi.
          TEMPO HİÇ DÜŞMEDİ...
          Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında tempo neredeyse hiç düşmedi. Trabzonspor'un baskısıyla başlayan karşılaşmada ilk gol bordo mavililerden geldi. Bu golden sonra ev sahibi ekibin iki dakikada bulduğu iki golle 28. dakikada skor 2-1 oldu. 37. dakikada Erdal'ın bir topu da direkten döndü. İlk yarı Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
          TRABZONSPOR SAVAŞARAK KAZANMAYI ÖĞRENDİ
          İlk yarıyı mağlup kapatmasına rağmen ikinci yarıda ofansif futbolunu sürdürmeye devam eden Trabzonspor 57. ve 60. dakikalarda İsaac ile yeninde öne geçmeyi başardı. Konyaspor yenik duruma düştükten sonra Tehoue ve Şener'i oyuna alarak forvet hattını güçlendirdi. Ersun Yanal ise Barış Memiş ve Tayfun Cora'yı oyuna alarak orta sahayı kalabalık tutup konrtaataklarla etkili olmaya çalıştı.
          TERÖRE LANET
          Konya Atatürk Stadı'nda maç öncesi, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısında şehit düşen 15 asker için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar, terörü lanetledi. Maçın ilk 15 dakikalık süresi boyunca taraftarlar hiçbir tezahüratta bulunmayarak yaşanan terör olayını protesto etti.
          KLASİKLEŞEN 11...
          Yeni sezona çok sayıda transfer ile giren Trabzonspor'un ilk 11'i artık kemikleşmeye başladı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor karşısında da hemen hemen beklenen bir 11'i sahaya sürdü. Kalede Tolga ile maça başlayan Yanal, savunmayı Song, Egemen, Cale ve Tayfun dörtlüsüyle oluşturdu. Orta sahada Hüseyin, Selçuk, Colman ve Isaac'e şans veren Yanal, ileri uçta Gökhan ve Umut ikilisini görevlendirdi.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Trabzonspor zirveyi bırakmadı: 2-3

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 yenik kapatan bordo-mavili takım, Isaac'in ikinci yarıda attığı gollerle 3 puanın sahibi oldu.

NTVSPOR ve Ajanslar
            Güncelleme: 21:58 TSİ 4 Ekim 2008 Cumartesi

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor, Konya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor öne geçtiği maçta 2-1 yenik duruma düşerken, ikinci yarıda Isaac'in attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Mücadelenin 17. dakikasında Umut'un kaydettiği golle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 27 ve 28. dakikalarda Vesyel'in attığı gollere engel olamadı ve devre Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha etkili oynayan ve skoru çevirmek için rakip kaleye daha sık giden Trabzonspor, 57 ve 59. dakikalarda Isaac'in ayağından bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Bordo-maivliler bu sonuçla puanını 16'ya yükseltip 6. haftayı lider geçmeyi garantilerken, orta sıralarda yer alan Konyaspor ise 7 puanda kaldı.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Kötü oynarken kazanmak güzel

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor maçında oynanan futbolun kendilerine yakışmadığını ifade ederken, garip goller yemeye başladıklarını söylerken, kötü futbola rağmen kazanmanın güzel olduğunu ifade etti!

"Garip goller yemeye başladık ve yedik. Önde olduğumuz anlarda gerekli ritmi yakalayamadık. Ritm bozukluğu, yerleşimdeki düzenin bir türlü olamaması dengemizi bozdu. Duran topta yediğimiz gol sonrası, Song gibi deneyimli bir ismin ileri çıkarken yaptığı hata ile maalesef gereiye düştük."

"Bugün oyun olarak hiçbir şey yapmadık. Rakibin uzun topları, uzun toplara hemleler ile geçti oyun. Beklediğimiz oyun yoktu. Yerleşimimiz kötüydü ve bunu toparlayıp bir türlü gerekli ritmi bulamadık. 2. yarıda ise oyuna iyi başladık. Çok fazla pozisyon bulduk ve skor farklı da olabilirdi. Ama dediğim gibi, ritm bozukluğu maçın her anında oldu. Rakibin top kayıpları sonrasında şansla bulmamıza karşın, olgun ataklar yapamadık. Bunun nedeni belki şanssızlıktı, belki de beceriksizti diyebiliriz."

