Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A.Aker cehennem oluyor!
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gökhan Ünal'ın imza töreninin ardından Avni Aker Stadı'na giderek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Avni Aker'e kale arkası tribün büyütme çalışmalarının yanı sıra yeni düzenlemede getirilecek. Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, Altyapı Sorumlusu Celil Hekimoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile birlikte bugün Avni Akerdeydiler. Başkan Sadri Şener Avni Aker'deki son düzenlemelerle ilgili olarak stadyumdan sorumlu yönetici Mehmet Tunç'dan bilgi aldı.

Başkan Şener stadyumdaki çalışmaları beğenirken, yönetici Mehmet Tunç'a elini çabuk tutmasını ve Avni Aker'i bir an önce bitirmesini söyledi. Başkan Şener, Avni Aker'i 3 yıl daha kullanacaklarını belirterek, “Trabzonspor taraftarı her şeyin iyisine layıktır. Burayı yaparken buna dikkat edin. Tribünler taraftarlara en iyi hizmeti verecek şekilde dizayn edilsin. Özellikle gelecek misafirler için dizayn çok önemli. Stadı çok renkli yapmayın. Göze hoş gelen bir dekor istiyorum” dedi.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu kulübe gönderdiği yazıda Avni Aker'de çocuklar için 200 kişilik çocuk tribünü yapılması halinde tüm masrafları karşılayacaklarını bildirdi.
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Yeni giyim sponsorumuz Ramsey
      Ramsey firması kulübümüzün yeni giyim sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firmayla kulübümüz arasında 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Yapılan anlaşma gereğince Ramsey, A Takımımızın yazlık, mevsimlik, kışlık, PAF takımımızın da mevsimlik giyimlerine sponsor olacak. Ayrıca kulüp üyelerimize ülkedeki tüm Ramsey mağazalarında alışverişlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak

Yorum

• TS ile Manisa protokolü yeniledi

Vestel Manisaspor'un Selçuk İnan'la birlikte Trabzonspor'a verdiği Burak Yılmaz Karadeniz ekibi ile anlaşamayınca, iki kulüp arasında imzalanan protokol de yenilendi.

İki futbolcuya karşılık Trabzon'dan 4,5 milyon Euro ile 4 oyuncunun bonservisini isteyen Ege temsilcisi, Burak'ın devre dışı kalmasından sonra teklifini 2 milyon Euro ve 4 futbolcu olarak değiştirdi. Trabzonspor'un 2 milyon Euro ile birlikte Murat Ocak, Ufukhan Bayraktar ve Cem Demir'in bonservislerini vermesi halinde Selçuk'un transferini onaylayacaklarını söyledi.

@tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• UEFA'da büyük şok !

Porto, UEFA'nın aldığı karar gereği önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginden men edildi!

04 Haziran 2008 15:39 Portekiz Şampiyonu Porto, UEFA'nın aldığı karar gereği önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nden men edildi.

Sporx.com'un haberine göre; Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2003-04 sezonunda hakemlere rüşvet vermesi yüzünden başlatılan soruşturma sonucunda 6 puanı silinen Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine karar verdi.

2006-07 sezonunda AC Milan da İtalya'daki rüşvet soruşturması yüzünden turnuvadan men edilmiş, ancak yaptığı başvuru sonrasında Devler Ligi'nde oynamayı hakkı kazanmıştı. İtalyan Devi o sezon kupayı müzesine götürme başarısı göstermişti.

