Kombine satışı rekora koşuyor
Yönetimin yoğun talep üzerine erken satışa sunduğu kombine biletlere taraftarlar, yoğun bir ilgi gösteriyor.
8.6.2008
Yönetimin yoğun talep üzerine erken satışa sunduğu kombine biletlere taraftarlar, yoğun bir ilgi gösteriyor. Daha önce bir merkezden yapılan satışları talep üzerine iki merkeze çıkardıklarını kaydeden yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç, “İlk üç günde 2 bin 214 adet kombine satıldı. Rezervasyonlarla birlikte bu sayı 5 bine ulaştı. Bu Trabzonspor için iyi bir rakam. Ancak, hedeflediğimiz 15 bin kombine rakamını geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Yönetimin yoğun talep üzerine erken satışa sunduğu kombine biletlere taraftarlar, yoğun bir ilgi gösteriyor.8.6.2008
Yönetimin yoğun talep üzerine erken satışa sunduğu kombine biletlere taraftarlar, yoğun bir ilgi gösteriyor. Daha önce bir merkezden yapılan satışları talep üzerine iki merkeze çıkardıklarını kaydeden yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç, “İlk üç günde 2 bin 214 adet kombine satıldı. Rezervasyonlarla birlikte bu sayı 5 bine ulaştı. Bu Trabzonspor için iyi bir rakam. Ancak, hedeflediğimiz 15 bin kombine rakamını geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Hüseyin için Trabzonspor Kulübü'ne henüz bir teklif gelmediği bildirildi.
Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonu öncesi birinci transfer dönemi yarın resmen başlayacak. Birinci transfer dönemi 9 Haziran-1 Eylül tarihleri arasını kapsıyor. 
Genel Kurul Divanının oluşturulması ve saygı duruşuyla başlayan Genel Kurul’da öncelikle gündem maddeleri üyelerin onayına sunuldu.
Genel Sekreterimiz Hasan Yener Olağanüstü Genel Kurul’da üyelere önemli açıklamalarda bulundu.
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, Trabzonsporlu Musa Büyük ile 2 yıllık ön protokol imzaladı.
Portekiz maçında sakatlanan futbolculardan Servet ve Gökhan Zan'ın durumları ciddiyetini koruyor.

Bu sezon TFF 3. Lig'de Trabzon'u temsil edecek olan Araklıspor'un genel kurulunda, kulüp başkanlığına Doğan Şengün seçildi.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu Almanya’nın Düren şehrinde faaliyetlerini sürdüren Trabzonsporlular Derneğini ziyaret etti.

Yorum