"Bu bizim oyunumuz olmamalı. Böyle oynamamlıyız. Tek tesellimiz buraya lider geldik ve lider dönüyoruz. Ama yine oyuncularımın kazanma azimleri vardı. Yenilme endişeleri olmadı. Bu takım yeni bir ekip. Bazı arkadaşlarımız aramıza çok geç katıldılar. Yerleri dizilişleri de bu nedenle bazen aksıyor. Ama daha iyi olacağımız süreler giderek artacak."

"Yaptığımız hatalar, anlaşmazlıklar, yerleşim bozuklukları, takımın boyu ve dizilşinden kaynaklanan zamanlama hatalarımız oldu. Bu da ikinci topları alamamamızı sağladı. Bu süreçlerde, dizilişe de ayak uyduramadığımız anlarda goller yedik maalesef. Ama yine de bizim de pozisyonlarımız vardı. Veysel'in direkten dönen topu değil ama Erdal Kılıçaslan'a verdiğimiz poziyon maçın kırılma anıydı."

"Bugün kısa olsa iyi oynadığımız süreçler oldu! Ama kötü oynarken kazanmak güzel. En önemlisi bu süreçte bazı oyuncularımızı kazanmak güzel. Bugün iyi oynayan Isaac'in hatalarını da söylemek lazım. İlk yarıda diziliş hatası sonucunda gol yedik ama bunun dışında bireysel anlamda çok iyi koşular yaptı, defansif ve ofansif katkısı iyiydi. Isaac daha iyi olacaktır. Onunla taktiksel anlamda bir çalışma yapamadık maalesef.
              Takımın birbirini ezberleyerek, tanıyarak, hissederek oynamak için vakti var. Ama kazandıkça bunu daha kolay yapacağız. Ben, bugün de kazanama azmimiz iyi durumda olduğu için mutluyum."

-----------------

Isaac iddialı konuştu

Konyaspor maçında 2 gol birden atarak Trabzonspor'u sırtlayan Isaac Promise, "Ben bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğumu biliyorum" dedi! Yıldız futbolcu şampiyonluğu kendilerine telkin etmeleri gerektiğini ifade etti!

Isaac maç sonunda şunları söyledi;

"Ben bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğumu zaten biliyorum. Dışarıdan bunun söylenmesine gerek yok. Bu katkımı daha da artırarak daha da başarılı olmak istiyorum."

"Son anlardaki pozisyonda Umut'u seçtim çünkü, ben takım oyununda bütün anlarımı arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. O pozisyonda da Umut'a pasımı çıkardım. Bir dahaki seferde belki kendim golü denerim ama orada Umut boştu ve ona vermeyi seçtim. Ama yine de tanrıya şükrediyorum ki bugün sahadan 3 puanla ayrıldık. Maç sonunda bu yüzden dizlerimin üzerine çöküp şükrettim."

"Şampiyonluğu sürekli kendimiz telkin etmeliyiz. Dışarıdan gelen etkiyle değil, şampiyon olacağımız kendimize telkin etmeli ve bunun için mücadele vermeliyiz. Ben her geçen gün giderek bunu başaracağımıza daha da çok inanıyorum"

"Gol sevinçlerimi genelde bu şekilde kutlarım. Bugün de gollerimde böyle kutladım. Bu şekilde gol sevinci yapmayı seviyorum."

---------------

Mağlup olacağımıza inanmadık

Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin, Konyaspor maçının devre arasında soyunma odasında konuşulanları açıkladı! Tolga, defansın iyi olması halinde kalecinin de iyi olacağını belirtirken, yine de takım oyununa dikkat çeti!

Tolga maç sonunda şunları söyledi;
              "Bugün gerçekten de ilk yarıda çok kötü oynadık ve kötü savunma yaptık. Ama savunmayı sadece geri 4'lü olarak düşünmemek lazım. Savunma takım olarak yapılır. Hataları da bu nedenle kişilere yüklememek lazım."

"Defans ne kadar iyi olursa kaleci o kadar iyidir. Ama dediğim gibi sadece defans değil, futbolcular kaliteliyse takım da iyidir. Çünkü iyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor. Defansımızda Song zaten yılların tecrübesi ve kalitesi belli. Egemen mücadeleci ve başarılı bir futbolcu. Bunlar dışında yedekte Giray var Ceyhun var.. Hüseyin ağabey var.. Sonuçta sadece savunma olarak düşünmemek lazım. Isaac bile geri gelip defantan top çıkarıyor, bu bir takım oyunu."