Eğer Porto'ya Şampiyonlar Ligi vizesi verilirse, Portekiz şampiyonu, Sporting Lizbon ile birlikte ilk turdan turnuvaya katılacak. Ligi 3.sırada tamamlayan Guimares ise 3. ön eleme turundan turnuvaya dahil olacak. Eğer Porto'ya men cezası gelirse, lig 4.'sü Benfica Devler Ligi'ne katılma hakkı kazanacak.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ahmet Nazif Zorlu ile kardeşi Zeki Zorlu, eş ve çocukları ile birlikte Trabzon'dan ayrılmadan önce Kemerkaya Mahallesi Şatıroğlu sok. ta Ormanİşletmesi lojmanlarının karşisindaki evde (rahmetli Safiyanım'ın evinde oturdular. o zamanlar bizde o evin karşısındaki terzi Osman Kaya'nın evinde kiracı idik.
            Ahmet Zorlunun da adının geçtiği yazıdaki ifadelere bir dip not olmak üzere bu yazıyı ilave etme gereği duydum . Hakkı Tuncay Çelikoğlu-ANKARA

Yorum

• Kombine kartlarımız satışa çıkıyor
              Takımımızın 2008-2009 sezonunda oynayacağı müsabakaların kombine kartları yarın (perşembe) satışa çıkarılacak.
              Daha once 9 Haziran Pazartesi günü satışa sunulacağı açıklanan kombine kartlarımızın taraftarlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yarın piyasaya sürülmesi kararlaştırıldı. Buna gore Bilgi İşlem Departmanımız tarafından geliştirilen kombine kart otomasyonuyla ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından kartların satışına yarın (perşembe) saat 10.00’da Sadri Şener Merkezi’nde oluşturulan satış ofisinden başlanacak.

Buna göre taraftarlarımız kombine kartlara VİP Tribünü için 2500, Kapalı 1 (B-C-F-G Blok) için 1000 YTL, Kapalı 2 (A-D-E-H Blok) 750 YTL, Maraton Tribün için 300 YTL, Açık Tribün için de 100 YTL ödeyerek sahip olabilecek. Kombine kart alan taraftarlarımıza kredi kartına 10 taksite kadar imkan tanınacak.

Bu arada kombine kartların satışa sunulmasının ardından 7 Haziran 2008 Cumartesi akşamına kadar eski kart sahiplerine yerlerine yeniden sahip olmaları konusunda öncelik tanınacak.

(Mail Order) Kredi Kartı İle Ödeme Talimatı
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

Yorum

• Ülker'den dev bir adım daha!Trabzonspor da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

04.06.2008 23:26 HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluğunu ilan ettiği gece BEKO Basketbol Ligi'nin yeni bir üyesi oldu. Ülker'in 4. takımı olan Alpella, yeni sezon için Trabzonspor'la birleşti.

Trabzonspor, gelecek sezon Alpella'nın sponsorluğunda 'Trabzonspor Alpella' adı altında BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.
                  Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                  Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Beşiktaş Olimpiyat'ı seçti!

Gebze, Zeytinburnu derken Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nı seçti. Beşiktaş yönetim kurulu yeni stat projesinin konuşulduğu toplantı sonrası maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırdı. Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden duyurulan haber şöyle:
                    "Yönetim Kurulumuz; bugün yapılan toplantıda BJK İnönü Stadyumumuz’un yerine yapılacak yeni stad projemiz ile ilgili yasal prosedürlerin ve gerekli izinlerin alınma süreci halen devam ettiğinden ve de taraftarlarımızın ısrarla bir an önce kombine kart talepleri doğrultusunda 2008 – 2009 sezonu maçları kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadyumu üzerinden başlamayı, gerekli izinler tamamlandığı gün itibari ile de maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynamayı kararlaştırmış bulunmaktadır. Buna göre kombine kart satışlarına 12 Haziran 2008 Perşembe günü başlanacaktır.

Bu sezona mahsus olmak üzere, yukarıda ifade ettiğimiz gibi ev sahibi takım olarak maçlarımızı oynamak üzere Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun kullanılması halinde kombine kart sahiplerine BJK İnönü Stadyumu’nda bilet aldıkları yerlerin emsali konumundaki tribünlerden yer verilecek ayrıca aynı bölgeden bir kombine kart daha tarafımızdan kendilerine bedelsiz olarak sunulacaktır. Böylelikle 2008 –2009 sezonu için BJK İnönü Stadyumu’ndan 1 adet kombine kart alan taraftarımız maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynamamız halinde 2 adet kombine kart sahibi olacaklardır.
                    Kombine kart satışlarımız, 12 Haziran 2008 Perşembe günü başlayacak ve 9 Ağustos 2008 Cumartesi günü son bulacaktır.
                    12 Haziran 2008 ile 21 Haziran 2008 tarihleri arasında eski kombine kart sahiplerine eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacaktır"
                    (Ligtv.com.tr)
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak redplane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan Sadri Şener imza töreninde yaptığı konuşmada Trabzonspor'un Burak Yılmaz defterini kapattığını, Gökhan Ünal'ın 2 tane Burak edeceğini söyledi.

haber61

burak transferinin gerçekleşmediğine çok sevindim açıkçası .kendini ronaldo sanan embesil. zaten sadri başkanın bu sözünden sonra geleceği varsada gelmez
                      bu kadar bencil olmayalim lutfen sonucta bizim icin daha iyisi olmus olabilir ancak oyunucunun son anda bizi secmemesi yada bizim onu secmemiz bizim HICBIR OYUNCUYA hakaret etmemizi gerektirmez.

bu arada Gokhan Gonul transferine verecegimiz milyonlarca dolardan dolayi bizim isi yokusa surme durumumuz da olabilir bu transferle ilgili ????????????

dediim gibi oyle yada boyle lutfen insanlarin karakterlerini elestirmeyelim PROFESYONEL SPOR dalinda ki bu spor bize hakaret etme hakkini verse ZIYA DOGAN ve ERDINC icin duzinelerce hakaret sitesi acmis olurdum

Yorum

• İskender ''İstenen TS kuruldu''
                        04 Haziran 2008 / 23:21
                        Eski Asbaşkanlardan Kenan İskender “İstenen Trabzonspor kurulmuştur”