"İlk yarıda kötüydük ve bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Bunu da zaten devre arasında kendi aramızda içeride konuştuk. Ama hiçbirimiz mağlup olacağımıza inanmadık. Aramızda Antalyaspor maçını çevirdiysek bu maçı rahat çeviririz dedik ve başardık."

"Burada bize destek veren seyircimize ve Konyaspor taraftarına da teşekkür ederiz. Konyaspor taraftarı da maç sonunda bizi yanlarına çağırdı ve alkışladı. Sonuçta başlangıcı zor bir maçtı ama sonu kolay oldu."

ajansspor.com
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tahkim erteledi

Ersen Martin ve Naklen Yayın gelirleriyle ilgili yapılan görüşmede bir karar alamadı
                Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu 3 Ekim 2008 günlü toplantısında gündemindeki maddeleri inceleyerek karara bağladı. Önceki gün yapılan oturumda Trabzonspor’un iki ayrı dosyası gündeme alındı fakat bir sonuç alınamadı. Yapılan görüşmede Trabzonspor ile İspanya’nın Huelve kulübüne transfer olan futbolcu Ersen Martin'in, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 30 Mayıs 2008 tarih ve 2008/102 sayılı kararına karşı yaptıkları karşılıklı başvuruya ilişkin E.2008/256 numarada birleştirilen dosyalar incelendi. Futbolcu vekilinden istenen, taraflar arasında ihtilafla ilgili olduğu anlaşılan Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesinde 2007/201 Esas numarası ile kayıtlı dosyanın bir suretinin beklenmesine, dosyanın heyetçe incelenmesinin devamına karar verildi.

Duruşma 16 Ekim Saat 16.00’da
                Trabzonspor Yönetiminin en çok üzerinde durduğu konulardan biri olan naklen yayın gelirlerinin yeni dağıtım kriterlerine ilişkin itirazda da bir karara varılamadı. Tahkim Kurulu’nun oturumunda, Bordo-Mavili kulübün TV. Yayın gelirlerinin dağıtım kriterlerine ilişkin 03.09.2008 tarihli T.F.F. Yönetim Kurulu'nun kararına karşı yaptığı başvuruya ilişkin E.2008/305 numaraya kayıtlı dosyası da incelendi. Tahkim Kurulu açıklamasında Trabzonspor Kulübü'nden istenen cevabın geldiği ve ayrıca kulüp tarafından tayin edilen duruşma gününe ilişkin mazeret dilekçesi verildiğine dikkat çekilirken, mazeretin kabulüyle daha önce 9 Ekim 2008 Perşembe günü saat 16.00 olarak tayin edilmiş olan duruşmanın 16 Ekim 2008 Perşembe günü saat 16.00'ye ertelenmesi, yeni duruşma tarihinin de taraflara tebliği uygun görüldü.
                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• BU TRANSFERDE BİR GARİPLİK VAR

Trabzonspor Yattara transferine bitti gözü ile bakıp paranın salı günü yatmasını beklerken Al sadd kulübü bu transferle ilgili tek kelime yazmadı
                  BU TRANSFERDE BİR GARİPLİK VAR

Katar’ın Al Sadd takımına transfer olduğu ve Salı günü parası yatarak transfer işlemlerinin biteceği söylenen Gineli futbolcu ile ilgili tek bir haberin resmi internet sitelerinde yer almaması dikkat çekiyor.

Bordo mavili yönetim Yattara’nın Katar kulübüne transferinin yapıldığı ve bayram sonrası parasının yatmasını bekliyor. Trabzonspor yönetimi daha da ileri giderek bu oyucuyu kulüpten ayırarak çalışma alanını da farklı bir sahaya verdi.

Katar kulübünün www.al-saddclub.com internet sayfasında Yattara’nın transferi ile ilgili tek kelime haber yer almıyor. Hatta Yattara ismi bile hiç geçmiyor. Trabzonspor için her şey Salı günü netlik kazanacak. Eğer Transfer Yatarsa Bordo mavili yönetim hem parayı hem de oyuncuyu kaybetmiş olacak
                  TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Mehter Marşı sürprizi
                    5 Ekim 2008

Doğum nedeniyle spora 1 yıl ara veren milli oyuncumuz, El Tubilette.com.Tenerife Marichal’in İspanya Süper Kupa Yarı finalinde takımına 19 sayıyla tur atlattı, salonda da Mehter Marşı çalındı.