[FONT='Tahoma','sans-serif']Trabzonspor'un duayen yöneticilerinden Kenan İskender yönetim kurulunun transferde izlemiş olduğu politikayı değerlendirdi.[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']İskender Trabzonspor yönetim kurulunun özverili bir şekilde transferleri yaptığını bundan sonra ise işin taraftarlara düştüğünü ve kombine biletlerini almaları gerektiğini söyledi. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Kenan İskender” Yönetim kurulu taraftarlarımızın istediği ve arzuladığı transferler gerçekleşti. İş bundan sonra taraftara kalıyor. Taraftarlarımız 1996 yılında sandığa koydukları bayrak ve formalarını çıkartarak Trabzonspor'u canı gönülden desteklemeliler. Bu sene ki kombine biletlerinin hepsinin satılmasını, kimsenin sağdan soldan bedava gireyim diye düşünmemesini istiyorum. Yönetim kurulu çok büyük bir risk aldı. Kulübü büyük bir risk altına soktu. Trabzonspor inşallah bunun altından hep birlikte el birliği ile kalkacaktır. Arzulanan ve istenen bir Trabzonspor olmak için taraftarımızın da artık takımına destek vermesi gerekiyor. Yöneticiler çok koştular, hele, hele başkan Sadri Şener, durmadan Avrupa, Afrika, Asya, Türkiye sınarları arasında dolandı durdu. Bu dolanmanın yararını görmek isteyecektir. Alınan futbolcularımızda takıma gayet yararlı ve bilinen futbolcular, dolayısı ile artık Trabzonspor'umuzu tam destekleme zamanı geldi. Taraftarlarımız kombine biletleri muhakkak ve muhakkak alsınlar. Bu sene istenen Trabzonspor kurulmuştur. Futbolcular Türkiye'nin kaliteli futbolcularındandır. Artık bundan sonrası tamamen hocaya düşüyor, hoca da kariyerini ispat etmiş bir hocadır. Elinden gelen gayreti gösterip Trabzonspor'umuzu istediği yere getirecektir” dedi[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']1996 YILINDA MÜKEMMEL OYNUYORDUK[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Trabzonspor'un 1996 yılındaki takımı ile şimdiki kadroyu mukayese etmek doğru olmadığını söyleyen İskender “1996 senesinde ki takımın o kadar fevkalade olduğu söylenemez. Ama fevkalede oynuyordu. İyi bir hocamız, iyi bir yönetimimiz vardı, sporla iç içe yaşıyorduk. O zamanki futbolcu kadromuz beklenenin üzerinde performans göstererek Trabzonspor o günkü duruma getirmişti. Tabi burada tek, tek şu futbolcu iyidir, şu futbolcu kötüdür demek istemiyorum. Ama içimizde çok iyi olsaydık o sene şampiyon olurduk. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']O seneler artık geride kaldı. Şimdi yeni bir seneye başlıyoruz. O zamandan bu işi yapan bizler muhakkak Trabzonspor'u iyi bir yerlere getirmek için çalışmıştık. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Ama ellimizden o kadar geldi o kadar becerebildik. Şimdi bu arkadaşlarımız göreve geldi ve gerekli atılımları yaptılar, inşallah bu camia açısından iyi olur. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Elimizde kaliteli sporcular var, bunların artık bundan sonra oynayıp oynayamaması hoca ve yönetime bağlıdır. Yönetimin başlıca görevi bu sporcuları oynatarak, daha ileriye götürerek Trabzonspor'u belli bir yere çıkartmalılar. Yönetim yapacağı işler bellidir, hocanın yapacağı işler bellidir, ikiside kendine düşen işleri yaparsa, Trabzonspor bu futbolcularla belli bir yere gelir. Yalnız bunlarında bazı eksikleri var. inşallah sezona kadar o eksiklerini de tamamlarlar.[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']AYAĞIMIZI YORGANDAN ÇIKARTTIK[/FONT]
                        [FONT='Tahoma','sans-serif']Asbaşkan Kenan İskender Bakan Faruk Özak'ın iyi bir Trabzonsporlu olduğunu belirterek” Faruk beyin mütevazı bir insandır. “Trabzonspor ilk dörde” oynar demesi onun mütevazı konuşmasıdır. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Biz hepimiz öyle diyoruz, tabiî ki şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor yaratmak amacımız, Trabzonspor şampiyonluğa oynar, yalnız bunun 1'de 2'sinde, 3'ünde, 4'de olabilir. Fakat bu yaptığımız kadro öyle ilk dörtde falan girebilecek bir kadro değil. Bu kadro yeni sezonda zirveyi zorlayacaktır. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']Geçen sene Sivas maçında yaşanan olaylar olmasaydı Trabzonspor yine ilk dörtte olacaktı. Trabzonspor'un ilk dörde girmesi için bu tip transferlerin olması gerekmezdi. Bizim istediğimiz zamanında ki transfer politikası vardı. “Ayağımızı yorganımıza göre uzatıp” öyle transferler yapıp Trabzonspor'u Avrupa kupalarına katmak, Türkiye'de ilk dörde katmak, buradaki büyük müsabakaları kazanmak, Trabzonspor taraftarının gönlünü hoş ederdi, parasıda gitmezdi, ilk dörde de girerdi. Avrupa kupalarına da katılırdı, şimdi yaptığımız transferlerle ayağımızı yorgana görede uzatmadık, yorganı çok geçtik, o nedenle taraftarın Trabzonspor'a katkı sağlaması gerekiyor, çok destek olması lazım, yönetim çok büyük bir sıkıntıya girdi bunun inşallah altından hep beraber kalkacaktır, ama bu yönetime de yardım etmek lazım. Yönetim kurulunun bu yaptıkları takım yüzde 60 randıman verse Türkiye'de hiçbir takım bunun karşısında durmaz”dedi[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']TARAFTAR KOMBİNEYE ALIŞMALI[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']İskender, Trabzonspor taraftarlarının kombine bilete alışması gerektiğini belirterek ”Kombineye alışamadık, bizim zamanımızda da yaptık, maratonun orta tarafını kombineye ayırdık. Ama maalesef orada kombineyi alanlar rahat bırakılmadı. İki gün önce emniyet müdürümüz ile bu olayı konuştum, kendilerine de söyledim, esas vazife burada bizim emniyetimize düşüyor, orayı ıslah edip, yani karşı maratonu ıslah etmeli. Yönetimin tamamını kombineye açmaya niyeti var, orayı arındırmak gerekiyor, Emniyet Müdürümüzde en çok istediğimiz ve arzu ettiğimiz bu konudur, onuda artık emniyet müdürümüz çözecektir.[/FONT]
                        [FONT='Tahoma','sans-serif']Taraftarlarımız rahat olursa istediği zaman tribüne girebileceğini bilirse kombine alır, İnanmayınca komine almıyor, ben gidipte yerimde oturamadıktan sonra kombineyi niye alayım. Bu konuda yönetime düşen işlerde var, yönetiminde yapacak olduğu işler var. Sonuçta bu bir hizmet işi yani, hizmet etmek lazım, vatandaş parasını veriyorsa sende vatandaşa hizmette bulunacaksın. Şimdi taraftarları tribüne çekmek için başka şeyler yapılıyor. Avrupa'da çok farklı şeyler yapılıyor. Taraftarı tribüne çekebilmek için. Onunu için yönetim hem sahayı yapıyor, hemde ihtiyaç olan şeyleri karşılayacak, ondan sonra maça gidecek olan taraftarlar rahatlıkla ihtiyaçlarını görebilecek, rahatlıkla çayını içebilecek böyle bir takımın sahasına herkes gider. Ben bile bu sene Tekerlekli sandalyem ile maça gideceğim” dedi.[/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']ÖZAK'IN TRABZONA ÇOK BORÇU VAR[/FONT]
                        [FONT='Tahoma','sans-serif']“Trabzonspor yönetimin transferde bugün verdiği parayı ben vermezdim” diyen İskender “Ben bu paraları veremezdim. Yani, size başka bir şey söyleyeyim 1982 senesinde Mehmet Ali bey'i buraya İbrahim Cevahir Bey getirdiği zaman, İbrahim bey şunu söyledi.”Benim param ondan fazladır ama ben veremem” dedi. Bende dedim alın bunu başkan yapın, parası olan insanlar başkadır, verme başkadır. Dolayısı ile ben bu paralar olsada veremezdim. Yani, sporcuya bu kadar parayı vermem mümkün değil, veremezdim. Çünkü ben ancak takdir ettiğim sporcunun hakkını verirdim. Trabzonspor'un artık 35 veya 40 trilyona yakın geliri var, bunu hesap edince bu alınan rakamlar birşey değil artık. Bu kadar transfer pek fazla sayılmaz yani, yönetim kurulu bunların altından kalkarlar, yeterki akıllı iş yapsınlar, 40 trilyon haricinde Trabzonspor'un büyük bir şansı var. Faruk Özak, Trabzon'a gelmiş geçmiş en yakın bakan. Mehmet Ali Beyde Bakanlık yaptı. Tabiî ki onunda büyük destekleri var. Onunda yaptıkları unutulmaz. Ama o istanbulda oturuyor. Trabzonspor'a sahip çıkacaklarının başında Faruk Bey geliyor. Faruk Bey Trabzon'da oturuyor, Trabzon'da oturduğu için onun Trabzon'a daha çok borcu var. Bu borcunuda yerine getirirse Trabzonspor Faruk Bey sayesinde bu işin altından kalkar. [/FONT]