İSPANYA Voleybol Ligi’ndeki temsilcimiz Neslihan Demir Darnel, doğum nedeniyle bir yıl aradan sonra "Mehter Marşı" ile sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. İspanya Bayanlar Voleybol Süper Kupa Yarı finalinde takımı El Tubilette.com Tenerife Marichal’in, Atletico Voleibol Murcia 2005’i, 3-0 yendiği maçta 19 sayı üreten ve karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen Neslihan’ın performansı otoriteleri hayrete düşürdü. Bu maçın en ilginç yönlerinden biri de ısınma sırasında çalınan Mehter Marşı oldu. Kulüp başkanı Jose Francisco Cabrera’nın Türkiye seyahatinde dinlediği Mehter Marşı’nın ritminden ve tarihçesinden çok etkilenmesi üzerine bu sezon Tenerife’nin sahasında oynayacağı tüm maçlarında bu marşın çalınmasını istedi. Marichal’in idari menajeri Orkun Darnel, "Başkanımız, Neslihan’ın Mehter marşını çok sevmesi ve Osmanlı’nın savaşa gitme marşı olmasını da öğrenmesi üzerine çok benimsedi. Mehter Marşı İspanyol taraftarlarımızın da beğenisini kazandı" dedi.

Yorum

• Trabzon'da trafik kazası: 5 ölü

Bahadır ÖKTEM/ÇARŞIBAŞI(Trabzon),05(DHA)

TRABZON'un Çarşıbaşı ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza saat 07.05 sıralarında Çarşıbaşı ilçesine bağlı Yalıköy Beldesi'nde meydana geldi. Ankara'dan Rize'ye giden Zafer Berber yönetimindeki 53 AV 216 plakalı cip, sürücünün dikkatsizliği sonucunda orta refüje çarparak takla attı. Kazada sürücü Zafer Berber (28), annesi Nesime Berber (50), babası Kadir Berber (50), kızkardeşi Leyla Aygün (27) ve yeğeni Esma Aygün (3) olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazeler Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. Ailenin, Zafer Berber'e kız istemek için gittikleri Ankara'dan, memleketleri Rize'nin merkeze bağlı Pazar Köyü'ne döndüğü öğrenildi.
                      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Arkadaşlar şartları okuyup mutlaka başvurunuzu yapın.
                        4 yıllık üni. mezunu olmak yetiyor bildiğim kadarıyla.
                        Yarın son gün.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Zenith 8-1 yenmiş bu hafta. Kral hat-trickle döndü sahalara. Rubin de 3-0 yenmiş, gökdeniz boş geçmiş.
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• http://www.trt.net.tr/wwwtrt/anketd.aspx?anket=25 herkezi ankete beklyioruz.....

Yorum

• serdar balı 6pas da fatıh terım ıle fatıh tekke arasında cekısme var dedı onlıne arkadaslar bır baksın guzel program oluyor
                              HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Katar'a gitmek istemiyormuş

Trabzonspor'dan gitmek için çalmadık kapı bırakmayan ve basın toplantısı düzenleyen Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın Katar'ın al Sadd takımına gitmek istemediği ortaya çıktı. Geçen hafta Trabzonspor ile ilişkisi kesilen ve çalışmalarını Cumartesi gününe kadar Haluk Ulusoy kamp eğitim tesislerinde kendisine tahsis edilen bir antrenör ve fizyoterapistle yapan henüz daha Trabzon'dan ayrılmaması dikkat çekti. Katar'ın Al Sadd takımına transfer olması beklenen İbrahim Yattara'nın bu durumu gizemini koruyor. Al Sadd Kulübü'nün İbrahima Yattara ile ilgili olarak herhangi bir açıklamada bulunmaması ve bugün Trabzonspor kulübü adına Gineli oyuncunun bonservis bedeli olan 10 milyon 800 bin Euroyu yattırmaması kafalarda soru işareti bırakıyor

Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın önce katar kulübü Al Sadd takımına gitmek için çalmadık kapı bırakmayan 4 yıllık anlaşma yapan ve bu anlaşma sonucunda iki yıllık parasını 4 milyon Euro'yu peşin alacak olan Yattara şimdi Katar'a gitmemek için yan çizdiği söyleniyor. Bu konuda Trabzonspor kulübü yetkilileri açıklama yapmazken Gineli futbolcu yakın çevresine Bir hata ettiğini ve Trabzon'dan ayrılmak istemediğini eşininde Katar'a gitmeye sıcak bakmadığı ifade ediliyor.Trabzonspor yönetimi Yattara'nın bu tutumu karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X