[FONT='Tahoma','sans-serif']LOBİ DESTEĞİ GÖREMEDİK[/FONT]
                        [FONT='Tahoma','sans-serif']Trabzonspor'un 1996 yılında kaçırdığı şampiyonlukta o yıllarda büyük destek göremediklerini söyleyen İskender konuşmasını şöyle tamamladı:[/FONT]
                        [FONT='Tahoma','sans-serif']“O zamandan bu zamana 12 sene geçti.12 sene evvel benim ayaklarımda vardı, yürüyebiliyordum. Trabzonspor'un daha çok yanında oluyordum, şimdi o zaman şu şunu yaptı,bu bunu yaptı demeye gerek yok, tabi ki o zamanlar lobi Trabzonspor'un yanında olsaydı çoktan şampiyonluğu kazanmıştı ama maalesef olamadı.”diyerek konuştu[/FONT]

Yorum

• Kombineler satışa çıktı

05 Haziran 2008 09:59

Trabzonspor’un 2008-2009 sezonunda oynayacağı müsabakaların kombine kartları bugün satışa çıktı

ReklamKombineler satışa çıktı
                          Daha once 9 Haziran Pazartesi günü satışa sunulacağı açıklanan kombine kartların taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine yarın piyasaya sürülmesi kararlaştırıldı. Buna göre Bilgi İşlem Departmanı tarafından geliştirilen kombine kart otomasyonuyla ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından kartların satışına bugün saat 10.00'dan itibaren Sadri Şener Merkezi'nde oluşturulan satış ofisinden başlandı

Buna göre taraftarlar kombine kartlara VİP Tribünü için 2500, Kapalı 1 (B-C-F-G Blok) için 1000 YTL, Kapalı 2 (A-D-E-H Blok) 750 YTL, Maraton Tribün için 300 YTL, Açık Tribün için de 100 YTL ödeyerek sahip olabilecek. Kombine kart alan taraftarlar kredi kartına 10 taksite kadar imkan tanınacak.

Bu arada kombine kartların satışa sunulmasının ardından 7 Haziran 2008 Cumartesi akşamına kadar eski kombine kart sahiplerine yerlerine yeniden sahip olmaları konusunda öncelik tanınacak.

spor61.net
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Başkanım kuyruk var!
                            Trabzonspor'un 2008-2009 sezonu Kombine Kartları bugün Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde satışa çıktı. Bordo Mavili ekip yönetiminin büyük önem verdiği Kombine ilet satışına taraftar yoğun ilgi gösteriyor.

HEDEF 15 BİN KOMBİNE

Özellikle Başkan Sadri Şener'in,“Ben uyurken, Genel Müdürüm 'Başkanım Kombine Bilet kuyruğu var' şeklinde beni uyandırmalı” diyerek altını çizdiği Kombine Kartlara taraftar yoğun ilgi gösteriyor. Sabah 9:30'da satışa çıkan kombine kartlar için taraftarlar Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

Kombine kart alanlar arasında bayanlarında olması da dikkat çekerken telefonla da Kombine kart almak isteyenlerin müracaat ettiği ve yer ayırttığı öğrenildi . Sabah 9:30'da başlayan Kombine Kart satışında şuana kadar yaklaşık olarak 450 adet kombine satıldı.

Saat 9:30'da Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde oluşturulan ofiste satışına başlanan kombine kartlara VİP Tribünü için 2 Bin 500 YTL, Kapalı 1 (B-C-F-G Blok) için Bin YTL, Kapalı 2 (A-D-E-H Blok) 750 YTL, Maraton Tribün için 300 YTL, Açık Tribün için de 100 YTL ödeyerek sahip olabilecek. Kombine kart alan taraftarlar kredi kartına 10 taksite kadar imkan tanınacak.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• 'Çok mutluyum çok'
                              Trabzonspor'un son bombası Gökhan Ünal, imzayı attı, çok iddialı konuştu: "İstanbul takımlarında şampiyonluk daha kolay ama Trabzon'da daha anlamlı olacağı kesin. Adımı unutulmazlar arasına yazdıracağım."
                              5.6.2008

‘Sempati duyuyordum’
                              Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş gibi devleri peşinden koşturan ve imza Trabzonspor’a atan Gökhan Ünal, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllığına resmen Bordo-Mavili renklere bağlandı. Trabzonspor gibi ligin ‘büyük’ olarak nitelendirilen takımlarından birine geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, “Kayserispor’da da Trabzonlu arkadaşlarım vardı. Ayrıca herkes bilir ki, Trabzon’a karşı birçok oyuncu gibi benim de özel bir sempatim vardı. Şimdi bu kulübün başarısı için mücadele edecek olmak beni gururlandırıyor, heyecanlandırıyor” yorumunu yaptı.
                              Kariyer planları...
                              Trabzonspor'a kariyerine çok önemli bir halka eklemek için geldiğini de sözlerine ekleyen Gökhan Ünal, kulübün hedefleri hakkında da yeteri kadar bilgi sahibi olduğunu bildirdi. Bordo-Mavililer’in golcüsü, şampiyonluk sevincine hasret olduğunun da altını çizerek, “Üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Trabzonspor’un yapısını da biliyorum. İstanbul takımlarında şampiyonluk yaşamak belki çok daha kolay ama Trabzonspor’da bunu yaşamanın heyecanı daha fazla. Bende bunu başararak adımı unutulmazlar arasına yazdırmak istiyorum.”

(UEFA)

Yorum

• 'Gökhan 2 Burak eder'
                                Başkan Sadri Şener, "Transferi yüzde 97 tamamladık" dedi ve ekledi: "Burak defteri kapandı. Ayrıca biz çok daha iyisini aldık."
                                5.6.2008

‘Önümüzde 2 yol vardı’
                                Oldukça yoğun günler geçiren ve yeni sezon öncesinde çok güçlü bir kadro oluşturan Trabzonspor’da başkan Sadri Şener, Gökhan Ünal’ın imzasının ardından önemli açıklamalar yaptı. “Göreve geldiğimizde 2 yol seçme durumundaydık. Birisi herkesin edebi cümlelerinde söylediği gibi alt yapıdan ve civardan yetişen futbolcularla bu olayı yürütmek ki, bu zor gözüküyordu” diyen Şener, “Biz ikinci yolu, şampiyonluğa aday ve bunu başarabilecek bir kadro kurmayı tercih ettik” ifadesini kullandı.
                                Yine taraftara mesaj
                                Transferi yüzde 97 oranında bitirdikleri bilgisini de veren Karadeniz ekibinin başkanı şöyle konuştu: “Bu aralar basında biraz fazla yer aldık. Şimdi ben taraftarlara seslenmek istiyorum. Yarışmacı kulüplerin taraftarsız olmadığı ortada. Küçük stadımızda satışa çıkardığımız kombineleri, Fenerbahçe gibi kuyruğa girerek, Galatasaray gibi rekorlar kırarak satılmasını talep ediyoruz. Bu arada bilinsin ki, Burak defteri tamamen kapanmıştır. Gökhan Ünal, iki tane Burak Yılmaz eder.”
                                Sırada kaleci var...
                                Savunma ve orta alanın ardından forvetini de takviye eden Trabzonspor’da gözler artık kaleci transferine çevrildi. Başta Başkan Sadri Şener olmak üzere Bordo-Mavili idareciler ve teknik heyet de açıklamalarını bu yönde yaparken, acele bir karar verilmeyeceği ve alternatifli bir liste üzerinde durulacağı da bildirildi. Trabzonspor’un kaleci hakkını yabancıdan yana kullanmasına kesin gözüyle bakılırken, Bordo-Mavililer’in gündemine son olarak Galatasaray’ın eski kalecisi Mondragon gelmişti.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X